Partyflock
 
­ Nederland
 
weet niet of het waar is maar wat ik net las is dat er morgen een grootscheepse controle gaan houden op alcohol en gordels!!!!! dus pas in ieder geval op!!! dit bericht is vooral voor de mensen met een puntenrijbewijs! owja check de drugs ook maar ff weg verstoppen goed verstoppen! of :xtc:
flitsers zijn de meest gemene etters
daar is vanmiddag een 23 jarige jongen op gepakt: 240 km/uur zonder rijbewijs vuurwapens aanwezig dat islekker dat is zeker lekker!
 
nah dat wordt dus een uur eerder van huis als ze gaan controleren??? BLEH :S
 
wie hierboven post is een aap :)
Wat een mafkees. 240 is echt ziek. Ik heb mijn auto wel is 230 laten lopen, maar dat was om even te testen hoe hard hij kon. Heb het daarna ook nooit meer gedaan. Zelf niet in de buurt. 170 is hard zat op een rustig stuk :P, bij mij vind je alleen geen vuurwapens in de auto.
130 km gemiddeld 80 km/uur 1 uur 35 minuten fuck he! normaal max 1 uur
 
Ik heb beloofd om netjes te rijden enzo :) ;) :P

Veel stuff neem ik toch niet mee, dus laat ze maar komen ;)
Hehehe, ik ben morgen en overmorgen "GERT"

Gewaarschuwd
En
Rijdt
Toch

of

GHB op
En
Rijdt
Toch

of

Gebruikt
En
Rijdt
Toch

:D:D:D
Ja jij wel Xyp ;)
Ik ga morgen en zondag lekker voor de lol 4 en een half uur reizen ofzo. Waar zouden we zijn zonder de trein
Lul niet man, je komt toch uit Apeldoorn?
 
noujah..... ik hoef toch niet te rijden :D
Als je rijdt met drugs of alcohol dan ben je gewoon niet stoer of helemaal in. Dan ben je gewoon een gevaar op de weg en voor anderen. Klasse acties die controles. Snelheidscontroles vind ik niets, heb ik zelf ook een hekel aan. Maar rijden met drugs of drank op... dat is gewoon niets positiefs aan. En ik krijg de indruk dat mensen het toch wel gaaf vinden.

Ik vind het gaaf als ze jullie pakken en dat meen ik!
Trance Energy 99 of 2000 in heerenveen. 6 uur naar buiten gegaan, half 1 thuis! Ze hebben daar een station waar je met 100 man op ken staan ofzo. Met de trein wordt geen pretje hoor...
Misschien een beetje overdreven maar het gaat lang duren...
Ik wil geen foute indruk wekken Krive, maar met drugs op (als je stopt om een uur of 4) kan je (ik iig wel) echt supergoed en geconcentreerd rijden. Je moet natuurlijk niet trippend achter het stuur zitten... :)

Maar mensen die idd met alcohol achter het stuur gaan zitten, moeten ze de rest van hun leven het rijbewijs afpakken, dat is echt levensgevaarlijk!!! Je ziet ze wel eens over de weg zwalken, echt eng!
Tijdens I Love Techno waren er vet veel rampages in de treinen van de spoorwegpolitie. Gelukkig krijgen we dat tenminste niet!

Greetz
 
dat word cker een uurtje eerder van huis....
om ze voor te zijn

en terug weg eerst ff slapen in de auto...
 
Als je harder dan 211 rijdt kan de apparatuur van de politie je niet meer flitsen...
Krive, waarom staan snelheidscontroles voor jou niet gelijk aan alcohol of drugscontroles? ...gevaarlijk rijden kan ook betekenen 'veel te hard rijden', waardoor uitwijken moeilijker wordt! dat hoeft niet alleen door alc. of drugs te komen (kan zelfs ook door vermoeidheid komen, maar daar checken ze (helaas misschien) niet op).
fuck em all!!!!!!!!!!!!
ACABATWT

(and their wives too) :)
en weet je wat die belgen doen, die schijnen een lantaarn in je bek, "heb ge een pilleke op" wat gebeurt er met je pupillen als er licht in je ogen komt ? Juist, dom !
 
Haha, goeie saiwin!
haha eh even reactie op marijn79.....
------------------------------------------------
Als je harder dan 211 rijdt kan de apparatuur van de politie je niet meer flitsen
------------------------------------------------

hoe kan het dan dat een vage kennis van me ze auto aan het testen was (calibra 2.0i 16v 195pk) en met 230 geflitst werd en vervolgens heeft moeten voorkomen en ze car moeten inleveren.

je kan alleen niet geflitst worden als je sneller gaat dan het licht :D, kep t even gecheckt bij een oompie die wout (*zucht*) is en die zei het ook. denk anders es logisch na, dan zou iedereen die een ferrari heb dus nooit geflitst kunnen worden. gewoon planken :D en op naar die 300 :bounce:
Krive ik sluit me helemaal bij je aan!!!
ik mag gelukkig meerijden . Al tijd fijn !! kan lekker alles doen wat ik wil :-D !!! Ik heb voor de rest in me hele feest carriere . alleen controle gezien bij de fun en voor de rest nergens anders !! > Iedereen rustig aan je komt en wel ........ laterzzzzzzzzz
 
niks gezien? jullie?
Ik ook niet
 
Als ik 4 uur voor het einde van het feest stop met pillen, dan heb ik weinig problemen met autorijden hoor. Iets anders is het om strak of aangeschoten achter het stuur te kruipen (wat je heel veel ziet gebeuren).


Overigens heb ik nergens politie controles gezien.
 
Heb ook geen controles gezien...
Ik werd alleen wel streng gefouilleerd...
 
Daan 7 april 2002 20:53
Heb ook geen controles gezien...
Ik werd alleen wel streng gefouilleerd...
---------------------------------------

Ja, nogal !! De ene voor mij moest zn schoenen uittrekken en bij mij ging ie met zn vingers tot voorin mn schoen zoeken, ook elk stukje stof wat dubbel is geslagen werd onderzocht. Zo goed ben ik nog nooit gefouilleerd...
 
Bij mij keken ze zelfs achter de gesp van me riem, me broekspijpen (hoog water :P) gooide hij naar beneden, me schoenen helemaal doorgevoeld enz...
Jullie zien er gewoon onguur uit :P
Bij mij werd echt niet goed gefouilleerd..
En de domste vraag tijdens de fouillering "Heb je pillen bij je?" :vaag:
 
bij mij gingen ze me accu uit me telefoon halen.!!en heb een 8210 dus zoveel rotzooi kan daar toch zowiezo niet in zitten zou je zeggen..
 
ja ik werd ook wel aardig gestript daaro en op het feest zelf hebben ze me 2X gevraagd of ik me zakken ff wou legen zodat ik weer gefouilleerd kon worden dus controle was naar mijn idee best wel streng
 
JosSa mr. FeestBeest 7 april 2002 21:07
ja ik werd ook wel aardig gestript daaro en op het feest zelf hebben ze me 2X gevraagd of ik me zakken ff wou legen zodat ik weer gefouilleerd kon worden dus controle was naar mijn idee best wel streng
---------------------------------------------
Dat is mij gelukkig niet overkomen, maar vindt het wel erg onzinnig, zie je er toevallig uit als een speed-gebruikende gabber ofzo??
 
ik werd ook grondig gecontroleerd, en toen ik vroeg of ze nog in me portomonee wou kijken zei ze nee!!! alsof daar geen drugz in past :D nie dat ik et meehad maarjah dat weet zij toch nie....:S
Dat de vrouwen apart moesten, vond ik wel heel erg overdreven hoor %). De plekken waar ik de dope normaal altijd stop, daar hebben ze niet eens gevoeld.

Ach... gelukkig ging ik niet met de voorraad naar binnen.. :P

hugs
niks gezien qua controle, kon mijn pilletje naast een uitsmijter nemen, had ik ook pas door toen hij in mijn strot zat en hij mij aan keek. Ik zei is de laatste . Niks aan de hand
Ja dat nou de 1 en de ander werden afgevoerd , ja veel fouten drugs in omloop
Bij het controleren in t begin had een vrouw, werd ff licht betast zeg maar en dat was t wel, kon zo door lopen, zie r gewoon betrouwbaar uit :P
 
ik heb een kaal koppie maar ik was nie helemaal als gabbergekleed heengegaan hoor maar evengoed ze moesten me wel hebben die avond
 
2 beckham: dat vroegen ze ook op HouseQlassics aan iedereen: heb je misschien drugs bij je? pillen.. wiet?
En bij mysteryland had je de vrijwillige drugsafgifte! hehe. Ben benieuwd of er serieus mensen zijn die daar hun zooi afgeven.
Dat de vrouwen apart moesten, vond ik wel heel erg overdreven hoor . De plekken waar ik de dope normaal altijd stop, daar hebben ze niet eens gevoeld.
-------------------------

Dast was volgens mij omdat de mannen dan door mannen gefouleerd werden en vrouwen door de vrouwen. Maar ik heb dit nog nooit eerder gezien op feesten, vond het dus ook een beetje vreemd.
 
omdat over het algemeen vrouwen zich niet pretig voelen als een man haar fouilleerd misschien
 
Dat mag volgens mij zelfs niet eens. Alleen als er een duidelijk bewijs is van ....... en dan door een bevoegd persoon ( smeris ofzo)
 
dat mannen vrouwen fouileren bedoel ik.
dat wijf die moest fouilleren op Qlimax zat echt letterlijk aan m'n ballen, en hield het zelfs voor een paar seconden vast.

ojah, en toen jatte zij m'n wiet uit m'n klauwen.
Taffuswijf!
Ik heb niks gezien hoor van politie maareh ik weet nie of jullie werden gefouilleerd maar ik in ieder geval niet, hij vroeg alleen of ik drugs bij me had, en dan ga je zeker zeggen ja natuurlijk meneer :D
Ik heb in de beveiliging gewerkt en als er niemand voor handen is dus bij vrouw - vrouw of man - man situaties dan mogen vrouwen mannen fouileren en anders om dus ook .. Mag duzz wel Greetzz BOef
Fouilleren bij mij stelde niks voor, maar ik zag er dan ook heeel nuchter uit hihi. Stadsgenootje van me heb gewoon tot 4 uur vast gezeten omdat ze 4 gram sos bij hem in zijn schoenen vonden.