Partyflock
 
­ Nederland
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik heb de laatste tijd op gemekrt dat er wat mensen zijn die geen respect tonen voor een andere muziek stroming en dus een rel gaan uitlokken. dat moet afgelopen zijn. ik ben van mening dat er richtlijnen moet komen met wat je wel en wat je niet kan zeggen. hou je je erniet aan? dan een ban. dit alles zeg ik na analeideing van.
---------------
Mano 8 april 2002 00:57
Lekker boeiend! Als het maar niet van die Lonsdale kankerhonden zijn.
kutvolk is dat zeg!
---------------

dit is het zoveelste en begint me strot uit te hangen. als iedereen wat meer respect voor een andere stroming heeft en niet van die onnozele uitspraken doet is het hier een stuk gezelliger.

met vriendlijke groet.
u Gabbertje :-D
 
daarom ben ik blij dat er mensen zijn als jou mano... dan had je niet een standvast vooroordeel aangezien je nu een beetje bijdraait naar de kant waar meer waarheid in berust naar mijn mening... niet dat je PERSE mij en andere gelijk moet geven maar lonsedale is gewoon geen nazi merk.
er zijn ook mensen met vooroordelen die NOOIT bij zullen draaien.. die moeten nadenken wie de grootste rascist is... hun of lonsedale dragers.
Nee maar dat lonsdale een bepaalde achter grond heeft met racistiese invloed . Hoe moet je dat dan verklaren?. Kijk als je het draagt om dat je het mooi vind de kleren. niks op tegen. Als je het draagt omdat het een boxclub die geen negers toe liet, dan vind ik je een kneus. En omdat mensen die tegen racisme zijn, dan niet kunnen zien of jij het om welk van die twee redenen draagt. Hebben zij meestal de makkelijkste reden. Ik vraag het meestal ff. Ik hou niet van vooroordelen.
Waarom is het beeld van gabbers zo slecht?
Omdat de media vanaf het begin al bezig is met ons zwart te maken.
We zijn maar een stelletje nutteloze aggresieve drugsgebruikers.
En het leuke is ook altijd dat iedereen maar aanneemt wat de media lult.
En over het Lonsdaledragen wou ik gewoon ff zeggen dat ik het zelf ook draag en ik keur het niet goed wat sommige gasten in die kleuren doen, maar julie kunnen niet ontkennen dat er in elke groep rotte appels zitten.
En zoals Dancegirl ook al zei.
Het maakt niet uit wat voor kleding je aanhebt, want hwet echte gevoel over dingen zit van binnen.
Een nazi kan namelijk net zo goed in een overhemd lopen, maar van binnen blijft hij nazi.
Ik vind gewoon dat je mensen in hun waarde moet laten om wat ze dragen en wat ze luisteren.
En als je met iemand problemen hebt, wees dan een echte man/vrouw en zeg het tegen die persoon zelf, maar ga hier niet lopen zeiken, want er zijn mensen die je daarmee kan raken die ook Lonsdale dragen, maar die helemaal niet zo zijn als de rotte appels.
Tja meissie, het gaat toch echt niet om bijdraaien hoor. Het is meer dat ik het land achter de bergen te zien krijg.

Je bent een inteligente meid, en ik vind dit de beste discussie ever.

Lekker tegen elkaar ingaan met wederzijds respect.
pffffffffffffff.........

Fucked Up, lees de hele forum ff.
En een man is niet iemand die uitdagingen aangaat.
Een echte man is een persoon met gevoel voor eer. Dit heeft niet met durven te maken.
Oh dus jij ziet het als een uitdaging.
Ik zie het meer als voor jezelf opkomen hoor.
Ach maar ja jij hebt vooroordelen over ons, dus dan zul je dat ook wel niet begrijpen.
 
ben ik met je eens mano (K) het is niet dat ik wie dan ook minder hierdoor zal mogen... integendeel zelfs!
maar zoals fucked up al zegt... het gaat om je innerlijk en niet je uiterlijk..

je uiterlijk bepaal je zelf, maar je uiterlijk bepaalt niet jou innerlijk!
mooi gesegd Dancegirl
oke dan, nog 1 laatste replie van mijn kant:

heidie: je kan gewoon NIET ontkennen dat het klootjes volk, zich ook zo kleed. Als je dat wel doet, dan steek je gewoon je kop in het zand en heb je in mijn ogen oogkleppen op en leef je in een droomwereldje waarin iedereen door een bloemen weide huppeld en elkaar heel de dag lief knuffeld (een beetje vage omschrijving, maar je weet vast wel wat ik bedoel).

Je moet dan ook maar kunnen begrijpen, dat mensen dan automatisch anders tegen mensen aan gaan kijken die zich ook zo kleden maar niks kwaads in hun zin hebben. DIt is natuurlijk erg jammer (dat de ene groep het voor de andere groep weet te verpesten), maar zo is het wel.

Tuurlijk zijn niet alle lonsdale dragende gabbers racistisch, maar een deel is dat zeker wel (en een vrij groot deel ook ben ik bang).

Een van mijn beste vrienden van mij is een indo, en deze jongen luisterd, draaid, en produceerd al vanaf zijn 12e gabber. Waar ik mij dan ook echt druk over kan maken is dat deze jongen niet naar hardcore feesten druft te gaan, omdat de kans groot is dat hij daar raar aangekeken, of agresief benaderd wordt. Dit vind ik pas echt triest, maar ik kan hem dus heel goed begrijpen.

Dus mensen probeer elke persoon op zijn innerlijk te beoordelen en niet op zijn uiterlijk, maar steek ook niet je kop in het zand voor de problemen die er zijn, en probeer ook te snappen WAAROM veel mensen anders tegen je aankijken wanneer je zo gekleed gaat. Vooroordelen zijn zeker niet goed, maar ze komen wel ergens vandaan.
Ik bedoelde niet dat jij mij uitdaagde fucked up, maar jij zei dat ik op personen af moest stappen. daar was de replie voor.
Een van mijn beste vrienden is ook een indo en die staat altijd vooraan op gabberfeesten.
Het is ook hoe je er zelf naar kijkt.
Als die vriend van jou zich onveilig voelt ok dat kan.
Maar waarom zie ik er dan wel andere met een big smile rondlopen.
Het is waarschijnlijk gewoon, omdat jullie niet verder kijken dan het uiterlijk.
Maar ja zo zal het wel altijd zo blijven en ik kan ons wel blijven verdedigen, maar jullie hebben blijkbaar jullie oordeel al klaar.
Ik word een beetje moe...............
Lees nou A.U.B. de hele forum ff.
Misschien weet je dan hoe wij erover denken nu.

Greetz
 
okay mag ik ookw :P


euh fuck trance ennuh..hardcore ben je nie voor
even..maar voor je hele leven..:P
bek dicht en beuken :D
2mano.

Ik heb het hele forum grondig gelezen hoor.
Maar wat Krankheimer invulde van jou reply over Lonsdaledragers.
Dat is toch een trieste opmerking man.
En dat je nou een klein beetje bijdraait getuigt alweer van slechte kennis van zaken en dan in dit geval van Lonsdaledragers.
fucked up, haal je kop eens uit het zand vandaan.
Dus jij probeerd te ontkennen dat veel rukkers OOK zo gekleed gaan, en dat de sfeer op grote hardcore feesten (over het algemeen) slechter is als op andere feesten %-).

"Veel gabbers zijn er trots op dat gabber nederlandse muziek is, en daarom roepen ze ook steeds holland, holland", YE RIGHT, en waarom moet die rechter arm daarbij dan ook recht de lucht in en werd het bv op MOH geroepen meteen nadat de MC de kreten fuck racism uit zijn micofoon liet galmen. Goh en waarom zet ID&T toch antie racistische tekens op zijn flyers voor hardcore feesten (en ja dit doen ze volgens mij ALLEEN bij hardcore feesten), dat doen ze zeker ook omdat er nooit gediscrimineerd wordt. En dat de mensen hier met white power tekens op hun site gabbers zijn is zeker ook toeval %-). En hoe zou het toch komen dat veel clubs etc mensen met lonsdale weigeren aan de deur, dat is zeker ook niet omdat ze vaak met die mensen de meeste problemen hebben.
En zo kan ik mischien wel 100 voorbeelden noemen.

De ene groep mensen verpest het gewoon voor de andere groep. DIt is jammer, maar de harde realiteit.

DUS DOE GVD JE OGEN TOCH EENS OPEN EN HAAL JE KOP UIT HET ZAND.

Nee niet alle mensen die lonsdale dragen zijn klootzakken, maar vaak is dat helaas wel het geval. Daar komen dus de vooroordelen vandaan (erg jammer, maar dus erg makkelijk te verklaren).
Dit betreur ik ten zeerste, en ik probeer zelf ook zo veel mogelijk op de persoon af te oordelen, maar ik zie wel de problemen in en heb geen oogkleppen op (wat ik van sommige mensen wel denk).
slechte kennis over lonsdale maakt mij geen slecht persoon toch?
Ik ben een rascist volgens jou, dat is een slecht mens. Wat dus niet klopt in deze context.
Wat ik zei over Lonsdale dragers? vat het maar op als een opmerking over rascisten, dezelfde gasten die m'n maatje een stoma hebben bezorgd.

Als je de hele forum GOED had gelezen, dan had je dit geweten

Greetz
wow brambo wint met KO.
Brambo heeft gelijk, je kan er niet omheen kijken dat zulke dingen gezien of gehoord worden.
Let zelf maar is een keer goed op.
Volgens mij zitten er veel meer racisten echt in het hardrock scene dan hier in de gabber scene. Zit er een paar die zijn verdwaald. Die moeten ze er maar snel uit plukken. Ik vind het wel juist mischien om het zo te gaan doen als bij voetbal wedstrijden gewoon een aanmelding kaart. Bij een organistaie. en dat je een house party verbod kan krijgen als twee of meerdere overtredingen hebt begaan ! zo zal er over een jaar alleen nog het goede publiek overblijven!!
Ach gut er worden een paar dingen gehoord op feesten en er worden een paar dingen gezien op internet en we zijn meteen slecht.
En als jullie goed naar mijn replies hadden gekeken, dan hadden jullie ook gelezen dat ik me er van bewust ben dat er rotte appels tussen zitten.
En het verschil met hardcore en andere muziekstromingen is dat bij ons dingen veel meer tot uiting gebracht worden.
Wat tranceluisteraars misschien wel voor een groot deel denken dat zeggen sommige gabbers.
En van dat Holland geroep is inderdaad, omdat we gewoon trots zijn op ons kikkerlandje waar deze muziek tot een wereldwijde ontplooiing is gekomen.
Mijn maatje die ook Indo is die brult zelfs mee en dat is gewoon vanwege de oorsprong van deze prachtige muziekstroming.
Ik weet trouwens niet of je het weet hoor, maar id&t is op dit moment meer met trance bezig dan met hardcore hoor, dus van die antirascisme tekens wordt meer opgemerkt door tranceliefhebbers.
Ach maar ja ik zal er maar mee moeten leven dat ik een lonsdaledrangende kankerhond ben he Mano
..............
Ik vind het wel juist mischien om het zo te gaan doen als bij voetbal wedstrijden gewoon een aanmelding kaart. Bij een organistaie. en dat je een house party verbod kan krijgen als twee of meerdere overtredingen hebt begaan ! zo zal er over een jaar alleen nog het goede publiek overblijven!
-------------------------------------


Klinkt goed, maar is in de praktijk helaas moeilijk uit te voeren. Dan zou iedereen zich bij een feest moeten legitimeren, en dan zouden deze gegevens gecontroleerd moeten worden. Buiten het feit dat dit haast niet te doen is, zijn er dan altijd nog mensen met valse legitimatie bewijzen enz.
 
Goed topic, vooral met de titel ben ik het helemaal eens. Respect hoef je bij mij niet te verdienen, dat krijg je bij voorbaat want ik probeer mensen te beoordelen op hun DADEN, niet op hun afkomst, uiterlijk, kleding. Je kunt mijn respect wel kwijtraken en ik krijg de rillingen van wat enkele Partyflockers op hun website hebben staan.

Over hardcoreblieb http://www.cu2.nl/hardcoreblieb is genoeg gezegd, die is terecht gebanned (voor een maand), maar die hoeft van mij nooit meer terug te komen. Alle "vriendjes" van hardcoreblieb moeten nog maar eens goed nadenken of ze dit echt willen, maar ik verbind op zich geen conclusies aan het vriendjes zijn.

Al die dubbele SS-en van HaRdCoRe-SmEE bevallen mij sowieso niet. En kijk eens wat een "leuk rijmpje" :@ hij op zijn website heeft staan:
"We had joy, we had fun, we had nikkers on the run.
But the fun didn't last, cause the nikkers were to fast.
Now it's fun, got a gun. Fucking nikker better run".

HaRdCoRe-SmEE kan hier dus ook voortaan beter wegblijven. Zeer triest. :@

En tenslotte wil ik nog steeds graag weten wat de diepere betekenis is van de middelvingers die mensen opsteken. Ik maak me er niet druk om, maar vind het wel altijd een zielige vertoning. Moet ik respect hebben voor mensen die naar mij een "fuck you" gebaar maken, ook al is het maar via een foto? Ik twijfel maar sta open voor suggesties. :)
PPPPPPPPPpppppppppppppppppppfffffffffffff

Het gaat niet meer om Lonsdale Fucked Up! Dat was een misvatting(zeg het nu voor de 10e keer)
Het gaat nu over rascisten, als jij dit niet bent. zeg dan niet dat we JULLIE slecht noemen.
Toppie Peter!
Je hebt gelijk, het kan niet.
Nogmaals excuses voor de misvatting over Lonsdale-dragers.
Ok Mano dan ben ik uitgepraat.
En excuses aanvaard
excuses waren tegenover het hele partyflock groepje. Ook tegenover jou ja
Ja dat weet ik. Daarom zeg ik ook excuses aanvaard
Ik hoop dat beide partijen elkaar nu een beetje begrijpen (ik iig wel) en dat mensen proberen om hun voor oordelen aan de kant te zetten en mensen op de persoon af te beoordelen.

Knuffel voor iedereen :-P
2ehv_brambo ze doen het ook met voetbal wedstrijden met 50000 duizend mensen. Waarom dan neit met een qlimax met 20000 mensen gaan ze maar is de controle allemaal anders maken en uit breiden met binnenkomst posten ! Maar ik vind op zich een goede idee. Ik denk dat het best ge realiseert kan worden. En ze doen het tegen woordig toch ook al bij veel discotheken. Ik denk als ze er nu mee beginnen dat het binnen een jaar rond is en dan gaat het om evenementen . Als je hier bij aansluit dan moet je gewoon vijftien gulden per jaar betalen. Je krijgt dan meteen van alle organisatie flyers elke maand toegestuurd
vind niemand het erg om die vijftien piek te betalen ook!! En ja toezicht op drugs , wordt altijd moeilijk zal nooit kunnen veranderen. Ik vind alleen eigen gebruik moet je mee naar binnen mogen nemen. Bij de fun mocht je altijd 3 pillen mee en een zakje wiet kon je gewoon in je hand houden
2indian_party_man: idd bij voetbal wedstijden doen ze het ook zo, en het werkt ook niet echt geloof ik (er wordt nog steeds hardstikke vaak gereld en gevochten). Maar het is natuurlijk wel goed om erover na te denken, en een oplossing proberen te vinden die wel werkt.

[niet serieuze mode]
mischien een idee om ruzie zoekers op hun hoofd te brandmerken, vallen ze zeker op :-P

hehe :-P
[/niet serieuze mode]
 
ik ben et gewoon eens met Krankheimer! en dancegirl alvast gefeliciteerd met je moeder morgen ;) whehe
ja
duidelijk zonder respect kan je geen fatsoenlijk gesprek voeren
voor de niet wetende ovet het merk loindsdale
ehv_brambo 8 april 2002 12:54
Ik hoop dat beide partijen elkaar nu een beetje begrijpen (ik iig wel) en dat mensen proberen om hun voor oordelen aan de kant te zetten en mensen op de persoon af te beoordelen.

Knuffel voor iedereen
------------------------------------
ik schud bij deze de hand aan mano :-)
Okee, deze reply is alweer wat laat aangezien de hele discussie al zo ongeveer is afgelopen, maar ik kan het toch niet laten nog even mijn mening over een aantal zaken te geven:

Ten eerste: Krankheimer > Je hebt helemaal gelijk, het moet maar eens afgelopen zijn met dat wederzijdse gezeur tussen gabbers en techno/trance/hardhouse-freaks. Al die muziek is uit dezelfde stroming voortgekomen, en als je goed luistert zijn er meer overeenkomsten en wederzijdse invloeden dan je op het eerste gezicht zou denken.

Over Lonsdale: Niemand kan en mag ontkennen dat er wel degelijk veel 'foute' mensen in Lonsdale lopen. Waarom lopen veel gabbers, onder wie ikzelf, er dan toch in? Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken, maar over mezelf kan ik zeggen dat ik er eigenlijk om twee redenen in loop:

- ten eerste vind ik het gewoon mooie kleding,
als ik iets niet mooi vind dan loop ik er niet in, en als ik het wel mooi vind dan loop ik er wel in.

- ten tweede ben ik trots op het feit dat ik van hardcore houdt, en probeer dat door het dragen van Lonsdale (wat op dit moment gewoon het nummer 1 gabbermerk is) te uiten naar de buitenwereld. Om precies dezelfde reden waarom Punkers met een hanekam lopen dus, en hiphoppers met een wijde broek, en ballo's met een Ralph Lauren blousje...

Peter 1960> Dat idee achter die middelvingers heeft niks met racisme ofzo te maken - het heeft te maken met het feit dat veel gabbers schijt aan de media/maatschappij (die hun in een hokje stopt) hebben. Het "Yo don't like us, we don't care" idee, net zoals veel rappers het in hun muziek constant over "Fuck you" en dergelijke hebben.

Tenslotte ben ik blij dat er door deze topic iets meer wederzijds respect is ontstaan! Iedereen applausje voor jezelf!
mooier had je het niet kunne zeggen. ik denk dat dit een hele mooie samenvatting is voor heel veel topics :-D
 
AMEN
 
juist SchiZo einde en toen was er een olifantje en blies het verhaaltje uit
nee,
het was een baby-olifantje die zijn slurft in de poepgat van zijn grootmoeder deed en zo kenbaar maakte dat het baby-olifantje zich op zijn gemak voelde in deze forum.
 
dat is ook een manier om aan te geven dat je op je gemak voelt! meestal schreeuw ik et gewoon door de kamer heen!! HEEEEJ IK VOEL ME OP GEMAK!! :D

beetje offtopic maarjah het einde was er toch al :bounce:
Ik heb niet al die reply´s gelezen dus weet niet of het al gezegd is, maar ik vindt gewoon dat je mensen niet op hun uiterlijk moet beoordelen ofzo.
Kijk als mensen echt vet gaan discrimineren dan moet je met die persoon de confrontatie aan gaan. En niet alleen omdat veel mensen die discrimineren lonsdale zouden dragen ineens alle mensen die lonsdale dragen tot racisten maken ofzo.
Ik bedoel er staat hier een topic over racisten en er staat nog in van ja je kan niet iedereen over een kam scheren.
Dus niet iedere turk,marrokaan,neger of wat dan ook is slecht maar zo kun je het ook zien met mensen die lonsdale dragen of weet ik het, niet iedereen die dat draagt is automatisch een racist .
Dus ik vindt dit de grootste bullshit allertijden.
Ik vindt gewoon ook dat Krankheimer gelijk heeft.
Pfff ff op adem komen :D
Ja daar waren wij al uit ja. maar bedankt voor de bijdrage.

Greetz
..
Krankheimer zei:
ehv_brambo 8 april 2002 12:54
Ik hoop dat beide partijen elkaar nu een beetje begrijpen (ik iig wel) en dat mensen proberen om hun voor oordelen aan de kant te zetten en mensen op de persoon af te beoordelen.

Knuffel voor iedereen
------------------------------------
ik schud bij deze de hand aan mano
..
Zeker een goede discussie, hand aanvaard ;)
slotwoord:
mensen hebben vaak de verkeerde gedachten over bepaalde mensen terwijl diegene juist wel heel anders van binnen kan zijn. kleding en uistraling hebben vaak invloed op de gedachte over eenbepaald iemand. maar ook dit valt onder discriminatie.

pas goed op u zelf, en op elkaar.
 
The end!!!!!!
mooi gesproken mensjes, van deze aardplaneet:)
mooi gesproken jerry krankheimer
 
aplaus aplaus voor krankheimer
ja zeg dat wel issabelle pffffrt hehe :S

waar mense zich al nie druk om make zeg,
laat iedereen lekker een feest bezoek wat hij/zij vet...ik heb het prima naar me zin hoor op hardcore feeste :) wel 2 of 3 keer per weekend ook :S