Partyflock
 
­ Nederland
Hebben jullie na Qlimax op de parkeerplaats ook die gasten zien springen op een auto? en beuken tegen die auto?
Op een gegeven moment was die auto helemaal kaput..........

de vraag luidt:

Hebben jullie nog de eigenaar van deze auto gezien?
Die zal bestwel pissed geweest zijn
Ik heb hier niks van meegekregen, maar wat triest zeg.
een maat van mij zei er wat van, maar die gasten waren te ver heen om iets normaals terug te kunnen zeggen. Toen zijn we maar gewoon doorgelopen.
k heb t ook gezien. was t niet de auto van 1 van die lui? toen wij langs liepen was de boel nog redelijk heel en stond de kofferbak open.
Ik hoorde een van die malloten tegen de anderen zeggen dat ze weg moesten zijn voordat de eigenaar eraan kwam. denk het dus niet.
hehe, en hoeveel pillen heb je nodig om je eigen auto te slopen?
Ach ja zo liep er ook een groep Turken binnen rond die inplaats van auto´s mensen aan het slopen waren zonder reden of motief.
Fijn dat er zulke mensen zijn erm.
Vond alleen iedereen die midden op de weg ging lopen uitermate irritant :P. En een of andere doebe in een busje had een taxi aangereden op een veel te smal weggetje waar wij overheen MOESTEN! Grrrr. leer rijden, prutsers.
 
Artiest Jakuza
Ja die lui die midden op de weg liepen terwijl wij met ons autotje weg probeerden te komen waren echt vet irritant. Totaal mee eens.
 
Ja , altijd die mensen die problemen moeten zoek, daar word je toch helemaal gek van! Echt te triest gewoon!
 
dr liepen op het einde ook een stel malloten uit amsterdam met een ajax flaggetje uitgestald het terrein af, ik bedoel, ik mag dan wel ajax sup zijn, maar van dit soort gedoe moet ik ook echt :bah:
kijk, in het stadion is het okay (na de wedstrijd zelf ook nog;)) maar op een feest...een voetbal wedstrijd is een wederstrijd, maar op een feest moet je toch echt met zn ALLEN het feest SAMEN maken en niet zo lomp gaan zitten kutten
Hehe en Tojaxx was er niet eens, die wil ook nog wel eens over auto's gaan lopen :D

En die Turken moeten ze gewoon heel pauper wegtrappen
Heb die gasten niet gezien, op die otoo's niet en die turken ook niet, tenminste niet datz e mensen in elkaar aan t trappen waren, wel dat ze meisjes lastig vielen.... en zelf lastig werd gevallen door zo'n stelletje koekerds... ze maakten een opmerking over mijn outfit, en toen hebbik m met mijn toverstaf op zijn kop geslage hahaha, hij was helemaal beduusd!
Die doebe heb ik ook gezien, maar het was toch een golf? Zag een golf vet mans wegscheuren en toen ik later langs reedt stond tegen een taxi geparkeerd :P
Jaaa die heb ik gezien, ze beukten helemaal zo'n Opel Corsa in elkaar :-) De eigenaar deed het volgens mij vrij weinig, want die zat ook maar wat te grijnzen in zijn auto, ik moet zeggen dat het ook niet meer de nieuwste auto was en er al overal roest zat :-D
Eigenaar was niet woedend ofzo :-P
Of bedoelen jullie een andere auto?? Want bij de Opel Corsa die een aantal deuken kreeg zag ik in die auto alleen maar grijnzende mensen zitten dus ik kan me vergissen met een andere auto???
In ieder geval de Opel Corsa eigenaar zag ik niet boos ofzo zijn... misschien hebben jullie het over een andere auto dan?
 
Ik heb niks gezien maar ik vind het maar een trieste boel als je een auto van een ander in mekaar gaat trappen en die turken die andere mensen lastig vallen vind ik ook niet zo relaxed je moet gewoon lekker feesten en andere met rust laten greetz cootje
Gezellig sfeertje dus, zo zie je maar weer. Alles gaat naar de klotuh, nu ook al de trance feesten. Het lot van de gabbers is dus ook aan jullie besteed, wat ik ook al zag aankomen.

Dingen die te populair worden, trekken kankelijers en die kankerlijers verneuken het vervolgens grondig. Zo gaat het altijd tegenwoordig in deze samenleving.

Beetje jammer.
 
zwaar triest
 
beetje zielige bedoeling allemaal.......k heb er gelukkig nix van meegekregen.
Precies!

Op bijv. Awakenings maak je zulke dingen niet mee
Toen ik er langs kwam waren ze de auto van binnenuit aan het slopen...echt zielig maar goed...

Whahahahaha Fairytale!!! Keeejjj dan!!! (K)
Gezellig sfeertje dus, zo zie je maar weer. Alles gaat naar de klotuh, nu ook al de trance feesten. Het lot van de gabbers is dus ook aan jullie besteed, wat ik ook al zag aankomen.

Dingen die te populair worden, trekken kankelijers en die kankerlijers verneuken het vervolgens grondig. Zo gaat het altijd tegenwoordig in deze samenleving.

Beetje jammer.

----

onze profeet :-)
 
ik ben het wel met je eens. maar qlimax is geen trance. Qlimax is stampende hardhouse!!!

Maar verder heb je helemaal gelijk. Alles gaat kapot als het te populair wordt... kijk naar gabber, kijk nu naar hardhouse. Dat gaat ook helemaal naar de klote op deze manier.

HQ blijft gewoon door gaan en trekt zich hier niks van aan....
Ik geef de laatste tijd ook vaak de voorkeur aan kleinere feesten, omdat er daar toch vaak een veel relaxere sffer is dan op groter feesten.
 
Was het niet hun igen auto???? zo niet ben ik het helemaal met je eens! :bounce:
Een kogel geven die lui dat doe je toch niet:(:(:(:(
 
MMMMMMM errug ziek idd.
Heb wel een gast gezien, die het niet kon laten om eerst een prullebak van een paal af te schoppen. En vervolgens een poster van een hek aftrok en die er niet afkreeg, en vervolgens heel het hek mee wou nemen.
toen kwam security!!!
 
Het zal maar je auto zijn :|
Ja dan zou je die gast toch helemaal een kogel geven is toch ziek dan moet je echt lsd ge had hebben en iets vaags hebben gezien :D:D:D
 
Het was volgsn mij een grijze auto maar die gasten konden er zeker niet mee zitten die zaten met een big smile achter het stuur toen ze weg reden !!!!!
Maat van me is ze autosleutels verlore op qlimax, is ook nie echt leuk he?? whehe, heeft ze nog steeds nie terug geloof ik!
 
toen k naar d trein liep zag k alleen maar een gast op d grond liggen met ambulance personeel erbij met be-ademingsappratuur erbij.
weet niet wat daar aan d hand was.

t was rond 8 uur denk
ALLLLLLESSSSS NAAR DE KLOOTEEE!!!


[wheheh dat wa sook bijd ie film aan het einde auto in elkaar rossen]