Partyflock
 
Forumonderwerp · 15837
­ Nederland
 
ik ga nu Seinfeld kijken, echt een meesterlijke serie!

denk 1 van de beste 'sit-coms' zoals ze dat in america noemen, samen met married with children whehehehe
 
Is dit er dan eentje uit seizoen 6?? Hij is wel leuk, hoor. Kramer gaat op een gegeven moment aanpappen met Bette Midler en te beschermen tegen Jerry en George...gaat 'ie erg ver in :-)

Ik kan al haast niet wachten, hoi hoi!! Eindelijk weer iets zinnigs op TV na een hele dag saai engels voetbal, kutspelprogramma''s met wijven als Caroline Tensen..
 
"It's Macaroni Midler!!"...

"You stopped short with me?! How dare you!"...

Hij was weer leuk, maar ga nu pitten.

mzzl
"You know what your problem is: Your standards are to high.
- I Went out with you!
- That's because my standards are to low."


"I'm locking the vault"

"Oh my god, I can't believe it! I'm a father!
I did it!
... my boys can swim!!!" :D
laatste aanpassing
:D vanavond weer :P
Hehe, heel goed.
Dat waren trouwens qoutes uit de aflevering voor vanavond. Vanavond The Fix-up (ep 33) uit siezoen 3 opeens. Vorige week zaten we aan het eind van seizoen 6, nu springen we opeens naar het midden van seizoen 3 :S

Hierin wordt George gekoppeld aan een vriendin van Elaine, wat weer hilarische taferelen oplevert. 22-09-2002 23:40 - 00:10, Net 5
 
Hmmm...George wordt gekoppeld aan een vriendin van Elaine...effe denken, hoor :D

Nou, beter eigenlijk..ik weet effe niet welke dat is dus eindelijk een aflevering die ik niet kan dromen!!
Hahaha, beters toch? Er zitten hier echt geweldige stukjes in, echt steengoed. Hoe Kramer ook optreed als bemiddelaar tussen de vechtenden :D "Don't you 2 see, that you'r in love with eachother? You'r running around out there looking for something that's not even there, when everything that you have dream off is right here, right in front of you."
Woeiiiiii, dat wordt weer lachen vanavond. Een van de sterkere afleveringen komt langs nl. The Boyfriend (2 delen).

"The Boyfriend (1) (a.k.a. The New Friend (1))"
gs: Keith Hernandez [ Himself ], Rae Allen [ Mrs. (Lenore) Sokol ], Richard Assad [ Cabbie ]
rc: Newman

Jerry meets Keith Hernandez and wants to make a good impression. Meanwhile, George is out of time on his unemployment and he works harder than ever on his scheme to get a 13 week extension. He tells the unemployment office he was really close on Vandelay Industries, a company that makes latex products and whose main office is Jerry's apartment. Kramer and Newman hate Hernandez back to a time when they were allegedly spit on by him; however, Jerry supports the "second-spitter theory." Keith asks Jerry about Elaine's status. Keith makes a date with her and breaks a date with Jerry.

NOTE: Originally broadcast as part of a 60 min episode. The name Vandelay is used again, this time as a company. Devoted Internet fans of the show decide the company's name will be used for their electronic mailing list.
Hij was lachen
 
superwreed!!

dat george zo binnen kwam stormen met z'n broek op de enkels whahaha

supergoed :D
My latex sales man! :D
 
Ik blijf voor Seinfeld elke dag van de week!!

" and you wanna be my latex-salesman?!"

ik kijk toch weer uit naar The Bubble Boy én The Soup Nazi..mijn favorieten!
Nog 12 13 weken wachten en dan komt hij langs als het goed is, als ze niet op eens naar seizoen 8 springen ofzo.

The bubble boy

en seinfeld moet weer elke dag komen ja, net zoals vroeger!
Jaja, het is weer zover, vanavond is het weer de beurt aan Seinfeld, na een week vertraging.

Deze keer:

Amerikaanse (USA) comedyserie. Afl.: The limo. Jerry en George stappen in een limousine van iemand waarvan ze weten dat diegene niet komt opdagen. Tijdens de rit bellen ze Kramer en Elaine om te vragen of ze meerijden naar een feest op het Madison Square Garden. Als ze aankomen blijkt het niet het soort feestje waar ze op gehoopt hadden te zijn.


Echt weer zo'n klassieke aflevering die je niet mag missen! Vooral het moment waarop George zich gevleid voelt door de dame waarmee ze in de limo zitten :D

Voor degene die George eens in een andere rol hadden willen zien, had je vanavond naar de film "Dunston checks in" kunnen kijken, waarin Jason Alexander de vader en hoteleigenaar is die alles op rolletjes moet laten lopen, maar dit gaat goed mis door een aap die in het hotel terecht komt..
 
Heej Mavas!! ik zie jou ook alleen op zondagavond hé??!! Is dit niet een aflevering die in tweeën is gedeeld?? Hij is wel leuk, Jerry en George worden aangezien voor twee Nazi-leiders hehe...hoe laat begint 'ie?
Hey Danielito, hehe ouwe Seinfeld gek :P

Nu weet ik weer, ook een leuk stukje:
- Do you have the time?
- There's a clock

:D

Ik ben hier trouwens niet alleen op zondag hoor, hehe. Allen op zondag plaatst ik wel eens wat, de rest van de dagen lees ik altijd mee, want datgene wat ik evt. zou willen plaatsen is meestal al geplaatst.
 
Elke zondagavond ben ik verrot maar kan ik nog net lang genoeg wakker blijven om Seinfeld te kijken. Helaas was ik gisteren na Seinfeld klaar wakker en ging om 1.30 slapen met een wekker die me om 6.30 weer wakker maakte :P

Jaja, "there's a clock...", "but you have a watch!" en dat 'ie dan die vent bij de arm pakt. Wat wordt de volgende Seinfeld?? Ik kijk al weer een beetje uit naar de wat nieuwere afleveringen zoals "The Puerto Rican Day", dat Jerry, George, Kramer en Elaine vast komen te zitten in de parade van de Puerto Rico dag.

Elaine:"I need to unwind!!"... (y)
The maroon Golf :@

Enneh, Who's that funny guy with the laserpointer..? :D
Da's een van de laatste uitzendingen van Seinfeld..



Waar blijven de DVD's van Seinfeld :(
laatste aanpassing
 
Ik wil ook de DVD's hebben!!! De hele week wachten tot zondagavond frustreert mij en ik ben te lui om de videobanden te gaan zitten kijken :bloos:
Ik heb even in de gids gekeken wat de volgende wordt, en dat wordt ecth een hele ccccoooollleee! Hierin ga je je echt doorlachen om Kramer, dit is DE meest legendarische aflevering van zijn gekke bewegingen! Deze moet je gewoon zien! :D
dus zometeen allemaal weer kijken, het begint bijna :)


The Good Samaritan deze keer, zoals hierboven staat. Hieronder de inhoud:

Afl.: The good samaritan. Jerry spoort iemand op die is doorgereden na een ongeluk. Hij zou wel met de dame in kwestie uit willen. Als hij met haar op stap is komt hij erachter dat ze een vrouw heeft aangereden op wie hij altijd al een oogje had.
laatste aanpassing
God bless you;)
"Oh my God, that is so adult"
 
KRAMER is the best!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ik heb hem gemist :'(
 
"you are SO beautifal"

Dit is één van die afleveringen die ik echt in lange tijd niet meer gezien had en hij was weer (y)

Ik verbaas me er altijd over hoe makkelijk Jerry z'n vrouwtjes ontmoet, maar doet er aan de andere kant ook wel eerst iets voor :D

Nu weer een lange saaie week wachten.... :D
Zo mensen de saaie week is weer voorbij ;)
Behalve dat heel Nederland op zijn kop staat door het incident in Venlo, gaat al het tv gebeuren gewoon door. Daar valt niks aan te veranderen.
Ik heb trouwens wel wat heldenreply's gelezen van je Danielito! :)


Deze week in Seinfeld:
Afl.: The letter. Jerry komt erachter dat zijn nieuwe vriendin een plagiator is, wanneer hij de woorden die zij in een brief geschreven heeft op televisie hoort.
27-10-2002 23:45 - 00:15, Net 5


Ik moet zeggen dat ik me deze aflevering niet meer kan herinneren, dus dat wordt gewoon weer verplicht kijken! :)
 
Haha!! Dank je Mavas, ik heb het zwaar te verduren gekregen deze week m.b.t de Topics over o.a. Venlo en Moskou. In beiden heb ik in ieder geval op basis van latere nieuwsfeiten toch wel een beetje gelijk gekregen :D

Maar goed, nu over naar de leukere dingen: SEINFELD!!!! Deze aflevering kan ik me ook niet zo snel herinneren dus dat wordt weer opblijven ;-)
Ok dan!!!! 23:45 staat ie op net 5 :p

Ennuh Mavas. Via IRC downloaden is niet zo moeilijk. Ga naar kanaal #seinfeldepisodes op EFNET en moet je daar maar effe !help intypen volgens mij. wordt het helemaal uitgelegd. Je zal wel in de "rij" moeten wachten want er zijn natuurlijk nog meer mensen die willen downloaden. Kom je er ECHT NIET uit dan moet je me maar effe adden op MSN.

GREETZ!!
 
Jezus!! mIRC, bestaat dat nog steeds???!!! ik heb ooit door mIRC mijn studententijd geloof ik met een jaar of drie moeten verlengen, haha!!
 
Episode 38 : The Letter

Jerry is dating an artist, who is painting a portrait of Kramer. When she gives Elaine, George, and Kramer tickets to a Yankee game, Elaine lies to her boss to avoid going to his son's circumcision. They get ejected from the seats in the owner's box because Elaine refuses to take off her Orioles cap. A photograph of the incident appears in the paper, and Elaine is afraid that her boss will see it. Jerry finds out his new girlfriend is a plagiarist after he hears the words she wrote in a letter, on television.
Hmmm, ik ken hem nog steeds niet voor me halen. Ik ben benieuwd.

Oke, Bellie bedankt, ik ga het even proberen man! Ik heb al die afleveringen al gedownload met kazaa, maar die zijn niet allemaal van even goede kwaliteit, dus ik hoop dat ze op IRC beter zijn :)
 
volgens mij heeft dit portret iets te maken met de aflevering van vanavond:


dit maakt het wel leuker, hehe!!! :D
 
De acteur van mijn profielpic speelt op dit moment trouwens mee in de fim Space Jam (op Yorin) (y)
Zo, deze kon ik me maar moeilijk herinneren. Hehehe wel lache toen Kramer bij die mensen ging eten :)
in elke Sienfeld aflevering komt "superman" wel een keer voor...
 
"Faster than a speeding bullet!!"

ja, Jerry is een echte Superman fan. In een aflevering moet hij een sprint-wedstrijd over doen tegen zijn oude school concurrent en daarin trekt hij ook steeds Superman conclusies!!!

That's GOLD, Jerry....GOLD!!!!!!!
 
Hé Mavas!!! Welke aflevering krijgen we vanavond???? Ik ben vanavond eerst naar Rotterdam voor een concert (zie Topic Dream Theater ) maar probeer uiteraard vóór Seinfeld begint weer thuis te zijn :-)
laatste aanpassing
Vanavond, aflevering The Parking Space.
NET5, 23.50 uur

Kramer tells Jerry about something his friend Mike said about Jerry being "a phony." After borrowing Jerry's car, Elaine comes up with a wild story, because the car is now making a strange clanking noise. George gets into a confrontation with Mike about a parking space in front of Jerry's apartment. Everyone one the street debates about parking etiquette.

NOTE: Viewer Fabio Sciola notes that this is the episode where George mentions again that he has a brother. However, he hasn't mentioned this brother since this episode. At least that I am aware of.

Zet allemaal je video weer op scherp (net zoals ik dat doe ;) ), en ga er voor zitten met een biertje en een zak chips, dan kan je op gepaste wijze de week afsluiten (of openen :p ).
Voor degenen die dit gemist hebben, je kan nog steeds een petitie inschrijven om Seinfeld op DVD te krijgen!!!

http://seinfeldondvd.cjb.net
en klik links op "sign petition"
Kramer die is gewoon geweldig :D
Ok, hij was weer erg leuk gisteren! "You have to know everything! You have to know it! Beacuse you can't stand it, you're dieing if you don't know it. BEG ME! "
En dan even later gaat het precies andersom!

Ik heb ook nog een foutje ontdekt in de ondertiteling. Waar George en Elaine door de straat reden, en George vertelde dat hij onzettend goed kon in parkeren, zei George ook dat zijn vader en broer heel goed konden rijden, en niet zoals de ondertiteling zei zijn vader en zijn moeder.
 
Klotuh!!! Ik was pas om half één thuis en dus net te laat. Dit was volgens mij net zo'n leuke :-(

Kent iemand de cd van Jerry Seinfeld tijdens 1 van zijn liveshows...? Ik heb hem en is echt super lache...! Als je hem ook wilt zal ik hem wel een keertje op het net zetten ofzo...!
"But you got to put a little beg in it...!"
 
"But you got to put a little beg in it...!", heet die CD zo???

Ik ken wel de CD "I am telling you for the last time!". Erg leuk is 'ie :D
 
schitterende aflevering gisteren :D:D

PHONEY!!
 
NOU!!! Ik heb hem gemist, blijf dat nou niet inwrijven hehehehe!!!!

 
hehehe

too bad man :devil: