Partyflock
 
­ Nederland
 
is niet slecht!

gisteren sprong er iets in me en ik dacht damn:

waarom perse een vriendje? ik heb nu genoeg mensen om me heen waarmee ik alles kan delen en doen wat ik ook in een relatie zou willen doen.
ik leef, ben redelijk gezond en ken emoties dus waarom zou ik niet zonder vriendje kunnen?
en dan loop je binnenkort je vriendje tegen het lijf...

Als je denkt: " ik wil een vriend, ik wil een vriend" , dan gebeurd dat juist niet...en als je denkt: " wat kan mij het ook verotten, dan straal je dat uit ofzo...en dan gebeurd dat vanzelf wel. Je bent dan gewoon losser rond jongens waarvan je denkt: "eej die is leuk"

Zo ging het bij mij in ieder geval wel. Ik liep veel met de gedachte: "ik wil een vriendin, ik wil een vriendin" en toen ik dacht: "ach...wat the fuck...dat komt wel" had ik 3 weken later een heel lief meisje waar ik wat mee kreeg.

Vraag me zo af...zijn er meer mensen die dit ondervonden hebben?
 
komt me bekend voor het moment dat je iets verwacht gebeurt er niets, en als je er niet aan denkt staan er bij wijze van 10 voor je in de rij:S:S
had overigens niet gelezen dat je een serieuze relatie achter de rug hebt...OEPS!!! :-D
 
maakt niet uit isios.
en ja ik herkende het verhaal wel een beetje maar nu eigenlijk helemaal niet.
dit weekend had ik ook zoiets van: geen vriendje vanavond... en ik heb dus ook echt met niemand gezoent ofzo en de andere weekeindes wel... en toen zocht ik echt iemand maar niemand kan tippen aan mensen die ik echt leuk vind maar waar het bv niet kan wegens afstand.
 
2 > heidi heb t zelfde probleem.
Ik heb liever wel een relatie

Iemand om je leven mee te delen. Alle mooie dingen samen te doen. En als het kut gaat iemand om een lekkere knuffel en een kuzz bij te halen
Vrijgezellie zijn rules!! Aan de andere kant, alleen is ook maar alleen he...op zoek gaan is echt het stomste wat je kan doen...als je graag een vriendje wilt...dan is de eerste de best die maar een beetje aan jou eisen voldoet al genoeg (dit zeg ik in het algemeen) ik vergelijk het maar met winkelen..als je in de stad loopt zonder geld dan zie je de leukste dingen..hebbie een keertje geld, dan vind je helemaal nix:(...ga gewoon lekker stappen met je vrienden en je ziet wel wat eruit komt toch;)
 
Artiest Jakuza
Geen relatie zuigt. Klaar.

Lange afstanden zuigen ook. Klaar.

Geen relatie door lange afstand is het toppunt van nergens opslaande oneerlijkheid. Klaar.

:(:(:(
ik heb ook op me verjaardag beslote
me goeie voornems voor de aankomede weetikveelhoeveel jaar
lekker vrijgesellie blijve!
veel makkelijker joh
 
2 hardhouser> wij zijn zielig... samen :)
tja vrijgezel..... ik weet het nu ook nmiet meer heb ook altijd gezegd blijf nu vrijgezel :-)
m,aar ja vage toestanden allemaal weer en nu weet ik echt niet wat jongens willen !! wat willen jullie nou he, jullie maken het ons wel moeilijk! ;-)
 
ik kan het niet meer eens zijn met hardhouser!

Geen relatie door lange afstand zuigt... Maar wat is lange afstand. Na een relatie met iemand die 6!! tijdzones vederop woonde ben ik nu al blij als ze in Europa zou wonen. Kan je er tenminste en weekend heen. (Na die lange afstand realtie heb ik 2 jaar een relatie gehad die 30 sec lopen afstand woonde.... Is toch beter)

Niet zoeken = vinden
zoeken = beetje hopeloos (want je vind toch niets en je pusht dan wat het andere geslacht niet leuk vind)
 
yeahhhhhhh vrijgezellie rulezzzzzzz!

Je weet het een vrijgezel die gaat pas slapen als die alle sterren heb gezien.
Whahahahahaha damn d'r waren weer veel sterren gisteravond!
en ik heb ze bijna allemaal gezien.
 
6 tijdzones:S:S waar WOONDE ze man

(en dan loop ik te zeiken met 1.5 uur afstand haha)
Ik ben ook iemand die zeker van plan is om nog een behoorlijke tijd single te blijven - ik heb op dit moment gewoon helemaal geen behoefte aan een relatie, er zitten natuurlijk leuke kanten aan, maar ook verplichtingen e.d. Alleen kom je wel eens in lastige situaties terecht, zoals afgelopen vrijdag heb ik met een meisje gezoend, en nu krijg ik mailtjes/smsjes van haar waaruit blijkt dat ze verliefd op me is... Hoe kan haar het beste uitleggen dat een relatie niet is waar ik op zit te wachten?
 
2 dancegirl... ik ben het zo met je eens hehe... beetje tegenstrijdig but... WE'VE SEEN THE LIGHT!!!
 
je moet gewoon altijd genieten van wat je op 't moment hebt...heb je een relatie, geniet er maar gewoon van...ben je vrijgezel, geniet er maar gewoon van....het is allebei hartstikke leuk, als je er open voor staat.....en zoiets komt vanzelf....nu zeg je: je wilt geen vriend...maar als je strakkies zoooooooooo'n superleuke jongen tegenkomt, en je voelt gewoon dat 't goed zit, dan wil je hem eeeeg wel als vriend!! En dan heb ik het dus niet over ZOMAAR jongens...ik bedoel, je kunt 'n vriend hebben, gewoon voor 't hebben...of je hebt er eentje gewoon omdat HIJ 't is zeg maar

wat 'n lulverhaal hehehe
 
inmiddels heb ik besloten de afstand er maar lekker bij te nemen en is het totaal officieel :) het gezamelijke probleem dat ik had met hardhouser is opgelost:

i got a new boyfriend en hij is heel sweet!
i present:
HARDHOUSER!
*aplaus* :P
 
geen staande ovatie? dat valt me nou tegen!
 
heheh zal ik het dan maar ff voor je doen meisje?:)
JEEEEEEEEH JOEHOEEE :):d:p
hehe

(K)
 
haha ik dacht echt dat nutjah en jij en scanner dat eigenlijk al wisten haha en dan in de auto vraagt nutjah ook nog zo nuchter: ga je hem vaker zien?

uuuuuuuuuhm :$*bloos* (L)
naaaahh meisssiiee super gefeliciteerd...en lekker positief in blijven zien!!!

die afstand houdt het spannend...hehehe de afstand met mij en mijn exvriendjuh zorgde er ook voor dat ik het een tijd met hem uithield...hahaha
aaah neeuh das ook nie zo....maar toch!!! gefeliciteeerd!!
 
Nou voorlopig wil ik nog wel even vrijgezel blijven.
Ik vind het heerlijk zo hoef met niemand rekening te houden.
Veel tijd met mijn lieve vrienden doorbrengen en lekker feesten.

Of ik moet gewoon een jongen vinden die net als ik is elkaar niet gaan claimen lekker veel feesten gek doen en vooral heel erg verliefd zijn.
Maar dat word ik bijna nooit waar zijn de LEUKE jongens tegenwoordig?????
Ik vind de afstand(uurtje rijden) tussen mij en m´n huidige vriendin goed te doen, maar ook nog eens ideaal(idi-aal,idee-aal whatever), want door de week heb ik me eigen dingen en heb ik toch weinig tot geen tijd over. In het weekend is het dan extra leuk mekaar weer te zien enzo.:lief:
 
Single zijn blijft het beste, lekker doen wat je zelf wilt, geen rekening houden, gewoon af en toe voor een dagje een vriendin, zoveel feesten als je zelf wilt enz enz :)
Kijk Daan, met jou kan ik praten, zo denk ik er dus ook 100% hetzelfde over!
 
ik ben al 4,5 jaar single gewoon puur om het feit dat ik niet tegen vastigheid kan en ik kan me moeilijk openstelling voor die persoon "mijn ware ik laten zien" en dat blijft vaak moeilijk voor degene die iets met je wilt.

ik ga eerst lekker genieten van me jeugd en vrijheid ik ga pas aan vaste relaties denken als ik uitgefeest ben
 
mister daan en gold.. een relatie betekend niet een ketting om je nek en per minuut verantwoording afleggen...

dat heb je eerder zelf in de hand
hahahaha aloha PCIES single zijn rules ;-( yeah right......nee hoor is best lekker geen gezijk van we gaan dit doen of hierheen lekker partyen en dan emigreren :-)
meestal as ik single ben (zoals nu ;p) en ik loop in de stad en zie al die stelletjes dan denk ik van 'Damm' en heb dan wel weer zin in een relatie.. afgelope zaterdag nacht heb ik een meisje ontmoet in de stad, waar ik de rest van de nacht (en me bed :D) mee heb gedeeld, alleen de volgende dag weer uitgemaakt... Te erg.. meer dan 14 keer belde ze me op, 9 smsjes en 4 voicemails (dit binnen 6 uurtjes) nou dan heb ik er helemaal al geen zin in

mja ooit zal ik de waren tegen komen, en dan zal ik vragen: 'word je daar niet moe van?' zij: 'van wat?' en dan ik weer:'van de hele tijd door me hoofd spoken' whaha

*fantasie op de vroege middag*
 
mja als je niet zoekt gebeurd het gewoon (lekker onbewust)

maarja ik kan lekker vaag doen dus

soms heb ik zoiets van ik ga eens zoenen :)
ofzow
mja

ik ben gek onee prettig gestoord dus daaro werkt he tniet als bij andere :P

in de tussen tijd loop ik altijd tegen iemand aan :) gezellig we zien wel wat het wordt :P