Partyflock
 
Forumonderwerp · 20527
­ Nederland
Wie is er net als mij ook fanatiek bezig met fitness???
Geeft wel wat voldoening als het steeds beter lukt, maar ik was er na een half jaartje behoorlijk op uit gekeken. Laat mij maar lekker lui zijn ;)
ik sta elk weekend 7 uur te :bounce: ....telt dat ook? :D
Nee, fitness doe ik niet aan, dat is voor burgerlijke dertigers die na hun kantoorbaantje ff gezellig langs de sportschool wippen :)
Werkzaam bij Partyflock
ik doe ook aan fitness....naja ik werk in een sportschool...telt dat ook? ;) :D
Nou wil het niet echt fitness noemen wat ik doe. Want ben al in geen ander half jaar in de buurt van die cardio machines geweest. Maar train wel met gewichten nu bijna 3 jaar 4 a 5 avonden in de week en kan nog steeds niet stopen!!!
laatste aanpassing
Fitness is relaxt, lekker je energie pijl omhoog brengen en je agressie er uit pompen :D
 
ik fitnestel mezelf in een nestje op zaterdagmorgen om daar de koelkast te voorzien van eiersappen uit een neusje
3x in de week in de sportschool, en de rest van de dagen thuis.
3X in de week thuis en de rest van de dagen op de sportschool :)
LOL @ tommie :P
ik heb toch wel redelijk fanatiek gefitnesst... alleen het laatste half jaar wat minder...

en nu gestopt...

maar nu begin ik weer fitness-kriebels te krijgen :)
Maar er zijn hier dus geen mensen die aan de suplementen zitten? Als Eiwitten en creatine?
fitness...
misschien wel 'ns proberen, maar kben zo lam
Ik heb thuis een aantal aparaten staan en ben zeker 4 keer per week daar intentsief mee bezig.

Heerlijk voelt ut , en kzie dat de rest dat ook wel vind , relaxed :)
2 M@thys -> Ik zit wel aan de suplementen. Ik gebruik op het moment Creatine (vloeibare) en Amino tabletten, + whey eiwitten.
En dat doe ik meestal om de maand.
2 Mike82:

Juist, ik zit momenteel ook an e creatine (wel in poedervorm overigens) En ik neem elke dag twee Promax-Eiwit shakes...
gezzie die shakes zijn echt GOOR :S
Ik ben overgestapt van die shakes naar whey eiwitten. Deze worden namelijk sneller in je bleod opgenomen en van die andere shakes ging niet helemaal goed bij mij. Ga je van schijten als een gek.
 
3 avonden per week..............he­erlijk gewoon
Maandagavond fitness
Woensdagavond fitness
Vrijdagavond spinning

Vindt het wel voldoende ;-)
ik Fitness 10% / Body Build 90% nu 1,5 jaar 4 a 5x per week ter compensatie van de slechte dingen die ik in 't weekend doe :D.

laatste aanpassing
 
mmm ik fitness 2x in de week.

dinsdag avond en vrijdag middag.
2 Claudjuh-> Nou dat spinning heb ik ook ooit eens geprobeerd. Damm dat is echt zwaar. Ik heb sinds ik gestopt ben met voetbal al een stuk mindere conditie maar ben toen na een half uur echt afgestapt omdat ik er helemaal door heen zat. Kon 2 dagen daarna gewoon niet eens lopen van de spierpijn. Ik hou het wel gewoon bij de gewichten ben er wel achter dat conditie opbouwen op zo'n manier niks voor mij is.
Mike82 21 oktober 2002 11:46
2 Claudjuh-> Nou dat spinning heb ik ook ooit eens geprobeerd. Damm dat is echt zwaar. Ik heb sinds ik gestopt ben met voetbal al een stuk mindere conditie maar ben toen na een half uur echt afgestapt omdat ik er helemaal door heen zat. Kon 2 dagen daarna gewoon niet eens lopen van de spierpijn. Ik hou het wel gewoon bij de gewichten ben er wel achter dat conditie opbouwen op zo'n manier niks voor mij is.
--------------------------------------------

Hehe, ja dat is echt afzien op zo'n fietsje.
Ik dacht dat ik een redelijke conditie had, maar dat viel dus vies tegen toen ik afgelopen vrijdag voor het eerst op die fiets stapte.
Ik heb het wel volgehouden, maar vraag niet hoe %-)
ik heb toch wel redelijk fanatiek gefitnesst... alleen het laatste half jaar wat minder...

en nu gestopt...

Dat ken ik. Heb ook jaren superfanatiek getraind. 4, 5 x per week, goed op je voeding letten, rustig aan doen 's weekends enzo. Had op een gegeven moment compleet geen zin meer, ben dus 1,5 of 2 jaar geleden gestopt. Gevolg: Bijna 25 kilo afgevallen!:|

Voordeel is wel dat je een stuk vrijer bent. Sowieso heb je 's avonds een stuk meer tijd over, ik hoef me 's weekends niet meer in te houden, dat soort dingen. Ik mis fitness totaal niet!
Ehhh had je ebola dan?! Xit je aan de bruin?
Of hebbie een maagballon?! :D
Waar je nl p. jaar 5 kilo massa kunt aantzetten, kun je d'r tevens maar ongeveer tien kwijt raken in een jaartje.
Je kan 'hoogstens' inzakken en een paar kilootjes uitdeien:p als je plots abrupt stopt. ;)
laatste aanpassing
Ehhh had je ebola dan?! Xit je aan de bruin?
Of hebbie een maagballon?! [:D]
Waar je nl p. jaar 5 kilo massa kunt aantzetten, kun je d'r tevens maar ongeveer tien kwijt raken in een jaartje.
Je kan 'hoogstens' inzakken en een paar kilootjes uitdeien [:p] als je polts abrupt stopt.

Neem maar van mij aan dat het kán! Viel van het ene uiterste in het andere. Tijdje er flink op losgefeest zeg maar...;)
Daarbij komt dat je eigenlijk behoort af te trainen, ik ben gewoon abrupt gestopt. Had ook lang niet alle kilo's die ik was aangekomen met trainen, "eerlijk" gewonnen, dat scheelt misschien ook wel.;)
Ik zou er niet aan moeten denken om te moeten stoppen met fitness!!!

Het is echt onderdeel geworden van m'n leven. Ik denk eraan tijdens m'n voeding en ook als ik op stap ben. Het is zelfs zo dat als ik een keertje niet kan vanwege iets anders ik me echt schuldig voel tegen over mezelf.

Misschien een beetje ziek maar daartegen over staat dat ik me dankzij fitness beter ben gaan voelen en lekkerder in m'n vel zit omdat ik ook gestopt ben met roken.
Ik ben nu tien kilo aangekomen de laatste maanden en dat had ik ook echt nodig!

2 Guen: Hoe bedoel je eerlijk???
dmv welke middelen ben je aangekomen dan?
2 M@thys: Ach dat schuldig voelen tegenover jezelf ken ik, maar daar heb ik me overheen gezet af en toe een daggie rust is ook goed ! ik train dan ook wel 4 of 5x per week, maar een daggie missen is heus niet erg.
maar een daggie missen is heus niet erg.

Vergeet niet dat je rust net zo belangrijk is als je training en je voeding. Immers, in je rustperiode groei je!

2 Mathys, ik mail je vanavond of morgen wel ff!
ik heb dus ook vrij lang (kleine 2 jaar) getraind en ben nu een kleine anderhalf jaar gestopt. Ik weeg nu iets meer, mijn eetpatroon is eigenlijk niet meer veranderd en daardoor zit ik eigenlijk met al die koolhydraten die overblijven:S Voor de rest is alles een stuk slapper geworden en het volume is ook afgenomen met 30-40% schat ik. Denk dat ik maar es moet beginnen....
Om het verschil in anabolica en anabolica stereoiden aan te geven. Met normale anabolica als crea, wei-eiwitten en een hele hoop amino's kom je oook wel heel ver! (no side affects, dus schoon ;))
Wil je toch echt wat meer 'beef' aanxetten als de gemiddelde 5 kilo p/jaar dan kom je uit op andere groei 'hormonen', denk dan aan decudanol, oestrogeen en pure testosteron meestal in combinatie met 'plaspillen' :p
Maarre uitgaande dat je met 'eerlijk' trainen iets meer als 5 kilo p/jaar aanzet je na vijf jaar ruim 25 kilo spiermassa hebt weten te kweken hetgene toch onverstelbaar veel is :kwijl:

Daarbij ook nogh eens dat de nadelen niet tegen de voordelen van het 'kuren' opwegen, als acne, lever/mild beschadigingen, kleinere prostaat, impotentie, kinderloosheid en een 'iets' verhoogde kans op kanker. Kun je bijna xeggen dat als je echt je lichaam respecteerd en 'goed' wil aftrainen je btr alleen schone anabolica kunt nemen. ;)
laatste aanpassing
[MoNoNoM] Om het verschil in anabolica en anabolica stereoiden aan te geven. Met normale anabolica als crea, wei-eiwitten en een hele hoop amino's kom je oook wel heel ver!
Wil je toch echt wat meer 'beef' aanxetten als de gemiddelde 5 kilo p/jaar dan kom je uit op andere groei 'hormonen', denk dan aan decudanol, oestrogeen en pure testosteron meestal in combinatie met 'plaspillen' [:p]

Als bodybuilder blijf je liever van dingen die oestrogeenverhogend werken, af hoor! Het enige wat daarvan groeit, is je gyno...
Maarre uitgaande dat je met 'eerlijk' trainen iets meer als 5 kilo p/jaar aanzet je na vijf jaar ruim 25 kilo spiermassa hebt weten te kweken hetgene toch onverstelbaar veel is [:kwijl:]

Erg theoretisch! In de eerste jaren dat je écht "body-build" zul je de 5 kilo per jaar, of misschien zelfs wel meer, wel halen. Maar het is heel moeilijk om in het 4e en 5e jaar die 5 kilo "clean" te pakken.
Daarbij ook nogh eens dat de nadelen niet tegen de voordelen van het 'kuren' opwegen, als acne, lever/mild beschadigingen, kleinere prostaat, impotentie, kinderloosheid en een 'iets' verhoogde kans op kanker. Kun je bijna xeggen dat als je echt je lichaam respecteerd en 'goed' wil aftrainen je btr alleen schone anabolica kunt nemen. [;)]

Sja...

Dat het ongezond is, moet ik je zeker gelijk in geven. Maar het wordt wel zwaar overdreven. Als je "verstandig" gebruikt, zijn die nadelen minimaal. Voor een deel zijn het geruchten, in het leven geroepen door het NeCeDo...

Trouwens, "schone" anabolica?
Ben het met Guen eens. Hoop dingen worden zwaar verdreven, als je er verstandig mee omgaat zijn er niet zo veel nadelen.

2 Guen-> Begrijp uit jou woorden dat je er ervaring mee hebt?? Ben eigenlijk wel benieuw op wat voor manier.
[Mike82] Ben het met Guen eens. Hoop dingen worden zwaar verdreven, als je er verstandig mee omgaat zijn er niet zo veel nadelen.

2 Guen-> Begrijp uit jou woorden dat je er ervaring mee hebt?? Ben eigenlijk wel benieuw op wat voor manier.

Ik wil niet impliceren dat anabolica onschuldige spulletjes zijn hoor! Alleen worden dingen, net als bijvoorbeeld met XTC, door veel mensen heel erg overdreven...

Ik heb zelf wel gebruikt ja. (Niet dat je daar nu veel van terugziet hoor!;)) Ik heb er dus wel een beetje ervaring mee.
Als dingen blijf je liever af van dingen die...
D'r is een verschil in de intensiteit waar je mee zou willen kuren, wil je lichter beginnen dan begin je dus meestal met vrouwelijke hormonen, dit omdat testosteron vrij tot heel erg zwaar is en voor 'vergevoorde' mensen is.

In het eerstje jaar xul je idd waarschijnlijk zoals jij zegt wel meer als 5 kilo pakken.
In het vierde jaar zal dat volgens jou vrij moelijk zijn te realiseren. Het vergt idd enige discipline en is vrij moeilijk ze idd clean te pakken. Maar daarbij is het zeker toch niet onmogelijk om ze er bij te pakken.
Nogmaals... disciplie :D

Valt op dat weinig mensen het verschil tussen anabolen (normale 'schone' en door necedo erkende (voedings) supplementen) en tussen anabolen steroiden (niet door necedo erkende groei preparaten') Die ofterwijl pure hormonen bevatten, of worden toegepast als groeipreperaten vooor het slachtvee in de bio-industrie :D
Groeien doe je daar dan ook wel mee als de beste. ;) maarre steroiden zijn en blijven in mijn opinie niet 'verstandig' te gebruiken, daar er altijd meteen 'neven' effecten ontstaan als het hier reeds boven beschreven.
laatste aanpassing
[MoNoNoM] Als dingen blijf je liever af van dingen die...
D'r is een verschil in de intensiteit waar je mee zou willen kuren, wil je lichter beginnen dan begin je dus meestal met vrouwelijke hormonen, dit omdat testosteron vrij tot heel erg zwaar is en voor 'vergevoorde' mensen is.

Vergeef me mijn eigenwijsheid, maar wat is het nut van het nemen van vrouwelijke hormonen? Als je zou zeggen, focus je in eerste instantie op androgene anbole steroïden als nadrolon of stromba, geef ik je deels gelijk. Maar dan nóg vind ik dat er, zei het in lichte dosering, een testosteronvariant erbij wél zo effectief is.
In het eerstje jaar xul je idd waarschijnlijk zoals jij zegt wel meer als 5 kilo pakken.
In het vierde jaar zal dat volgens jou vrij moelijk zijn te realiseren. Het vergt idd enige discipline en is vrij moeilijk ze idd clean te pakken. Maar daarbij is het zeker toch niet onmogelijk om ze er bij te pakken.
Nogmaals... disciplie [:D]

Klopt!:D Maar die discipline moet je ook hebben als je wél gebruikt. Anabolen zijn een 'hulpmiddel', geen wondermiddel. Je zal, ook als je gebruikt, hard en efficiënt moeten trainen en je voeding goed in de gaten moeten houden.:)
Valt op dat weinig mensen het verschil tussen anabolen (normale 'schone' en door necedo erkende (voedings) supplementen) en tussen anabolen steroiden (niet door necedo erkende groei preparaten')

Ik denk ook dat het verschil niet altijd even makkelijk is aan te brengen. Sommige 'legale' supplementen hangen qua samenstelling ook op het randje. Daarbij komt dat de dopinglijst ook aan constante verandering onderhevig is!

Die ofterwijl pure hormonen bevatten, of worden toegepast als groeipreperaten vooor het slachtvee in de bio-industrie [:D]
Groeien doe je daar dan ook wel mee als de beste. [;)] maarre steroiden zijn en blijven in mijn opinie niet 'verstandig' te gebruiken, daar er altijd meteen 'neven' effecten ontstaan als het hier reeds boven beschreven.

Het gezondst is het om er af te blijven, klopt. Maar onderschat de 'legale' supplementen ook niet! Reken maar niet dat die pro-hormonen (uit de 19-norandrosteendion of -diolserie) licht op je lever vallen. Of bijvoorbeeld Vanadyl, daarmee loop je zelfs een verhoogde kans op suikerziekte!:|

En het is ook weer niet zo slecht dat je direct te maken krijgt met de door jou opgesomde neveneffecten! Ik leef nog steeds!;)

Écht verstandig trainen is gewoon lekker je uitleven in de sportschool, goed op je voeding letten, en goed rusten. En dan mag je je voeding nog supplementeren met een eiwitshake (niet teveel, werkt vergiftend) en creatine, maar andere dingen zijn gewoon al niet echt gezond.

Maar ja, da's mijn opinie. Ik heb het misschien ook niet helemaal bij het juiste eind!:D
laatste aanpassing
<Vergeef me mijn eigenwijsheid, maar wat is het nut van het nemen van vrouwelijke hormonen? Als je zou zeggen, focus je in eerste instantie op androgene anbole steroïden als nadrolon of stromba, geef ik je deels gelijk. Maar dan nóg vind ik dat er, zei het in lichte dosering, een testosteronvariant erbij wél zo effectief is.>


Het nut van vrouwelijke hormonen nemen, is dat het minder schadelijk voor je lichaam is in vergeleijking tot testosteron. Alhoewel beide voor bijwerkingen zorgen zorgt met name testosteron dat je hele chemische huishouding erg in de war raakt. Nadeeel van te veel vrouwelijke hormonen nemen is dat je wel 'female side affects' krijgt, als bijv. lichte borst/schijfvorming:­p:) en dus toch weer op de testosteron moet overstappen.


<Ik denk ook dat het verschil niet altijd even makkelijk is aan te brengen. Sommige 'legale' supplementen hangen qua samenstelling ook op het randje. Daarbij komt dat de dopinglijst ook aan constante verandering onderhevig is!>

De verschillen tussen en anabolen en anabolen stereoiden, zijn idd vaak vrij moeilijk aan te duiden, al dan niet nihil. Komt idd oook nogh eens bij dat de markt comtinue word 'overspoeld' met nieuwe supplementen en daarbij dus ook (wat jij al zei) zeer onderhevig is aan veranderingen, dus ook wat betreft regelgevingen.
Zolas je idd al op sommeerde zijn verschillende legale middelen ook slecht en vergiftend voor je, als idd een teveel aan shakie's of goedkope creatine uit china waarmee je lichaam haast met zware metalen 'bevuild' word.

<En het is ook weer niet zo slecht dat je direct te maken krijgt met de door jou opgesomde neveneffecten! Ik leef nog steeds!>
Het is ook niet zo dat een x'rtje kuren al meteen heel erg schadelijk is, maar ben wel van menig dat aangexien mijn interne huishouding toch al dusdanig vaak op de proef word gesteld, aangexien ik een groot fan ben van alles wat '-ine' eindigt :p :D

Voor de rest valt me op dat je er idd veel verstand van hebt en redelijk al dan niet heel erg goed bij het rechte end xit, waarmee jou 'eigenwijsheid' je meteen vergeven is! ;) :D (y)
Rest me alleen toch nogh even te vragen waarom je er ooit mee gstopt bent? Heb hte idee dat je inmiddels wel heel erg 'huge' had kunne xijn !;)
Zo! Hier leer je nog eens wat!!!

Hetgeen wat ik dus doe is zoals Guen het zo mooi zegt:

Écht verstandig trainen is gewoon lekker je uitleven in de sportschool, goed op je voeding letten, en goed rusten. En dan mag je je voeding nog supplementeren met een eiwitshake (niet teveel, werkt vergiftend) en creatine, maar andere dingen zijn gewoon al niet echt gezond.

Ik ben hiermee dus echt enorm gegroeid de laatste tijd. Heel benieuwd ben ik dan ook hoe het zal gaan als ik straks stop met de Creatine (heb net zes weken gebruikt en dit is m'n laatste week)
Op zich ben ik over het resultaat van dit spul best tevreden...

Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik circa 5 kilo ben aangekomen... Nou is het zaak dit vast te houden!

Oftewel.... op naar de sportschool :P
<Ik ben hiermee dus echt enorm gegroeid de laatste tijd. Heel benieuwd ben ik dan ook hoe het zal gaan als ik straks stop met de Creatine (heb net zes weken gebruikt en dit is m'n laatste week)
Op zich ben ik over het resultaat van dit spul best tevreden...>

Aangezien creatine zeer tot vrij moeilijk door je lichaam word opgenomen, is het vrij
moeilijk om je crea- spiegel te laten stijgen. Vaak bereikt dat men dan ook met een kuur die minimaal 8 weken duurd. Met als aanloop een periode van twee weken, waarin men dagelijks twee tot drie maal :p :kwijl: de 'normale' hoeveelheid crea tot zich neemt. Aangexien je spiegel vrij langzaam stijgt, zal het ook wat langer duren tot
je spiegel helemaal weer gezakt is, en zul je daar dan (bijna) ook geen lichamelijke hinder aan ondervinden, als slappere spieren of 'ietsjes' inzakken.
Mocht je daarbij idd wat vkr crea willen kuren, dan kan ik je aanraden Taiwanese crea te nemen, daar zij de meest zuivere (en dus minst vergiftende) crea maken.
Cool!!!
Dus als ik 't goed begrijp zul je qua lichaamsbouw geen verschil zien?

Alleen de weegschaal zal iets anders aangeven.

En ik heb idd. eerst opgebouwd door drie maal daags creatine te nemen en nu neem ik een keer per dag circa 5 gram creatine.
laatste aanpassing
www.perfectbody.nl

Als je wat goedkopere shit wil inkopen moet je maar ff bovenstaande site checken, misschien wel makkelijk !
laatste aanpassing
Het is ook niet zo dat een x'rtje kuren al meteen heel erg schadelijk is, maar ben wel van menig dat aangexien mijn interne huishouding toch al dusdanig vaak op de proef word gesteld, aangexien ik een groot fan ben van alles wat '-ine' eindigt [:p] [:D]

Ik hoop toch voor je dat je daar geen morfine mee bedoelt!:D

Voor de rest valt me op dat je er idd veel verstand van hebt en redelijk al dan niet heel erg goed bij het rechte end xit, waarmee jou 'eigenwijsheid' je meteen vergeven is! [;)] [:D] [(y)]
Rest me alleen toch nogh even te vragen waarom je er ooit mee gstopt bent? Heb hte idee dat je inmiddels wel heel erg 'huge' had kunne xijn ! [;)]

Thanks!(y):D

Sja, waarom ik er mee gestopt ben...

Ik denk dat ik het gewoon zat was me zoveel weg te moeten cijferen omwille van mijn sport. Het enige sociale leven wat ik had, was mijn sportschool. Dag in, dag uit hang je onder het ijzer, trainen en trainen doe je helemaal volgens schema, weinig variatie dus. Ik weet het niet, had het gewoon gehad met fitness. In feite leef je heel beperkt, de écht leuke dingen des levens moet je laten staan of heel beperkt houden.

Heb het een tijd geleden nog wel eens geprobeerd op te pakken. Maar ik heb er geen tijd meer voor. Werk overdag, zit 2 avonden per week op school, ik houd gewoon niet genoeg tijd over om effectief te kunnen trainen. Want áls ik weer ga trainen, wil ik het weer goed oppakken. Niet van dat halve werk.

Maar nog even terugkomend op die vrouwelijke hormonen. Jouw betoog over de spierversterkende eigenschappen van vrouwelijke hormonen is écht nieuw voor me. Wil niet zeggen dat het niet waar is, heb er alleen nog nooit eerder van gehoord.

En die borstvorming, of gyno! Da's heel vervelend ja. Daar heb je als je een testosteron-etser neemt, net zoveel last van hoor. Kijk, je dient jezelf een stoot testosteron toe, je lichaam merkt dat je hormoonspiegel uit balans raakt, en gaat dat proberen te compenseren door een gedeelte van je testosteron af te breken en 'om te bouwen' tot oestrogeen. Ik gebruikte Tamoxifen tegen gyno, Clomid schijnt ook heel goed, zo niet beter te zijn!
[M@thys] Zo! Hier leer je nog eens wat!!!


Da's het mooie van fitness! Het is geen sport, het is een way-of-life! Er zitten zó veel kanten aan! Het trainen op zich is nog één van de makkelijkste kanten. Op bijvoorbeeld het gebied van voeding en voedingssupplementen valt écht heel veel te leren.
Hetgeen wat ik dus doe is zoals Guen het zo mooi zegt:

Écht verstandig trainen is gewoon lekker je uitleven in de sportschool, goed op je voeding letten, en goed rusten. En dan mag je je voeding nog supplementeren met een eiwitshake (niet teveel, werkt vergiftend) en creatine, maar andere dingen zijn gewoon al niet echt gezond.

Ik ben hiermee dus echt enorm gegroeid de laatste tijd. Heel benieuwd ben ik dan ook hoe het zal gaan als ik straks stop met de Creatine (heb net zes weken gebruikt en dit is m'n laatste week)
Op zich ben ik over het resultaat van dit spul best tevreden...

Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik circa 5 kilo ben aangekomen... Nou is het zaak dit vast te houden!

Oftewel.... op naar de sportschool [:p]

Hoe zwaar weeg je nu? Vetpercentage? Lengte?:)
laatste aanpassing
<Ik hoop toch voor je dat je daar geen morfine mee bedoelt!>

Haha been there done it...:p

Kan mij idd goed voorstellen dat je met zo'n druk week scheme weinig tijd meer over houd om intensief bezig te zijn, enerzijds geef ik je gelijk, daar ik ook niet alles wil laten voor het trainen en (soms:D) ook nogh wel een social life heb!
Maarre anderzijd haha met the 'knowledge' de kennis die jij al hebt, (y) om goed effiecient en snel te kunne groeien is het ook wel zonde om al die kennis zo maar te laten liggen!;)

<Hoe zwaar weeg je nu? Vetpercentage? Lengte? >

Du?!
laatste aanpassing
Weeg nu 90 kg. vetpercentage zal ergens rond 't gemiddelde liggen en ik ben 1.90..
Gewoon 4 x per week trainen en de rest vd dagen doe ik aan volleybal.... beetje creatine... beetje speirballen pillen van american sport... goed eten enzo.... komt allemaal goed...fitness is zwara relax je moet r alleen wel tijd en energie in stoppen maar je krijgt r en hoop voor trug....
 
I used to do a *lot* of aerobics , at a very good gym @ home (Luleå, Sweden), it's a NIKE certified gym. The leaders of the classes, Whow, such energy and innovativeness when it somes to choreography!!! Really good, and profesionall and innovative. That's why I am not training now, I didn't find any place with Aerobics classes that are any good! It is really the greatest feeling, when you got the flow and your moving really hard and fast and the choreography is just there, nothing you have think of and you can just enjoy it with a big smile and the sweat is just pouring and you feel light As A Feather. Waaahh I get all energetic and get goosebumps just thinking of it! It is a feeling very close to the feeling you can have after a great party, when you haven't been able to sit still!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Maandag, woensdag en vrijdag... is ook beter voor je spieren om er een dag rust bij te nemen