Partyflock
 
Forumonderwerp · 21105
­ Nederland
 
want jullie zullen net zo teleurgesteld zijn als Sensation black, als jullie eerst naar Sven Vath moeten luisteren en daarvoor naar Tiesto dan wordt er weer niet op jullie manier gebeukt en dan beginnen jullie alweer te zeiken...dus als je alleen van hardstyle houdt blijf dan lekker thuis en stop die €47,50 terug in je portemonnee!!!
 
Oh ik heb me vroig jaar wel vermaakt op Innercity en Liebing was idd relaxte afsluiter.
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
potteh en panne muziek daar :S:(
 
ik denk toch dat niet veel dana fans van plan waren om er heen te gaan speciaal voor haar.

Misschien omdat je haar toch overal hoort.
Zelfs hier in de kroeg op de hoek is ze al geweest
 
Ach, ik had m'n kaartje net gehaald voordat de Line-up bekend werd. Ik vind het wel relexed dat Dana ook komt, kan ik nog ff lekker uit m'n dak gaan dat laatste uur!
Ik ben op zich niet echt een Techno fan, maar ben ook nooit echt op een Techno feest geweest dus ik ben wel blij dat er zoveel verschil in stijlen is.
Ik ga me vast wel weer vermaken!! Zolang het geluid ook maar goed is
ID&T kan beter nog een xtra zaal erbij gooien. Kan dana daar draaien en als ze dan ook nog tom harding en jan wayne uitnodigen en erbij zetten hebben we de hele nacht geen last meer van die boeren.
Jammer dat iedereen altijd zo negatief praat over die hardstylers...... geef me dara nou eens een goede reden voor
 
Nou er is wel lekker veel variatie.
Mja....

Het is ook niet nodig om Dana te boycotten ofzo! Dat toont ook andersom geen respect!
Ik vind dat je een dj nooit moet uitfluiten, al draait ie nog zo slecht of is het nog zo niet jouw ding. Hoort gewoon niet. Die man/vrouw probeert gewoon goed zijn werk te doen en dat hoort er dan allemaal niet bij!
o jee .. lien .. ik heb belooft je op ic te volgen omdat je mee gaat naar awake .. maar ik waarschuw je ..

zet 1 voet in de zaal tijdens dana .. en ik ben weg .. naar huis .. mzz of naar de techno :P
innercity suckssssss
 
Wat een onzin allemaal zeg!!! Als je niet van de muziekstijl houd op dat moment ga je lekker ff aan je pik sjorren op de toilet ofzo... Een Dj kan AF EN TOE OOK een slechte dag hebben en de apparatuur moet ook altijd maar meewerken! Als je al met zo'n instelling naar een feest moet gaan wat zal je dan een kut leven hebben hee!!! HET IS EEN FEEST!!! Je mag blij zijn dat we elke week als we willen KUNNEN feesten... Hierbij roep ik die mensen ook op om lekker thuis te blijven om de mensen die het wel nog als een FEEST zien er een gezellige avond van te laten maken. :bounce:
laatste aanpassing
 
'Dana fans blijf weg bij Innercity!!'

Als je echt fan bent van iemand dan kan je ook genieten van de andere soorten stijl.... Dan ben je dus geen dana fan maar hardstijlfan!
Ik vind dave the best, ja ik vind het bruuter als ie um zwaar beukt en bruut loopt te scratchen, maar als ie dan een uur rustig draait dan ga ik hem toch ook niet uitfluiten of wegblijven???
laatste aanpassing
 
2 intrix: Nou dan ga je toch lekker weg. Ik vermaak me wel ;)
Wie weet gaat Dana wel techno draaien.... deed Pavo ook bij de opening van Q-base als ik me niet vergis :)
Artiest Raven
Mjaw. Ik zie een lekkere line-up... Ik hou van alle soorten muziek. Deze zaterdag hele n8 lang hardstyle en over paar weken hele n8 lang techno dus komt heus wel goed daar :bounce:

Ga me niet zo onnodig druk maken om zulke dingen :P
Artiest Rydel
Op zich is t wel n zwaar relaxte line-up: Sven Väth, Umek , Dave Clarke, Rino Cerrone, Jay Denham en Laidback Luke !! :p Maar ik vind t wel weer belachelijk duur, als ik niet op de lijst zou staan zou ik zeker niet gaan.

BTW: DJ's uitfluiten vind ik echt belachelijk, je gaat n ober toch ook niet uitfluiten als ie je drankje laat vallen? Ook n DJ doet gewoon zn werk en moet je gewoon in zijn *of haar* waarde laten, ook al hebben ze n keer n mindere dag.

Greetz,

Rydel
Artiest Pato
2 djewwie: ik vind een fluitconcert nooit terecht
als je favoriete tennister (kournikova?) een keer slecht speelt ga je toch ook geen fluitconcert opgooien?
 
kwas zowiezo al nie van plan heen te gaan
Hardstyle hoort niet echt thuis op Innercity. Maar ja, als je hardstyle wil, moet je ook niet op Innercity gaan.
 
Proppen en een half uur in de rij staan om naar een andere zaal te lopen!!!

Dat hoort bij innercity!!!
Ik ga dus ook echt niet naar Innercity, ik bewaar die honderd gulden!!! wel! :D
 
Artiest William Tech
alsof ik uberhaupt naar innercity ging... :)
 
Ik ga wel :D Olav Basoski komt draaien :D
je gaat toch geen fuckin 50e neerleggen voor een feest :S
jahoor zeker wel

en als je daar problemen met hebt zit je in het verkeerde topic

weer 100 mensen die hier gaan neerzetten hoeveel 50 euro is

BOEIEND weer zeg!!!

ik open wel een apart topic waarin iedereen over innercity kan zeiken
laatste aanpassing
waarom moet iedereen lopen zeiken dat Dana komt ??

er zijn toch meerdere zalen/hallen met meerdere afsluit DJ`s ???

ik word helemaal gek van al die zeikerds hier op PF, niks is goed, alles is kut

:S
 
Even de opperzeiker met een berichtje.

Ik heb niet de andere replys gelezen (kan de gemiddelde reply hier goed inschatten in dit topic), maar het is toch diep en DIEPtriest dat je niet van Dana en *hapt naar adem* van...jawel...IETS ANDERS.

Ja dames en heren van de Dana-Sekte, het is mogelijk dat een andere DJ misschien ook iets leuks brengt.

NB: niet bedoeld voor de wat meer openminded danaliefhebbers
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
En wat is er mis met Sven Vaeth!!! Die kerel heeft echt goede sets, hij neemt je mee naar het onbekende, ik heb al heel wat sets van hem mogen ondergaan, en het is iedere keer een verassing. Vooral de ILT2000 set, die was echt SUPER!!! Ok, als je niet van goede Techno houdt, dan moet je er niet naar toe!!! BTW, ik vind InnerCity toch al niet zo, veel te groot en te druk, wel mooi hoor!!! Afgelopen keer echt enjoyed ondanks de massaliteit, was wel fucking veel sneeuw trouwens toen..........;P
laatste aanpassing
 
Ik weet bij voorbaat al dat ik er toch geen fuck aan vind, dus ga ik niet eens de moeite nemen om te komen. Heb de geldpest niet en alleen voor Dana moet je het zeker niet doen!
Waarom hoort hardstyle eigenlijk niet op Innercity? Het is echt niet zo dat Innercity een puur techno-feest wordt of ooit geweest is... de originele opzet (1999 volgens mij) is een techno/trance feest, en in de loop van de jaren zijn daar stijlen bijgevoegd en weggehaald... trance was de populairste stroming toen het feest begon, nu is dat hardstyle, en aangezien Innercity volgens ID&T een 'mainstream' evenement is zie ik niet in waarom hardstyle er niet thuis zou horen...
 
En what the heck!! Als ze nou tussen ál die hallen ook nog een halletje overhouden voor Hardcore dan ben ik ook wel weer van de partij!!!
ID&T wil van iedereeen centjes zien, ze proberen iedereen te plezieren. Nou, ik ga dus niet he, 50 euro, tis ze echt in de bol geslagen. Heb al veel te veel euro's verspild aan Sensation Black, wat een baggerfeest was dat. Die tip van loco kunnen de hardstylers beter opvolgen
Mensen niet zo zeuren, prachtige line up op IC.

Jammer ja HEEL jammer dat Picotto niet komt, maar misschien is die dan al op de datum geboekt. En ik vind het wel cewl dat de MAIN zo een gevarieerde line up heeft... (qua muziekstyle)

En als je DANA als afsluiter niet bevalt ga je toch fijn naar 1 van de vele andere zalen... zie het probleem niet zo.

Jullie moeten niet zo zeiken zeg... jeeesz
2 all ya dana 'haters
Sorry jongens maar ik vind het echt niet normaal dat iedereen haar maar bestempeld als populaire (commmercielle) neppe en weet ik wat allemaal hardstyle dj. Laten we ff niet uit het oog verliezen dat dana ook al jaren en NOGSTEEDS actief is in de hardcorecene. En tegenwoordig zelfs ook produceerd en geen hardstyle maar echte HARDCORE!! Dus iets meer respect a.u.b
 
En tog vind ik ut een commerciele slet geworden... sorry hoor...
 
volgens mij vinden sommige mensen het stoer en volwassen dat ze van Techno houden ofzo, en gaan hier zielig mensen die van hardstyle en Dana houden lopen afzeiken! Die mensen die dat doen vind ik net zo zielig en dom als die fluitertjes op Sensation.

Tjeezus wat zijn sommige mensen toch zielug!

Ieder zijn eigen meuk weet je!
Voor mij wordt innercity helemaal vettttt :D
want ik hou hardstyle, maar ook wel van een potje lekkere techno duzzzzzzzzzzzz i am happy :respect:



:bounce: :bounce:
laatste aanpassing
 
Ik vind hardstyle meestal ook vetter dan techno. Maar ik vind dat hardstyle gewoon te erg wordt verneukt door commercielle personen als Dana... maja.. ik zou denk ut zelfde gedaan hebben als ik haar was.. maar tog vind ik ut erg kut!! :S
 
ik vond de eerste ic echt super maar de 2 keer daarna vond ik echt bagger, dusssss ik ga daar niet meer heen.
 
Debsyyyy deb! Inderdaad meid, helemaal gelijk. Als iedereen zich nou eens lekker bezig ging houden met zichzelf, en gewoon lekker naar muziek luistert/feesten gaat die hij/zij leuk vind...zou t leven een stuk makkelijker zijn...ja toch?! :D
Nog geen line-up bekeken, duur kaartje,boeie, ik gaat gewoon!!
Echter als het dit jaar qua aankleding en indeling van de rai hetzelfde is ga ik er niet meer in de toekomst voor betalen..
Chemicalien in me mik en hoppakee!! :bounce:
laatste aanpassing
snap eigenlijk al helemaal niet dat DANA op dat SOFTE kutfeest wilt draaien, ze zullen er wel heeeeeeel veeeeel pl€uroos geboden hebben, en terecht!!! :P :D
Debsy yo go girl

moeten maar is meeten, tenminste iemand die het begrijpt
Ik hou van hardstyle, maar ik ga naar innercity, omdat mijn allereerste feest was en die traditie houd ik erin. Het is mooi als er hardstyle gedraaid word maar ik ga niet speciaal voor dana
 
ga eens gauw je mond spoelen, vieze homofoob
Artiest {SHOWLIST artist 46650, 42832}
Ik snap er helemaal niks meer van. Overal waar ik kom loopt iedereen innercity af te zeiken. Je moet even lopen naar een zaaltje ja. En het is een paar eurootjes meer dan de Coco's op vrijdagmiddag, maar fakking hell, loop nou niet zo te kankeren over van alles en nog wat. Vorig jaar had Marco V een superset, Picotto een superset en Vath een superset. Dave Clarke draaide weer erg parra, en Liebin was ook goed bezig. En als je niet van Techno of de Marco V stijl houdt dan loop je maar naar Marnix (errug lekker) of dan blijf je gewoon thuis. Klaaaaaaar. :D
Ik ben er iig gewoon weer bij. Met of zonder Dana. Als ik uberhaupt nog weet waar ik heen moet lopen. :vaag:
:bounce:
ik ga er lekker niet heen!

Ik heb het na innercity 2000 afgeworen nooit meer heen te gaan stom feest.
Artiest Bossy
iQ zou gewoon allemaal lekker gaan beuQen daar

whaha
KaNSLooS!!
Normaal gesproken zou je zeggen hmm...wat een gevarieerde line-up maar of Dana op een Innercity past??...dat is de vraag, ze hadden geloof ik beter een aparte zaal erbij los kunnen trekken.