Partyflock
 
Forumonderwerp · 20776
­ Nederland
 
Waarschijnlijk valt het kabinet vandaag en komen er in januari nieuwe verkiezingen...op wie ga je nu stemmen? ik blijf bij VVD.
Er komen nog nieuwe partijen dus w8 nog maar met beslissen! die heinsbroek komt ook met een nieuwe partij en nog iemand ofzo
Mensen BLijf je Stem uitbrengen hier...

PS zou makkelijker zijn als de topicstarter dit ff in zijn POST in het begin zet

Poll: Op welke partij stem jij
[*] CDA
[*] VVD
[*] LPF
[*] PVDA
[*] D66
[*] LN
[*] Groen Links
[*] Anders


Om de laatste stand te zien moet je ff op F5 rammen :)

1) PVDA
2) D66
3) leefbaar NL
 
Stem VVD, zoals ik ook in mei gedaan heb
 
Ik ga VVD stemmen, vind die Zalm wel een goede kerel.
d66 zoals ik altijd al gedaan heb.
Ik toch maar op Groen Links! Al zou ik er alleen maar m'n vriend mee pesten! Ik links, hij rechts haha!
trance madre
:bloos: Ikkuhh..uhh.. weet eigenlijk niet echt wat al die partijen inhouden..
Zou me er eigenlijk is eens in moeten verdiepen! :bloos:
 
ga dan maar voor de SP kizzz
dan zit je altijd goed ;)
Das toch iets van de Christen?
 
nee nee , God verhoede!!

SP = socialistische partij.
van Jan Marijnissen
 


Ik blijf achter Balkenende staan en geef hem de kans om de ingeslagen weg af te maken. :-)
[overdrijf mode=on]
Als ie die afmaakt zijn er misschien over 10 jaar wel helemaal geen houseparties en coffeeshops meer!
[/overdrijf mode=off]

Kizzzme> Gewoon even doen inderdaad, we leven tenslotte in een democratie, WIJ bepalen wie er regeert, dus dan is het ook wel leuk te weten wat ongeveer de ideeen zijn van de mensen waarop je stemt...
ik ga stemmen op



:D :D :D :D
laatste aanpassing
Ik twijfel een beetje tussen D66 en SP (heb altijd D66 gestenmd). Jan Marijnisse is erg goed en ben het een aantal van de SP-standpunten eens, maar ik kan me meer vinden in de ideeen van D66, alleen die hebben jammer genoeg niet de goeie mensen om de boodschap hard en duidelijk over te brengen. Grote kans dat ik toch voor d66 ga, vind de inhoud toch belangrijker dan het charisma van de politiek leider van de partij.
haha ik heb net de stemwijzer gedaan en wat komt ertuit de LPF haha en daar wou ik dus niet op gaan stemmen! dus ik ga hem nog een keer doen haha:-)
nou ik heb hem weer gedaan en er kwam weer LPF uit!:( nou weet ik het niet meer hoor.... Ik zie het nog wel. we hebben zeker nog drie maand om dat te bedenken!!
 
1. LN 2. LPF!! Wordt nog moeilijk 15 januari!
laatste aanpassing
ik ga denk of helemaal niet stemmen en anders op een niet mee tellende partij zodat me stem niet uit gaat naar die andere partijen
 
1. Leefbaar Nederland
2. CDA
3. D66

Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit gestemd, omdat ik mij er nooit echt in verdiept heb. Ik ga niet zomaar op iets stemmen omdat anderen dat ook doen, wat volgens mij wel veel voorkomt (ouders stemmen op VVD, dus ik ook..). Ik ben me er wel meer voor gaan intereseren . Ik heb net ff die 'stemwijzer' ingevuld (3x!!) en kom steeds erg dicht bij D66 of Leefbaar nederland in de buurt..
laatste aanpassing
VVD zeker geen partij als lpf of ln
Artiest Rydel
D66 , en als er nu nog mensen LPF gaan stemmeen, zijn ze egt goed gek.. :S Die partij bestond zowiezo eik alleen maar uit Pim Fortuijn, en zonder hem hadden ze nooit verder moeten (en mogen) gaan... Niet dat ik het zo zeer met hem eens was, maar zonder hem geen LPF iig.
Wel moeilijk hoor om je er in te gaan verdiepen, terwijl het me eigenlijk niet echt veel boeit! :s
 
ik had op vvd gestemd, maar weiger nu nog te stemmen in dit land waar iedereen ze zakkenvult.
juist !!
ik stem ook niet want t is toch altijd liegen en bedriegen !!
Als r maar ergens geld te halen valt !
dat kwartje van kok zou toch ook weg gaan ? waneer dan ?
 
GROEN LINKS !!!!! net als altijd!!!
 
Ga voor de lol op johan flemmix stemmen met zijn partij van de toekomst.
Want ik vindt het wel lachen met die weddenschap van hem dat ie naar ROME is gaan lopen.
 
GROEN LINKS daar kan ik me het beste bij aansluiten.
 
Ik vind Groenlinks eng. Kan dat?????
VVD net als de eerste keer
ik krijg altijd een strakke plasser van Groen Links. Is dat raar????
 
Nee hoor ... komt door Femke :bloos:
 
ik ga waarschijnlijk maar weer voor CDA...weet anders ook nie, en die gingen afgelopen maanden wel aardig geloof ik:D
 
Femke Halsema krijg ik ook een strakke plasser van hoor. Geile krullen vooral!!!
Pfffffff....

Jammer dat het uitbrengen van een stem op een politieke partij niet gebonden is aan intelligentie!

Wat zijn er toch een hoop mensne die zomaar wat roepen weer. ik bedoel niet zozeer op PF, maar in het algemeen. Wat een hoop domme lui. Ze horen een puint van een partij en stemmen daar dan maar op. Of stemmen helemaal niet want hun stem maakt toch nix uit.

Ik vind dat er veel meer ana voorlichtijng over politiek moet worden gedaan op scholen, in buurthuizen etc. Want allejezus we hebben gezien wat er vorige keer is gebeurd.

Daarnaast, mensne we mogen onszelf gelukkig prijzen dat we in ieder geval nog ene keuze hebben. En niet net als in Amerika links of rechts moeten kiezen, of zoals in Irak, MOETEN stemmen op iemand omdat je anders rechtsreeks de dood wordt in gejaagd!!!
Ik stem pimmetje
Op nawijn!
 
SP!!!!!!! Gewoon zo linKs mogelijk. Fuck al die rechtse partijen. Het enige wat we kunnen doen is er tegenin gaan.
 
waar stem jij dan op weckiejacky
 
té extreem links is ook niet goed G. ...

;)
debsy> ik weet dat wat ik zeg ook niet helemaal klopt maar dat komt omdat ik probeer duidelijk te maken dat wat iedereen overal roept alleen maar elkaar napraterij is en dat het ang niet altijd klopt. Daarom overdrijf ik misschien wel s een beetje. Maar dat vind ik niet erg want zelfs met overdrijven compenseer ik nog niet genoeg voor al de bullshit die iedereen elkaar na loopt te praten.
Wat ik ook nog kwijt wil:
de oplossing voor 'de gigantische geweldstoename' in Nederland moet worden gevonden in meer politie en zwaardere straffen.

Nou vraag ik me af of dat gaat werken. Ten eerste politie zijn ook maar mensen en vaak onbekwaam of niet te vertrouwen of gewoon ronduit slecht. En vooral als ze nu 4000 politieagenten erbij willen krijgen in korte tijd ben ik bang dat dat het opleidingsniveau kan schaden en dat ze sneller minder geschikte personen toelaten.

en dan dat zwaarder straffen van geweld
ik zeg niet dat dat verkeerd is want ik ben zwaar tegen geweld dus van mij mag dat best zwaar gestraft worden, ik geloof alleen niet dat het zal helpen.
het geweld waar op gedoeld wordt is incidenteel geweld. mensen die in een vlaag van extreme agressie zich te buiten gaan aan moord en doodslag. ZUlke mensen gaan niet eerst nadenken over hoe zwara zoiets bestraft wordt. Ze doen dat gewoon.

Ik ben bang dat zulke incidenten gigantisch moeilijk te bestrijden zijn want agressie zit in de mens en er zijn gewoon erg weinig mensen die zichzelf bij hevige emotie onder controle kunne houden.

Ik denk dat de enige hoop ligt in het doorbreken van de egocentrische cultuur waarin we leven. De wereld moet een WIJ-plaats zijn in plaats van een IK-plaats.

En ik vind dus dat het begin ligt in het stoppen met naar elkaar wijzen en beginnen met samen de weg naar verbetering te vinden. Samen met alle mensen die hier wonen.

misschien niet makkelijk maar de makkelijke oplossing werkt toch vrijwel nooit
(y) betoog Psykonoot!
 
:bloos:

Ik denk dat de enige hoop ligt in het doorbreken van de egocentrische cultuur waarin we leven. De wereld moet een WIJ-plaats zijn in plaats van een IK-plaats.

En ik vind dus dat het begin ligt in het stoppen met naar elkaar wijzen en beginnen met samen de weg naar verbetering te vinden. Samen met alle mensen die hier wonen.


Als je het zo verwoordt maakt het niet uit waarop je stemt ;)

:respect:
denk t wel
want een wij cultuur is het zelfde als een sociale cultuur

sociaal -> socialistisch


JeeJ SP
 
ik mag net niet stemmen wor 10 dagen later 18 echt flut maja
Artiest Pato
duidelijk!!!!!!!


Als het zo klote blijft zoals het nu is... Partij v.d. Toekomst, krijgen we Eric Dikeb in de 2e kamer. Een grotere proteststem kan ik me niet voorstellen.
laatste aanpassing
Kdenk dat ik me maar weer eens ga verdiepen, want sinds onze lieve Pim is er toch een hoop veranderd. Kbedoel die vent is er niet voor niks geweest!

Khoor niemand over PvdA?!

Kweet het dus nog niet, kga het eerst ff goed uitzoeken.Ben btw met WJ eens, moet meer voorlichting komen op scholen ofzo!