Partyflock
 
Forumonderwerp · 20755
­ Nederland
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Zoww dis ookwel ff leuk om te weten... als vervolg op dah andere topic.
--------

Mijn slechtste was Digital overdose op 4 DEC 1999 in leeuwarden, eerst kotse van teveel bier en ben toen met me kop op een tafel inslaap gevallen :S bwhahah kan der nu wel op lagguh eigeluk :P, heb wel lekker geslapen haha, muziekie derbij
Er is hier al eens een topic over geweeest. En zoals hier al vaker gezegd werd, bleek dat BladeRunner toch echt wel een van de slechtste feesten ooit is geweest.

Tip: Ga gewoon naar een feest dat vaak genoemd wordt hier op PF en check de waarderingen. Ok, Shockers dit jaar was idd minder, en Impulz, maardat was nog NIKS vergeleken met de ellende op Bladerunner. Een ieder die daar geweest is zal dat kunnen beamen.

Er stond destijds zelfs in de Strobe: Bladerunner zla de geschiedenis ingaan als de slechts georganiseerde parrt ooit! En dat klopt! Veel te druk, teveel kaarten verkcoht. Drie uur buiten wachten in de rij, je kon niet voor of achteruit, mensne vielen met bosjes flauw en een vriend van mij werd aardig verdukt in de hekken, die ging binnen ook van zn stokje. Er was echter totaal geen fouillering, en daardoor was het wel logisch dat het feest eindigde in een steek- en een schietpartij. Die laatste heb ik niet gezine, maar die gast die was neergestopken lag goor weg te bloeden in een hoekje. Verder moest van de brandweer de VIP open ivm te weinig ruimte waardoor de Vippers goed pissed waren. Er waren veel te weinig wc's, er waren continu vechtpartijtjes en rellen en een EHBO als dara heb ik nog nooit gezien. Ze hielden alles stil maar ik heb verhalen gehoord over 7 doden. En van 2 ben ik zeker omdat ik ze via via kende.

Een grote hoop ellende, met echt taferelen van huilende en totaal para geworden gabbers. Verschrikkelijk, het leek wel de hel op aarde. Ik denk er liever niet meer aan terug, wat ik dara heb gezien heeft mn plezier in hardcoreparties toch behoorlijk doen verminderen!
Ben dus wel met CYBERZONE-NL eens!!!!

R_MAN : Dance Valley 2001 wasssss super feessie!!!! Toppertje gewoon!!! alleen de vervoer was slecht geregeld! maar dan moet je maar niet met de trein gaan hahaha!!! :P Meningen verschillen :) ;)
(k)
Overload in Maastricht op 1 Juni 2002.
KUTgeluid
GEENsfeer
SLECHTEdecoratie
NO PARTY MINDED PEOPLE (teveel mensen uit de dorpen omdat er eindelijk iets in Limburg was)

Kortom mijn slechtste feest.
laatste aanpassing
echt super slecht kan ik niet zeggen want k heb me wel vermaakt toen maar toppie was anders;

REBOUND 31-12-2001

konde eerst niet naar binne toen we aankwamen rond een uur of 10 dacht ik; dus dat werd wachten in de regen en kou, toen toch maar besloten om nog ff in de auto te gaan zitten...toen hebbe we om 12 uur ff wa vuurwerk afgestoken en zijn daarna meteen naar binnen gegaan; konden gelukkig toen meteen doorlopen. maargoed een goeie sfeer was er ook niej echt...:( beetje jammer!
Afgelopen zomer in Budel (brabant)....... weet nie meer hoe het feest hete, maar Danny (Angerfist) moest toen live optreden, dus ging ik maar even mee.... Nou nou nou wat een SCHIJTVOLK loopt daar rond zeg, allemaal wannebe nazi's die elkaar een beetje leip aan stonden te kijken daar. Niemand die durfde een pasje te trekken (behalve wij Eastsiders natuurlijk ghehe), man D Spirit en Endymion draaide me daar ff een setje weg, maar nee hoor alleen wij stonden daar te bouncen. Sprak ik zo'n lokale held aan, en die zei dat het er daar altijd zo aan toe gaat pffff, en dan op internet ook nog super goeie reacties horen over die shitzooi...... Danny legde ook een super optreden neer, maar ja ook daar werd nie op gereageerd....... Kortom BUDEL ZUIGT!!!!!!!!!
laatste aanpassing
En Speedrazer '98 (volgens mij) was ook een kut feest...... kutgeluid mega agressieve sfeer BLAGH!
Dancenation :vaag:

Omdat..

De muziek KUT was, de lichten aan gingen en de dj's slecht draaiden.

NOOIT meer.
 
Digital Overdose 1999 in Leeuwarden...

Ben rond 1 uur in slaap gevallen.
Ennuh eind v/h feest maakten ze me wakker om naar huis te gaan :/
 
I love trance in Cubic 26 okt 2001

moest toen met me ex meej...
en heb twee en half uur buiten in de regen moeten staan wachten
het was 2 uur eerder afgelopen dan dat op het kaartje vermeld stond
daarna in een stampvolle sauna met kutpubliek en en muziek nergens kon je zitten en vreselijke hoge prijzen voor wat drinken Bah :kots:
RADIO MAAGZUUR,

was dat in de periode met deze flyer :
laatste aanpassing
Rebound 31-12-2001


kanker feest pffffff slecht georganiseerd bah bah
opzich heb ik (de laatste tijd vooral)een hekel aan alle ID&T feesten vaak de meest slechte organisatie, ze behandelen ja daar als een stuk vuil, en de kaartjes zijn nog eens verschrikkelijk duur!
heb ook nog geen relaxed perfect verlopen ID&T feest meegemaakt en ga er ook niet meer heen
greetz
 
:D ech wel de slechtste organisatie van .nl :vaag:

wake up duud ;)
House parties...EDIT

:pjoek:
Kozzmozz ergens in juli dit jaar, echt rotslecht, sucky muziek en ik denk dat m'n maten en ik zowat de oudsten waren die er rondliepen. Zijn dan maar wijselijk naar de Fuse vertrokken :)
Nelles: dan ben jij geloof ik niet naar de goede ID&T feesten geweest!!! En ID&T heeft in verleden denk ik wel de beste locaties die je maar kunt indenken gehad!!! Kep in de jaren dat ik naar feesten ga! Echt hele goede ID&T feesten meegemaakt!! Ok ze zijn duur geworden maar wat zou jij doen als organisatie??? Als iets populair wordt kunnen ze er geld uit trekken en ja de mensen komen toch wel!!! ;)
 
Contact 2001 HMH; toen ik nog niet helemaal thuis was in de Techno-Scene!!! Ik kon wel janken van die %^&$$-Trance-muziek; wat een lange stiltes en klote muziek ... . Vanaf dit feest zijn we altijd selectief geweest qua dj's
1991-1992 final outburst, volgens mij ergens
november vorig jaar ofzoiets, in de
boelenlaan...dt was gewoon een kutfeest
vond er geen reet aan en de sfeer was kut...

zonde van mn geld geweest
 
trance energy was gewoon een kut feest ha ook nooit meer naar dat soort feesten
Trance Energy Jaarbeurs utrecht 16-2-2002 was kut man:kots:
laatste aanpassing
 
Thunderdome dit jaar!



:P
dance valley 2001 zwaaaaaar kut alles was slecht ik ging om 10 uur in de ochtend weg was 6 uur op het dance valley terrein en op het feest was ook alles gewoon kut en ik ging om 1 uur ofzo weer weg en ik was in de 2 uur in de middag weer thuis echt een dieptepunt... ik ga er ook nooit meer heen en innercity 29 december 2001 gewoon een zware kut sfeer en de muziek was zwaar kut... daar ga ik dus ook nooit meer heen... voor de rest waren het allemaal leuke goeie vaak geweldige feesten waar ik ben geweest!!!!!
Digital Overdose, september 1999. ik voelde me toen echt beroerd. voor t eerst E en dat beviel voor geen meter. hele avond verpest
 
12 oktober 1996: Bladerunner
 
thunderdome the southern edition 1997 of 1998 in hengelo

gewoon kut...heb nog nooit zoveel spullen door de lucht heen zien vliegen echt alles wat los en vast zat vloog door de lucht..complete tuinsetjes die er stonde vloge van de ene kant naar de andere kant va de zaal
Thunderdome in Hengelo was KICK feest vond ik!!! haha :) zie je maar weer dat meningen kunnen verschillen!!! :)
 
ja alkohooliker, dat was wel zo ja, whahah er werd gewoon een hele betonnen plantenbak door de lucht heen gekeilt daaro. weet ik nog.

maja, soms heb je dat he!!!

Ow ik wil weer feeste, morgen even kleren halen in amsterdam en dan zit me vakantie er weer op van school. maare 2e speedrazor was minder als de 1e ja, ma bladerunner slaat echt alles.
whieeeee k sou ut nie wete,.,,,,,kusss rubina
 
undergroundp....voor­al toen om 4.00 rob gee ging draaien terror....whehe

en buite die relle met B..landers
 
TE 2001 in heerenveen
for sure
Innercity 2000 dat was echt een ***feest, en toen dacht ik in 2001 laat ik het nog een kans geven...weer een butfeest...dus laten we het er maar op houden dat Innercity voor mij over een algemeen een kutfeest is:)
Trance Energy 2001 KOTSSSSS ;) Kinderfeessie!! Was al naar 2 uurtjes pleituuh!!!! :(
ik vind ID&T vooral zo slecht omdat ik als ik naar andere feesten kijk voor een veel goedkopere prijs binne komt en normale plee heb waar ik niet tot m'n enkels in de pis loop te springen zoals bij shockers een paar jaar geleden!
als zulke bellachelijke prijzen durft te vragen laat dan ook zien dat je geld goed besteed wordt!
greetz
Innercity 2001 wat was dat waardeloos echt dus totaal niet mijn geld waard.
ten eerste omdat het tegroot was en je er telang overdeed om van main naar techno te lopen.
Ten 2de was het klote geluid
Ten 3de waren de wc slecht maar dat is zowieso een probleem in de Rai
Ten 4de die hele kleine in en uitgang waar je dus door heen moest :S
Ten 5de het drinken halen :S en in de main was het ook slecht was veels te druk :S
Ten 6de Al deze dingen maken dus de prijs die je voor betaald dus echt niet waard :S oftewel de verhouding prijs / kwaliteit was echt waardeloos

Eingelijk zou er iets moeten komen dat er een onafhankelijk organisatie komt die bekijkt of de mensen wel waar voor hun geld krijgen voor het feest, maarja dat zal helaas nooit gebeuren
laatste aanpassing
 
Shadowlands Rave 1998, in Eindhoven.
Geluid was gewoon te zacht en de sfeer was kut.
Oh en ik had pillen die niet werkten.
Dat was het wel zo ongeveer denk ik.
laatste aanpassing
 
rebound new years rave 31-12-01 eerst al vet lang wachten daarbuiten brrr wat was et koud in me shirtje toen iedereen vet leip die gozer bij de ingang proberen omver te beuken(da had opzicht wel wat)

en tja binne was het ook allemaal nie zo best lampen gingen aan en toen weer allemaal uit :S was vet donker enz enz
Nou dat was dus zeker: Qontact!!in eindhoven (beursgebouw).Stelle­tje scheit dj's.
En verder..Sensation Black..echt een super sfeertje maar die muziek!!!Dat kan echt niet!!We gingen gvd naar black om te STOEMPEN!!maar dat viel dus weer vies tegen.
 
rave the city in zwolle, ontruimd door de me en dan nog de hele nacht op het station moeten w88. vanaf een uur of 3 was het als ik me herinner.

bladerunner martinihallen, omdat ik foute p had gehad
 
jah die relle waren best heavy, maar ook wel weer lekker, zoals je op me plaatje kan zien!

Maar als ik naar een feest ga kom ik voor de hardcore, me maten en vriendinnen weer zien, en nieuwe mensen leren kennen, en feeste natuurlijk. Ik sta op met de hardcore/terr. en ga ermee naar bed
.
 
Ik heb nog nooit een kutfeest meegemaakt. Echt zonder gein. Tuurlijk.. Trance Energy (door een ex meegesleurd) was kut, maar....

GOD schiep ALCOHOL !!!


Kolere, wat was ik de weg kwijt. Als het ergens kut is, zet je het op een zuipen, en ga je fulltime wazige mensen in de boot nemen. Gegarandeert dat je een superavond hebt.
 
ehm Extrema rewind in eindhoven..dat was pas een saaaai feest kutmuziek ..veel te "soft" was trouwens ook me eerste dus ik had er geen idee van..maar dan weet ik dat ook weer he
Artiest Vexer
Hardcore Overdrive 31-03-2001, Antwerpen, België

Waarom was het de grootste KUT feest dat ik ooit bezocht had ?

1. Kut geluid (gewoon niet hard, je kon vooraan praten)
2. Ringen gesloten (dacht de OUWE TD "grote" mee te maken)
3. Sportpaleis was zelf in verbouwing...je kon uitkijken voor openputten enzow
4. Leek op een SH*itler Jugendbijeenkomst :
- Donkere gozer moeten wegtrekken bij wat relbelgen die hem zonder reden onderspuugde/schopte
- Constant geshitheil (ook door wat "medelanders")
- Van die knakkers die zomaar gingen rellen op alles en iedereen
- Domme opmerkingen van wat van "die" lui

Heb nooit zo`n slecht feest meegemaakt en zat toen echt te denken om te nokken met feesten....zo ernstig...
Gelukkig niet gedaan, feest nogsteeds :)
Wat wel positief was, was de binnenstad van Antwerpen...gezellig­e stad :)

Afgelopen keer sportpaleis scheen wel vet wezen...niet bezocht toen...
Ben ook 1 keer in Antwerpen geweest in het sportpaleis, nou 1 keer nooooit weer..... die belgen zijn echt een stelletje minne pipoos bij mekaar...... 1 groot vlaams blok wat daar loopt, 1 grote rel........ ik ga ook zeker nooit meer naar een feest in Belgie
 
MASSIVE in 1999

Thuderdome 1998 the eastern edition

shockers 2000

op deze feesten hing gewoon geen sfeer!!
mijn slechtste feest is toch wel awakenings mei 2002 in ndsm warehouse. line -up viel tegen,geluid mocht niet harder dan 90db.slechte dj sets.maar 1 bar ergens afgelegen in de hal,de toiletten in afrika zijn nog beter dan de toiletten daaro.om +/- 0300 uur stroomde ze al over,en om +/- 0430 uur waren ze dicht,en toen begonnen een heleboel mensen gewoon in de zaal te pissen,gatverdamme!!­!!nee ik heb nog nooit zo'n slecht feest meegemaakt.en dit had ik toen ook helemaal niet verwacht van die Rocco
 
hahaha wat van de forumopener der/zijn slechtste feessie was was mijn beste..:D
mijn slechtste was ik wel,uuh house classics vorig jaar!slecht georganiseerd,slecht­e airco en geen sfeer,en geen goede muziek!:Smaar ja
Slechtste feestje, QLimax december 2001. Stond eeuwig in de rij en voor de jassen. Kon uiteindelijk mn jas niet kwijt en was ook nog ziek!
Maar wat er zo slecht is aan ID&T?? Prijzen zijn hoog maar als je het te duur vind ga je niet maar het is wel meestal goed geregeld allemaal. Qua aankleding en shows alleen de locaties werken niet altijd even mee. (wc's, geluid)
Slechtste Party dan ga ik ver terug in de tijd en kom ergens in 1998 volgens mij een Ruffneck Party in Circle Studios Dordrecht ik kom binnen lopen in de zaal en het is al matten dag sfeer dus minder hoor

greetz

Excess
 
Jeffrey = naar Lyon 16 oktober 2002 09:07
euh.....

dat feest in het diemerbos, was drama
gelof dat er 15 mensen waren, geluid was kut en alle drank was lauw

Dat feestje begon ook eigenlijk pas om 20.00 uur i.p.v. 12.00 uur. Na achten was het best gezellig, er zijn uiteindelijk nog 200 man geweest. Trouwens, de organisatie bestond alleen maar uit vrijwilligers. Die gasten doen het er maar bij als hobby.

Mijn slechtste feest was Dutch (Dimension) Royalty met 9 uur lang Tiësto. Was op zich niet verkeerd, totdat m'n (ex-)vriendin een badtrip kreeg en we drie uur lang bij de EHBO hebben gezeten. Vrienden konden ons niet meer vinden. Zij in paniek, ik in paniek. Na drie uur weer terug in de zaal, ging het weer verkeerd. Taxi naar huis genomen.
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
voor mij Thunderdome '99. Dat kwam omdat ik gewoon veels te veel had gezopen en geblowt. Kep een uurtje meegekregen terwijl ik er toch zeker een uurtje of 7 a 8 ben geweest. Dat was ook meteen de eerste en de laatste keer dat ik zoveel blow op een feest!!