Partyflock
 
Forumonderwerp · 681898
­ Nederland
 
brand los, lekker op de bank gechild? :9
 
*Heimwee naar gisteren*
Ik vond Michel de Heij helemaal niet zo! Het is dat ie afsloot en ik toen alles wel prima vond, maar hij draaide veel hitjes en mixen ging ook niet super...
Wie programmeerd die gast überhaubt op een feest:S en zeker niet als laatste?
he he frankie zal tijd worden man....:d
Heel erg goed te doen, ik vond het iets te heet af en toe maar ik zal er niet over klagen.

Ik hbe echt een fantastische middag beleefd daarzo Remy, Arter, Toner, Secret Cinema en Heil waren stuk voor stuk erg goed (Y)

daarna nog naar Speakerplay, heel erg vette dag gehad :RESPECT:
Heerlijk rond 14.00 al lekker wazen van tent naar tent.paar pf ers ontmoet Daneal (Y) Milos (Y)en Ibizigirl die ik herkende aan de vlechten (Y)en marscha,die ik eigenlijk al heel lang en vaag ken,maar niet wist dat haar gezicht schuil ging achter die foto(Y)!
Mijn toppers waren Quazar ,Mulero,Nasty,en natuurlijk de Planet Rose residents(schandalig dat PURE niet op de time table stond :@ )
Was gewoon een relax feestje :)
Daarna geafterd in Roosje ,camiel begon lekker,maar die tony nogwat,kon me niet echt boeien,maar dat maakte niet meer uit.
Over een paar uurtjes naar miss kitten :) Planet rose..


Het Free your mind festival is een goed VB dat een feestje waarvan 25 euro de entree ook gewoon goed is !
laatste aanpassing
 
Was zeker wel de moeite waard..
*Born Ego* ;) was weer eens lachen he ;)
 
jaja, óns verslag :D
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Wat een kutverslag!

:)
 
Artiest {SHOWLIST artist 23786, 34807, 41530}
wat een zwaaaar mooi feestje!!!
SUPERVET!! Met stip het beste feest van 2004 tot nu toe, maar ik zal ff bij het begin beginnen ;)

Om kwart over 3 kwam ik pas eindelijk binnen struinen, want ik zou een kaartje van iemand kopen (voor 15 euro) bij de ingang, alleen die gast is gewoon niet op komen dagen ofzo :s uiteindelijk maar besloten om een kaartje aan de deur te halen, voor de dubbele prijs, maar ach, ik was tenminste binnen :d

Eerste anderhalf uur zo ongeveer alleen maar staan ouwehoeren, want ik kwam aan de lopende band bekenden tegen (en mensen die naar mij toe kwamen, die ik zelf niet kende, maar ze schenen mij daar allemaal te kennen van verschillende technofeesies :p).. maar dat was natuurlijk super gezellig! Zo af en toe nog wel heel ff aan housen toe gekomen ;)

Wie ik allemaal gehoord heb weet ik echt niet meer, want ik was de hele dag rond aan het struinen.. dan weer in de electro (was heel erg vet! (y)), dan weer in de techno (ben ik niet zoveel geweest), maar de meeste tijd toch lekker in het zonnetje op de main B) Secret Cinema, Herr Arter & Terry Toner, Valentino Kanzyani en Oscar Mulero waren voor mij de beste acts van de dag :respect: maar eigenlijk heb ik van iedereen geweldig genoten!

De sfeer was ronduit geweldig! Ik heb alleen maar vrolijk uitgedoste en happy mensen gezien, heel veel nieuwe mensen leren kennen, nog meer bekenden gezien, allemaal technominded dus wat mij betreft kon het niet beter! (y) Achteraf hoorde ik dat er wel een vechtpartij was, maar gelukkig heb ik dat niet gezien.. WTF bezielt die mensen om te gaan vechten op een feest?? :kots: ga dan op een vechtsport ofzo!! Maar goed, ik heb er zelf nix van meegekregen, dus wat mij betreft was de sfeer optimaal!

Het geluid vond ik erg goed, zelfs op de mainstage was het erg goed te doen! De lichtshows zijn mij niet echt bijgebleven, maar dat vind ik dan ook niet het belangrijkste op een feest..

Helaas was het om 12 uur alweer afgelopen, waarna we dus weer bij de auto moesten komen die we bij het Gelredome hadden geparkeerd.. we hadden verwacht dat er wel pendelbussen terug zouden rijden (aangezien we op die manier ook op de bestemming waren aangekomen), maar na een tijdje te hebben gewacht, hebben we maar besloten om te gaan lopen.. en ja hoor, kwartiertje later reed die pendelbus dus mooi langs ons heen :( mja, had toch nog energie genoeg ;) nog ff naar de drive-in van de Mac geweest (die gast zal wel vreemd opgekeken hebben dat we zonder auto aan kwamen zetten :p) en met z'n 5-en naar Tiel gereden.. daarna nog samen met Milos en Peter wezen afteren, maar dat viel een beetje tegen, aangezien er hardstyle werd gedraaid ;) maar dat mocht de pret niet drukken! :d

Al met al een geweldige dag en nacht gehad!! (y)

Franky >> Heb ik je GVD niet eens gezien :( is u te bezichtigen op Legalize??

Da_goose >> Herkende ik je gewoon WEER niet! :$
 
Techno Junk:
ik was in de technotent en op de main...;)
En daar kom je NU mee! :p
 
Het enigste groot minpunt was de politie wat veel te arrogant aanwezig was,wat waren dat een stel hufters in arnhem,kon merken dat ze daar geen grote feesten gewend zijn,vriend van me is meegenomen door VIJF AGENTEN IN BURGER omdat hij even een nipje naar binnen werkte,hopla een bus ingegooid en uitkleden maar, die gasten waren zeiknat van de drank wat de hele avond over hun is uitgesproeid die gasten maar kijken,wie deed dat?

tja
Artiest Jayton
Het was zeker een heel goed feestje beter dan speaker play.
Funk d'void, Remy, Herr Arter & Terry Toner en niet te vergeten Johannus Heil waren super. Hoop bekende gezien, naar mijn mening iets te veel kwam haast niet meer aan feesten toe. Er was bier in overvloed, de zon scheen en lekker techno en electro wat wil je nog meer.
laatste aanpassing
 
Wat een kutverslag!

:)

dank je :)
et was egt een lkkr feest, een thuiswedstrijd voor mij iig:D lkkr met die fiets gegaan en et laatse stuk gelopen... we hadden vrijkaartjes en dankzij vriendelijke barmedewerkers ook gratis drankjes!!

muziek sfeer en weer maakten et voor mij echt een goed festival, surgeon:respect:, rachmad, mulero, kanzyani en toner&arter waren echt super!!! michel de heij sloot wel lkkr af... hitjes techno maar underworld + codec&flexor is helemaal zo slecht nog niet!!!

veeeeel bekenden gezien en veel onbekenden leren kennen... twas FET ...zin in de livesets en AWFS..(en alles wat daarvoor komt)

Peace!!
 
Echt een lekker feestje idd. Voor mij ook een keer lekker dicht bij huis. Dat is wel eens wat anders :) Het feest op zich was ook echt heel erg goed. En over het weer was al helemaal niks te klagen natuurlijk. Hoogtepunten waren voor mij toch wel: Herr Arter en Terry Toner, Westbam, Hardy Hard, Roog, Secret Cinema en de Hey draaide ook wel lekker! Al met al een heel goed feestje :) (Y)
 
Werkzaam bij Music in Mind
Artiest Luc Harter
2 =techno junk =:

Zullen we maar zeggen 6 x is trakteren :)
Ik ga je op Awakenings Festival voor de verandering gewoon een keer herkennen Luc :yes: en anders krijg je zeker weten een biertje van me! :zuipen: hahahaha
Emilio Ferreira hoor ik trouwens helemaal nix over :s die sloot de techno zeker wel gruwelijk af! :kwijl:
 
en oja, naast partyflock zijn er nog foto's gemaakt door:

- http://www.phono.nl/
- http://www.superfeesten.tv/

en:

- http://www.beatfreax.nl/
 
had deze topic over het hoofd gezien:)

twas echt zoals een goed festival betaamt....superveel blije mensjes...idd aan de lopende band bekenden tegenkomen, volop ouwehoeren met water, zweten als een bezetene, en housen ofdat je leven dr vanaf hangt:)....

Ik vond het abnormaal dat dr op weet ik veel hoeveel mensen 25 wc's waren ofzo...als meisje moest je echt een half uur wachten........beetje asociaal als je lekker aant drinken was........

verder heb ik het meeste bij de main en de elektro gestaan.....zowat de hele dag vond ik het tempo daar op een of andere manier lekker hoog liggen, hoger dan bij de techno:vaag:,...heerlijke diepe sounds met supersamples(vooral herr arter en terry toner(y)) Uiteraard was de show van quazar(ofzoiets;)) ook te heftig voor woorden...........kippevel met die trommels geweldig gewooon(y)

veel partyfluckertjes gezien....al moet ik wel zeggen dat het bier heftig insloeg met al die jointjes en het heftige housen;) dus dr ging veel langs me heen:D

dit was de eerste editie....dat belooft veel goeds voor volgend jaar..........milos is zowiezo weer aanwezig:)



:bounce:
laatste aanpassing
 
Ik vond het echt een super lekker feestje :)Ben vooral buiten bij de mainstage geweest, omdat het zo lekker weer was :D Vond Ze eigenlijk allemaal wel goed draaien :P Michel de Hey vond ik niet zo...even daarna zijn we ook weggegaan :)
 
Heerlijk!!!! Eerste buiten festival van dit jaar geweest. Weertje top! En heerlijke fruitjes gedeeld met een Franse dame ;). En natuurlijk de hele dag staan te dansen!
Trouwens wel erg relaxt dat het niet zo groot was.
 
Tjezus, wat was dit een heerlijk feestje zeg...

Fantastisch weer, overheerlijke techo door voornamelijk Mulero & Quazar :-D

Een goed begin is het halve werk, dus dat belooft nog wat voor deze zomer (y)
 
Werkzaam bij Struikgewas
2 dumb&dumber -->> een goed begin is een halve ... ;)
 
was zeker een geslaagd feessie!! :yes:

volgend jaar een extra tent erbij...
voor de Upcoming dj's ;)

Mascha:
dus...volgend jaar...;)...vergeet de upcoming dj's niet ;) (y) (denk o.a. aan mij ;))
Was wel een vet feestje!!
Vond Valentino Kanzyani heel erg vet. :respect:

Daarna nog lekker naar een feestje in utreg geweest. Lag uiteindelijk om een uurtje of 10/11 in mn bed.
Was weer een geslaagd dagje.. (y)
 
een goed begin is een halve ...


Haha... uhm...




Ja... :-D
Was zeker een relexed feest :yes:
Het was idd wel klein maar toch wel goed georganiseerd.

Gezelig sfeer en geweldig optredens.

Ik bleef meest van de tij bij electro en house en af en toe naar de andere.

" It was a good 'trip' "

Peace
 
Het was om de hoek dus ik moest gewoon een kijkje gaan nemen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb!!!
Leuke Mensen,lekker weertje en een relaxte sfeer(Y)

Ik kan niet anders zeggen dan superfeestje.. :bounce:
Leuk, kort beschrijvend report staat op Feestagenda.com!
zow da was een lekker feessie...maarre ik was er op de meeting...helemaal alleen!!!!! :-(

Ik heb Frankybooi nog in levende lijve gezien en later =techno junk= ( leuke foto!)en verder niemand van PF..

er zijn trouwens ook foto's gemaakt door www.partyshots.nl
ennuh... Anything waar was nou je kilt??
JoJo26:

Je zal me niet geloven, ik was aan het fietsen naar Arnhem want ik woon in Elst, ik had mijn kilt klaar om aan te doen bij de huis van een vriend en toen zag ik een grote schuur op de zijd van me kilt :(

Ik moet hem repareeren voor de volgende feest :)

Maar ja kan niet alles, voor de rest had ik een geweldig feest :yes: Met mijn vaag bril en mijn vaag shirt :p

Groetjes
ow nou ja tis je vergeven mar nu heb ik je dus niet herkend! sta je nog ergens op een foto?
:yes:
Kijk naar mijn user-pagina onderaan ;)

Ik ben wel op een paar photos, twee op pf maar die waren niet het beste kwaliteit, jammer

Ik dacht dat ik meestal bij de techno tent zouden staan maar zo was het niet, ik bleef meestal in house en electro maar was toch nog gezellig :bounce:

Jij dan?
ik ben echt overal en nergens geweest. het minst bij de main en electronation. een beetje tussen de house en techno gezweefd ha ha
er staat van mij ook een foto op PF maar als ik hem aanklik dat ik erop sta komt hij niet onder mijn profiel te staan errug raar :-(
Heb ik ook, doet ie gewoon niet :(

Mijn photos onder mijn profile doen echt raar, soms zie ik ze wel en soms niet

Maar ja, ik weet wat je bedoel, ik was ook een beetje overal en nergens :p

een beetje "spaced out" zeg maar :p
ja maar jouw foto's van free your mind staan wel onder je profiel en als ik die foto aanklik waar ik op sta op FYM gebeurt er vrij weinig .. :-(

maar ja het feest was lekker :yes:
he jojo ik was er ook hoor . om 13.30 precies zelfs maar had jou ook nog nooit gezien dusss...
elkaar gemist denk ik . heb daar nog flink staan springen met frankie(die was er nl. ook)dacht eigenlijk dat frankie en ik de enige waren
laatste aanpassing
uhhh was het niet om half 3??? ha ha ha ja dan vind ik het neit gek dat je niemand hebt gezien.
Ik was er om half 3 samen met gucci-rush.
ik heb Frankybooi ook gezien!
Ik heb ze daar zelf geplaatst.

Je moet de url. van de foto krijgen.
Klik met de rechter muis knop aan de foto, ga naar eigenschapen en kopie de url address van de foto.

Ga naar je eigen profiel

type [ IMG ] dan paste de url en eindige met [ /IMG ]

De IMG dingen moet je zonder de spaties tussen, snap je?

Kut volgens mij was dat de slechtse nederlands dat ik ooit hebben getyped :p
thanks ik heb de FYM foto nu onder mijn persoonlijke tekst geplaatst maar volgens mij moet hij vanzelf onder je statistieken terecht komen als je hem aanklikt... maar goed das een ander topic ;-)
ik heb net op www.partyshots.nl gekeken en daar staan ook veel foto;s van FYM...

He Anything je bent echt fotogeniek ;-)