Partyflock
 
Forumonderwerp · 20682
­ Nederland
Ik heb nu alle mooie berichten van TD wel gezien, maar helaas heb ik nog wel een paar minpuntjes van TD 2002. Het was zoals iedereen het met me eens blijkt te zijn een geweldig feest, maar toch...

Ik heb bijna de hele avond in de hal van 92-97 gestaan, simpelweg omdat ik voor die muziek kwam.

- er was meer moeite gedaan qua aankleding in de hal 97-02 dan in de hal 92-97
- Ook hadden ze in de hal 97-02 speciale dingen zoals de kooi en de letters die vlamden net als TD 99. In de hal 92-97 hadden ze niks "speciaals"
- De kermisatractie had niet gehoeven, nam naar mijn mening te veel ruimte in beslag. Het was niet zo groot als de Jaarbeurs waar in 93 ook dezelfde attractie stond.
- Een paar kraampjes is leuk maar aan alle twee de kanten kraampjes met gadgets is een beetje te veel van het goede
- Geen live acts, geen RTC :-(
- het geschreeuw van de A'dammers, nadat de MC respekt toonde voor DJ Paul en ook het geschreeuw toen DJ Rob begon te draaien. dit geschreeuw was niet op zijn plaats op deze TD

Jullie moeten me niet verkeerd begrijpen, ik heb een heel tof feest gehad. Het volume is me 1000% meegevallen (net als vanouds) de sfeer was goed en voor de rest was alles goed geregeld. Ik dacht laat ik eens een ander forumpje aanmaken als... "HET WAS VET"

Het was dus een toppertje, maar....
laatste aanpassing
Maar Id&t had of kisten moeten toe staan of niet maar niet deze halve maatregel.

Vind ik.
Het was zoals iedereen het met me eens blijkt te zijn een geweldig feest,


Dus het was gewoon een goed feest...en ja, het zit er nou eenmaal een klein beetje in gebakken om toch wat te zeggen over de negatieve dingen.

Sorry maar een perfect feest bestaat niet maar zolang organisaties blijven streven naar perfectie helpen dit soort topics daar alleen maar bij.


Toch? Zie het als opbouwende kritiek en niet als gezeik.
 
Versiering maakt me niks uit. Vroeger was de aankleding toch ook minder dan tegenwoordig? Gewoon goed naar mijn idee. Alleen had dan wel de toegangsprijs naar beneden gemogen :P
Precies mijn punt Jeffrey, voor iedereen is dat anders en iedereen zal andere punten hebben waar ze verbetering in zouden willen zien.

Zolang een organisatie daar rekening mee wil houden (en dus streeft naar het perfecte feest) vind ik het goed :D
enige minpunten vond ik persoonlijk:

- Veel te korte draaitijden/liveacts
- Ik miste 1 set..van Armageddon Project..

Verder was het een perfect feessie :P
Allemachtig, tis me nog al een verhaal geworden zeg... :D
Armageddon kan nog zo goed zijn, maar die heb niks bijgedragen aan de opbouw van de hardcore in NL...

Maar ik vond het enige minpuntje eigenlijk, dat als je in de 92-97 zaal stond bij kraampjes (Unity enzo) dat het geluid dan heel apart ging rondzingen, dubbele bassen enzo, heel apart :S
Nog een minpuntje, Ik heb geen biertje gedronken met G-A-U-Z-Y :|
 
Al jouw minpuntjes zijn écht wel in de daarvoor bestemde Topic "Het grote HOE WAS THUNDERDOME- Topic" genoemd, hoor......op deze manier komen we wel aan de tachtig Thunderdome Topics.. :S
82
maar nou en, het was een feest om wel 100 topics over te houden

dus......


GAAT UWE GANG MENSCHEN
2 Danielito: ik ga niet alle coments lezen, hier was nog geen topic over en over hoe geweldig het was wel een aantal!!!

2 BFS: het is inderdaad bedoeld als een soort opbouwende kritiek. niet om het feest af te zeiken. Een perfect feest bestaat inderdaad niet, dit is namelijk voor iedereen anders...
 
Mijn minpuntje was.............dat ik 3 uur lang gespaced heb :S
 
tja....

ik stond finaal uit me dak te gaan op oude nummertjes. Ik heb trouwens alleen in de `92 -`97 zaal gestaan. Ennuh ik moet zeggen, als ik zo om me heen keek zag ik vrij veel mensen die stil stonden en maar een beetje stonden te staren. Heb bijna de hele avond op zo`n trappodiumpie gestaan, dus had vrij goed overzicht.

Ook was er 1 zaal, en die zaal zat gewoon helemaal vol met mensen die op de grond zaten!! Sorry hoor maar dat is geen hardcore-spirit.

Ja ik moet eerlijk zeggen mijn hart ligt bij hardcore. Maar om nou te zeggen dat ik de algehele sfeer VEEEETTTT vond. Nou nee echt niet, sorry! Vond het verder wel een heel geslaagd feestje, maar ja 1995- 1996 was mijn topjaar, en het is nu gewoon zo anders, dat ik het niet echt meer echt leuk vind. Het feestje vond ik heel goed op zich, maar de mensen en de algehele sfeer had een stuk beter gekund.
Ik had in mijn verslag ook al die Kermis attactie als minpuntje genoemd, die nam te veel dans ruimte weg..en daardoor waren er momenten dat je gezellig tegen je buurmannen en vrouwtjus aan stond te zweten .....

op zulke muziek moet je totally crazy kunnen gaan zonder de schenen van de mensen om je heen door midden te hakken ...

verder heb ik geweldig ge noten ..:D
 
2 CC RAY

Vroeger was de aankleding stukken beter dan tegenwoordig!!!!!
Denk aan Hellraiser opblaaswolven van 15 meter?????
Jezus,. wat loop jij lekker te zeiken

Eerst vind je dat er te weinig aankleding is in de zaal 92/97

En dan hebben ze iets wat echt bij de oude sfeer hoort (een draaidinges) en dan is het weer niet goed

Thunderdome was super

Jammer dat ik in de ene zaal al het moois van de andere zaal heb gemist, maar ja, waarvoor kom ik, de sfeer van vroeger, of de aankleding van vroeger :D

Heb ik toch liever de sfeer, en die was der wel
RichieTheRabbit schreef
- er was meer moeite gedaan qua aankleding in de hal 97-02 dan in de hal 92-97

DUH! De 92-97 hal was ook aangekleed net als vroeger. Vroeger was er minder aankleding op Thunderdome feesten.....!!

- Ook hadden ze in de hal 97-02 speciale dingen zoals de kooi en de letters die vlamden net als TD 99. In de hal 92-97 hadden ze niks "speciaals"

Zie punt 1 hierboven. Mjah, en het is toch 10 jaar Thunderdome? Geen wonder dat ze dan oude dingen naar voren halen. Nostalgie heet dat.

- De kermisatractie had niet gehoeven, nam naar mijn mening te veel ruimte in beslag. Het was niet zo groot als de Jaarbeurs waar in 93 ook dezelfde attractie stond.

Wéér punt 1. Dat het veel ruimte in beslag nam, oke, maar dan nog. Het is wel iets echt cools dat ze vroeger veel hadden. Kicken zo'n ding man, het is HET herkenbare item van vroeger.

- Een paar kraampjes is leuk maar aan alle twee de kanten kraampjes met gadgets is een beetje te veel van het goede

Waar kan je je druk over maken? Dadelijk zeg je nog "er waren teveel dj's". Sjezus, die kraampjes zijn juist vet, alles was er te krijgen!!! Gadgets zijn leuk man....er is meer dan alleen feesten!

- Geen live acts, geen RTC

GEEN liveatcs????? Leviathan is live, The Horrorist is live, G-TOWN Madness is live, Marc Acardipane is live..the Stunned guys waren live. Ben je dom ofzo?
Dat RTC er niet was is jammer, kwam door wat Amsterdamse kneuzen.

- het geschreeuw van de A'dammers toen Rob ging draaien en de MC respekt toonde voor DJ Paul die er niet was. Was niet op zijn plaats op deze TD

1 woord: zielige mongolen. Afschieten die luitjes.
Bedoel je hier dat het stupid is dat de MC respekt toonde??? Was dat niet op zijn plaats? Zo lijkt het wel! Wat een kneus ben je dan. Bedoel je het juist andersom: leer dan Nederlands typen man.

Niet alles kan perfect zijn. Respect voor ID&T ..

My 2 cents...
laatste aanpassing
Dat RTC er niet was is jammer, kwam door wat Amsterdamse kneuzen.


Precies, de Amsterdamse politie... grote kneuzen zijn het....

Als ik trouwens jouw lekkere generaliserende laatste stukje lees, dan krijg ik ook enigszins het idee dat jij een kneusje bent....:Z
Nee, ik bedoel niet alle Amsterdammers, alleen diegene die ervoor hebben gezorgd dat de Rotterdammers RTC en Paul Elstak niet kwamen. Das toch zielig? Ik generaliseer helemaal niet.

Er staat ook WAT amsterdamse kneuzen. Er zijn ook goede amsterdammers hoor :D
Snuggle Ten eerste kijk jij er al heel anders tegen aan omdat je er bij bent geweest emt opbouwen. ten tweede zijn lang niet al je opmerkingen juist.

De aankleding was vroeger minder idd, maar als ze ID&T in de tijd 92-97 zo'n ruimte hadden als in de RAI hadden ze nooit een kermisattractie neergezet. Deze attractie stond anmelijk alleen op de hele grote feesten.

Er is meer dan alleen feesten zeg je... er is inderdaad meer dan feesten, vroeger kwamen de mensen alleen om te hakkuh en stonden er geen 15 kraampjes maar een stuk of 2 of 3.

Live acts?? Waren zeker allemaal in de hal 97-02 niet in de hal 92-97

het geschreeuw van de A'dammers toen Rob ging draaien en de MC respekt toonde voor DJ Paul die er niet was. Was niet op zijn plaats op deze TD

hier boven staat dat de A'dammers gingen schreeuwen toen
- Rob ging draaien
- MC respekt toonde voor DJ Paul.
Het respekt was dus wel op zijn plaats!!!

Misschien lees jij de zin verkeerd of had er een komma tussen gemoeten... ik zal voor jou de zin even aanpassen zodat ook jij het begrijpt... :p

En speciaal voor jou even voor de duidelijkheid. ik heb dit forum niet aangemaakt om te lopen zeiken op TD of ID&T. Ik denk dat deze organistie graag hoort wat volgens de feestgangers beter kan.

Zoals ik al eerder in een reply zei, een perfect feest is voor iedereen anders...

Maar wie is nu de kneus, ik zeik niemand af dat doe jij wel!!! Ik geef alleen mijn mening.
laatste aanpassing
Snuggle, allicht wel eens over nagedacht dat 1 persoon (die helemaal niets met bijv. de F-side) te maken heeft, dat zo iemand gewoon een emailtje gestuurd heeft? Van daaruit is het balletje gaan rollen en hebben andere mensen (ook hier) het zelf alleen maar opgefokt...

Wat voor baat zou iemand er bij hebben om hem dat persoonlijk mede te delen als hij het van plan zou zijn? Als je bijv. Paul zou willen pakken, dan maak je dat toch niet bekend, zodat hij niet meer komt?

Maar ja, zoals ik reeds eerder meldde, het nadenken is soms wel heel moeilijk.:Z
Ik ben een beetje gestressed vandaag, sorry voor het zeiken.

Maar die zin staat er wel verkeerd, het lijkt nu alsof je het andersom bedoeld.
En dat met dat 'kneus' bedoelde ik dus dat ook, dacht dat je het ermee eens was, dat zou een beetje jammer zijn. Maar dat is dus niet zo, dus excuses.

Nah, ik vind het wel een beetje jammer dat mensen altijd moeten zeuren. Ook al is het een topfeest, mensen moeten TOCH altijd even die kleine minpunten noemen. Laat dat gewoon een keer. Ik vind het gewoon jammer.... Echt, Nederlanders zeuren altijd. Het kan niet altijd perfect zijn, het perfecte feest bestaat niet.

Ik geef ook alleen maar mijn mening plus enkele feiten. Het is namelijk een feit dat de liveacts niet alleen in de 97-02 waren.
Leviathan is live = in de 92-97 hal. De rest was wel in die andere ja.
RTC zou live zijn, maar die waren er dus niet.
En waarom zeur je er dan over dat er geen liveacts zijn, terwijl er in die andere hal genoeg zijn??? Dan moet je een keer naar die andere toe :)

En je hebt gelijk dat het voor de organisatie fijn is om te weten wat beter kan, alleen denk ik in dit geval niet dat veel mensen jou kritiek delen.
2 Phryme: waar in mijn verhaal zeg ik dat het ook maar iets met de F-Side te maken heeft? Nergens toch? Ik zeg alleen dat het waarschijnlijk (en dan denk ik 99% zeker) dat het een Amsterdammer is. Amsterdam vs Rotterdam is al een eeuwen gezeik..bah.
En je hebt er helemaal gelijk in dat het 1 persoon kan zijn, en dat is dan gewoon een grote kneus. Amsterdammer of Amsterdammers, ik bedoel dus diegene of die groep die het geweest is.
Het zijn gewoon domme koeien die dat gedaan hebben.
Niet iedereen hoeft mijn kritiek te delen, en ik zeik anders nooit, maar aangezien er over dit feest zoveel te doen en te zeggen valt en ik alleen maar de goede dingen las moest ik even wat dingetjes kwijt.
ID&T heeft een goed feest neergezet, dat kunnen ze ook als een vd beste.

En voor die live acts, ik ben ook wel naar de andere hal geweest, maar de muziek die ik daar hoorde vond ik persoonlijk niet mooi, en daarbij wilde ik van de andere hal bijna niks missen ;)

Maar ok, je begrijpt nu wel dat ik geen zeikerd wil zijn en al zeker geen kneus ben hahaha...

:respect: to ID&T ;)
Kusje dan maar? :D

92-97 hal r0kte ook veel meer :) Daar heb ik geen aankleding voor nodig :D
En Snuggle en Prhyme: Voer deze discussie over A'dam en Rotterdam aub niet hier, maar ga even PB sturen ofzo... Thnx ;)
Wil ook geen discussie doen oplaaien, daar zijn er al genoeg van. Alleen in noem nergens F-side in mijn verhaal, dus daar gaat het mij ook niet om. Dat zegt hij dus :)
Pfff, het had ook een rotterdammer kunnen zijn die Paul een kut DJ vindt. En of JIJ nou zegt dat het F-side gerelateerd is of niet, over het algemeen schuiven de mensen het daar toch op af...
Over het algemeen ja, ik niet.
Maar wat denk je zelf.... dat het een Amsterdammer of een Rotterdammer is? Wel heel toevallig dat het 2 Rotterdamse DJ's zijn die bedreigt worden, en niet de Amsterdammers. Dat moet je zelf toegeven...
2?? Het was er maar 1... alleen Paul. Waarschijnlijk denk jij dat ook RTC 'gevraagd' is om niet op te treden, maar dan sla je de plank goed mis. De politie heeft daarvoor gezorgd.

Ik ken overigens zelf al genoeg mensen van buiten Amsterdam die het niet zo hebben op bepaalde mensen uit rotterdam, dus wat dat betreft is het Amsterdammer zijn ook helemaal geen vaststaand feit.
 
2 Prhyme, Wees nou is eerlijk man, en doe niet of je neus bloed, tuurlijk waren et Amsterdammers die Rob uit stonden te schelden, en zorgde dat Paul nie kwam, zorgde dat RTC nie kwam, en indirect door hun gedrag op Rebound met oud en nieuw ervoor zorgde dat Neophyte bedankte voor de komende 2000 feesten in A'dam en omgeving....
Misschien is et F-side, misschien andere Amsterdammers, maar we weten allemaal dat Paul een fanatieke Feyenoorder is en hij samen met wat andere Rotterdammers "Rotterdam Hooligan" heeft gemaakt, das gewoon een doorn in et oog van die jongens ...
Maar als er et omdraaien zullen Feyenoorders het misschien ook gedaan hebben...
Zoiets zouden bepaalde gasten in Nijmegen ook niet pikken van een Arnepse DJ....

Sta er zelf niet achter hoor, hou et lekker gescheidde et rellen en de muziek, of rel in ieder geval zodat andere mensen er geen last van hebben (om et hoekkie bij de Rai ofzo...) Rellen op een feest daar hebben heel veel mensen last van...
Er is op TD nix gebeurd, heerlijk, goeie sfeer alles realexed...
Maar op MysteryLand en Dance Valley is et wel mis gegaan met Voetbal Supporters, misschien is de sfeer op HC feesten wel helemaal niet zo slecht als iedereen denkt, en misschien is die nieuwe generatie ook wel niet zo slecht als iedereen denkt, hopelijk is TD een goed begin van een realexte tijd....

Maar ff ONtopic, laten we nou wel ff eerlijk genoeg zijn om te stellen dat et Amsterdammers waren die liepen te klooien bij Rob en ZOrgde dat paul nie kwam
 
Minpunt was duidelijk dat ik m'n kisten uit moest doen bij de ingang, liep ik daar de hele nacht op m'n sokken :s

Ik had echt zeiknatte poten aan het eind en het stampte echt zwaar klote. En dat terwijl ik nog wel anderen met kisten heb gezien !!

Echt belachelijk !
Had je kunenn weten he :P
Had je ze gewoon bij de garderobe gedumpt ofzo?
FwCH, we hebben het over dit feest momenteel en heb geen zin om uitleg te geven over andere feesten...;)

Niemand heeft verder enig idee van wie er ook maar een dreigement uitgegaan is. Niemand heeft ook precies gezien wat er dan wel geschreven is. Degene die bij Rob liepen te kloten.. tsja oke... maar ook daar hebben we het niet over. Het ging hier om Paul, verder niets en RTC heeft er al helemaal niets mee te maken.

Of Paul daadwerkelijk een dreigmail (of zoiets) heeft gehad van een Ajax-supporter of Amsterdammer, durf ik je bij lange na niet voor 100% mee te geven... wat zou diegene er dan aan hebben?
tja dat de aankleding in de 97-02 zaal wat voller was dan in de 92-97 zaal is gewoon, omdat ze decors van de tijden er gewoon bijgehaald hebben, dus dat betekent 97-02 kooien en vlammenwerpers. iets wat de laatste jaren een paar keer is voorgekomen.

En de spin stond toch vaak als een soort symbool voor de 92-97 feesten, dus ik denk dat daar het verschil van aankleding inzit.

En wat vetreft dj rob en dj paul, tja het zijn minpunten, maar wel dingen waar de organisatie ook weinig aan kan doen denk ik.
 
Zie et allemaal een beetje in verband man, in de langere strekking van de A'dam-R'dam rivaliteit, betrek de incidenten bij Rebound erbij, betrek de uitspraken van Paul op Neophyte.nl en die hij de week voor TD gedaan heeft (geloof in de Ministry)
Bedenk er dan ook nog ff de reactie van de steunbetuiging aan Paul en de reactie op Rob bij, ah man dan is de cirkel toch rond...

Misschien wil je et niet zien omdat je niet wil dat A'dam een slecht imago wil geven, et gaat ook helemaal niet om alle Amsterdammers, gewoon mensen die bepaalde zaken niet gescheidde kunnen houden...

Hij heeft trouwens op op Neophyte.nl gezegd dat die een officieel statement af zou geven na TD, Nou dan praten we daarna verder...
 
Maar laten we er maar over ophouden, we wachten ze Statement wel af...

Thunderdome was een Super feest, voor mij me beste feest ooit, dus laten we nou nie teveel ingaan op de "rand verschijnselen"

De Sfeer was Juist super!
Je denkt er gemakkelijk over, ik echter niet. Ik kan haast voor de volle 100% zeggen dat het niet uit de groep Ajacieden/Amsterdamm­ers komt. Sterker nog, sommigen zijn juist kwaad dat er een dreigement richting Paul is gegaan.. waarom? Omdat, mocht men een actie willen maken, dan was dat daarmee direct in de kiem gesmoord... ook werd daarmee juist meer en meer geluld over dat soort zaken (ook hier voornamelijk) en kon er dus niet eens wat gedaan worden als men dat van plan was.

Laten we wel wezen, ik heb er op feesten helemaakl geen zin in, zeker niet als mijn vriendin bij me is... dat soort dingen hou ik gescheiden en dan laat ik me ook niet in met de dingen die er gebeuren (net zo min als anderen mij erin moeten betrekken) ... ook al weet ik precies wat er gebeurt (inderdaad, nog een paar andere dingen van zaterdag ook).

Doet er verder allemaal niet toe en het feest is niet verpest. Integendeel, het was zeer goed... iets wat je bijvoorbeeld niet kunt zeggen over 4 Elements vorig jaar (of 2 jaar geleden). Hou er nu dus maar over op... gaat helemaal nergens meer over. In ieder geval weet ik en vele anderen met mij helemaal nergens van.
 
Nee als jij dat zegt kan dat best, maar kan natuurlijk ook zo'n jong ventje zijn of zo'n zogenaamde "Internet Hool" die zo'n mailtje verstuurd, anoniem, lekker veilig en makkelijk en natuurlijk niet te vergeten ontzettend stoer...

Maar als et niet uit Amsterdamse kant uit, ben ik toch wel ontzettend benieuwd waar het dan wel vandaan komt...

Maarja we wachten Paul z'n statement af...
ik heb nog een minpunt: ik heb X-Ess gemist en die live-set klinkt fucking goed! Hellraiser style!!!!!!

verder vond ik t allemaal wel prima, alleen het vloog voorbij (time flies whe you are having fun)
 
Nog een minpuntje : IK WAS ER NIET :/

:D :D :D
Sorry ik had geen zin om alle replies door te lezen,

Maar ik vroeg me nou af of er inderdaad mensen zijn geweigerd met kisten... Kep eigenlijk helemaal niet opgelet of sommige kisten aanhadden..

Trouwens, Mr. buideltasje, we gingen zelfs weg van de chill om naar X-ess toe te gaan hoor, of was ik nou %-) .....
 
Het enige minpunt vond ik de wc's:

De wc's waren te druk, te warm en te nat.

Maar verder een topfeest ik ben niet zo'n zeikerd;)
R0XXXY 15 oktober 2002 23:11
Nog een minpuntje : IK WAS ER NIET

--------

Dat was nou net het pluspunt ;););)
Het was zeker wel een minpuntje dat roxxxy er niet was damien! :9 :D
minpunt:geen drinken en zitplaatsen in de grote chillout