Partyflock
 
Forumonderwerp · 20288
­ Nederland
 
altijd weer lekker als je plaats waar je woont in het nieuws woont, zijn we net van het messentrekkers imago af komt dit weer....

Vrijdag 11 oktober 2002 - DEN BOSCH - Een poging om de macht te veroveren in de Brabantse onderwereld. Dat zat volgens het misdaadprogramma Peter R. de Vries achter drie geplande huurmoorden in het criminele milieu. Door middel van een gisteravond in zijn programma uitgezonden undercoveroperatie ontmaskerde De Vries de opdrachtgever, een 33-jarige crimineel uit Oss.




De Ossenaar, die een lang strafblad heeft, zit momenteel 3,5 jaar gevangenisstraf uit wegens handel in xtc. De basis voor de uitzending van De Vries is het verhaal van een ex-crimineel die zegt door de Ossenaar benaderd te zijn om de huurmoorden te plegen. De ex-crimineel ging op het verzoek in, maar stapte gelijktijdig naar De Vries. De aangezochte huurmoordenaar zegt dat hij 50.000 gulden per moord plus een Mercedes zou krijgen. In de uitzending was te zien dat de vrouw van de Ossenaar aan de huurmoordenaar een pistoolmitrailleur overhandigt. De Ossenaar ontkent volgens zijn raadsman H. van Dijk opdracht tot het uitvoeren van huurmoorden te hebben gegeven. Op het lijstje van beoogde slachtoffers stonden drie namen.Boven aan de lijst stond een inwoner van Lith die in 1999 door het gerechtshof in Den Bosch tot zes jaar cel werd veroordeeld wegens drugshandel.
 
Chris: Ja heb het gezien op TV.
Echt vet om te zien hoe ze langzaam die lui erin luizen.
Vooral zeer mooi op het moment dat Peter dan uit dat busje stapt en ze op staande voet confronteert met het zojuist gehouden gesprek!
Dat wapen was trouwens ook best "hard to come by" een scorpion echt een gruwelijk wapen.
Was ook leuk om te zien hoe daarna die advocaten allemaal weer de kastanjes uit het vuur moesten halen voor hun "clienten".
Advocaat; "tja het zijn rustige jongens om het maar eens populair te zeggen"
Peter; "nou dat is dan wel heel populair gezegd, deze jongen hebben toch zelf ook wel een behoorlijk strafblad..."
Mooie aflevering!

GreetX Chris & Inge
Maar die kampers daar in Oss zijn nog altijd beter behuist dan hier in Uden. Tjemig wat was dat een grote woonwagen.. (ik vind het meer een huis)...
 
Als normale burger heb je totaal niks t emaken met een huurmoordenaar hoor, in tegenstelling tot seriemoordenaars:@
 
Was wel weer een leuke aflevering. Ben toch benieuwd wat voor crew die Peter R. de Vries bij zich heeft als ie op 'locatie' gaat. Ik zou iig niet zomaar een woonwagenkamp op lopen en een hoop stennis gaan staan schoppen.
 
hehehe dat vraag ik me ook wel eens af. Hoeveel "zware" jongens zal hij om zich heen hebben:P
Stond wel ffe vreemd te kijken toen ik de namen Koos R. en Martin R. hoorde, kwamen namelijk in een zaak waar ik veel kwam :vaag:
 
je kunt ze beter te vriend houden die gasten kom zelf uit Oss en zijn wel aardige gozers, wat ze privé uitvoeren weet ik niet en wil ik niet weten, maar dat ze gek zijn staat vast...die gast die ze wilde omleggen uit Lith is weer familie ofzo van de hakkelaar dus dat zegt al genoeg.....
 
whehe, en nu staat er een bord voor dat kampje met:
albert k., voor al u gastank installaties
en ik ben geen koekenbakker.
:D
die lui zijn echt niet goed wijs.
 
Klopt ja heb het ook gezien, dit hele gebeuren krijgt nog echt wel een staartje, er zijn er al een paar onder gedoken...
oh oh robbie(hardhousefrea­k) waar ben je mee bezig.....
laatste aanpassing
het zijn altijd die kampers weer:P
2 Groovyloco --> Idd die gasten zijn wel relaxed, maar van die zaakjes kun je beter niks weten.
Koos R. was de man naast Johan V. ( de Hakkelaar )
laatste aanpassing
 
klopt idd en zoonlief rijdt al vanaf zijn 15e ofzo in de dikste mercedessen...
 
Nu hebben ze ook nog een gastank!!!! bij het kamp neergezet lachuh!!!

Greetings