Partyflock
 
Forumonderwerp · 20123
­ Nederland
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Ik haat als mensen covers gaan maken van goede oude shit zoals:

Dont touch that stereo!!
James Brown is dead

ga zo nog maar effe door, wie wordt hier nog meer erg agresssief van!!!
 
Ik niet agressief. Maar wel zoiets.
 
Zulke nummers moeten gewoon met rust gelaten worden! En er moeten al helemaal geen hardstyle remixen van gemaakt worden!
 
Ik wordt er niet echt vrolijk van dat de oude rauwe originele versies van klassiekers worden omgebouwd tot easy-listening nummers. De First Rebirth heb ik altijd een leuk nummer gevonden en hoorde ik nooit iemand over, mooi dus. Nu wordt het zelfs in discotheken gedraaid en denken mensen dat het een nieuw nummer is terwijl dat het zeker niet is!!

Maar ja.....
 
Gebrek aan inspiratie bij (voornamelijk) de hardstyle producers Yaxxx..... wordt er ook niet echt vrolijk van, een goed nummer valt simpelweg niet te evenaren. Simpel
Inderdaad..

Van Pubic Energy - Three-o-three is ook een slap hardstyle aftrekseltje gemaakt.
Dat nummer is net zoals The First Rebirth gewoon :respect::respect:.
laatste aanpassing
 
en tada zie hier het overgrote deel hardstyle :D

slappe remixes van classics e.d.
jah idd, vind ik ook hoor!!! pfffffff, dat is het zelfde als geld verdiene met iemand die al lang dood is, zoiets doe je niet uit respect!! Die nummers moete idd met rust gelaten worden!
 
Net zoals Neophyte nu ineens een slap aftreksels heeft gemaakt van "French Connection"....

ZONDE!!!!
 
onder de naam Beholder dus....
ik vind beholder zowieso zwaar ruk producties make, had van hem minstens keiharde hardbass verwacht! Neophyte is sowieso niet meer wat t geweest is!! kutnummers maaktie nu!!
 
luister je moet je muil houwe eens binnekort, de neophyte sound is duidelijk te horen, erg lekker nummer
jah, uitzonderingen daar gelaten, maar over het algemeen???? dinge als a way of life, blablabla vind t helemaal nix meer!! De tijd van EXECUTE dat was vet, maar zoals je al zegt, dat nummer moek nog wel hore, maar das dus in ouwe stijl dan, net als Schiedamse schutters - linke gabbers!! :D
to terror die hard juistem jij weet het!!!!!!!!
Heb alleen geen probleem met een remix, als hij beter is dan het origineel! :)
 
Juist Yaxxie...Die platen zijn echt nepper dan nep. Heel erg duf...Dus je weet het Yax, als je er ooit eentje draait, kom ik je hoogst persoonlijk achter de draaitafels vandaan schoppen :P
 
Ik zou ze ook wel coveren hoor.... als er geld mee te verdienen is...:P
 
"Je mot je muil houwe" is idd wel een lache nummer maar om nou te zeggen dat ie écht goed in elkaar steekt.... maar jah de text is wel humor... Vind zelf 'number 1 fan' nog steeds een vet nummer van 'em....
 
die tekst maakt he zo een lekker nummer en die kick is ook wel ok, en ik hoop m op td te horen :D

middlefinger time
je weet het jay zal ik voor geen goud doen he he hoiii
Hmmm... dan zal ik maar de enige moeten zijn die vind dat die HAZARD-James Brown is dead wel lekkel klinkt :-P
ik mag dan wel niet die "goede oude tijd" hebben meegemaakt, toch kan ik die oude nummer zeer waarderen. Th First Rebirth vind ik een superplaat alleen die remix is echt om te janken!!!!
jah idd, vind ik ook hoor, dat nummer van hazard, pfffffff, t begin stukkie is nog wel lekker, maar als dan dat melodietje dr door komt vinnik m zwaar ruk!
to terror die Hard, juist em je wete het!! lijkt me duidelijk!!
 
Hazard????? Hmmz....Als ik dat nummer hoor krijg ik altijd de neiging om mn bekertje drinken naar de DJ te pleuren....bah bah bah....Beetje zo`n bruut nummer verkrachten. Tis een schande!
he he he die Jay wat een held!!
 
zolang t meerdeel erop los gaat lachen de dj's en producers jullie sukkels allemaal uit
--> Toyax: Helemaal gelijk man, ik wordt hier ook schijt ziek van.

CLASSICS moet je gewoon in hun waarde laten en er dus met je GORE POTEN AFBLIJVEN als het gaat om een of andere afgekraakte hardstyle remix.
 
Dus mensen zorg ervoor dat dit niet meer gebeurt door allemaal te boehoewen als de dj zo'n versie draait en gewoon stil blijven staan dus.

En natuurlijk helemaal niet helpen door zo'n bagger plaat te kopen. Koop dan maar het orgineel als je geld genoeg hebt of hem uberhaupt kan vinden.
 
waar maken jullie eigenlijk druk om... :S pfffff...
waar wij ons druk om maken?? lijkt me duidelijk he?? Tis gewoon uitgemolken om een nummer totaal te gaan lopen neppen en daar geld mee te verdiene, das NIET de essentie van house
 
worden jullie er slechter op?! neej... dus nie zeuren dan :S... de makers van t origineel hebben wel te klagen als r $$$ gemaakt word door remakes van hun nummers...
Sja, enigzins met Rhythm eens... jullie hebben er een mening over en als dat is dat jullie ze slecht vinden zegt niet gelijk dat ze slecht zijn. Anyways, respect voor de oude nr's enzo maar remakes kom je overal tegen en die zijn vaak wel aan te horen... (naar mijn idee dan he)
laatste aanpassing
tis gewoon triest om op zo een manier aan je geld te kome, dinge verkrachte das niet goed! Die gaste die dat make moete die nummers gewoon inhun waarde laten!
 
Een goede remix maken is perfect, bijvoorbeeld Dj Isaac is daar enorm goed in. Maar wat andere producers doen is gewoon melodielijnen jatten van een 'oud' house/hardcore nummer om maar ff snel een hitje in elkaar te flansen... en das nou net het verschil...

en ik denk dat je het daar wel een beetje mee eens kan zijn...
 
Wat dacht je dan van al die andere muziek (wil ik eigenlijk niet eens noemen!), anders dan Hardcore waarin klassiekers van o.a. Madonna en Queen op een vreselijk manier worden nagedaan :X
Danielito: Niet te geloven dat dat verkoopt! Echt rukmuziek vind ik het! :[ :frusty:
Het is trouwens echt 'in', om covers te maken de laatste tijd, dat lijkt de enige muziekvorm te zijn die uitkomt, op een paar goede andere stromingen na.
remixen bestaan al zolang de mensheid muziek maakt in elke stijl van hollandse hits tot housemuziek worden dingen gecoverd en geremixt ikzelf heb er nooit zoveel problemen mee.
en verder vind ik het wel geinig dat sommige mensen zich enorm kunnen ergeren als er weer van een gabberplaat een hardstyle remix word gemaakt, want bij gabber werd en word ook alles geremixt en gejat daar hoor je nooit iemand over neem nou een nummer als fuck martine van neophyte dat is ook pure jatwerk van een oud zeer goed hip hop nummer en zo kan ik er nog wel meer bedenken.
wat vaak wel jammer is , is dat sommige remixen gewoon worden gemaakt omdat het makkelijk scoort en dat je je daar aan ergert ja daar kan ik mijn wel iets bij voorstellen doe iok zelf namelijk ook.

nog een voorbeeld bass D en king mathew met raveworld daar hoor je toch echt speedy j met pullover in maar ja daar hoor je niemand over
als ze d'r iets fatsoenlijks van maken oke...maar het merendeel is zware commerciele rommel, moete ze echt met hun vuile tengels van afblijven :@
verschil tusse fuck martine achtige nummers en die shit wat tegewoordig word gemaakt is dat fuck martine als grap was bedoeld en die andere shit is puur voor t geld!
net als de top 40 poe poe, das tegenwoordig al helemaal voor 80 % covers, maar dat kan ook, want de doelgroep kent de originele versies geeneens! echt ik kots op dat soort groeppies!