Partyflock
 
Forumonderwerp · 20041
­ Nederland
Verschillende bewoners van in de amerikaanse staten Utah, Colorado en 't zuiden van Wyoming hebben zondagavond een grote vuurbal aan de hemel waargenomen. Volgens de getuigen was de meteoor-achtige vuurbal zo'n 150 meter in doorsnee en had deze een lange staart van groene, oranje en paarse vlammen.

Peter Wilensky, meteoroloog bij de National Weather Service/Colorado vertelde dat het naar alle waarschijnlijkheid inderdaad een grote meteoriet moet zijn geweest, die opbrandde in de atmosfeer.

Ed Thomas, een woordvoerder van de North American Aerospace Defense Command, vertelde dat het in ieder geval geen 'man-made object" was. Zijn organistatie volgt ruimteafval, brokstukken en oude afgeschreven satelieten die rondzwerven in een baan rond de aarde.

Vanuit het noorden van Utah alleen al kwamen meer dan 50 meldingen, waarbij een groot aantal meldingen vergezeld gingen van vermoedens van een neerstortend vliegtuig. In 3 regio's is daadwerkelijk gezocht naar wrakstukken, omdat de meldingen zo serieus waren
offtopic waarom zie ik telkens de 1e post niet :s
ik zie helemaal nix !!
oh nu weer wel .
ik ook niet, maar na de replie zie ik hem wel
laatste aanpassing
ik zie ook niks.. :-S
En ik ruik gelukkig niets ;)
 
Artiest William Tech
ik zie een vuurbal in de lucht, AAAAAAAAAAAAAAAH NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE­E

;P
Het is wel cewl en zeldzaam heb ook eens een keer een bollide gezien (grote meteoor) en dan lijkt het dus net of je een komeet van dichtbij ziet :)
 
ik heb er ook een keer eentje gezien, een grote felle blauwe streep in de lucht met voorop een witte vuurbal, was erg vet om te zien :)
 
Willumpie het is, het is ..............SUPERM­AN!!!!:D
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Dah was ik die vuurbal, was in me nieuwe auto :P