Partyflock
 
Forumonderwerp · 19783
­ Nederland


"Afgelopen week hebben we in de studio gezeten om een gloednieuwe single af te mixen. Voor deze single zijn de vokalen gedaan door (van links naar rechts): Remsy, Youri, Jordi en Michael. De muziek is weer gemaakt door Flamman & Abraxas en de titel van de single is: Life Is Short.

We zaten in dezelfde studio waar we al onze vroegere singles hebben opgenomen, Studio Le Roy in Amsterdam, dus we hebben weer dezelfde lekkere sound als altijd. Zonder al te veel te verklappen, kunnen we wel zeggen dat de stijl van de single het best te omschrijven is als een kruising tussen Have You Ever Been Mellow en Good To Go.

De komende week gaan we de videoclip plannen en die zal waarschijnlijk over een week of twee worden opgenomen. Errug spannend allemaal dus...

MC Remsy en Michael (wij noemen hem allemaal Houdtje) kent iedereen natuurlijk nog van vroeger, maar ook Jordi en Youri zijn geen groentjes. Misschien herinneren jullie nog dat we een paar jaar geleden een eenmalig project deden voor Unicef en het kinderrechtenfestival: de Mini Animals.

Vier jonge gabbers werden toen "opgeleid" door de échte Party Animals om met een single en met optredens een bijdrage te leveren voor het goede doel. Youri en Jordi waren toen de twee oudsten van de groep, ze waren indertijd 13 en 14, en nu zijn dus ze van Mini Amimals, Party Animals geworden!

Ze weten allebei hoe het is om in de studio te werken (lees: wachten, wachten, wachten), in een clip mee te doen (lees: nog meer wachten, wachten, wachten) en op te treden (lees: feesten, feesten, feesten!!!).

De sfeer in de groep was erg goed in de studio en we hopen dat de single als vanouds gaat knallen zodat we binnenkort weer écht het land in kunnen om overal de boel op stelten te zetten! "
laatste aanpassing
 
en hier moeten we blij mee wezen???
Dat moet je zelf weten, ik zet het alleen hier neer :)
LACHUH BEN BENIEUWD NAAR DE SINGEL
 
1 april is pas over ruim een half jaar hoor! :p
 
Artiest {SHOWLIST artist 6357, 24972}
ik :kots: op die mannetjes!!!!!!!!
 
trieste ventjes!!!!!
suf hoor, er valt weer geld te verdienen dus er wordt even snel een nummertje met bijbehorende clip in elkaar gepleurd.
Waar waren ze de afgelopen 4 jaar dan....
En ja ik weet dat flamman gewoon zijn ding is blijven doen, maar beetje jammer dat ie nu gelijk weer voor de centen gaat.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
wat een kritiek allemaal beetje jammer echte hollanders he he
 
tsja inderdaad, wat is dat nou voor gelul!!
De andere zijn ook best wel hun "ding" blijven doen, wat zijn sommige mensen toch goed in conclusies trekken als ze niet eens weten hoe het echt zit! Die jongens maken weer is een nummer, als je het niks vind dan toch niet, ga ff lekker ergens anders lopen zeiken dan. Wij zijn er weer bijzonder blij om dat onze jongens gewoon weer een plaat op nemen!! Amsterdam Hakkuh!!!

p.s.
Gaan we nog naar Zeeland?!
malle> maak je niet zo druk man.
Kritiek moet kunnen hoor.
Opzouten met die commerciele troep, ik hoop niet dat we weer van voor af aan beginnen. Ik vind HC nu juist helemaal te gek.
 
precies

fuck it

*NO COMMERCIAL SOUND*
 
Het moet niet te commercieel! Maar ja.... wat is te he?
Sorry hoor, maar hier moet ik effe op reageren.

Opzouten met die commerciele troep, ik hoop niet dat we weer van voor af aan beginnen. Ik vind HC nu juist helemaal te gek.

Meisje, je bent 22, maar je weet blijkbaar NIKS NOPPES NADA van de geschiedenis van de house, de house in Nederland, en de gabber/HC scene? Dat je twee mensen die aan de basis van de house in ons land stonden, die er jaren mee door zijn gegaan, zo onderuit haalt door te stellen dat zij de HC kapot maken, wat een onzin. So what als iemand wat geld verdient aan de HC? Als er wel iemand recht heeft om daar wat aan te verdienen zijn de mensen achter de Party Animals het wel. Mensen die toen jij nog op de lagere school zat Nederland op de wereldkaart van de house helpten te zetten met hun Fierce Ruling Diva. Mensen die wellicht de eerste afterclub in Nederland opzetten, de legendarische boot Subtopia, waar de mensen van toen zeer invloedrijke clubs als de Roxy, iT en Mazzo gingen stappen als hun eigen avond was afgelopen.

Dat jij die Party Animals niks vindt, prima, daar zijn we het zelfs over eens, maar luister er dan gewoon niet naarm, en laat alsjeblieft de betreffende DJ's in hun waarde, want die draaien al 10 jaar hardcore en langer house, electro en andere muziek, en die beschuldigen van het kapotmaken van de HC is zoeits als Johan Cruyff te beschuldigen het voetbal kapot te maken.
laatste aanpassing
 
haha daar gaan we weer :P

Lachen die muziek vroeger :D
Een ander argument voor de Party Animals: hoeveel kids die de HC/Gabber feesten nog niet in mochten zouden mid jaren '90 niet door de Party Animals zijn aangestoken het het HC virus, en zorgen er nu voor dat gabber onder de naam hardcore een tweede leven ondergaat? Als ik op zo'n feest kom en ik zie al die mensen van een jaar of 17/18 dan kan ik me heel goed indenken dat die een aantal jaren terug vreselijk uit hun dak zijn gegaan op de Party Animals.
 
opbokken met die gozers
 
zien er wel leuk uit......
Ik kan me nog goed herinneren hoe de Party-Animals in mijn achting gingen stijgen door de film "Naar De Klote", whihaiahiah wat een wazige film!

'Neem je duifjes?? Dat zijn wijvenpillen man!'

En toen gingen ze maar die auto in mekaar beuken :D

Voor belangstellenden, ik heb hier nog een poster met de handtekeningen van alle leden erop, voor 1000 euro is ie van jou :P
laatste aanpassing
ik ben naar meer Hc gaan luisteren door Charly & Theo en Paul. echter ben ik toch begonnen met de Rave the City 2 en de Hollands Hakken. ook die cd waar zowel een hardcore als een mellow versie van was, houseparty ofzo, was 1 van mijn eersten hardere cd's. daavoor was het toch voornamelijk Queen en 538 op de kabel
Artiest Vexer
Vind het wel geinig dat ze terug komen
En wat Eminem al zegt : Flamman en Abraxas hebben veel betekend (betekenen nog veel) voor de Nederlandse house\hardcore\acid\­techno scene...dus...
 
Walter >> Die hollands hakkuh cd heeft ook iedereen volgens mij... hahaha...

"Ik wil dansen, ik wil dansen... "
laatste aanpassing
Ik kreeg lekker me eerste bandje van de Eurorave, toen ik een jaar of 11 was dacht ik. Daarvoor was het Turn Up The Bass en Megadance wat hier te horen was :D

Weet nog goed hoe het bandje begon, ben alleen de naam van de dj kwijt :(

Hier is Dj ....., jullie kennen hem allemaal niet, en hij gaat nu draaien!

$#@!$@!#$#@$#@$!@#$!­#@$@!#$!@#$!#@$#@$#@­!$@!#$!BAMBAMBAMBAMB­AMBAMBAMBAMBAMBAMKEN­DENGBAMBAMBAMBAMBAMB­AMBAM! :kwijl:

Ik was meteen verkocht :D
Psychosis> Iedereen behalve ik :(
2 Psychosis: Vooral Ik van The Prophet en Poep op je buik waren de betere. niet te vergeten Noiken in de koiken

wat ik wil en wat ik ruik is POEP op je buik

ik zit in een egotrip, ik zit in een egotrip, ik zit in een egotrip, ikkuh ikkuh ikkuh en de rest kaaaaaaaaaaaaaannnn
laatste aanpassing
 
"vakantie man... gezellig hè... gaan we ff schieten op de kaart... RATATATATATATATATATA­TATATTA"

:D
het regent het regent