Partyflock
 
Forumonderwerp · 19731
­ Nederland
vandaag is de voorinschrijving begonnen voor het boek "F-Side is niet makkelijk"
256 pagina`s van foto`s, interviews en meer.

voor meer info check : www.deajaxster.nl

 
k neem aan dat het net zo n boekie wordt als:

vak P wij tegen iedereen !!

Goed voor de boekenkast van een intellectueel:P
Jeffrey 8 oktober 2002 13:42
het boek F-Side is niet een relleboek, tis een boek met de geschiedenis van de F-Side erin beschreven
-------

Man, een boek over de f-side, maar het gaat neit over rellen???

Zal der wel weinig in staan want dat is toch enige wat jullie doen ;););)
Damien vind je een aardigge gozer, maar het is een reportage, met intervieuws, gezelligheid, de meer, beschrijving van het samen staan voor 1 ding etc. Ik denk dat er heust wel een paar dingetjes over rellen in staan, maar het is echt geen rellen boek!!


Prhyme , ik heb vernomen dat er ook personen worden besproken in het boek, die hoge aanzien hadden....klopt dat ??
Ik vind jullie helemaal niet gezellig



Wij zijn gezelliger. Sorry voor het verneuken van je topic :D

(ps neej, we gaan niet rellen, tis gewoon een geintje om jullie te laten happen)
laatste aanpassing
Klopt Indian, intervieuws, verhalen, het onstaan, waar men mee te maken kreeg, het kapot gaan van de club, waar men voor stond, uiteraard ook belevingen en gebeurtenissen.. alles komt erin te staan... dat daarin ook kopstukken besproken worden en geintervieuwd worden moge duidelijk zijn.
Hebben wat dingen gezien, wat dingen aangeleverd.... gaat er goed uitzien naar mijn mening..
 
Ah natuurlijk!!
 
schep nog is wat man lul!!
 
dan gaan we lezen!! hehe
Dat boek is natuurlijk een must voor n echte ajaxcied!
 
Ik ga hem niet kopen hoor, ik ben een supporter van heracles almelo!
 
Ik ga hem niet kopen hoor, ik ben een supporter van heracles almelo!
Het boek behandelt gewoon de geschiedenis van de F-Side met alle gebeurtenissen van de afgelopen 25 jaar. Daarbij veel foto's, interviews en thema-artikelen.
Het boek is gemaakt door de medewerkers van DAS, niet alleen R., maar door vrijwel de hele redactie.

En nu maar wachten tot 'tie uit komt.

P.S. Jeffrey, wat heb je een oude kop gekregen! :)
laatste aanpassing
Nee oke, maar voor een groot deel wel R. Heeft ook wel enigszins relatieproblemen gehad tijdens de uitwerking naa het schijnt... omdat ie ongeveer dag en nacht ermee bezig was... ;)
 
Een echte die-hard dus. Hopelijk komt de DAS ooit nog eens een keer terug...
Aaah, aan dat boek heb je denk ik voorlopig genoeg, dus of DAS nog terugkomt?
Ik weet nog niet of ze terugkomen met DAS... confronteer ze er ook niet mee.. laat ze maar ff lekker rustig nadenken, want het gaat ze veel tijd kosten, zeker nu. Al zijn wij wel met een aantal zaken bezig nu ook. Desalniettemin hebben we ze eigenlijk wel weer nodig, zijn toch net ff een stukje verder ontwikkeld.
R. ???
DAS ???
 
welke jood zet dat boek ff online of kopieert m???????????????????­???????

jodenprijzen man voor dat boekie.
ouwe kop ???

euh....

ik ken jou gabba ????
verklaar je nader aub ;)
Niet zo ouwehoeren ouweschool...:D Als het goed is heb je van afgelopen zondag nog 33 Euro'tjes over...:D Ik denk dat ik ook maar eens stop met legitimatie meenemen.. scheelt een hoop geld....

Frustreren die WWS.. lekker nog meer gaan zeiken met zijn allen... op een gegeven moment willen ze niet eens meer in de Arena staan...;)
En inderdaad Jef, ouwe kop ja!

Zet deze er maar in:

Scheelt een hoop oud!
 
jeff je lijkt nu op claus bedoelt ie. en Phr joden toch je weet toch ik ga dat boek wel stelen niet kopen natuurlijk. en op je site staat mooie oproep.

GEEN LEGITIMATIE MEER MEE. WWSJE PESTEN !!!!!!!

IEDEREEN.
 
tering. laat claus maar staan zou ik zeggen.
:D

Beetje problematisch Zure, dat pamflet kan gewoon geschreven worden.. makt niet uit. Gaat er alleen om om iedereen zijn/haar ogen nu eens te openen.

Als we gaan oproepen dat iedereen de legitimatie moet thuislaten i.v.m. het irriteren van iedereen, dan weten ze dat je daar op uit bent en heeft het niet veel zin. Ook heb je dan grote kans op extra maatregelen en mist het net de essentie...
Gewoon mond-op-mond... spread the word... het mooiste zou zijn als dat in 1 keer kan natuurlijk. Net als dat Menting ervoor gezorgd heeft dat Milaan drooggelegd werd door er 2 dagen van te voren zonder Mick heen te gaan... mag iedereen gerust weten, maar niemand hoeft te weten waar het vandaan komt..;)
 
wat lees ik dan op je site en al die andere fansites voor attitude>?
gewoon oldschool kutten dat is de attitude en of dat per woord meel of weet ik veel wat gaat maakt toch niks uit.

tis maar een mening verder.

en anders geef je zure maar de schuld
Hehe.. maakt mij allemaal niet uit hoor.. een begin zou ook al zijn als iedereen wel legitimatie meeheeft maar in eerste instantie wel doet alsof hij/zij die vergeten is.... dan irriteren die gasten zich op een gegeven moment mateloos..;)
 
Weer een nieuwe Jood aanwezig op party flock! Gasten thunderdome was saaaai....
laterzz Champi

Boekie heb ik ook al besteld.
 
ok dan. he champi zet dat boek dan ff online hier, kunnen we allemaal meegenieten.
ff over of de das terug komt we hebben nu dapp´re strijders en ik vond hun eerste nummer niet zo maar die moet je ook een kans geven.....ieder begin is moeilijk!
en ff over die legitimatie daar word ik ook stront ziek van vooral die lange wachtijden bij zuid h tegen az de eerste twee goals niet gezien! En rosenborg ook de eerste 5 min niet! Tering WWS!
 
schop ze in elkaar dan
 
dan ziet de wereld er een stuk beter uit
Q-Spacer, hier een bericht wat ik zelf heb geplaatst in het gastenboek van onze site:

Dat staat nog helemaal niet vast Brak. We hebben er vanmiddag nog over gesproken toevallig. Er wordt veel in het werk gesteld om het z.s.m. af te krijgen, mar onduidelijk is of het gehaald wordt... De echte opening laat sowieso nog langer op zich wachten en is zeker niet 1 november. Mag ik vragen waar u deze info vandaan haalt heer Brak?

Overigens leven de webmasters inderdaad nog, maar hebben ff een aantal andere dingen aan hun hoofd. Ook zijn wij redelijk moe m.b.t. Ajax, al het geneuk van supporters en de manier waarop de rest van Ajacieden daar mee omgaan. Wat moeten we nou? Continu als individuelen aan de gang, zonder dat andere Ajacieden ook maar een poot uitstrekken?! Ja, het blijft zo...

Mag ik vragen welke gasten zomaar over zich heen laten lopen en kaartjes kopen voor de C.L.-thuiswedstrijden??? Zijn jullie volgend jaar bereid om 200 Euro voor een kaartje in de eerste ronde te betalen?? Laten jullie het allemaal nog steeds zover komen dat supporters bij zuid pas in de rust binnen zijn???

Weet je wat wij zijn? Wij zijn moe en zwaar pissig m.b.t. de manier waarop Ajacieden met zich laten sollen en niet eens voor hun (en dat van anderen) belangen kunnen opkomen... ik kots op de gang van zaken momenteel en als iedereen zo door blijft gaan, dan bezoek ik wel gewoon de wedstrijdjes rustig die ik wil en laat de rest lekker aanprutsen... dan zoekt iedereen het maar uit en dan wil ik wel eens zien of iedereen het op de termijn nog leuk vind om naar Ajax (voetbal) te gaan.

Maar jongens, weten jullie, tot de tijd dat iedereen er eens wat voor gaat doen... ja tot die tijd, hou ik me lekker rustig, neuk en drink ik er wat op los en is het voor MIJ WEL ouwejongens krentebrood.

Overigens ben ik niet de enige en zijn meer van de mensen die wel bereid waren momenteel helemaal klaar met alles. Weinig initiatiefnemers meer over zeg maar.. dus kijk maar of iedereen wat van plan is, wij merken het wel.

*out*
de 2 webmasters gaan weer wat belangrijks doen!



Iedereen kan zeg maar lekker blijven zeiken, maar het maakt de mensen die er wel wat tegen doen alleen maar meer moe. Als de mensen die zeiken nu ook eens daadwerkelijk DOEN i.p.v. ZEGGEN, dan waren we al een stuk verder....

Maar nee, we zijn bij Ajax he.... zeiken, zeiken en mar doorgaan... maar ondertussen wel alles slikken en met je laten neuken...

*denk hier eens over na*
He, staan daar jullie vluchtroutes in :-)
Ts, als je eigen vluchtroutes al beginnen op het kuipplein, dan denk ik dat dat soort opmerkingen al helemaal nergens over gaan. Als je 'insider' was geweest, dan had je dat geweten.

Of moet ik hier nog tientallen zaken gaan opnoemen die niet in jullie voordeel spelen? :S
 
ben benieuwd phryme..;) vertel!
Hoeft niet Beez, de gasten die verder weinig verstand hebben van zaken, die moeten gewoon eens een keer nokken met 'wegloop'-geouwehoer.

Iedere kern heeft weleens moeten lopen.. iedereen! Vaak zijn daar wel een aantal redenen voor, gegronde redenen.... Als 300 man met wapens bijv. achter 30 man aangaat.. nou, vreemd vind ik het niet dat ze weggegaan zijn hoor. En sterker, die 300 met wapens hebben m.i. hun respect (voor zover dat aanwezig was) verloren en zichzelf voor lul gezet. ;)

Meestal zijn de mensen die dat soort dingen roepen niet eens betrokken geweest of waren ze zelf aanwezig met een mes of wat dan ook.. meestal met de intentie om die nog eens te gebruiken ook en dan ben je voor mij echt een zeer groot kansloos figuur.
Prhyme ik weet dat het altijd de zelfde zijn die dingen regelen en het voor de anderen opnemen maar kijk als ik niet meer ga en de rest wel dan heb ik alleen mezelf er mee toch? Kijk ik vind wel dat we er wat mee moeten maar dan moet het wel een gezamelijke actie worden! Zoals die gepland stond voor ajax - Kutrecht alleen dan doet de helft weer niet mee schiet dus gewoon niet op...
Maarja op een gegeven moment als het nog erger word zal ik denk ook niet meer altijd gaan maar lekker in de kroeg kijken met vrienden ofzo...
Q-spacer, ik maak een stelling en jij corrigeert me als het niet klopt, oke?

Stelling: Q-spacer gaat achterin de rij staan bij zuid, totdat hij bij de ingang komt na een lange tijd. Hij steekt zijn seizoenkaart, terwijl de wedstrijd eigenlijk al is begonnen, in de kaartengleuf en loopt door het draaihek heen. Binnen laat hij zijn ID zien en laat zich vrijwillig fouilleren.. daarna loopt hij mopperend op de trap naar boven, om vervolgens plaats te nemen in het vak. Daar moppert hij nog even verder met wat andere supporters, maar daar blijft het bij.

En nu ga jij corrigeren wat niet klopt, oke? ;)
 
Prhyme, ik weet (volgens mij) heel goed hoe je je voelt. De actie bereidheid is niet erg groot en als dat wel geval is, dan komen er uiteindelijk maar een paar opdagen. Ik ken iemand die er ook veel tijd en energie in steekt en o.a. de actie op 7 sept. tegen de KNVB organiseerde. Dan is het triest om te zien dat er niet meer dan 50 man op komen dagen...:S
Ru..... heb je het over.... tsja.. voor hem geldt hetzelfde. En dan moet hij ook nog eens met zijn s.v. zich open en bloot gaan oppstellen. Een s.v. die overigens ook nergens op slaat.:S
Iedereen heeft wel eens gerend, inderdaad.
Maar goed ook, anders hadden we al heel wat meer als die 2 doden tot nu toe gehad.

Of je nou rent op het stadionplein, of door 50 man en een paar ME'ers te paard door het station wordt gejaagd het is allebei STOMZINNIG !!

Prhyme, ik denk ook dat we allebei genoeg verhalen kunnen vertellen, ieder van z'n eigen kant en vanuit z'n eigen beleving. De waarheid ligt ergens in het midden.

Ouwehoeren is leuk, spreekkoren tijdens de wedstrijd is leuk, maar met hamers etc op elkaar in slaan ? Of groepjes van een mannetje of drie opwachten in stations rond 020 en ze in puin slaan, of jachtpartijen door elkaars steden gaan houden slaat toch nergens op.

HEb al 7 jaar een seizoenskaart, ga ook alle uitwedstrijden (dit jaar alleen niet naar kiev) maak een hoop herrie ben continu onder invloed en vermaak me prima, maar heb nog O:) NOOIT gevochten of gesloopt bij een wedstrijd O:)
Alleen af en toe de provocaties door de ME niet kunnen weerstaan ;-)

Overigens snap ik dondersgoed wat de problemen zijn waar je het in dat gastenboek over hebt.
Bij ons precies hetzelfde. prijzen voor kaartjes worden echt asociaal hoog, we mogen gewoon opeens niet naar vitesse, weer combi's voor wedstrijden waar al jaren wordt gezegd dat we los mogen. Volgens mij heeft iedere "echte" supporter daar last van. iig de mensen die ook uitwedstrijden bezoeken zijn gewoon vogelvrij...
laatste aanpassing
het hoort erbij, klaar

potje knotsen zowel met de M.E als met tegenstanders, maar ja wij Ajax hebben nogal wat tegenstanders :S

en de waarheid van verhalen ? ach iedereen dikt het een beetje aan, maakt het wat mooier dan het in werkelijkheid was maar over het algemeen kloppen de meeste verhalen wel
de ene keer renden jullie, de andere keer wij.
 
ik kom al weinig omdat ik gewoon een pesthekel aan me eigen club krijg. t blijft toch bij haatliefde dus je kan niet eens de rug keren. kijk als iedereen die gold cards blijft halen en in die combi blijft stappen (wat volgens mij al jaaaaaaaaaren gebeurt) blijft die regeling ook geldig. dan moeten weij maar zorgen dat niemand instapt.

en dat kutajax verkoopt alles wel los opeens als ze niks meer verkopen dat gebeurt al weleens



de tijden van weleer enzo zin voorbij. veel mannen met ballen zitten in de kroeg of zhop ajax te kijken en een aktie met de nieuwe jongerenkern waarvan ik alleen jou en nog een enkeling ken daar heb je iemand voornodig die nu wel weer vrij is volgens mij dus praat s met hem dan(e).

aktie aktie aktie aktie aktie aktie
2 ouweschool
jongerenkernen zuigen.
dat heeft de rjk ook laten zien, geen eergevoel, geen respect, geen organisatie, geen clubliefde...

:(
prhyme je hebt in veel gelijk!
Zure? Was dat tegen mij gericht? :) En dan heb je het over E. neem ik aan? Maar kan dan ook nog maar weinig erbij zijn natuurlijk.

En Zure, je snapt wel dat ik ook redelijk moe gestreden ben neem ik aan? ;)

Q-spacer, klopt en daarom zit ik er juist mee. Heb er allemaal heel veel voor gedaan en een kleine groep is maar bereid het voor zichzelf beter te maken. De rest laat gewoon met zich sollen..:S
Zure, heb trouwens nog 3 plaatsen bus.... 100 Euro, royal class, incl. bier, house, rellenbanden, goeie gasten, enz enz ....

Moet snel weten als je nog mensen weet.... plaatsen zijn ineens vrijgekomen door mensen die moeten werken.;)
rot op hoor, geen zure in de bus waar ik ook zit :S

moet ik me vodka met hem delen, ja daaaaag

;)
laatste aanpassing
He Jeffie,
Je deelt die Vodka maar lekker met mij hahahaha.
Top he dat boek!!!
Kan nie wachten om het telezen.
Dikke (K) voor jou