Partyflock
 
Forumonderwerp · 983367
­ Nederland
Iemand ervaring met LSD en wat doet het met je???
zo, afgelopen weekend een mindere ervaring gehad.
We zouden naar Solstice gaan, maar dat werd twee dagen van te voren afgelast :'( . Maar aangezien we al weekendonderdak voor onze dochter geregeld hadden en ik echt weer eens toe was aan een flinke verdwaalsessie besloten we een (heftige) thuistrip te gaan houden.

We hadden nog twee soorten zegels liggen, waarvan we 1 batch wel, en 1 batch niet hebben laten testen door het TC. We wisten echter , stom stom stom, niet meer welke. Dus op goed geluk om 8 uur 's avonds 2 zegels in onze mik gegooid. Nou, dat hebben we geweten. Na een minuut of 10 voelde mijn tandvlees gek aan, het leek wel een brandwondje. Zegels dus meteen uitgespuugd, maar het mocht al niet meer baten.
Wat een kut-trip kwam daar achteraan zeg: Geestelijk de eerste 3 uur volledig helder, maar een enorme stortvloed aan Closed Eye Visuals. Open Eye Visuals bleven beperkt tot een ademende kamer in mijn perifere zicht. OK, dit was due NIET de als LSD geteste zegel. Zal wel een RC geweest zijn. Jammer de bammer.

Al een uur of 4 na inname voelden we ons weer geheel base-line en hebben we (echt, hoe stom kan je zijn) 1,5 zegel waarvan we dus wèl wisten dat het LSD was genuttigd. Al na een kwartier kwam die op en bleken we toch iets minder nuchter dan we dachten. De LSD leek echt te vechten met hetgeen we eerder hadden genomen. Het resultaat was dat ik ongeveer een uur met een emmer op schoot op de wc heb gezeten en alles er aan twee kanten uit heb gegooid. Mijn vriend voelde zich vooral heel erg verward. Maar toen won de LSD van de RC. En toen begon het plezier. Uren lang hebben we genoten: van de muziek, de gekleurde lampen (wij hebben door het hele huid RGB LED-plafondlampen die allerlei verloopstanden hebben), een wandeling door het park in de buurt in de regen, de warme douche, elkaar, noem maar op. Tot een uur of 6 in de ochtend. We voelden de LSD in rap tempo terugtrekken, maar we hadden nog wel een heel erg gestimuleerd gevoel. Ik vond het een beetje vergelijkbaar met de (te) grote hoeveelheden pep die ik in een ver verleden tot me nam in het weekend: geestelijk moe maar lichamelijk stond elke vezel op scherp. Pupillen als schoteltjes, spierspasmes en -trillingen, niet het geduld om stil te zitten, paranoia (ik zie schimmen als ik overstimulated en te lang wakker ben), negatieve gedachtes, de angst erin te blijven, ongefundeerde angst.... noem maar op.
Pas tegen een uur of 3 in de middag (een kleine 19 uur na initiële inname) kwam er een soort van rust over me en durfde in mijn ogen langer dan 10 seconden dicht te doen en ebde de angst voor goed weg te zakken weg.
Op T+23 (Zaterdag rond 19.00) waren we eindelijk weer een beetje onszelf. Een koude douche en een goede, gezonde bezorgmaaltijd lieten ons weer volledig landen.

Uiteindelijk ben ik rond een uur of 11 's avonds (T+27 dus) eindelijk in een zeer onrustige slaap gevallen. Rond een uur of 9 op zondag werd ik compleet uitgerust, maar nog steeds geestelijk een beetje wiebelig wakker.

Dat was dus echt de laatste keer dat ik iets ongetests (en via het dark web aangeschafts) in mijn muil stop. Dus nu maar weer op zoek naar een betrouwbare bron, want degene waar we onze vorige goede voorraad vandaan hadden reageert nergens meer op
Waarschijnlijk DOM gehad op je zegel. Doet de job volgens mij tot 24 u lang met hoge stimulatie.
 
Ik neem terug wat ik zei :p ben er toch best makkelijk aan gekomen en uitgeprobeerd.


Het was voor mij een erg prettige, tegelijkertijd ook vreemde maar mooie ervaring! Vooral de come-down was super chill in vergelijking met andere drugs. Heb in tijden niet zo'n productieve leuke zondag gehad en nog nooit zo genoten van het opruimen ( voelde zo therapeutisch) :p zorg alleen wel dat je geen verplichtingen hebt de dag na gebruik.

Als ik je een paar tips kan meegeven is dat een goede vrolijke setting echt cruciaal is voor een leuke trip ; denk aan ALLEEN vrolijke muziek, mooie velle kleurtjes, fruit is echt een aanrader en stel voor jezelf een paar persoonlijke vragen of problemen op van te voren (Je zult versteld staan hoe goed/creatief je ineens problemen kan oplossen of antwoorden kan bedenken! :p

Ook is het echt mind blowing om oude disney films te kijken ( denk aan de aller eerste alice in wonderland )
Of andere oude cartoons.


Last but not least is dat je het samen met iemand doet die je echt vertrouwd en goed kent ! :)
laatste aanpassing
Ik heb zeer recent een leuke trip beleefd hierop en zal binnenkort een report plaatsen :-)

Nu wil ik het zeer graag nog een keer mee maken maar waar ik het de vorige keer gehaald heb krijg ik helaas geen gehoor meer :-(
Iemand hier misschien een idee in de buurt van Den Bosch of verder rij er graag een stukje voor ;-)
Dit topic ligt al een tijdje stil zie ik.
Wat is er gebeurt ? ik ben hier
voor de eerste keer terug na een jaar.

ben dan ook al een jaar gestopt met lsd en andere drugs. Ik heb heel veel op hoge dosissen tripmiddelen getrip 'zowat bijna iedere week" Vooral lsd trips boven de 1000 mics . En het gebeurde wel eens dat ik het in combinatie deed met mescaline ,Wat best wel heftig is. op feestjes gebruikte ik dan liever xtc met 400-600 ug lsd . Thuis tripte ik altijd alleen en Heb nooit een bad trip gehad . Op feestjes kwam ik wel eens in de buurt van een dark trip ,maar ik kickte daar een beetje op en had alles best wel onder controle

Maar nu... ik kwam hier terug terecht en met dat ik nog lsd trips liggen heb ,krijg ik er terug heel veel zin in .
Ik wil vanavond terug een leuke lsd trip beleven,
Maar ook al heb ik relatief professionele ervaring met dit stofje, ik voel mij er niet echt klaar voor en het schrikt mij een beetje af om het te doen .terwijl ik vroeger niks anders wou dan trippen en ik heb nooit een bad trip gehad. Je kan mij misschien wel aanraden om een lage dosis te nemen maar ik weet van mezelf dat dit zal tegenvallen. En ik weet ook om het beter niet te doen als je er niet helemaal mee instemt ,maarja ik zal wel nog zien wat ik ga doen . misschien een ander keertje


Nah ik wou dit gewoon even kwijt ;p
laatste aanpassing
Muziek is toch wel een belangrijke iets als je een hoge lsd trip wil doen ,want muziek is iets wat je trip in balans houd. In mijn ervaring ,hoe minder Bas en tonen er zijn hoe dieper je kan gaan , zoals onder andere
'indiaanse muziek met fluit tonen.
(Is dan meer bedoelt om een diepere
Inner Experience te beleven )

En ik verzeker je dat muziek echt heeelemaal anders klinkt op een hoge dosis dan op 200mics of zoiets .
De muziek gaat echt beginnen leven .de muziek is eigenlijk een soort paradijs waar je in terecht komt.
Als je het eens wil proberen, zet dan ook je laptop in the front of youre nose met een psychedelische foto als achtergrond en laat je jezelf er helemaal inzuigen ;)

Hier wat leuke psychill/psybient/psydub
sets waar ik thuis op tripte ;).


https://soundcloud.com/johnny-blue/johnny-blue-boom-festival-2014-chill-out-gardens

https://soundcloud.com/aquarius-2012/aquarius-boom-festival-2014

https://soundcloud.com/hwitebear/whitebear-alchemy-circle-boom-2016

https://soundcloud.com/spiky/fullmoonpsyrevival
laatste aanpassing
 
Ola,

Kent iemand deze zegeltjes? Komen dacht ik uit omgeving Amsterdam. Maat zegt dat er 200/250UG In zou moeten zitten.


https://partyflock.nl/albumelement/84664445

Thanks
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op maandag 6 augustus 2018 om 19:05:
zegeltjes



Sorru voor het fout citeren. Heb die zegels zelf ook gezien. Ik heb 220 ugl gehoord
 
Uitspraak van AlgemeneKennis op maandag 13 augustus 2018 om 02:04:
Sorru voor het fout citeren. Heb die zegels zelf ook gezien. Ik heb 220 ugl gehoord


Thanks :)
Uitspraak van actief op maandag 6 augustus 2018 om 19:05:
. Maat zegt dat er 200/250UG In zou moeten zitten.


Niet aannemelijk, maar zeg nooit nooit. LAten testen kan een overweging zijn. Weet niet hoe 't zit eigenlijk nu qua LSD laten testen, of ze nog steeds niet kwantificeren of maar zeer minimaal aantal zegels testen..

geen idee ook welke zegels er (verdeR) in omloop zijn eigenlijk :O
Bad Sound, zie mijn post van 3 januari.

Denk zelf ook dat 200UG niet gaat kloppen en dat je blij mag zijn als het de 100UG haalt.

Maar is niet perse slecht hoor, heb met max 100UG ook heerlijk ruim 12+ uur getripped.

Als je maar weet wat je slikt.
Veel te veel mensen roepen maar wat, dat ze 250UG geslikt hebben en dat ze volgende keer wel eens 300+ willen.
Als die eerste waarde al niet klopt, krijg je (en de rest) een totaal verkeerd beeld van wat je/men kan hebben.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 22 augustus 2018 om 00:23:
Niet aannemelijk, maar zeg nooit nooit. LAten testen kan een overweging zijn. Weet niet hoe 't zit eigenlijk nu qua LSD laten testen, of ze nog steeds niet kwantificeren of maar zeer minimaal aantal zegels testen..

geen idee ook welke zegels er (verdeR) in omloop zijn eigenlijk :O



Helaas worden er (is mij verteld door het lokale testcentrum) tegenwoordig nationaal maar 2 zegels per week gecontroleerd op dosering. Helaas is dan de kans erg laag, wel kijken ze altijd welke stof er op zit.
Uitspraak van Steentje op donderdag 23 augustus 2018 om 06:54:
Denk zelf ook dat 200UG niet gaat kloppen en dat je blij mag zijn als het de 100UG haalt.

Maar is niet perse slecht hoor, heb met max 100UG ook heerlijk ruim 12+ uur getripped.

Als je maar weet wat je slikt.
Veel te veel mensen roepen maar wat, dat ze 250UG geslikt hebben en dat ze volgende keer wel eens 300+ willen.
Als die eerste waarde al niet klopt, krijg je (en de rest) een totaal verkeerd beeld van wat je/men kan hebben.


Heb in het verleden wel zegels gehad die rond de 200ug zaten

Getest bij het lab op 180ug. En die had ik toen al een tijdje bewaard.
Uitspraak van FVK op woensdag 29 augustus 2018 om 22:20:
Helaas worden er (is mij verteld door het lokale testcentrum) tegenwoordig nationaal maar 2 zegels per week gecontroleerd op dosering. Helaas is dan de kans erg laag, wel kijken ze altijd welke stof er op zit.


Ja, dat was aardig wat langer geleden ook al zo. Wist niet hoe het nu zat. Maar nog onveranderd dat dus.. sneu dat het nog niet opgelost is dat er meer capaciteit toe is.
Maastricht en omgeving pb me
Iemand tips voor betrouwbare markets op het Duistere Web? Natuurlijk zal ik ze testen.

Ik wil LSD vaker voor op feestjes gaan gebruiken.
Dus laat ik zeggen rond de 75 ug?

Geen Prive berichtjes dat jezelf spulletjes verkoopt.
Uitspraak van Messy op woensdag 14 augustus 2019 om 17:12:
Iemand tips voor betrouwbare markets op het Duistere Web? Natuurlijk zal ik ze testen.

Ik wil LSD vaker voor op feestjes gaan gebruiken.
Dus laat ik zeggen rond de 75 ug?

Geen Prive berichtjes dat jezelf spulletjes verkoopt.


Ik heb al even niet meer op het darkweb gekeken (langer dan een jaar..), maar wat ik daar eerder heb gezien vond ik erg duur vergeleken met dealers. Maargoed, dan moet je dealer het nog wel hebben natuurlijk. Dat is toch vaak ook niet het geval:/
Is er nog iemand die weet hoe ik hier buiten het darkweb om aan kan komen? Poos geleden gedaan en wil het weer eens proberen!
Uitspraak van Iwakura Lain op zondag 18 augustus 2019 om 04:25:
buiten het darkweb


Of je zoekt een dealer op of je besteld 1p-lsd van normaal internet, kun je met ideal / paypal betalen.
laatste aanpassing
Hmm Probeer 1p-Lsd dan maar eens denk ik. Klinkt alsof ik toch liever het echte spul gebruik, maar bij gebrek aan beter...
Bedankt voor de tip!
laatste aanpassing
Uitspraak van Iwakura Lain op maandag 19 augustus 2019 om 04:04:
Klinkt alsof ik toch liever het echte spul gebruik


Als je mij blind laat testen kan ik niet aanwijzen wat nu lsd is en wat nu 1p-lsd is. Ik merk geen verschil. Google voor de rest 1p-lsd maar eens, gaat je niet tegen vallen!
laatste aanpassing
Ben ook al effe op zoek naar lsd. Blijkbaar erg lastig vinden, in verhouding tot andere drugs.
Iemand tips/ervaring met een betrouwbare darkweb market?
 
Uitspraak van Iwakura Lain op zondag 18 augustus 2019 om 04:25:
Is er nog iemand die weet hoe ik hier buiten het darkweb om aan kan komen? Poos geleden gedaan en wil het weer eens proberen!


Uitspraak van Jeremy:beer: op maandag 19 augustus 2019 om 19:53:
Ben ook al effe op zoek naar lsd. Blijkbaar erg lastig vinden, in verhouding tot andere drugs.


LSD moet jou vinden, niet andersom :) :vaag: :D
pas op, LSD is vaak nep
voorbeeld: DOC/ 25nbome

die nep troep is echt 100x goedkoper te fabriceren
sowieso nooit lsd nemen die chemisch smaakt
laatste aanpassing
Uitspraak van :bounce:»WesseL™«:bounce: op zondag 25 augustus 2019 om 10:39:
rare vraag: is het dan niet al te laat?


proeven, nee
en je hebt test kits
laatste aanpassing
Uitspraak van makeClap op zondag 25 augustus 2019 om 15:45:
proeven, nee
en je hebt test kits


Mijn testkit is mijn tong. JWZ!
 
deze week meerdere dagen achter elkaar gedaan
dan begint het afdraaien pas echt lol
als je goede zoekt , heb ik een tip : gammagoblin
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 september 2019 om 22:07:
gammagoblinOebaba volgen


Ik had van value.lucid uit duitsland, kwam gewoon aan in een brief
Uitspraak van makeClap op zaterdag 24 augustus 2019 om 22:27:
pas op, LSD is vaak nep
voorbeeld: DOC/ 25nbome

die nep troep is echt 100x goedkoper te fabriceren
sowieso nooit lsd nemen die chemisch smaakt


Dit is niet helemaal waar volgens mij. Ik heb nog nooit zulke goedkope alternatieven gezien als wat ik in het verleden voor lsd betaald heb. Die LSD heb ik destijds uiteraard door het testcentrum laten testen. Pure LSD (of een zegel met een hoge concentratie) smaakt chemisch bitter. Waarschijnlijk wel anders dan doc of een nbome, maar toch. De enige manier om het zeker te weten is het laten testen.
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 6 september 2019 om 23:43:
Dit is niet helemaal waar volgens mij. Ik heb nog nooit zulke goedkope alternatieven gezien als wat ik in het verleden voor lsd betaald heb. Die LSD heb ik destijds uiteraard door het testcentrum laten testen. Pure LSD (of een zegel met een hoge concentratie) smaakt chemisch bitter. Waarschijnlijk wel anders dan doc of een nbome, maar toch. De enige manier om het zeker te weten is het laten testen.


De alternatieven zijn vaak idd niet (relevant veel) goedkoper en zeker die twee genoemden, ook nu, niet heel wijd verspreid.
Wil niet zeggen dat ze er niet zijn. Maar zelfde geldt daarin voor LSD; als je het niet kunt vinden, betekent dat niet perse dat het er niet is.
In Nederland is LSD toch nog vrij eenvoudig te verkrijgen, althans hier in de randstad. Prijzen zijn ook zeker niet meer zo hoog als een paar jaar geleden.
Uitspraak van An-apple-a-day-keeps-the-docter-away op vrijdag 13 september 2019 om 10:51:
In Nederland is LSD toch nog vrij eenvoudig te verkrijgen, althans hier in de randstad. Prijzen zijn ook zeker niet meer zo hoog als een paar jaar geleden.


Volgens het DIMS (jaarrapport 2018) was de gemiddelde prijs voor 1 zegel in 2018, €6,50/zegel en lag het gemiddelde van de geteste samples op 86 ug.

Uitspraak van An-apple-a-day-keeps-the-docter-away op vrijdag 13 september 2019 om 10:51:
In Nederland is LSD toch nog vrij eenvoudig te verkrijgen, althans hier in de randstad
Heb er ook weer wat gevonden :)
Waarom überhaupt moeite doen om LSD en niet weet hoevel ug er op je zegel zit als je gewoon 1p-lsd kan bestellen op het clearnet..
Uitspraak van Hox op zondag 15 september 2019 om 16:44:
t clearnet..


WTF is clearnet
Vandaag voor het eerst een microdosis lsd proberen. Circa 15ug een kwartier geleden genomen. Het weer is wat grauw maar heb er vertrouwen in dat het een goeie dag wordt.
Uitspraak van Hox op zondag 15 september 2019 om 16:44:
Waarom überhaupt moeite doen om LSD en niet weet hoevel ug er op je zegel zit als je gewoon 1p-lsd kan bestellen op het clearnet..


Is het wat dat 1p lsd dan in vergelijking met lsd?
Uitspraak van Dre zuurkool op zondag 3 november 2019 om 19:18:
Is het wat dat 1p lsd dan in vergelijking met lsd?


Als ik blind moet testen kan ik niet zeggen welke nu de 1p is en welke niet. Behalve dat is 1p-lsd zo veel makkelijker met doseren. Ik prefereer het boven LSD zegels waar het altijd maar een beetje gokken mee is hoeveel dr in zit. Laatst ook zegels met zogenaamd 200ug, nou denk niet dat ze de 120 gehaald hebben. Behalve dat kun je super makkelijk aan 1p-lsd komen en is zegels op de straat kopen altijd maar n gok. Mijn voorkeur is duidelijk :)