Partyflock
 
Forumonderwerp · 1178695
­ Nederland
Heeehoi,

Ik ben op zoek naar een of meerdere techno maatjes (man of vrouw), in Gelderland. Ik woon zelf dichtbij Arnhem, dus het liefst deze omgeving.

Het zit namelijk zo; mijn liefde voor techno is niet echt te beschrijven. Helaas kan ik dit met niemand delen in mijn omgeving. Ik ga ook graag naar feesten maar die sla ik nu dus vaak over omdat ik niemand heb om mee te gaan. Ja, je kan alleen gaan inderdaad, maar dan moet je ook alleen reizen en dat ik zie niet zo zitten aangezien de meeste feesten toch wel ver weg zijn.
Wat ik zoek is dus iemand (of meer mensen) die ook een liefde hebben voor techno en die ook eens naar feesten willen gaan. Wie weet hebben we een klik, en kunnen we uiteraard ook afspreken buiten feesten om. Dik, dun, mooi, lelijk, drugs-gebruikend of niet, zolang je aardig bent en ik het gezellig met je kan hebben ben je wat mij betreft welkom.

Ohja ook nog wat over mezelf; ik ben ., 22 jaar jong. Ik ben een ruimdenkend persoon waar je een goed gesprek mee kunt hebben. Meestal vrolijk, ondernemend, muzikaal en lief.
laatste aanpassing door een beheerder
Hee .!!

Heb je een bericht gestuurd !
laatste aanpassing door een beheerder
Hey .,

Ik zou ook graag naar technofeestjes willen gaan. Alleen te weinig mensen die ik ken helaas die van deze muziek houden. Dus ik doe mee als je wilt!
laatste aanpassing door een beheerder
Als je nog op zoek bent ga ik graag een keer met je naar een feest
 
IIk ben ook opzoek naar festivalmaatjes!
As zaterdag ga ik naar loveland!
Kom uit nijmegen

Groetjess