Partyflock
 
Forumonderwerp · 1176480
­ Nederland
Hoi iedereen,

De laatste tijd ben ik een beetje slecht bezig met cocaïne, het gaat allemaal niet zo soepel in mijn leven en ben dit een beetje aan het weg snuiven... (heb al hulp gezocht hiervoor)

Toch iedere keer als ik na 4 a 5 lijnen (chemische coke van 98%) wordt ik rustig van cocaïne en een klein beetje paranoia (zoals nu) dat dit niet goed is. Iemand een verklaring?

Na mijn weten heb ik geen adhd. Mogelijk add

Voor alvast bedankt!
laatste aanpassing
Ja het komt van Colombia naar een lab in marroko en dan naar Nederland
Wel gewoon normale coke van een cocaplant dus. Slaap je verder wel gewoon goed?
Als ik niet teveel en niet tot laat gebruik dan slaap ik als een roos omdat ik vaak extreem uitgeput ben.
Als ik heb gebruikt is slapen wel lastig natuurlijk

Wordt vaak moe wakker na 11-13 uur slaap maar dat kan ook teveel slaap zij


Maar ik ben dus bang dat ik iedere keer een lichte "overdosis" neem ook (deels paranoia ?)
laatste aanpassing
Kappen met die teringbende. Coke en gokken zijn de 2 ergste verslavingen waar je jezelf snel uit moet manoeuvreren. Vraag desnoods slaappillen aan je huisarts en ga goede eten en drinken en zoek een hobby! Peace
Thx voor de reply!

een hobby zoeken is dus een probleem omdat ik nergens echt gemotiveerd voor ben.

ik heb mijn huisarts al gecontacteerd maar dit duurt natuurlijk allemaal heel lang omdat hij niet weet wat voor specialist ik nodig heb.
ik dien mezelf daarom 5htp voor met redelijk wat slaapmutsjeskruid voor. dit doe ik alleen voor het slapen gaan aangezien ik overdag wel de behoeft heb om te kunnen functioneren en wakker te zijn
Waarom 5htp dan? Melatonine kan wel eens helpen om beter te slapen.
Mss kun je lekker veel films gaan kijken of gamen ofzo?
heb ik de rust en concentratie niet voor. ben vaak al heel snel afgeleid en verveelt (daardoor die mogelijke ADD). beetje een kut situatie.
ik merk dat ik me wel uren kan vermaken met mensen. mijn huisgenoten of 3 beste vrienden bijvoorbeeld. toevallig morgen afgesproken met ouded middelbare school vrienden en ik denk dat ik me hier ook zeker wel mee kan vermaken de hele avond.

maar een andere hobby wordt lastig. heb heel lang regelmatig gesport (minimaal 4x in de week voor 1,5 jaar) maar ben dit ook sinds 3 à 4 weken verloren en kan er gewoon niet meer inkomen..... andere ideeen voor hobby's buiten games, flims, series en sporten?? dat is gewooin een vraagje los van dit topic.
Uitspraak van Datbram op zondag 9 juli 2017 om 22:26:
dus een probleem omdat ik nergens echt gemotiveerd voor ben.


Dat is jouw valkuil. Je bent toch ook gemotiveerd om coke te snuiven? Om ergens gemotiveerd door te worden kom je alleen achter door iets te gaan doen. Idd gamen, of films. Maar ik zou je eerder boeken aanraden of lichamelijke inspanning: begin dan eens met het boek Chiristiane F, zodat je van alle klerezooi af bent en zoek een maatje om te gaan hardlopen of andere lichamelijke inspanning. Hierdoor zal je de zelfde euforie ervaren als dat je hersenen afgeven als je coke snuift. Zet 'm op!
En ik spreek uit ervaring hoor, ik ben de vleesgeworden verslaving. Het begon op de basisschool met knikkeren en werd ergen en erger!!! Tot ik dat ging omzetten in verslavingen die me ook daadwerkelijk wat opleverden.
ik weet wat je bedoeld met euforie en bewegen enzo.
ik ben ook zeker niet gemotiveerd om te snuiven en doe het (als het het eerste lijntje is) met tegenzin. daarna heb ik wel spijt maar ik voel me tenminste beter en verveel me niet meer. denk ook n iet meer aan het gezeik dat ik geen doel heb bijvoorbeeld. en als ik het wel doe doet het met niks. maar ik ga zeker proberen te lezen want die hobby heb ik nog niet geprobeerd! thx daarvoor! ook amper aan gedacht om eerlijk te zijn...
Uitspraak van Datbram op zondag 9 juli 2017 om 22:45:
enzo.


Ik zie nu pas dat je al een eerdere reply gedropt hebt die ik niet heb gelezen. Je hebt 1,5 gesport 4x per week. Heb je daar echt progressie mee geboekt? Zegmaar iets waardoor je trots werd op jezelf? Of had je helemaal geen doel voor ogen in deze? Weetje het klinkt allemaal heel herkenbaar. Verslaving hou je helaas voor altijd bij je. Als ik dit zo hoor ga je hetzelfde schuitje in. Dat is niet perse erg (denk dat 70-90% van de mensen ergens aan verslaafd zijn maar de meesten zullen dat in den beginnen niet uiten in coke snuiven) denk aan overmatig eten, overmatig sporten, overmatig werken, of wat dan ook. Hoe oud ben je? Je kan dit ombuigen in dingen die jou heel veel kunnen brengen. Coke gaat je niks brengen. Jij gaat geld naar je dealer brengen Jwt. Pak alles aan, probeer alles!!!! Alles!!! Zolang het maar geen coke is of andere ellende. Ik snap dat dit makkelijk klinkt maar het is zo simpel. Echt waar. Misschien heb je ook trauma's of andere ellende uit je verleden waar je wel met iemand over zou kunnen praten, misschien helpt jou dat op weg naar meer verzoening met jou zelf. Maar de verslaving blijft! Buig dat om naar Iets positiefs. Want de meest succesvolle mensen in deze wereld zijn allemaal verslaafd. Alleen niet aan coke. Ik ben zelf verslaafd geweest aan coke, wiet, pep, gokken, weet uk veel wat allemaal. En raak ik eens iets van die dingen aan kan ik zomaar een aantal maanden verslaafd zijn aan die shit. Tot ik me bovengenoemde weer goed realiseer. Onthoud dat goed mattie. Lezen is geweldig. Pak iets, wat je bezig houd. Zodra het maar minder schadelijk is voor je psyche, portemonnaie, en je omgeving.
1. Ja super veel, het was echt wel lichtelijk obsessief en heb een deel van mijn leven er voor opgegeven en heel erg aan comitted. Was en ben nog steeds heel trots op mezelf (misschien ook door d hoeveel complimenten omdat ik nu dunner dan ooit ben door d drugs. Hierdoor zie ik er ook beter door uit)
Ik ben 18, en ja ik probeer echt alles! Nu dus ook praten met vreemden via forums en 9gag... ben ook al naar de huisarts geweest maar dat duurt allemaal ff merk ik..,
3. Ik heb wss wel traumaas of andere teringzooi uit mijn leven wat een grote impact kan hebben op hoe ik nu ben geworden (bijvoorbeeld een vader met kanker, veel ruzie met mijn moeder; zo heftig dat ik lang niet thuis heb gewoond en nu overweeg contact te verbreken. Ik woon nu op mijzelf).
4. Ik probeer ook zover mogelijk te praten met huisgenoten en de 3 beste vrienden die ik heb (die zijn nu op vakantie dus contact is lastig). Ik ga wss ook andere vrienden vertellen wat de situatie is maar ik weet hun reactie hier op niet en is best spannend dus.
5. Ik probeer echt te gaan lezen! Ook al denk ik dat ik de concentratie er niet voor zal hebben. Maar dat zie ik tegen die tijd wel. Misschien afwisselen met veel verschillende hobby's om de concentratie te behouden? We zullen het zien!

Echt super bedankt en als je nog opmerkingen hebt: stuur ze lekker door maar met die laatste zinnen heb he me wel geholpen!
Dank voor de degelijke insite, dit zie je hier niet veel.

Wat ik lees uit jouw text is dat je behoorlijk bent afgevallen met sporten (waar je jouw cravings blijkbaar goed in kwijt kon) maar je zegt dat je er ook beter uit ziet (dunner) door de drugs? Ik hoop dat je jouw dedicatie in sporten daar verantwoordelijk voor houd en niet de drugs. Drugs zullen jou namelijk als je de top hebt bereikt alleen maar laten aftakelen. Dan ben je niet meer een mooie dunne jongen, nee dan ben je een wandelend lijk (been there) en je bent daar naar eigen zeggen pas 4 weken uit. Dus 2x naar de sportschool en dat is alweer routine als de dag van gister. Je bent jong. Bedenk je dat als je iets specifieks echt wilt bereiken je daar lichtelijk obsessief over zal moeten zijn en daar ook een deel van je leven daarvoor zal moeten opgeven. (Als het goed is merk je dat niet want je gaat ervoor en inene is een deel van je leven daardoor weg. Eigenlijk net als coke snuiven en de uren onder invloed er aan volgend. Alleen heb je daar geen ene KKmoer aan aan het eind van de dag) Ik wou dat ik nog jouw leeftijd had zodat ik een hoop verloren jaren had kunnen goedmaken in dit soort opzichten :roflol:

Ik zou de meest vertrouwde persoon opzoeken (of personen) en daar jouw verhaal mee delen. Diegene(n) ook vragen daar discreet over te zijn. Niet zomaar aan de grote klok hangen. Je bent namelijk nog jong en hebt nog alle kansen dus je wilt niet dat iedereen al met een vooroordeel naar je kijkt (helaas werkt de wereld zo) Voel je jezelf wel prettig bij exposure naar allles en iedereen om je heen dan moet je dat gewoon doen. Wie de fuck ben ik; ja toch.

9GAG is natuurlijk wel uber puberaal, maar heb vroeger ook wel eens op 9chat gezeten en meeste lui zijn best oké en doen tof ZONDER hun kamertje uit te komen ;-p En waar jij uiteindelijk jouw troost uithaalt is natuurlijk ook helemaal aan jou zelf.

Praten met een psych over jouw verleden kan je natuurlijk altijd proberen want je kan er sws niet slechter van worden. Tegen een wildvreemd persoon die er toevallig ook nog voor geleerd heeft aanlullen kan jou meer brengen dan afnemen.

Als jij aan iets begint qua boeken en het raakt je, vraag je je pas na het uitlezen misschien eens af waarom je daar de concentratie voor had. Zo gaat het eigenlijk met alles wat je echt leuk gaat vinden.

Je hebt alle tijd, alle kansen, als we dit gesprek over 8 jaar weer hebben gaat er iets fout. Ook dat kan gebeuren, tot de dag dat je sterft kan je nog dingen veranderen, maar hoe eerder goe beter :-p

Nou slaap lekker alvast.
Dankjewel voor dit antwoord,

ik ga me (hopelijk) 100% focussen op mijn toekomstige studie en hier veel tijd in steken zodat ik met niet meer hoef te vervelen (mits ik mijn concentratie verlies). tot die tijd er gewoon veel over hebben met vrienden en hoplijk binnenkort een psycholoog (ookal was mijn huisarts hier heel vaag over).

Heb nu inderdaad ook twijfels over wie ik wel ben en wat er wel niet met mij gebeurt, etc. gelukkig heb ik mensen in mijn buurt die dit beter weten dan ik :)

ondanks dat 9gag kei puberaal is en shit heb ik toch een gesprek met 2 mensen kunnen hebben die mij denk ik wel in een opzicht hebben kunnen helpen zoals dit forum hier (plannen voor de toekomst vooral)

Laten we het in ieder geval dat die wild vreemde persoon die er voor geleerd heeft mij op goede richting zet en dat we dit gesprek niet meer hoeven te houden over 8 jaar. en als ik het tegenkom of over terugdenk dat ik heel hard kan lachen hierover en dit deel van mijn leven.

welterusten en heel erg bedankt voor je hulp!
Uitspraak van Datbram op zondag 9 juli 2017 om 20:39:
Wordt vaak moe wakker na 11-13 uur slaap maar dat kan ook teveel slaap zij

Persoonlijk merk ik als ik teveel slaap (langer dan 8 uur) dat ik de dag erna ook doodmoe wakker word.

Uitspraak van mdmazing84 op zondag 9 juli 2017 om 22:35:
of gamen ofzo?

Gamen voor het slapen? Dat zit je vol met adreline waardoor slapen lastig wordt.


Uitspraak van Datbram op zondag 9 juli 2017 om 22:39:
andere ideeen voor hobby's buiten games, flims, series en sporten?? dat is gewooin een vraagje los van dit topic.

Neem een huisdier. Een kat of hond ofzo. Bouw je een band mee op en een blokje om met de hond of 's avonds een spinnende kat op schoot is rustgevend.

Zelf een tijdje flink verslaafd geweest aan de pep na het overlijden van mijn moeder. Hoe ik er vanaf ben gekomen weet ik niet meer. Waarschijnlijk was ik het zat om er als een zombie bij te lopen en heb mijn trauma een plekje kunnen geven.
Nu hard aan het werk om mijn alcoholverslaving te bedwingen. Vorig jaar 1e biertje om 12h00 (precies) nu is dat half5 en dat scheelt toch weer een half kratje per dag.

Succes kerel! En respect dat je hier je verhaalt durft te doen.
 
Uitspraak van Datbram op zondag 9 juli 2017 om 18:04:
Hoi iedereen,

De laatste tijd ben ik een beetje slecht bezig met cocaïne, het gaat allemaal niet zo soepel in mijn leven en ben dit een beetje aan het weg snuiven... (heb al hulp gezocht hiervoor)

Toch iedere keer als ik na 4 a 5 lijnen (chemische coke van 98%) wordt ik rustig van cocaïne en een klein beetje paranoia (zoals nu) dat dit niet goed is. Iemand een verklaring?

Na mijn weten heb ik geen adhd. Mogelijk add

Voor alvast bedankt!



had zelf een wekelijkse verslaving....... je gaat van een conditie van 10KM rennen in 45 min naar een conditie van pijn in je benen en niet langer dan 20 min kunnen lopen
Zegt volgens mij genoeg over de beruchte witte killer

Stoppen is een lange lange weg
Mij hielp het om meer te gamen/wandelen en een dikke game pc van 3000 euro aan te schaffen en hevig gamen... alles beter dan die witte duivel

dit filmpje is nog goed om te zien
laatste aanpassing
Als je wat langer of vaker gebruikt, krijg je dat
Uitspraak van Datbram op zondag 9 juli 2017 om 18:04:
De laatste tijd ben ik een beetje slecht bezig met cocaïne, het gaat allemaal niet zo soepel in mijn leven en ben dit een beetje aan het weg snuiven... (heb al hulp gezocht hiervoor)


Als je wat langer of vaker gebruikt, krijg je dat.
Wordt wel weer minder als je minder gebruikt of stopt.
laatste aanpassing
Waarom stop je niet gewoon?

En dan paar keer naar de hoeren is toch een leukere hobby dan je vol snuiven met die zooi
Goed van je dat je opzoek ben gegaan naar hulp !
Gamen is idd een goeie optie, ikzelf ben ook erg druk en ongeduldig van aard maar met gamen kan ik toch echt urenlang stil zitten en uitleven op me game.

Succes man , kappe ermee.
SSnap niks van dit kk forum veel moeite gedaan om hier op te komen reageren mensen gelijk op dit forum? Want dan heb ik veel vragen
WWie heeft er zin om veel te lullen? Of moet ik dan naar de chat?
Als ik echt dingen wil weten over effect en waarom waar moet ik dan zijn behalve psychologen ed
Uitspraak van Drugs vragen op vrijdag 1 september 2017 om 02:45:
WWie heeft er zin om veel te lullen? Of moet ik dan naar de chat?


Als je je niet netjes gedraagt hier heeft er niemand zin om je vragen te beantwoorden. Als je vragen hebt kun je ze t beste gewoon stellen en als er iemand zin en tijd heeft om te reageren komt er wel n antwoord. Helaas hebben de meesten hier het te druk om 24/7 Partyflock in de gaten te houden.