Partyflock
 
Forumonderwerp · 1176082
­ Nederland
De klap die we nooit meer te boven zijn gekomen.

Lieve mensen, met pijn in mijn hart schrijf ik dit bericht. De geruchten zijn helaas waar, CRAFT Festival gaat niet door. Ik kan en mag niet met vingertjes wijzen, maar een samenloop van omstandigheden heeft ons de afgelopen maanden klap op klap bezorgd. CRAFT moest verhuizen naar een andere locatie. De fundering was weg, het industriële karakter moest plaats maken voor het Noordelijker gelegen groene Geestmerambacht. Naast deze locatie was ik ook genoodzaakt de datum een flinke zet naar voren te schuiven. Toch geloofde ik heilig in mijn team en het concept. We hebben keihard gewerkt, maar hebben helaas niet altijd alles in eigen hand.

Terug naar 2015: de zwarte bladzijde. CRAFT Festival liep letterlijk in het water en de rest van het verhaal kennen jullie en is geschiedenis. Het was een klein wonder dat we überhaupt nog mochten en konden bestaan. De werkelijke situatie zag er nog minder rooskleurig uit: CRAFT heeft de afgelopen twee jaren aan de beademing gelegen en het was na het rampscenario per direct een kwestie van leven of dood. Het concept balanceerde aan de afgrond, het hing aan een zijden draadje.

De paradox is dat CRAFT in één klap populairder dan ooit was. De hardstyle scene liet weer eens zien waarom zij de meest dedicated fans ter wereld zijn. Massaal ontvingen mijn team en ik steunbetuigingen en juist dat heeft ervoor gezorgd dat we met nog meer passie, enthousiasme en gedrevenheid richting 2016 gingen. In dit jaar verkochten we drie evenementen uit met de HMH als kroon op ons werk. Een halfjaar later kwam dan toch de nekslag.

Het doet mij verschrikkelijk veel pijn om jullie teleur te moeten stellen. Woorden schieten mij te kort en met woorden zal ik de pijn niet kunnen verzachten. Mijn levenswerk is ten einde. Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ben bereid elke klap te vangen. De realiteit is echter dat ik met mij en dit concept velen anderen meetrek. Iedereen moet een beetje boeten voor de problemen die (door overmacht) ontstaan zijn. Ik heb er alles aan gedaan om CRAFT te redden. Ik ben altijd verantwoordelijk geweest voor de creatieve invulling van CRAFT. Dit jaar voor o.a. Lucky Number Six, en de CRAFT-Gotchi. Ik heb zelfs vol enthousiasme onze eigen kranten staan uitdelen op elk station in Noord-Holland. Tot de laatste dag heb ik alles gegeven, maar het mocht niet meer baten.

Dit was het dan. Ik heb veel geleerd en ben veel wijzer geworden. De klappen van de zweep heb ik leren kennen. Ze kunnen me alles afnemen, maar mijn liefde voor Hardstyle en alle mensen die me altijd hebben gesteund kunnen ze me niet ontnemen. Lieve lezer, het spijt me verschrikkelijk dat het niet geworden is waar ik zo in geloofde.

Hoogtepunten en dieptepunten. Ze liggen soms zo dicht bij elkaar. We dachten 2015 overleefd te hebben, maar het is de klap die we nooit meer te boven zijn gekomen. Deze fatale klap zorgt ervoor dat er simpelweg geen geld is om de tickets terug te betalen.

Je hebt dus nog iets van mij te goed, of met andere woorden: ‘I owe you one’.

GVD !!!
Gelukkig de andere ellende even kunnen afbetalen met de kaartverkoop voor een festival wat nooit plaats zal vinden. Lekker bezig daar. Was er zelf toevallig beland met het noodweer toen. Maar als het zonnig was geweest had ik ook binnen een uur weggeweest lol.
laatste aanpassing
Uitspraak van Refill op woensdag 19 april 2017 om 14:04:
Gelukkig de andere ellende even kunnen afbetalen met de kaartverkoop voor een festival wat nooit plaats zal vinden. Lekker bezig daar. Was er zelf toevallig beland met het noodweer toen. Maar als het zonnig was geweest had ik ook binnen een uur weggeweest lol.


Zo denk ik er ook over, ik was er ook in 2015.
Zonde van zo'n mooi feest
Maar wel die dikke mercedes nog kunnen kopen of niet?
En binnenkort weer een frisse doorstart?? Deze heeft gewoon de heleboel genaaid over de ruggen van een heleboel feestgangers!