Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175931
­ Nederland
Het is over en uit tussen Samantha (Barbie) en haar anabooltje Michael van der Plas, hun huwelijk is gestrand. Dat bevestigt manager Jake aan RTL Boulevard.

Michael is naar Spanje is vertrokken voor een nieuw zomerseizoen in zijn feestcafé in Torremolinos. Samantha is achtergebleven in Nederland.
Kinderen

"Ze is niet voornemens om achter hem aan te reizen", aldus manager Jake Hampel. "Ze vindt dat hun kinderen gewoon in Nederland moeten opgroeien." Dat moet Samantha nu dus alleen doen, hun kinderen opvoeden. Een hele klus zonder Michael. "Ze is nu afhankelijk van de steun van haar ouders", aldus Jake.
Bemiddelingspoging

Jake heeft nog niet met Michael gesproken, maar hij is wel van plan om nog een bemiddelingspoging te doen. Donderdag is er een gesprek tussen Samantha en RTL. De zender, die al jaren de avonturen van de twee op de buis brengt, wil graag weten wat er aan de hand is.
Onder druk

Vorig jaar gingen er al geruchten over huwelijksproblemen. Die werden later door de twee ontkracht. "De relatie is sterker dan ik dacht", zei Samantha in oktober. Wel erkende ze dat haar huwelijk onder grote druk stond aan de Costa del Sol. "Er was zoveel stress, Michael was zoveel weg. Ik at niet meer. Ik had blaren in mijn mond van de stress."

Meer op rtlboulevard.nl: Emotionele Barbie: goed om even niet bij Michael te zijn


BronG

Ik zie een nieuw seizoen van ze aankomen over de scheiding van ze.
Samantha & Michael - The Break Up
Samantha & Michael - The road to Spain
Samantha & Michael - De Zoektocht
Samantha & Michael - .... opbokken nou
Uitspraak van Tic Tac Hooligan op donderdag 16 maart 2017 om 13:16:
Dat moet Samantha nu dus alleen doen, hun kinderen opvoeden. Een hele klus zonder Michael.


A is voor Aapje...
B is voor Baby...
Zeg, hoe lang duurt dit eigenlijk? :\