Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175682
­ Nederland
Ik vraag me dat vaak af. Ik vind het erg raar dat zoveel problemen met drugs opgelost zouden kunnen worden door legalisering, en dat de meeste mensen die wel eens wat gebruiken er prima mee om kunnen gaan.. maar dat het nu eigenlijk gewoon als feit wordt aangenomen dat elke soort drugs uiteindelijk illegaal wordt gemaakt omdat het ongezond is. (Behalve alcohol natuurlijk)

Ik zie ook zelden mensen zich uitspreken hier voor. Uit de party scene komen ook nooit zulke geluiden, niemand lijkt het er uberhaupt over te willen hebben. Waarom komt dat denken jullie?
 
laat ik dan maar serieus reageren:

Uitspraak van carl op maandag 13 februari 2017 om 17:50:
omdat het ongezond is


geld. macht.


Uitspraak van carl op maandag 13 februari 2017 om 17:50:
Behalve alcohol


waarop accijns geheven wordt. zie hierboven; geld.

slotje.
De regering bemoeit zich er alleen mee qua belasting en aanbieden goed geteste middelen op black/grey markets.
In 2020 zou speed en xtc en thc compleet legaal zijn.
In Portugal is het nu al zover.
Maar je ziet al bij de web rc-shops dat aanverwante pill8en en poeders niet verbannen wordent bv diclazepam=valium p-lsd- lsd , MDAI=MDMA,mexedrone=4MMC
 
Ik blijf erbij dat er voor sommige drugs bewust geen legalisatie plaatsvindt. Je hebt een goede reden om je uitvoerende macht goed gefinancierd te houden, werkgelegenheid, macht en ook geld (confisquatie? , ontnemingsvorderingen enz).

Maar zou een positieve ontwikkeling zijn als het gelegaliseerd wordt. Je behoudt meer controle en het gebruik ervan is er toch wel :)
Uitspraak van NieT over anderen praten! op zaterdag 1 april 2017 om 13:38:
Maar je ziet al bij de web rc-shops dat aanverwante pill8en en poeders niet verbannen wordent bv diclazepam=valium p-lsd- lsd , MDAI=MDMA,mexedrone=4MMC

Die willen ze ook verbieden, echter duurt dat proces altijd even net als nu bij 4FA wat sinds 1 april verboden is. Het is een kat en muis spel tussen regelgevers die vrijwel alles willen verbieden aan de ene kant en drugs verkopers/producers aan de andere kant die dan met nieuwe stoffen komen, die nog niet op de lijst staan.
EEn alle nieuwe stofjes zullen slechter en slechter voor je gezondheid worden gwn legaliseren ma ben er wel van overtuigd dat alles veel duurder zal worden dan pdff
Ffff