Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175486
­ Nederland
Lijsttrekker Jesse Klaver van GroenLinks wil premier van Nederland worden. Dat heeft Klaver vanavond gezegd op een grote verkiezingsbijeenkomst in Nijmegen.

Volgens de voorman van GroenLinks heeft ons land een minister-president nodig die vasthoudt aan zijn idealen. ,,Het torentje is niet het eindpunt van een politieke loopbaan, maar het begin van maatschappelijke verandering. Dat is waarom ik premier wil worden."

De 30-jarige Klaver beseft dat zijn uitspraak ongebruikelijk is. ,,Maar onze hele campagne is ongebruikelijk, mijn hele levensloop is ongebruikelijk. En als ik één ding heb geleerd: je moet je nooit door niemand laten vertellen dat je iets niet kan." Bij de laatste peilingwijzer, een combinatie van alle belangrijke opiniepeilingen, scoort GroenLinks momenteel tussen de 10 en 13 zetels. Vooral de VVD en de PVV zijn veel groter. Meestal levert na de verkiezingen de grootste politieke partij de minister-president.

Samenleving
Volgens Klaver kan hij een premier zijn die Nederland niet ziet als een bedrijf, maar als een samenleving. ,,Waarin we met respect met elkaar omgaan en waarin iedereen ongeacht zijn of haar afkomst of je achtergrond erbij hoort. Waarin we welvaart eerlijk delen en waarin we weer voor elkaar zorgen."

Bij de bijeenkomst in Nijmegen, door de progressieve partij een 'Meetup' genoemd, waren vanavond ruim 1300 mensen aanwezig. Volgens GroenLinks was driekwart van de aanwezigen geen lid.

Bron: http://www.ad.nl/binnenland/jesse-klaver-wil-minister-president-worden~a0e20010/
Hier kun je maar 1 ding op zeggen.

Haaaaaaaaaaaahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahhahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Voor de lol met zijn allen op hem stemmen (groenrechts is toch alleen maar de eeuwige oppositie) en dan 4 jaar klagen.
 
Artiest Natrion
Uitspraak van Doop&Snees op zaterdag 14 januari 2017 om 09:09:
Voor de lol met zijn allen op hem stemmen (groenrechts is toch alleen maar de eeuwige oppositie) en dan 4 jaar klagen.


Net als bij Trump :lol:

GroenLinks is neppe shit .

de echte groenen stemmen op PvdD.
Zelfs meneer komkommer zou zeggen, Jezus Jesse, wat ben jij groen zeg.
Ik heb er nog eens over nagedacht, maar Klaver als MP?

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
godver haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaahaha