Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik hoor altijd veel geluiden van mensen dat ze het maar een prut DJ vinden enzo, en dat het helemaal nix is. Vraag me af waarom de mensen die dit zeggen dat vinden.

Hij is Nederlands beste export DJ en hij draait gewoon geniaal, Tiësto blijft voor mij nog steeds een van DE dj's...

Graag jullie mening :D
 
ik zei toch dat ik niet meer zou reageren?

(gvd nou doe ik het weer:S:S:|:|)
..................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................
........................................................................foei.:p................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................
Ajax_ventje kun je ff een tijdje je smoel dichthouden over bepaalde ziektes.
Krijg je aandacht te kort ofzo.
Ga nog ff door zo en je krijgt een ban.
Dank je Maarten,
je bent een schatje!
Ajax rules!!
kuzz Martine en Joyce
ja mondje dicht pik want anders gaat het fout met je !!
het is een sukkel , maar heeft wel goeie muziek.

Meneer loopt een beetje naast zijn schoenen ..

Beetje jammer
merde poulet?! is dit de nevver ending topic ofzo %)
 
wat een gezellig topicje weer...
zat ik zwaar aan de pep???? whahahahahahah, look who's talking, ik hebbut nie vaak gedaan!! dus lul niet!!! Ik heb jou ook vaakgenoeg anti jode shit hore lulle dus lul zelluf ff niet ok??
Een pepbekkie had je anders wel op de foto!
enne met jullie zal t wel zo errug zijn!! jullie hebbe helemaal geen foto!!
maarja, ik ga niet verder in discussie!! Heb wel wat beters te doen!!!
Doe es lief tegen elkaar, schelden kan iedereen.
Tiesto is gewoon een goede DJ, over zijn muziekstijl kun je discussieren, maar hij kan goed plaatjes draaien, beter dan veel anderen.
 
Volg Tiesto nu al 3,5 jaar en dat zegt genoeg denk ik. Ik vind het jammer dat zijn optredens nu wel te druk zijn omdat ie zo bekend is.
ik denk dat de mensen die Tiesto slecht vinden allean maar TMF nummers van hem hebben gehoord of naar de commercieele feesten zijn geweest waar hij draaide daar speelt ie in op het publiek en draait ie natuurlijk zijn bekendste nummers.
Dat mensen hem commercieel vinden komt natuurlijk ook omdat ie gewoon goed is als ie niet goed was zou ie nooit zo bekend zijn geworden en wat ik pas commercieel vind zijn nummers van de Clubheads die nummers slaan werkelijk nergens op.
Luister maar eens een cdtje van Tiesto bv In my memory die kan je gewoon niet slecht vinden ZO mooi. Of de In Search of Sunrise cd's heerlijk gewoon.
A.s vrijdag zie ik hem eindelijk weer in Breda.
En dan volgend weekend ga ik naar THE UK waar ik hem op vrijdag in Londen zal zien en de zaterdag op een groot feest van Gatecrasher/NEC in Birmingham!!!!! WAAAH Kan niet wachten!!!!

Ok wat een verhaal hahaha

Maar ja het moraal van dit verhaal is iedereen heeft een andere smaak wat de een slecht vind vind de ander goed gelukkig maar anders zouden we met zijn allen in de rij voor het zelfde feest staan.
het is gewoon
je hebt je eigen muziek waarvan je kippevel krijgt
dan heb je nog een heleboel muziek die wel leuk is maar net niet alles
dan heb je de muziek die je gewoon niet leuk vind
vervolgens heb je de muziek die je zwaar kut vind

maar t ergste is gewoon tiësto
die is in geen van bovengenoemde categoriën te plaatsen

zwaar ARGH!
beginnen we nu alweer??

kapnâh
 
chiel luister jatoch ik ken het gewoon niet hebben als er zo'n gabber die denkt dat hij het allemaal gemaakt heeft in het leven maar eigenlijk zwaar verloren heeft van de tijd gewoon lekker zijn mening aan zijn eigen vrienden moet vertellen ik ben vandaag ook heel chagrijnig anders had ik er ook niet op ingegaan hoor maar vandaag heb ik er gewoon ff zin in jatoch later
 
jezus wat een kneuzen hier zeg f side hoolgirl party ajax party dit... man wat is dit voor onzin PF gaat duidelijk achteruit met die kneusjes man een echte hooligan noemt zichzelf niet eenszo jullie zijn van die types die net een jaartje gaan kijken bij die wedstrijden en zwaar opkijken tegen de harde kern man nog nooit naar een party geweest en maar mensen uitschelden kijk is naar jezelf joh, heb je geen vrienden ofzo man
 
Dacht dat dit topic allang DOOD was.. :P
ik VIND de muziek die tiesto maakt maar nix
ik VIND hem er uit zien als een homo...
voor de trance gangers is hij een goede DJ, so be it, maar als je mijn mening vraagt.. ik VIND het een pot nat!
haha
echt lache
ik vond dit vorige keer al zon leuk topic dus ik dacht laat ik de boel nog maar s opnaaien
en t lukt ook nog
8)
Ik ben gister paranoia geworden van tiesto
hehehe...vervelend mannetje die Psykonoot...lagge...:)

Hey Kamikaze...misschien moet je je hier maar niet zo opwinden over Tiesto-tegenstanders...die zijn er namelijk meer dan voorstanders...helaas voor jou...gelukkig voor PF...;)
 
Komt een neger bij de slager en die bestelt een kilo ribrolade want die zijn in de aanbieding
tiepies toch>?...:D
ja psies...misschien is dit meer voor het onzin topic...MY favorite...:D
ik vond hem eerst ook niks .maar toen ik hem hoorde in de hmh was ik gelijkeen fan van hem,hoewel hij op dancevalley ook wel lekker draaide
Hoera hoera, weer dat topic over Tiesto!

...ik zeg maar zo 'ik zeg maar niks'...
IK ZEG ALTIJD MAAR ZOOO....

''IEDERS ZEIJN EIGUH FEESSIE''

dus ook

''IEDERS ZEIJN EIGUH DJ''

beeetjuh kinderachtiG om daar dan ruzie over te maken!!..TOCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yep, jij snapt t :)
 
:D DJ TIESTO IS THE BEST :D

De enige man die me al 3,5 jaar boeit!
Met zijn muziek dan IT'S MAGIK !!!




Kusjes Kim*
Jaahhhhhh weer een topic over mijn favo dj.
Ruzie maken over een DJ vind ik ook sneu.
Op koninginnendag ga ik weer zweven op zijn deuntjes en het kan me echt niks schelen wat iemand daar van vind.
kimst*r ?? zit het in de naam of ben je de zelfde?

www.kimskie.com

maar goed laten we even simpel zijn in nederland is ie een commerciele lesbi ..

maar z'n muziek is de bom! hij draait gewoon geweldig .. hij kan alles als het moet ..

maar goed .. pf is tegenwoordig bezaait met 'gabbers' dus eh .. iedereen loopt hier natuurlijk heerlijk op 'm te zeiken ..
want gabbers zijn niet echt open voor andere dingen;

alles moet zoals zij, heb je geen londsdale? dan ben je een lul, luister je naar trance? dan komen ze gelijk met een track genaamt FUCK TRANCE ..

nou eh .. mijn mening .. tiesto ROX!
maar zoveel dingen rox in mijn ogen ..

maar goed joh ..
 
intrix, geeltje wedden dat iemand je nu gaat afzeiken? (ik niet overigens, waarom zou ik?)

;)
Nee, ik zal maar weer eens de wijste zijn, al heb ik er wel zin in... maar ik zeg niks... Het enige wat ik erover kwijt wil is dat Tiesto 'begonnen' is door te zeggen dat gabber voor kinderen is... En verder sta ik, als gabber in m'n lonsdale trui :P, ook echt wel open voor andere soorten muziek hoor!
KimSt*r : die foto van jouw boeit mij meer dan die Tiesto ;):P

2 gold: Tiesto heeft zijn eerste jaren hardcore gedraait waar hij het goed in kon 'vinden' maar toen hij zag dat i met commerciële shit meer kon verdienen is hij trance gaan draaien...
Beertjuh> Ik weet t, onder de naam DJ Maikel toch? Er zijn wel meer trance-DJ's die begonnen zijn met hardcore trouwens, wat dacht je van Ferry Corsten (was 1 van de groep Tellurians)...
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
uhhm, gold? de tellurians? dat was DJ tellurian, en das michel klaassen. hij zat bij Zenobyte records ofzo van hellraiser. hij bracht ook muziek uit onder de naam "Levithian". hij had dus 2 DJ namen. maar hij werkte nooit samen. Ja, de vocals zijn van zijn broer peter. das een leipe gast trouwens, maar allebij wel relaxt :-)
Tellurians is een andere groep dan Tellurian (Michel Klaassen/Leviathan de grote Cenobite-man). Echt waar, kijk maar in boekjes van oude CDs! Tellurians was een heel team, 3 DJ's geloof ik. 'The Navigator' is hun bekendste nummer.

http://www.discogs.com/artist/The_Tellurians
Complete bio van de Tellurians:

http://www.offitsface.com/c-bio-robert_smit.html
en toch boeit die foto van KimSt*r me meer :P
idd, The Tellurians is geloofik ook een groepje, daar zit dj misjah ook in !! The navigator is een zwaar bruut nummer!! Krankenheimer, das dus iemand anders dan de oooooh zooooo geweldige Michel klaassen!! Die gast maakt(e) echt goeie shit!!