Partyflock
 
Forumonderwerp · 19428
­ Nederland
In België zal er permanent een legervliegtuig beschikbaar komen om uitgeproceerde asielzoekers terug te sturen naar het land van herkomst. De Belgische regering is tot deze maatregel gekomen omdat er problemen waren met het uitzetten van opstandige illegalen via gewone lijnvluchten.

Daarnaast hebben in België burgerpiloten het recht om uitgeprocedeerde asielzoekers te weigeren vanwege eventuele overlast voor andere passagiers. Een militair zal het toestel vliegen, verder zal er een arts, een sociaal werker en politie in het toestel aanwezig zijn. Vanaf eind oktober zal het toestel, een Embraer, in gebruik worden genomen.
 
En wie betaald dat vliegtuig en bemanning,de belgen met hun belastingsgeld!
 
beter dan dat ze een uitkeringen betalen van dat belastingsgeld voor die eppo's want dat is nog veeeeeeeeeeell duurder snappie ;)
laatste aanpassing
daar zou ik ook wel belasting voor willen betalen hoor. Inderdaad beter dan betalen voor uitkeringen voor gasten die niet willen werken. Kijk degenen die werken doen tenminste hun best. En wat denk je er van van diegenen die in de illegaliteit belanden...
 
de belgen zijn zo nog een voorbeeld voor ons :D
wie had dat nou gedacht
laatste aanpassing
 
2 Lynni.....uitgeprocudeerde asielzoeker zijn betekent niet gelijk dat je niet had willen werken.

Het betekent dat je asielaanvraag afgewezen is,niet dat je werk hebt geweigerd.
 
ja laat ze maar lekker weg gaan
asielzoekers mogen niet werken in Nederland....

Maar wel een goede oplossing. Die mensen die uitgeproceerd zijn moeten meteen op het vliegtuig gezet worden, zodat er weer plaatsen zijn voor asielzoekers die het echt nodig hebben.

Anders heb je idd weer de kans dat ze in de illegaliteit belanden. Logisch dat ze niet terug willen in hun eigen land moeten ze alles weer opbouwen en hebben helemaal niks....
House mamma dat bedoel ik ook niet, want asielzoekers mogen tijdens de behandeling van hun asielaanvraag niet werken..Bedankt dat je me voor een dom iemand aanziet!

Ik heb het over iedereen in het algemeen die niet wil werken terwijl ze het wel kunnen en maar gewoon een uitkering aanvragen...en daarvan leven..
Precies Lynni... niet WILLEN werken in ophoepelen!
zouden ze hier ook moeten doen!
in Leiden en daar direct omheen zijn dus 10000 UITgeprocedeerde assielzoekers... of terwijl illegalen. Wethouden van Leiden wil juist dat ze blijven... wel grappig hij heet Mohammed... hmz waarom zou die nou toch ze hier willen hebben.... ;)
laatste aanpassing
 
10000!?!?!........ ligt er nergens een vrachtschip in de haven van R'dam?
laatste aanpassing
was laatst in t nieuws, schrok er ook van. Viel me al op dat er steeds meer mensen in Leiden waren (centrum) die absoluut GEEEN Nederlands spraken....
Belachelijk. Als het oorlog is of mensen kunnen ergens niet blijven, oke, tijdelijk komen ze dan naar NL. Maar vaak willen ze van dat tijdelijke, onbepaalde tijd maken. En dat kan niet. Nederland is al zo vol en druk.
Er was laatst toch ook iets in het nieuws over asielzoekerscentra in het zuiden van het land. Daar verleenden ze tegen de regels in asiel aan illegale. En daar was de minister niet zo blij mee:)

Het punt is volgens mij dat ze in Nederland de illegalen niet kunnen dwingen om weg te gaan.
Dan moeten ze ervoor zorgen dat ze die mensen wel kunnen dwingen om weer te gaan, zodra het daar weer veilig is. Is toch te gek dat de regering niks meer te vertellen heeft.
 
2 Lynni,ooit wel eens gehoord van een misverstand?

ik kan ook weleens iets verkeerd lezen.
mijn excuses.
trouwens ik noemde je nergens dom%) zie je ook niet als dom%) en ik heet gabber mamma%)

vreet me niet op,smaak voor geen meter hoor:D
2 Gabber mamma(ja, ik heb het nu wel goed geschreven), het is al goed hoor.
Hahaha, nee ik zal je niet opvreten.

2 Stingray, ja Veenendaal begint ook al erg te worden...
 
die 10000 is nog niets vergeleken bij heel nederland, dat zijn er namelijk rond de 700000..
2lynni idd het word hier veel te erg.. kijk maar in het zwembad in het dorp het is niet meer normaal af en toe denk ik wel eens waar wonen der nou meer?? hier of in marokko??
gewoon als ze iets uithalen..jatten, vechten noem maar op..gelijk enkeltje terug naar hun oorspronkelijke verblijfplaats.. tis hard maar zo denk ik (en vast meer mensen over) der was 1 man die het in ieder geval een beetje kon veranderen maar die is helaas niet meer..
als ik ergens un hekel aan heb dan is het wel aan ASIELZOEKERS!!!! vol = vol!! en ik ben echt geen rascist





tekst enigzins aangepast,anders had ik hem moeten afschermen.:)
gabber mamma inz.pf
laatste aanpassing door een beheerder