Partyflock
 
Forumonderwerp · 19344
­ Nederland
Na jaren en jaren negatief afgeschilderd geweest te zijn, las ik vanochtend in de ad, een zoveelste artikel over "Gabber is dood"... een zoveelste artikel dacht ik dat gabbers ging afkraken, niets is minder waar!!!

De mensen van ad hebben Marc van der Stelt geïnterviewd, bij vele mensen beter bekend als de webmaster van TW-magazine!! En ze hadden volgens mij aan niemand beter hun vragen kunnen stellen aangezien Marc ondertussen ook al 13 jaar meedraait in de scene!!!

Dus ik zou zegguh, gelijk ff naar de site van www.ad.nl surfuh en lezuh die hap!!! Het komt vandaag in 600.000 kranten te staan!! Marc ReSpEcT ;-)


topictitel beetje lang,even ingekort:)
gabber mamma inz.p.f:)
laatste aanpassing door een beheerder
 
HARDCORE WILL NEVER DIE
 
whehehe zeker wel grappig :D
hehehe
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
:respect: mooi zo en laat nu al die huppelkutten die roepen dat hardcore dood is nog een keer hun zielige stemmetje laten horen!
 
:D we komen er wel


da commercieele gedoe hoeft van mij ook niet zoals het nu is is het goed
(rellen en rechterhandclowntjes weggelaten)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 5976, 4173}
mooi interview, vond het echter wel mooi zoals het de laatste tijd was.
alleen maar hardcore-feesten voor liefhebbers en niet voor lui die ff komen kijken omdat er weer wat in de top 40 staat:bah:
 
:respect:
 
100 % :respect:
 
2 de fax-fee: en daarom bennik bang dat TD niks wordt
 
HARDCORE HAS NEVER DIED!!! RESPECT!!!
2 C.C.R Ray: CD's waren toen misschien tha Bomb zoals jij het zegt. Maar al die nummers waren altijd al op plaat te krijgen en niet op cd's. Toen ze op cd's uitkwamen kocht iedereen die muziek, en in principe is het een logisch vervolg van het succes van de hardcore. Maar het speciale ging er toen wel vanaf....
laatste aanpassing
Positief nieuws = goed nieuws maar ook geen nieuws = goed nieuws
laatste aanpassing
2 hardcoreemf
wij gaan met zn allen het niveau omhoogtrekken
mooi interview...en ik ga ZEKER weer in mn australian 12 Oktober.... :P
laatste aanpassing
 
ach ja id&t maakt weer volop reclame dus iedereen trapt er weer effe in...
laatste aanpassing
komen wel steeds meer krantenartikelen over hardcore en gabbers en vooral dat gabber niet dood is

hardcore scene wordt volgesmij niet beter van meer aandacht hoor

als je ziet hoeveel mensen nu opeens weer s naar een hardcore feest willen en zelfs id&t weer volop reclame ant maken is
dan gaat t binnen niet al te lange tijd fout

dit is dan een positief bericht, ik vind geen bericht veel positiever
hEkTiK hArD bEaTz >> "ik ga ZEKER weer in mn australian" als er nu eens duizende mensen dat ook deden is het tweede doel van dit artikel in de krant bereikt.

Het eerste doel was om nu eens voor eens en voor altijd de naam van gabbers te zuiveren en reken maar dat we daar nog lang niet mee klaar zijn, er komt nog veel meer aan wacht maar af.
 
Dus als het alleen op plaat was gebleven dan hadden alleen de mensen met bepaalde ambities in de scene rondgelopen...
als t alleen op plaat was, dan had ik nooit goede kwaliteit hardcore thuis kunnen luisteren omdat ik geen zin heb om een draaitafel en dergelijke te kopen. ik vond Unity & Dione op NEW cool omdat je dan de nieuwe platen een beetje hoorde, de CD's en cassettes omdat je dan van alles wat hoorde vond ik ook cool. de hype kwam en ging dood, maar ik ben gebleven en met mij nog vele anderen. laat die zwabbers (wat een kutwoord) toch lekker gaar koken in hun meelopers sop.
daarnaast zijn de CD verkoop & merchandise inkomens ook een goede sponsoring voor feesten.
 
hardcore word weer terug op de markt gedouwd omdat Hardstyle een beetje uit aan het raken is ;)
 
zie je wel dat hardstyle alles verpest! :P
Ook de nieuwe style "harddance" welke sommige organisaties in het leven hebben geroepen zal je denk ik veel van gaan horen, combinatie van de hardere stylen in de housescene.
Tja, harddance, alweer een nieuwe naam... wordt een beetje gek van die nieuwe namen die de grond uit springen. Harddance is gewoon hardstyle voor zover ik weet, met hooguit beetje UK hardhouse erbij!
Kwam op een Engelse site al de term Harddance tegen, zaal 1 Hardcore, zaal 2 UK Hardhouse.
2 C.C. R Ray, Het was inderdaad geen andere mogelijkheid om de muziek ook op CD te zetten, anders was het nooit zo groot geworden. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik het op dat moment heel jammer vond. Simpelweg omdat je via via muziek had die niemand anders had... Of dat jezelf de platen had. Maar het was niet uit te sluiten dat de cd's er kwamen. Door de cd's is bekendheid groter geworden en is een organisatie zoals ID&T ook flink gegroeid waardoor er weer meer feesten gegeven konden worden.
Achteraf is het niet meer jammer of goed, zo is het gewoon gegaan......
Vet intervieuw, Beetje jammer van de laatste zin.
het moet juist underground blijven... :D
de hype moet niet terug komen, en er moeten geen hardcore-nummers in de hitparade komen!!
fuck commercieel!!!!!!!!!
Underground... sorry, maar 'underground' is hardcore al zo'n 10 jaar niet meer, en zal het ook niet meer worden ook :) Zolang een kaartje voor een feest 35 euro kost en een biertje 2 euro, is hardcore zo commercieel als de pest ;)

Goa-trance of teKno, da's pas underground :D
 
2 gold: daar heb je gelijk in, maar als je de cd verkoop ziet, krijg je al dat meeloop gepeupel weer, en daar zit ik nu niet echt op te wachten
Tja, aan de ene kant heb je wel een beetje gelijk, maar aan de andere kant: hogere CD verkoop lijdt ook tot meer CD's. De laatste tijd zie ik weer veel hardcore albums en verzamelaars in de winkels liggen, en dat was een jaartje of 3 geleden (toen hardcore in zn dip zat zeg maar) wel even anders, toen waren de CDs die per jaar uitkwamen op 1 of 2 handen te tellen...
Toen hardcore zgn. underground was lag er nog steeds alleen maar crap in de winkels.

Het is alleen zo dat er minder crap lag.

Wel zie ik de laatste tijd wat vagere titels opduiken bij Midtown, da's wel mooi.

Maar zolang Ramshorn en Rige het grootste gedeelte van de CD's uitbrengen wordt het er echt niet beter op.
Ramshorn is bagger inderdaad, die zie ik de laatste tijd wel weer opeens opduiken met lompe compilatie-CDtjes... Rige daarentegen vind ik persoonlijk wel goed, maarja, smaken verschillen :)
 
ach ja cd's wil ik toch niet meer als 2 tot 3 per jaar kopen, das kwalitatief ok, de rest is toch niet al te goed wat uitkomt, kijk als al dat cd koop volk maar lekker wegblijft, scheelt een hoop problemen.

afgelopen 3 jaar geen gezeik gehoord over feest, maar td komt eraan, er komt een hoop ander volk dan normaal komt en het gezeik en gezanik begint weer. daar zit ik persoonlijk dus even niet op te wachten.

al dat volk wat nu zo loopt te janken over kisten voetbal etc. heb je de afgelopen 3/4 jaar niet op hc partys gezien, dus voor mij begint het grote irriteren met td al weer eigenlijk

(ff er bij gezegd dat dit aan mij ligt hoor, niet aan td zelf)
 
Ik ben altijd naar gabberfeesten blijven gaan, maar een aantal van mijn vrienden is daar rond 97 mee gestopt.
Omdat ze het toen we een beetje gehad hadden.
Ze gaan nu wel allemaal mee naar Thunderdome en dat vind ik echt super!!!!
Ik denk dat de gemiddelde leeftijd ook wat hoger zal liggen, omdat de gabbers van het eerste begin weer eens een kijkje komen nemen.
Ik zal zeker weer een hoop ouwde bekende tegen komen!!! :D
pppfffffffff.... ik heb er in zeker heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel zin in!!!!!!
laatste aanpassing
Gemiddelde leeftijd van de PF bezoekers: 20.6
 
Algemeen dagblad en hardcore. Wat klopt er hier niet:S:S:S:S:S.


Mensen hebben jullie dan helemaal niks geleed van de vorige keer?? Hardcore hoort niet groot te zijn! Laat het lekker zoals het nu is, Het is zo groot genoeg!
Gold 3 oktober 2002 15:49
Tja, aan de ene kant heb je wel een beetje gelijk, maar aan de andere kant: hogere CD verkoop lijdt ook tot meer CD's. De laatste tijd zie ik weer veel hardcore albums en verzamelaars in de winkels liggen, en dat was een jaartje of 3 geleden (toen hardcore in zn dip zat zeg maar) wel even anders, toen waren de CDs die per jaar uitkwamen op 1 of 2 handen te tellen...



tsjah 3 jaar geleden wel minder cd's, wel betere kwaliteit
Nu gaat de kwaliteit ook weer 8eruit, dat kun je nu al wel merken, zelfde met vinyl...meer releases = ook meer crap...maargoed...

net zoals de vorige hype niet ALLEEN maar slechts heeft gebracht zal de volgende opleving ook wel zn goeie en slechte kanten met zich meebrengen..(nieuwe liefhebbers (sommige blijvend, meest meelopers), nieuwe djs/producers/labels/organisaties(waar ook de egte liefhebbers/goeie labels org. van overblijven) en nieuwe bekendheid...dat laatste vind ik niet egt de bedoeling)
You go marc..

ennuh over de crap die uit wordt gebeld.. binnenkort komt er WEL een heeele coole plaat uit hehe
Evake >>> de nieuwe DAnger Hardcore Tracks bedoel je met de remixes van K3???

whahaha

neej dr zullen vast wel wat leuke plakkies vinyl uitkomen :P
:respect: voor HARDCORE....

maar toch ben ik het wel een beetje eens met een aantal anderen hier, de hardcore moet blijven zoals het is,
anders krijg je straks weer dat geouwehoer over 'gabbertje' en dat soort zielige shit... Dat gaat allemaal nergens over, maar het zet de scene wel in een negatief daglicht vinnik. Zo worden we in een hokje gedrukt en krijgen we een stempel... Dat is het laatste waar we op zitten te wachten toch?!
De scene is nu okeej, minder gezeur en nog lang niet dood, zo moeten we het houden en niet op de commerciele tour gaan. :respect:
Gelukkig heeft ie ons mooi ff onder die pillenfabel uitgeluld, nou kan ik weer rustig bakken naar binnen werken :P
Jaah...ID&T blijft maar bezig hardcore uittemelken en te verpesten ..etters
 
Hardcore uitmelken????

Gozzer hun hebben de hardcore grootgebracht dus lul eens niet zo slapjes

van mij hoeft het ook niet meer zo groot te worden als toen maar een beetje :respect: voor de ID&T van toen hoor want jullie stonden toen ook op hun feesten te hakkeuh en Zageuh
laatste aanpassing
 
ja kicke berichie hoor
 
Ik heb liever dat het weer wat groter is dan dat er een paar honderd van die klote nazi's op feesten rond lopen
laatste aanpassing
JosSa Marieke >>> Groot gebracht is gelul....

theeft geholpen groot te brengen, nah netjes, leuk zonder hun was t idd nie zo groot geworden....
maargoed toen t minder ging zijn ze 'even' gestopt.. en nu t weer beter gaat zijn ze weer terug....ksnap wel als t minder gaat je je wat meer op de 8ergrond houd, en ID&T moest destijds zn brood ook verdienen...
maargoed in die slechtere periode hebben ze de scene dus NIET gesteund om dr weer bovenop te komen, dat vinnik wel n heel erg miinpunt
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Leuk... Maar toch triest om te lezen dat ze nog steeds dezelfde vooroordelen hebben, omdat er weer vragen gesteld moeten worden over drugs en rechts-extremisme. Daarom heb ik dit emailtje verstuurd:

Beste Alex,

op de website van het AD las ik uw artikel over Terrorworld. Op zich heel leuk dat u er aandacht aan besteed, maar toch triest dat ik weer precies dezelfde vragen moet lezen als 5 jaar terug. Ik ben vanaf 1993 gabber toen ik Harcore-muziek ontdekte op de Bonzai 2 cd en draai dus al enige tijd mee.
In de periode van 1995 en 1996 mochten er haast geen feesten meer gegeven worden omdat er zo'n mega-vooroordeel over gabbers was. Dat vooroordeel werd met name door de media gecreëerd. Ondanks dat werd gabber de jaren daarop steeds populairder. Maar de kritiek bleef helaas hetzelfde. Ze zouden nog steeds satanisisch zijn, ruzie zoekende rechts-extremist zijn en allemaal drugs gebruiken.
Daarna is gelukkig de gabber-scene minder interessant geworden voor de media. Zodat dit soort vooroordelen minder ter sprake kwamen. Maar nu de scene weer schijnt te groeien en media er weer interesse in krijgt blijkt dat ze nog steeds even kinderachtig en even generaliserend tegen ons aankijken.

Op zaterdag 12 oktober zullen 15.000 mensen zich verzamelen in de RAI in A'dam om zo hun liefde voor hardcoremuziek te bewijzen. Besteed daar eens aandacht aan in plaats van een kleine groep mensen die niet voor de muziek komen, maar die drugsgebruik, voetbalvandalisme en politieke mening voorop stellen.!!!
Ik hoop dat gabbers eens geaccepteerd worden.

Toch met vriendelijke groet,

Tom van Beek


Als tip bekijk de forums van Party flock maar even: http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=19344;_MESSAGE_FORM=true#form
Vet artikel, klasse!!! :D

Ik zie liever 1000 nieuwkomers op feesten dan 1 wazi (wanabe nazi), laat de scene maar weer groeien met meer lieVhebbers. ;-)
laatste aanpassing
Ben het helemaal met hardcoremf eens! Wor nah ook wel weer een beetje moe van al het "gedoe" rond om thunderdome, laat die zeiklui lekker wegblijfen!
laatste aanpassing