Partyflock
 
Forumonderwerp · 19263
­ Nederland
in bijna elk topic waar ik lees hebben mensen wat te zeiken over elkaar! waarom?
laat iemand in zijn waarde zou ik zeggen!
wat maakt het nou uit wat een ander doet of denkt!?
nee als iemand iets doet of zegt wat een ander niet zint is gelijk die hele topic verpest door gerel onderling! stuur dan gewoon prive berichten naar elkaar om te ruzieën!

dus mensen ga je gang en verpest dit topic!!

(K) ric.
laatste aanpassing
Woei, das toch helemaal hip man. :bounce:
 
*zeik-mode ON*

Waarom gebruik je mijn naam?

*zeik-mode OFF*
;)
laatste aanpassing
 
ga huilen dan ... :'(

(6)
laatste aanpassing
waarom lopen dr zoveel de moraalridder uit te hangen hier?
je haalt de woorden uit mn mond Warezguy ..

Jij vuile dief ;P
voortaan je kaken dus op elkaar houden..anders haal ik dr nog meer woorden uit :p
 
kan ik niet warezguy :xtc:

:P
 
Ach ja joh het doet er ook helemaal niet toe wat een ander denkt op een forum.........

Wat the hell doe je dan in godsnaam op een forum waar het dus alleen maar draait om uitwisseling van gedachtengangen en meningen ?!?!

Ken je beter in 1 of ander gastenboekje of chathoekje zitten dat juist bestemd is voor dom geouwehoer en met elkaar meegelul enzovoort...
 
Moet je dan allemaal met mekaar gaan meelullen van: Oh ja... Je hebt gelijk!

Daar is een forum niet over, heb is ook meer de mening die ter discussie word gestelt en niet de persoon
Heheh technorikkie, je merkt t wel, als je dr wat van zegt ben je weer een moraalridder. Als je je mond houdt ben je een zwakkeling, als je het voor iemand oneemt ben je een meeloper en als je ergens tegenin gaat ben je een reller.

Ach ja, er is nou eenmaal verdomde weinig respect meer voor elkaar deze dagen, erg jammer, ik kan er zelf slecht tegen omdat ik gewoon iemand ben die niet begrijpt waarom mensen die het zo goed hebben over zulke kleine dingen zitten te zeveren. Damn je hebt hier alles wat je wilt maar het is nooit goed genoeg.

Tja, je bent haast wel geneigd om topics te gaan openen die gaan over welk punt jij je eigen dollen geeft want alles wat serieus bedoeld is wordt op deze manier naar de filistijnen geholpen.

Pffff dan ben ik maar een moraalridder, ik leef lekker in mn eigen wereldje van bloemetjes en liefde en ik voel me er prima bij! Als ik nou ooit in Ethiopie terecht kom, ik anaal verkracht word door een kudde wilde bavianen, ik lepra krijg en al mn tanden uit mn smoel vallen, dan vrees ik dat ik wel eens wil gaan zeiken ja. Tot die tijd, respect is the keyword.

Er is genoeg op de wereld om aan ieders behoefte te voorzien, er is alleen veel te weinig om aan iederes hebzucht te voldoen!

Woeiiiiiii!!!!
 
De 1 daagt uit en de ander hapt zo gaat dat..
zijn er behalve wackiejacky nog meer mensen die een volwassen antwoord kunnen geven??

2 flappeke het gaat er niet om dat je niet met iemand in discussie gaat, maar ik heb eens wat topics gelezen(ook wat oudere toen ik nog niet op PF zat) en iedereen word maar voor vanalles uitgemaakt! dat zit mij dwars!

een (K) voor wackiejacky (K)
Tnx Rikkie, (k) terug. En ik waardeer Flappekes scherpheid en eerlijkheid altijd wel, maar dara ontstond destijds ook een hoop gezeik over. Jammer toch, je moet toch gewoon kunnen zeggen wat je denkt, zolang je dat op een manier doet die wel van enig respect getuigt? Iedereen was totaal van slag over de moord op Fortuyn, en na ene paar weken gaan ze were vrolijk verder met juist datgene doen waar ze zelf zo bang voor zijn: andermans mening de grond in boren, die van hun als enige juiste zien, en respect is ver te zoeken. Jammer, heel jammer!
 
2 Wackie..:respect:

op foto`s moet je degene uitzoeken die tegen een geintje kunnen en dan moet je nog niet de smilys vergeten.

Op het forum,inderdaad,ook weet je dat ik ertegen aanloop.
betweterij,moraalridder,mid-life crisis,mislukte dominee,gelijk willen hebben,beter voordoen dan..

Je loopt vaak met je kop tegen:frusty:

Dan maar weer even adem halen en dan gaan we weer vrolijk verder.

Maar er is goed nieuws,in het avondblad las ik dat ze op de basisschool het vak-ik krijg het bijna niet meer door mijn strot-normen en waaarden toe willen voegen.

En het spijt me oprecht maar ik heb een enorm gevoel van humor en een enorm voorstellings vermogen dus ik zie nu filmpjes voor ogen verschijnen:D

Wie willen ze dat laten doen?

en dan huiswerk...

Als gij niet wil wat u...jantje,luister.
leer dat nu eens even uit die hersenloze rotkop van je,morgen moet ik anders weer bij die typegeit op het matje komen en dan is net Ajax bezig.

geschied,doe dat ook een ander...jantje. g.v.d. let nou eens op.:D
laatste aanpassing
 
soms,heel soms,nee eigenlijk steeds vaker,zou ik weer dat meisje willen zijn.
Met zo`n plastic telefoontje,luisterend met mijn moeder naar kleutertje luister.

Dan komt mijn vader weerbinnen en dan na een lekker prakje valt hij met het vrije volk op schoot in slaap,dan kruip ik lekker tegen hem aan en kijk ik met mijn duim in mijn mond naar het journaal.
Ik snap er niets van,maar die beelden zijn wel grappig.

Dan komt mijn moeder en als ik lief ben geweest,krijg ik nog wat doppinda`s op de krant van mijn vader en mag ik die zelf pellen.
Dan hoor ik hoe mijn ouders boven mij op de bank koffie drinken en ik weet dat er een warme kruik aan t voeteneind van mijn bed ligt.

Wan t de winters waren koud en de ijsbloemen stonden `s ochtends op de ramen.
 
Gabber-mama, als het je is gelukt om terug te gaan naar die tijd, leer mij dan ook even hoe dat precies werkt. ok?
Gabber mama, thumbs up! Ik zie t levendig voor me allemaal!

Zucht....
 
2 Mar ik neem je mee...

op de zaterdag middag voor ons op de singel bij het huis kreeg ik mijn eerste schaatsen,van die ijzers die je met veters om je schoenen deed.
Mijn vader en moeder en de buren en alle kinderen haakten met de armen in elkaar en maakten over de volle breedte een prachtige zwier over het ijs.
Soms gieren van het lachen achter elkaar.

en dan lekker warme chocolademelk terwijl je moeder voorzichtig je schaatsen,schoenen en sokken uitdeed,want het voelde alsof je voeten eraf vielen.

Het was ook heerlijk om je ouders te zien gieren van de lach bij programma`s als de snip en snap revue,daar mocht je heel even mee kijken.

En als er een programma afgelopen was,dan ging de t,v uit en lazen we onder de grote lamp aan de grote tafel een boek,of we deden een spel.



normen en waarde???
gezelligheid,huiselijkheid,aandacht en respect voor elkaar.
Liefde,onvoorwaardelijke liefde.
laatste aanpassing
 
2 wacky & gabbamamma ::

omdat jullie altijd het rustigst zijn en 't liefst reageren met "dure woorden", voor de gem. pf'r moeilijk te begrijpen voorbeelden en een lang verhaal eromheen zodat de feiten als t ware een btje worden verborgen (die de gemiddelde pf'r nie snapt omdat ze hersens aangetast zijn door de drugs) wil nog nie zeggen dat jullie ook geen betweters zijn... (sjoh ben buiten adem :D)

(no-offense ofcourse)
laatste aanpassing
 
Jullie plakken de teksten teveel aan elkaar,en dat maakt het wat moeilijker leesbaar,zegt betweter 1.:)

En jullie zijn voor mij vaak wizz-kids hoor met al die muziekstromingen,die computervraagstukken en Hoge school praat:)

Haal jezelf nu niet naar beneden,want zo oeilijk zijn we niet te begrijpen,je moet soms denken voordat je praat,jullie doen dat andersom:D
 
Deal ... neem mij maar mee, lekker onschuldig onder de vleugels van moeders en vaders de wereld ontdekken in zijn volledige mysterie. Je geen zorgen maken over de ellende die je toch nog allemaal niet kent. Weken voor sinterklaas de magazines van de plaatselijke speelgoedhandel doorspitten en uit je hoofd leren, stiekum je ouders manipuleren om toch dat ene skateboard voor je te kopen, en alle verstopplekjes alvast checken op voorafgekochte spulletjes. Lekker rammelen aan de pakjes als ze met kerstmis onder de boom liggen, hmm .. het maakt maf geluid, wat zit daar in??? Met oud en nieuw alle centjes bij elkaar schrapen en rotjes en sterretjes kopen, op de laatste dag van het jaar tegen 7 uur naar bed, en maar hopen dat je wel wordt wakker gemaakt, en ja hoor .. om elf uur lekker voor de televisie zitten en maar wachten tot dat rare beeld met die klok en allemaal streepjes ze'n laatste tik geeft .. 12 uur!!! Snel naar buiten en genieten van die paar momenten in het jaar, waarop alles 1 groot sprookje is.

Weetje, ik mis die tijd echt heel erg. Ookal ben ik door pleegouders en in internaten opgegroeid, die tijden vroeger waren voor mij magisch. ;)

Beetje offtopic, maar inhakend op wat ik hierboven las.

Make love, not war.

Mar.
 
Juist,zo kan het ook,dat voorbeeld is gelukt,je had me ook af kennen zeiken,maar zie je rik er zijn genoeg lieverds,mensen die wensten dat de onschuld weer een beetje in hun leven terug zou kunnen komen.

Niet elk woord op een weegschaal,niet telkens over je schouder kijken,niet het gevoel moeten krijgen dat een geintje weer verkeerd opgenomen word.

Mensen die naar elkaar luisteren,die nieuwsgierig zijn naar elkaars mening,die kritiek kunnen ontvangen en opbouwende kritiek kunnen waarderen,mensen die van elkaar willen leren.

Wat magische momenten zoals hierboven gebeurde....het kon ook de andere kant uitgaan,maar nee:knuffel:
 
had ik vroeger maar meer van dat soort magische momenten meegemaakt :C ikzelf heb helaas weinig opvoeding genoten en heb eigenlijk mezelf groot moeten brengen

en ik ben van mening dat drugs een groot gedeelte van deze maatschappij op normen en waarden verneukt heeft (ik ben zelf ook geen lieverdje geweest hoor) en dat mensen gewoon niet echt meer weten wat het is om vertrouwen en respect in een persoon te hebben

ik daarin ben een optimist, mensen krijgen bij mij dan ook vaak teveel nieuwe kansen maar zonder mijn optimisme was ik nergens geweest in deze wereld

je moet altijd blijven geloven in je medemens :respect:

moraal ridder of niet ik ben het met GM en WJ en nog een paar eens op dit punt
halaluja!!! de grote jossa has spoken :D

maare.. ik denk dat de mens van problemen houd en als die op zijn ze zelf maakt.. kruiswoordpuzzels worden ook zeer goed verkocht ;)
achja wat moet ik er aan toe voegen...
De Spirit van dit zit in 't feesten EN dat doe je toch nog altijd MET elkaar...
1 for All, All for 1...

LEVEN en LATEN LEVEN!!!
laatste aanpassing
 
Hallaluja

And Flappekke praise the lord........


Be true to yourself and the rest will follow...
Ik ben het gewoon met jullie allemaal eens!!1


WUB
gaat goed, niemand maakt nog ruzie met elkander!

(K) voor allemaal!