Partyflock
 
Forumonderwerp · 907893
­ Nederland
 
Hey! Dit topic bestond eigenlijk zo ong. al, maar dat was alweer lang geleden... Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar hairextensions, het is alleen heel erg duur :(, maar ik vind het er bij sommige mensen heel natuurlijk en mooi uitzien.

Heeft er iemand ervaring met hairextensions..Hoe bevalt dat? En weet iemand toevallig een kapper die het goed kan en waar het minder dan +/-600 euro zal kosten :|

Ik zou het graag wat langer willen hebben, niet per se heel veel meer volume... ik heb geen geduld om het te laten groeien :S
volgens mij is het wel goed gezet geen klitten aan de bovenkant bij de waxjes ben inderdaad alleen wel bang dat je over een paar weken al gaat zien.

Ik vind het ook jammer dat je snel mijn eigen haar ziet met krullen erin staat het denk het mooist omdat ik dan ook het volume behoud van mijn eigen haar alleen zakt heel snel uit helaas. Durf nog geen haarlak ofzo te gebruiken weet niet zo goed of dat gewoon kan.

ik gebruik shampoo en conditioner van loreal professional line en ook een haarmasker en als extra verzorging gebruik ik ook een serum van biosilk. Aan het begin gebruikte ik ook bescherming tegen fohnen van Chi maar merk dus dat dat beetje klitterig maakt dus mee gestopt.
Gebruik jij iets bij het fohnen ter bescherming?

Voor mijn eigen haar gebruikte ik altlijd een fohnborstel alleen die pakt niet zo goed met dit haar dus ben nog op zoek naar een die geschikt hiervoor is. Stijltang gebruik ik regelmatig vind alleen dat heel het volume uit mijn haar verdwijnt dat is jammer maar wordt wel mooi.
Ik zit inderdaad over een weave te denken voor volgende keer weet alleen niet zo goed welk haar dan geschikt is welk merk en waar ik dat kan laten doen. Ik kan wel een en ander vinden op internet weet alleen niet of het daar netjes gedaan wordt.

koop jij je haar zelf of bij waar je het laat zetten? De extensions die ik nu heb zijn stijl en er komt wel slag in maar ik moet er wel veel aan doen omdat anders mijn eigen haar erg opvalt.
ik zit er ook over te denken volgende keer met slag te nemen zoals je eerder adviseerde (waar ik niet naar geluisterd heb stom hahah) :-)

ik denk toch dat dat beter bij mijn eigen haar past dat heb je vast ook wel in weave lijkt me.
Heel blij met dit forum trouwens altijd fijn om mensen te spreken die er ervaring mee hebben
D verzorging verder doe je goed. Allen ik fohn en steil me haar nooit heeeeeel af en toe steil ik ivm dode haar door alle blonderen dus is zoon steiltang dodend voor me haar. Dus dat weet ik verder niet maar als het echt haar is kun je het gerust steilen en fohnen maar ik snap dat je er voorzichtig mee ben het is tot slot geen koopje wat je in je haar hebt.
Voor weave haar kun je vaak bij salon zelf maar je kunt ook zelf weave haar uitzoeken heb je ook van bepaalde bekende merken en dan moet je alleen een salon vinden die kan weaven en het erin wil weaven voor je.
Wel beetje dom he van je haha heb je gewoon steil dan want slag is echt golven in de haar onder namelijk zoals ik zei
via mobiel inderdaad lastig een berichbericht erop te krijgen.;-).

vanmorgen bij het borstelen ineens een pluk in mijn hand met eigen haar en al eraan. ..scary!
.
Ik Ikk ga dan maar eens op zoek voor zo'n waeve..deze waxjes zijn al best wel gezakt denk over paar weken eruit halen en waeve zetten.

Gina jij had toch weleens een waeve in? welk haar gebruik jij hiervoor en waar koop jij het?
Als dat zo al gaat zou ik je nu al aan te raden eruit te halen want dan is het niet goed gezet en nogmaals waxjes zijn echt slecht voor je haar voordat je straks meer plukken eruit hebt. En ik snap dat het makkelijk praten is van mij want het heeft je toch een vermogen gekost. Ik was persoonlijk naar het salon gegaan en laten zien dat je eigen haar erbij uitvalt en hun een oplossing moeten vinden. Want dat is niet normaal.
Ik zou indd voor weave kiezen dan. Ach allerbeste zijn clip in maarja om elke ochtend eerst een uur voor het spiegel te staan om je haar eruit te pleuren is ook niks en avond eruit. Hahaha
Als je eigen haar uitvalt kun je het beste wefts met microring nemen, je kunt het haar hergebruiken en het word vast geklemt aan je eigen haar waardoor je eigen haar helemaal niet beschadigd.
Weft met microrings lijkt me ook ideaal alleen plukjes microrings niet doen echt niet ik denk namelijk dat jij net zoon haar hebt als mij bianc en dan zie je alles geloof mij. Ik ging zwemmen maar schaamde me dood allllleeeeessss zag je alles. Bah !
En indd ik was vergeten erbij te zeggen alle echt haar lun je opnieuw gebruiken mits je het super slecht hebt verzorgt.
ik ben ze er nu maar aan het uithalen is nog een heel karwei maar wat zal ik straks opgelucht zijn. Vandaag iemand gesproken van een andere salon die gaf ook aan dat ik ze er beter uit kan halen dat ze waarschijnlijk niet goed gezet zijn.

Ik heb zitten kijken naar indian gold wonder weft die kunnen met microrings worden vast gesteld. Kennen jullie dat? Ik zie dat ze ook machine weft matten hebben dat ziet er weer anders uit weet niet hoe dat precies zit. loopt dat aan een stuk door ofzo,

Ik heb laagjes in mijn eigen haar met aan de voorkant wat kortere plukken achter en zijkant ook iets maar niet zoveel. Kan je ook een weft nemen als je dus vooraan aan de zijkant naast gezicht wat kortere plukken hebt zitten?

Ja ik denk inderdaad ook dat ik dat zou hebben als ik plukken en microrings zou hebben zou je alles er doorheen zien. een windvlaag en iedereen ziet een rij ringetjes zitten :-D
Die vrouw van de salon had het inderdaad ook over een weft, ben er wel benieuwd naar.

kan je met wefts wel een staart of iets in? en weten jullie toevallig of wefts een ander soort verzorging nodig heeft of iets. en kan je ziets wel borstelen of trek je het er dan uit.

ik voel me wel nu al lichtelijk verslaafd eraan, ze zijn er nog niet uit of ik wil het liefst al nieuwe.
totaal geen zin in mijn eigen saaie haar


Sharmaiinee jij hebt toch ervaring met Balmain, toevallig ook met double hair van Balmain?
Leek me namelijk ook wel mooi, maar vind er weinig info over.
laatste aanpassing
Klopt leek mij ook die kun je ook met microrings bevestigen of i tip
Ik ben ervoor naar de groothandel geweest en die had mij het hoog nodige uitleg gegeven maar uit eindelijk haakte me vriendin af om het erin te zetten helaas dus heb op het moment nog geen ervaring mee maaaaaaar het lijkt mij ook een mooie. Voor wefts kun je gina vragen die weet er van alles over kwa ervaringen.
Maar goed dat je alles eruit hebt gehaald voort was je kaal en dat zou absoluut vervelend zijn!
Als je het weft in heb kunnen ze het bijsnijden voor jou dat het zo lijkt dat het nog een beetje je eigen haar ljjkt dus niet zo'n grote overloop ineens hebt.
Als het goed gezet is kun je vaak een staart in etc maar dan moet het gewoon goed gezet worden en dat is vaak niet van toepassing. Van die mensen die ff een cursus hebben gedaan ff diplomaatje hebben ofzo en denken dat ze pro zijn nou dat soort mensen mogen van mij direct weer weg bah! Ze verpesten andermans haar!
Toch ook wel lekker om alleen mijn eigen haar te hebben wel ff wennen, maar een opluchting geen gejeuk of getrek aan mijn hoofd :-)
Gisteren bij een meid geweest voor extensions wat een verschil met de vorige zeg. Heel veel advies gekregen en kon de haren ook voelen enzo en nog een leuke meid ook :-). Ze had ook nog wax extensions maar wel met veel kleinete aanhechtingen vergeleken met wat ik in had.

Ik ga toch voir de indian gold wonder weft wat een zacht haar is dat ben heel erg benieuwd hoe dat gaat worden. Ze worden donderdag ingezet erg spannend dus. Hoop dus dat het erg mooi wordt anders is het best zonde. Ze zei ook dat ik voor mijn haar niet een te droge soort in moet hebben anders mengt het totaal niet dus denk dat het daardoor ook niet mooi viek met die vorige.

Ze zei ook nog dat als ik dit een paar keer heb gehadben mijn haar rust zou willen geven clip inn kon proberen. hebben jullie daar ervaring mee, blijft dat wel goed zitten bijvoorbeeld
laatste aanpassing
Ohhh clip in is nikssss vooooor mij boah wat een werk in de ochtend en avond erjn eruit erin eruit en dan zit het niet goed kun je weer opnieuw haha !
Mar uiteraard geeft het je haar echt goeie rust klopt
laatste aanpassing
Uitspraak van Ginaa :cheer: op woensdag 29 januari 2014 om 17:45:
so cap of great hair inderdaad..


Ginaa, ik krijg nu aanstaande donderdag wonderweft van Indian gold in mijn haar vroeg me af of jij hier ervaring mee hebt en welke shampoo jij gebruikt op het haar van indian gold.
Ik hoop dat hij je bevalt, ik ben echt teleurgesteld over het haar van indian gold. Valt snel uit en word niet meer mooi. Zou iig shampoo zonder siliconen gebruiken, even googlen. Ik gebruik zelf phythodes shampoo en haarmasker! Topspul
Uitspraak van Ginaa :cheer: op dinsdag 25 februari 2014 om 15:18:
Ik hoop dat hij je bevalt, ik ben echt teleurgesteld over het haar van indian gold. Valt snel uit en word niet meer mooi. Zou iig shampoo zonder siliconen gebruiken, even googlen. Ik gebruik zelf phythodes shampoo en haarmasker! Topspul


Hoi Ginaa, mag ik vragen welk merk ? Ik heb nu drie keer extensions met microrings laten zetten, maar langer dan 3 weken blijft het bij mij niet zitten helaas. De mat hangt al vrij snel helemaal los van mijn hoofdhuid. Maar buiten dat. Ik heb er uitgehaald omdat het een grote droge bos is . Echt foeilelijk. En dit was al de tweede keer dat ik het haar kocht. Zodra ik mijn haar moest wassen, was het gedaan met het mooie gladde haar. Iemand daar tips voor ? Ik heb merk Blue label. Wil het er nu heel erg graag weer in laten zetten, maar dan deze keer wat beter kwaliteit haar. Kan iemand me adviseren ? Bedankt alvast !
oeps niet gezien. thanks
Uitspraak van DiveJunky op dinsdag 25 februari 2014 om 18:07:
Hoi Ginaa, mag ik vragen welk merk ? Ik heb nu drie keer extensions met microrings laten zetten, maar langer dan 3 weken blijft het bij mij niet zitten helaas. De mat hangt al vrij snel helemaal los van mijn hoofdhuid. Maar buiten dat. Ik heb er uitgehaald omdat het een grote droge bos is . Echt foeilelijk. En dit was al de tweede keer dat ik het haar kocht. Zodra ik mijn haar moest wassen, was het gedaan met het mooie gladde haar. Iemand daar tips voor ? Ik heb merk Blue label. Wil het er nu heel erg graag weer in laten zetten, maar dan deze keer wat beter kwaliteit haar. Kan iemand me adviseren ? Bedankt alvast !


Ik snap je vraag niet helemaal. Ik noem het merk van het haar ( indian gold )en het merk van de shampoo (phytodes ) Ik heb nu brazilian hair van icatherz ( even zoeken op facebook ) heelfijn haar iig beter als indian gold
Ik ben al heel lang tevreden met flip-in hair van dante couture. http://www.thrix.nl/hairextensions/flip-in-hair-straight-kleur-4 en heb http://www.thrix.nl/hairextensions/flip-in-hair-straight-kleur-1b-30
Iemand keratine behandeling weleens gedaan?
 
Ik werk zelf in een Hairextensionstudio. Oftewel redelijk wat ervaring ermee

Dus als je extensions wilt voor een mooi prijsje (ja ik zet ze ook buiten me werk om) .. Ik plaats extensions met keratine en wonderwefts met microringen. Dit is net wat goedkoper als in salons.
X
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 juni 2014 om 21:22:
Ik werk zelf in een Hairextensionstudio. Oftewel redelijk wat ervaring ermee

Dus als je extensions wilt voor een mooi prijsje (ja ik zet ze ook buiten me werk om) .. Ik plaats extensions met keratine en wonderwefts met microringen. Dit is net wat goedkoper als in salons.
X


Waar dan ? En hoe duur als ik vragen mag? Kun je toevallig ook weave?
 
Ervaring: 12 jaar Socap freak!! Top prijs all in
Niet laten zetten, super super slecht voor je haar, gewoon matten halen en met clip ins doen
Dames hairweave is echt een mooie methode voor het plaatsen van verlenging. Althans als je wilt dat het niet zichtbaar is met zwemmen, wind etc. Ik zet zelf hairweave bij mijn klanten (alleen dames met europees haar) en die zweren erbij. Het verschil van hairweave met extensions is dat hairweave mooier en voller resultaat geeft. 10 x goedkoper is dan extensions en het haar hergebruikt kan worden. Bij goed haar zelfs toto 1.5 jaar te hergebruiken. Doe eerst goed je huiswerk over de weaver. Kijk naar referenties en die dit in kan zetten zonder afbreuk op je eigen haar of zonder dat iemand ziet dat je iets in je haar hebt. Ik adviseer alleen dat je goed oplet welk haar ze verkopen en hoe ze het inzetten. Veel weavers doen dit te strak en vlechten het zo dik dat je een hoofd vol met bobbels hebt, veel jeuk en afgebroken haren. Ik denk als je 1 keer een goede weave laat zetten met goed haar je nooit meer terug gaat naar extensions. Ik heb voor en na foto's van mijn klanten waarbij je totaal geen overgang ziet. Wie interesse heeft in voor en na foto's over hairweave kan me een berichtje sturen. Niet om bij mij te komen maar om je te voorzien van goede info over hairweave. En gina ik zag dat jij één van mijn trouwe volgers bent op fb ;) Leuk!! Jammer dat je zo ver zit.
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 juni 2014 om 21:22:
ketamine
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 20 september 2014 om 13:56:
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 juni 2014 om 21:22:ketamine


:roflol: ik denk niet dat ze dat gezegd heeft
 
Uitspraak van Fluqle op zaterdag 20 september 2014 om 13:57:
:roflol: ik denk niet dat ze dat gezegd heeft


Ik ben nog een beetje dronken denk ik.
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 20 september 2014 om 14:04:
Ik ben nog een beetje dronken denk ik.


goh, was totaal niet te merken pik.
 
Uitspraak van Fluqle op zaterdag 20 september 2014 om 14:05:
goh, was totaal niet te merken pik.


:LOL:
Maar Mario vergeet niet:

Uitspraak van verwijderd op zondag 15 juni 2014 om 21:22:
ketamine


Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 20 september 2014 om 14:04:
een beetje
 
Uitspraak van Fluqle op zaterdag 20 september 2014 om 14:05:
goh, was totaal niet te merken pik.


Moet nog effe bijkomen van vannacht, iets teveel drank naar binnen gewerkt geloof ik. :LOL:
Dames,

Weer even een haar update :)
Heb net mijn losse bontjes er weer uit gehaald, had wat gewonnen dus had ze gratis met super fijn haar en niet duur ( 125 stuks 189 euro )
Wilde al heeeeeel lang een haarstuk/hairpiece nergens een fantsoendelijk kunnen vinden, nu had ik een meid gevonden uit eindhoven die eraan kon komen. Heb hem sinds vrijdag, ben er helemaal weg van, geweldig ding <3 overal dezelfde lengte en boven op volume. Het is meer een halve pruik, maar goed ik vind het niet zo erg!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 oktober 2006 om 19:24:
Hey! Dit topic bestond eigenlijk zo ong. al, maar dat was alweer lang geleden... Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar hairextensions, het is alleen heel erg duur :(, maar ik vind het er bij sommige mensen heel natuurlijk en mooi uitzien.

Heeft er iemand ervaring met hairextensions..Hoe bevalt dat? En weet iemand toevallig een kapper die het goed kan en waar het minder dan +/-600 euro zal kosten :|

Ik zou het graag wat langer willen hebben, niet per se heel veel meer volume... ik heb geen geduld om het te laten groeien :S


Je kan hair extension zetters vergelijken op treatwell deze site is laatst voor 34 miljoen euro verkocht.
Hier vindt je ze ook voor veel minder dan 600 euro. Er staan ook reviews bij.
Uitspraak van :bounce:Sharmaiinee:bounce: op zaterdag 27 juni 2015 om 10:48:
Jaaa het sterft een beetje uit :')


Haha geschiedenis herhaalt zich altijd komt goed.
dit bericht word mede mogelijk gemaakt door bodybling.nl
Ik hou van deze twee stijlen van pruiken
http://www.dear-fashion.com/Synthetic-Long-Straight-Gradient-Wigs-With-Bangs-p13779.html
http://www.dear-fashion.com/Medium-None-Bangs-Straight-Bobo-Hairstyle-Blonde-Wig-p13782.html
Hoi ik doe sinds kort in haarextensions voor een kleine prijs wil je meer informatie stuur me dan even een priveberichtje of like mijn pagina angelina's haar extensions ik zit in omgeving tilburg
Hallo Allemaal, haar weave is inderdaad een mooie methode om meer volume en lengte aan eigen haar toe te voegen. Ik en mijn vriendinnen hebben afgelopen jaren bij verschillende webwinkels besteld maar tot voor kort niet echt tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Sinds kort kopen we Brazilian hair bij de webwinkel van Sams hair https://www.samshairextensions.nl/brazilian-hair/. Wat ik nu even niet goed begrijp is wat het verschil tussen hairextensions en weave haar is. Dit is toch hetzelfde? Extensions is toch een verzamelnaam voor haar verlenging. Clipin extensions zijn een heel goed voorbeeld in deze. Dit zijn extensions maar dan geleverd met clipjes vandaar de naam. Haarweave zijn toch gewoon de bundels van 100 gram welke verkocht worden (zie site hierboven)?