Partyflock
 
Forumonderwerp · 1159224
­ Nederland
Helaas "TLBMR"

( to long but must read )

Ja laatst droomde ik dat ik mijzelf doodhuilde,,, Ja dat was wel maf ik kwam bij een grote zolder kamer en daarin zaten 30 enorm knappe jonge vrouwen die allemaal in kleermakers zit zaten in een cirkel en ik was in het midden ,, Een meisje vroeg "Hoe ben je hier gekomen?"Ik zei "ik weet niet hoe ik hier ben gekomen maar opeens was ik er" , ik ging in het midden van de cirkel zitten met knappe meisjes , Opeens hoorde ik een mannen stem en die zei "En nu wil ik dat je STERFT!" maar ik wilde helemaal niet sterfen maar ik ging huilen in mijn droom en ik huilde mijzelf dood, en toen opeens schok ik wakker... Opeens besefde ik me bij het wakker worden dat er echt zoiets bestaat als jezelf doodhuilen,,, raar maar waar,,,,,

Zelfmoord
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit artikel behoort tot de "kommer en kwel"-serie.

Angst
Depressie
Dood
Emo
Fobie
Geld
Oorlog
Paniek
Pepsi
Zelfmoord

Hij is ongelukkig. En jij?

“Is dat misschien iets voor jou, Kumi-Chan?”
~ YUI over Zelfmoord

“Bek dicht vuire trut!”
~ Koda Kumi over YUI

“Ich bin gottverdammt nicht egoïstisch, Kijk nou eensch wat ich voor das Mofse volk hab getan! ”
~ Hitler over Zelfmoord

“Mwhagagagahaha oooow ik heb er de kraaaaaaaacht niet meer veeeurr”
~ Gerard Joling over Zelfmoord

“In Sovjet Rusland, zelfmoord pleegt JOU!!”
~ De situatie in Sovjet Rusland over zelfmoord

“Whuwmmmuhh mmmowwhh mohhmuu wuumuu”
~ Kenny McCormick over zelfmoord

Zelfmoord (Mofrikaans: abschied nehmen) is een hype die vooral voorkomt onder emo's. De grootste veroorzakers zijn Gerard Joling CD's, spruitjes en een tekort aan zelfrespect. Veel mensen die Zelfmoord plegen krijgen later spijt en komen tot inkeer, ook zijn er mensen die seriezelfmoord plegen, meestal zijn dat talibanstrijders die zichzelf verscheidene keren opblazen temmidden van een grote groep Christenen of Joden. Zelfmoord is egoïstisch vanwege het feit dat het in veel gevallen een grote troep maakt.
Inhoud
[verbergen]

1 Ingewikkelde manieren om zelfmoord te plegen
1.1 Snijden
1.2 Gerard Joling
1.3 Patatvorkje
1.4 Springen
1.5 Gas
1.6 Kogel
2 Lijst van overige manieren
3 Is zelfmoord een ziekte?
4 Medicijn
5 Enkele laatste woorden
6 Wanneer is zelfmoord wel toegestaan?
7 Amusement
8 Zie ook
8.1 Voetnoten

[bewerken] Ingewikkelde manieren om zelfmoord te plegen

Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Makkelijk is saai en levert afkeurende blikken op van de achterblijvers. U wilt toch niet voor eeuwig herinnerd worden als iemand die altijd de weg van de minste weerstand koos?
[bewerken] Snijden

Snijden, in de volksmond ook wel emootje doen, is een van de meest gangbare manieren om zelfmoord te plegen voor emo's. Het wordt veroorzaakt door een tekort aan zelfrespect en is meestal besmettelijk. Kenmerken van mensen die op deze manier zelfmoord plegen of getracht hebben te plegen zijn littekens op de armen en een 'het zal me een worst wezen' houding. Deze manier geeft lekker veel bloed, dit noemen sommigen misschien werkverschaffing maar in feite is het gewoon hinderlijk en vies. Gothics, ook een vorm van emo's, hebben er juist wel plezier in om in hun polsen of dergelijks te snijden. Anonieme gothic: "Het werkt heel bevredigend, zo'n mes in de pols.
[bewerken] Gerard Joling
Pas op, Gevaar!

Omgaan met deze 'relnicht' of het beluisteren van zijn haar muziek is dodelijk, dit is een feit dus het vrijwillig beoefenen van een dezer daden wordt algemeen beschouwd als zijnde zelfmoord. Er is echter een geval bekend van een man relnicht genaamd Gordon die beide acties vrijwel zonder enig nieuw letsel heeft overleefd, hiermee is hij zij direct ook de enige levende zelfmoordenaar. Deze manier van zelfmoord is de meest schone en economisch vriendelijke manier om jezelf van het leven te beroven. Nadelen zijn helaas dat het de meest pijnlijke en luidruchtigste manier is om het te doen. Sommige mensen geloven dat zelfmoord in het echt een ziekte is opgelopen door besmetting met deze man relnicht, dit omdat bijna elke vorm van zelfmoord terug te koppelen is aan Gerard Joling. Helaas heeft men de link met emo's nog niet gevonden.
[bewerken] Patatvorkje

Met een patatvorkje jezelf prikken is een ingewikkelde manier van zelfmoord. Het komt veel voor dat ze zichzelf met een houten of met een plastic vorkje prikken. Meestal doen de zelfmoordgasten dit in hun arm of neus , maar dit kan verschillen. Mensen die dit doen, doen dit meestal omdat ze geen geld hebben. Zwervers bijvoorbeeld. Dat is dus een voordeel: Het is niet duur. er zijn ook speciale patatvorkjes van diamant. Het verhaal gaat dat Cleopatra zichzelf met een een patatvorkje heeft neergestoken.
[bewerken] Springen

Springen is een meer ingewikkelde manier van zelfmoord plegen. De kans dat je anderen meeneemt door bovenop ze te landen of dat je springt met parachute is zeer groot, volgens het CBI liggen de kansen ongeveer op 80%, dit komt vooral omdat zelfmoordenaars meestal dom zijn en dus altijd wel eens een poging met parachute hebben gedaan. Ook deze manier laat veel troep achter, zowel emotioneel als bloed. Springen in een gladde douche met een hoofdlanding werkt meestal ook vrij snel. De grootste reden om te springen is om geen homofiel te zijn zo blijkt uit een zelfmoordbrief van een Après-skibar eigenaar.

Als je nu niet springt! Als je nu niet springt ben je een homofiel!

Dit brengt ons dan weer bij Gerard Joling die ook homofiel is. Men gelooft dan ook dat zelfmoord misschien een ziekte is die verspreid wordt door deze man relnicht.

De beruchte emo/gedrochten/meidengroep Tokio Hotel moedigt deze vorm van zelfmoord ten zeerste aan met hun nummer Spring wel. Dit was gelukkig een grote hit in de emo gemeenschap.
[bewerken] Gas
Pas op met gas.

Zelfmoord door middel van vergassing is een vrij schone manier om er een einde aan te maken. De meest gebruikte manier is door de gaskraan van uw lokale leveancier open te zetten en het daaropvolgende dagdeel flink te inhaleren. De kans om anderen mee te slepen naar het eeuwige vakantieoord is echter vrij groot. Dit komt door het explosiegevaar die een open gaskraan met zich meebrengt. Minder asociale manier om te vergassen is door bijvoorbeeld je auto aan te zetten en de garage te laten vullen met koolstofmonoxide. Rita Verdonk heeft dit ooit ook geprobeerd maar haar auto wou niet starten. Gerard Joling heeft ook veel last van gas maar volgens vele experts is dit geen plausibele connectie.
[bewerken] Kogel

De kogel is een hele bloederige manier om zelfmoord te plegen, hersenen blijven hierbij meestal niet gespaard aangezien iedereen het zo nodig vind altijd in het hoofd te schieten. Dweilen is hierbij niet erg effectief aangezien het vooruit zwabberen van het brein in principe hetzelfde is als een spons vol bloed over de grond vegen. Leeghoofden horen zichzelf door een ander vitaal orgaan te schieten bij het ontbreken van de hersenen. Door de longen schieten valt echter weer onder verdrinking of verstikking.
[bewerken] Lijst van overige manieren

Soldeerles geven aan mensen met ADHD;
Kogelvis eten;
Erica Terpstra uitdagen tot een potje sumo-worstelen;
Rita Verdonk haar auto starten;
Meer dan drie bewerkingen op Wikipedia maken;
Jezelf schoon schrobben in kokende olie;
Je eigen hoofd opeten;
Jezelf doodhuilen (net zolang huilen tot je uitgedroogd bent en sterft);
Vergif drinken;

Eten is niet goed voor je!

Stoppen met eten;
Met zoutzuur gorgelen;
Emo worden;
Een baantje zoeken bij Sesamstraat;
Wedstrijdje treinenkoppen houden op Utrecht-centraal;
Proberen een meteoriet af te wenden met je lichaam;
Bungeejumpen met een ongemeten koord;
Bezemsteelrace houden in kreupelhout;
Jezelf verbranden;
Blank zijn in Rotterdam;
Zwart zijn buiten Rotterdam;
Denken dat je Jezus bent met Pasen;
Zeggen dat je Mohammed bent in een moskee;
0liebollen bakken in terpentine;
Je laten knippen door een blinde kapper met Parkinson;
In de buurt komen van een blinde kapper met Parkinson en een scheerapparaat;
Deelnemen aan 'De Gouden Kooi';
Een willekeurig politiebureau buiten Nederland inlopen met een geladen pistool;
PvdA stemmen;
Alternatief willen genezen van kanker;
Feiten plaatsen op de Oncyclopedia;
Je vrouw laten rijden;
Indien je vrouw bent, zelf rijden;
Een spijkerstapelbed nemen en Erica Terpstra boven laten slapen;
Je zandbak leeg eten;
Luisteren naar Tokio Hotel;
Met een exemplaar van Harry Potter voor de deur van de kerk gaan staan zwaaien;
Jezelf in beton gieten;
Enkeltje Turkije met Onur-Air boeken;
Je leven op E-bay zetten;
Gerard Joling luisteren;
Tribal Wars spelen;
Een Runescape-account maken, 'gehackt' worden omdat je wachtwoord hetzelfde is als je inlognaam en er dan zeer, zeer verdrietig om zijn;
Naar school gaan en de les volgen;
De liefde bedrijven met een kettingzaag;
Met Turkish Airlines vliegen;
Justin Bieber luisteren;
Langer dan 7 uur achter elkaar Runescape spelen;
Fan worden van Tokio Hotel;
Te vaak anime kijken;
Een fataal orgasme krijgen door het overmatig kijken naar Blacktoon Network;
Met Erica Terpstra samen in een Mini Cooper zitten;
Geert Wilders aan de macht laten komen;
Een glitterpak gaan dragen en jezelf Gordon gaan noemen;
Netjes oversteken als je geen auto ziet aankomen (omdat de zon je verblindt);
Tot het bittere einde vertrouwen dat de gehoorzamen gespaard zullen worden

[bewerken] Is zelfmoord een ziekte?
Ziekte of niet, men blijft er nog steeds voor waarschuwen.

Men is er nog niet over uit of zelfmoord een ziekte is, er zijn echter veel dingen die in verband kunnen worden gebracht met Gerard Joling, men is sinds oktober 2005 experimenteel bezig op het lichaam van deze relnicht om een overeenkomst te ontdekken tussen de genetische structuur van hem haar en zelfmoordenaars.
[bewerken] Medicijn

Hoewel alcohol een remmende werking heeft is er tot op vandaag nog geen remedie voor zelfmoord gevonden. Over antidepressiva is bewezen dat dit middel niet helpt.
[bewerken] Enkele laatste woorden

“WAT dronk ik!?”
~ Socrates

“Don't worry, mate. Stingrays can't swim backwards. Watch!”
~ Steve Irwin

“Dit bedoelde ik niet met VOC-mentaliteit”
~ Balkenende

“Ook gij Brutus?”
~ Popeye

“Wedden dat ik onsterfelijk ben?!”
~ Henk de Onsterfelijke

Onzinnen.png
Onzinnen2.png
Over laatste woorden wordt veel gepraat.
Daarom is er bij onze OnZinnen een pagina over laatste woorden!


[bewerken] Wanneer is zelfmoord wel toegestaan?

Als je...

...een levensvoorraad kroketten wint als je net lid van het WSPA bent geworden;
...vriendin vreemd gaat met Gerard Joling;
...om religieuze redenen anderen met je meeneemt;
...een acteur van 40+ bent wiens carrière hoogtepunt een reclamespotje van de Hema is;
...overtuigt kanonskogelrijder bent maar in een nofly-zone woont;
...in een wereld leeft waar vrouwen besluiten dat ze mannen niet meer nodig hebben voor sex;
...Harry Potter best wel een goed boek vond;
...een piloot in een propvolle Airbus bent;
...Youp van 't Hek best wel leuk vindt;
...Youp van 't Hek bent, wat betekend dat je Youp van 't Hek best wel leuk vindt;
...graag je hoofd kaalscheert en denkt dat een man genaamd Hitler top was;
...de huidige minister president van Nederland bent;
...graag anaal wordt genomen door paarden;
...Hans en Grietje dappere kindertjes vind (stelletje bejaardenmoordenaars!);
...in Limburg woont;
...je zo weinig aan je leven hebt dat je runescape speelt;
...emo bent;
...jumpstyle geweldig vindt;
...je fan bent van Tokio Hotel;
...euthanasie niet werkte;
...een otaku bent geworden;
...je nog nooit van Balkenendeman hebt gehoord;
...je sowieso al geen leven hebt;
...je liever op Wikipedia kijkt;
...Adolf Hitler een verschrikkelijk artiest vind;
...je je echte geld inruilt voor Habbo-credits;

[bewerken] Amusement

Hoewel zelfmoord egoïstisch is zijn er ook wel leuke dingen mee te doen. Misschien ziet Joop van de Ende er wel mogelijkheden in om er een musical van te maken. Ook zou er een reality serie mee gevuld kunnen worden. Te denken valt dan aan de zelfmoord van de week. Of het ware X gevoel, "Die before you try" of "Zelfmoord met de sterren".

En nu mag je stoppen met lezen !

http://oncyclopedia.net/wiki/Zelfmoord
laatste aanpassing
ik zit nu te twijfelen tussen pannekoeken of bolletjes
poffertjes dan maar
Uitspraak van ZoNietDanToch op zondag 20 april 2014 om 09:49:
pannebolletjes zijn het geworden


bierpannekoekjes zijn ook lekker,,,,

Nou ja niet zo lekker als normale flensjes maar toch heeft het iets apparts,,,,,

Recept is heel eenvoudig,,, doe door het beslag een gedeelte bier naast het melk en ei,,,,,,
zijn ze niet ergens gewoon kant en klaar te verkrijgen dan ?
Uitspraak van ZoNietDanToch op zondag 20 april 2014 om 20:55:
zijn ze niet ergens gewoon kant en klaar te verkrijgen dan ?


is geen vraag naar, normale pannekoeken zijn ECHT gewoon lekkerder hey , maaaaaar het is wel leuk om 1 keertje te maken
jammer, ben niet zo'n keukenprins
Uitspraak van ZoNietDanToch op zondag 20 april 2014 om 21:01:
jammer, ben niet zo'n keukenprins


nou ja als je het ECHt wilt dan kan je het een keertje vragen in een pannekoekenhuis, dan neem je zelf een dicht biertje mee en vraag je of ze het willen maken voo rje
jaaa ik zie me al aankomen :lol: "en hier beste man nu dat we toch bezig zijn, gooi dit flesje hasjolie er ook maar gelijk doorheen" ;p