Partyflock
 
Forumonderwerp · 19181
­ Nederland
Voor de mensen die nog op zoek zijn naar draaitafels is dit misschien een tip:

Bij de Bijenkorf verkopen ze nu 2 Numark draaitafels (metalic grijs met zwart) incl. 2 direct drive, mengpaneel en hoofdtelefoon voor
€uro 599,- (FL. 1320,- piek)

Ze staan uitgestald bij de Chill-Out om uit te proberen...
laatste aanpassing
 
ze moeten technics neerzetten ...
Tja...ik werk niet bij de Bijenkorf...ik geef alleen maar een tip...
 
geef hun die tip van de technics dan :P
das toch pas donderdag,

kijken of ik ff geld kan lenen ga ik ze halen, lijkt me wel leuk beginnerssetje
 
Let er alleen wel op dat het tafels zijn die gemaakt zijn voor turntablism/hiphop. Dit vanwege de andere plaatsing van de tafel. Als je ze terug draait in "normale" stand zit het heel raar met pitch en de toonarm. Als je house wil gaan mixen zou ik het zelf niet doen. Ga je voor scratches en hiphop is het een goede aanrader.
Is pas vanaf donderdag ja, do/vr en za...Dolle Dwaze Dagen...%-)


In R´dam stonden ze afgelopen week al bij de Chill-Out om uit te testen...
 
toemaar....
tip: koop ze niet!!

vorige week zaterdag heb ik samen met Jakuza in de ChillOut in Enschede gedraaid, en die apparatuur is echt té slecht..
Mengpaneel van 10 bij 10 centimeter, 2 kanaals, zonder middentoonregeling, zonder booth of record uitgang, veel te gevoelige kleine fadertjes etc.
De draaitafels hebben een vreselijk zwakke motor; plateau stopt mee als je de plaat tegenhoudt, ze draaien ook niet altijd even snel.... vette afrader dus. 599 euro is daarvoor ook absoluut geen koopje.
Je kan ze in battle en club-mode zetten maus, dus maakt niet zoveel uit, en arm en pitch zitten dan ook niet echt raar ofzo.
Verder zou ik het niet kopen, want bij de eerste beste site op internet krijg je ze goedkoper, ik zag hetzelfde setje op een site voor 525 euro.
ik werk bij de bij en je kan ze helemaal niet uitproberen volgens mij, omdat er de hele dag al een dj staat te draaien.....opzich wel lekker, werken met dj op de achtergrond!!!! maar ik ga nu slapen, want heb zo drie dwaze dagen!!!!
toch maar ff doorspare voor sltjes he?? jah, heb van t weekend nog op soundlabs gedraaid, maar voor die dinge moet je heel lief zijn als je ze bij wil sture, ik wil toch wel dat die tafels tege een stootje moete kunne!!
ik mix nu af en toe bij een vriend van me die een zeer aparte combinatie heeft staan;

technics sl 1200 & een soundlabje (belt drive of course..).... maar hoe gek t ook klinkt, ik mix veel beter op die soundlab dan op die technics!! dat 'stroeve' vind ik maar nix
mmmm nou, ik hou wel van stabieliteit!! Als je bij zo een soundlab een duwtje geeft, dan blijftie door lope en loopt ie niet meteen weer op t goeie tempo, met afremmen pcies t zelfde, dan moetie weer op gang kome en dat schiet echt nie op!
ja zo'n zet geven is idd wat minder...maar ik draai meestal aan die pin die in t gaatje vd plaat zit

(zal vast wel een naam hebben in t vakjargon...)
mmmmmmm kom ik zo 123 niet op, whehehe, maar dat werkt nie altijd, als je die plaat een flinke duw wilt geve... Wil toch echt stabiele turntabeltjes hebbe!!