Partyflock
 
Forumonderwerp · 19175
­ Nederland
Adjunct-directeur R. Offers van zorgverzekeraar Azivo vindt dat operaties om het maagdenvlies te herstellen eigenlijk in het ziekenfondspakket zouden moeten worden opgenomen. Volgens Offers leven we nu eenmaal in een multiculturele samenleving, en horen daar dit soort ingrepen bij. Offers pleit voor een wijziging van de ziekenfondswet.

Op dit moment worden operaties om het maagdenvlies te herstellen niet vergoed. Reden daarvoor is dat er voor de ingreep géén medische noodzaak is.

Maagdenvlies herstellende operaties worden vooral ondergaan door jonge moslimvrouwen. Voor hen is het heel belangrijk om als maagd te trouwen, maar dat lukt vanwege de vrije seksuele moraal in ons land steeds minder moslimmeisjes.
 
Wat een hypocrisie. Alsof je na zo'n operatie weer maagd bent. Echt, het moet niet gekker worden! :S
laatste aanpassing
Ik vind het onzin echt niet dat ze van onze belasting geld een operatie gaan doen omdat ze sexs hebben gehad voor het huwelijk

Wordt steeds gekker in Nederland
laatste aanpassing
 
idd... opsjateren... weer zo'n kut voorbeeld... :S... alsof dat zou gebeuren in hun thuis-land :S (N)
%-) Kom op zeg........... die vrouwtjes kiezen er zelf voor om voor het huwelijk sex te hebben, dus moeten ze ook de gevolgen accepteren. Dus laat ze maar zelf dokken hoor....
 
Helemaal mee eens!
 
Hier ben ik het dus echt niet mee eens.

Het heeft trouwens weinig nut om het maagdenvlies te herstellen want iets van 70% van de meisjes bloed niet eens bij de eerste keer.
als ze het dan dichtnaaien met naald en draad :P
 
wat is dit nou weer voor iets......
 
Nou dit vind ik dus echt onzin.
Ten eerste is het hun eigen schuld dat ze geen maagd meer zijn en moeten ze de gevolgen van hun eigen daden onder ogen zien.
En ten tweede wordt je echt niet ineens weer maagd door het maagdenvlies te herstellen.
Echt dommer kun je niet zijn.
 
ik vind het sowieso al een redelijk hersenloze cultuur op zich...

(of ben ik nu een racist :P)
 
Lastig, het gaat natuurlijk twee kanten op:S
Laat ze dan voorgoed dichtnaaien. Als je zo stom bent om uberhaupt zo een operatie te willen... :-S
 
LOL
En waarom bloedt het niet, omdat het maagdenvlies ( is trouwens maar een randje in de schede en geen vlies) al gebroken is door fietsen, paardrijden ed, dus ze hoeven geen sex te hebben gehad.
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Wat is dit voor bull shit?

En ik moet wel betalen voor de tandarts.....
 
tjonge jonge, wat een onzin zeg..

Misschien wel een multiculture smaneleving, maar dit gaat wel heel erg ver.

Kijk dat deze moslimvrouwen dat graag willen moeten ze zelf maar weten, maar dat ik daar als burger voor moet betalen?:s beetje belachelijk, moeten ze zich op het moment dat ze zich laten ontmaagden maar beter overnadenken..

:devil:
Eigenlijk weinig aan toe te voegen. Ik ben het met de rest eens.
 
jezus wat een onzin!!! daar ga ik echt niet voor betalen als ik later een baan heb. laat ze dat maar mooi zelf dokken als ze zich aan die kutregel van maagd blijven voor het huwelijk willen houden. sorry hoor die lui zijn echt dom. wat er al stond, dat 70% niet eens bloed bij de 1e keer. en dat begrijpen die mongolen nou nog steeds niet!!!! ECHT DOM!! ik had eerst een documentaire gezien 'het huis van mijn vader' ofzoiets. daar zeiden een stel van die lijpe lui ook al, ja een meisje moet bloeden, anders is ze geen maagd meer, en is ze als couscous van gister!!! en aan onderzoeken dat 70% (of weet ik veel hoeveel het is) niet bloed bij de 1e keer hechten wij geen waarde!! hallo anders ben je ff bekrompen!!
laatste aanpassing
 
Maar we betalen wel voor de vooebehoedsmiddelen en de abortussen en de bevallingen%)

Dit is echt al heel lang zo en ik kijk er van op dat jullie dat niet weten.

Natuurlijk zijn er oook onder de moslims strenge ouders die hun kinderen nog willen uithuwelijken en dan moet de dochter maagd zijn.
Door een ongelukje...lach maar vast...met b.v de fiets of door een aanranding/verkrachting zelfs door zelfbevrediging kan een maagdenvliesje breken.

Als het meisje dat weet dan is zij voor haar oudersdus vreselijk fout en in die landen daar en soms ook nog hier word zo`n meisje verstoten,in die landen zelfs vaak nog vermoord.

Hier zijn ook bekrompen vaders die de poten van hun dochter breken als ze zwanger thuis komt.

Er zijn er onder die meisjes die zo bang zijn dat ze weglopen naar blijf van mijn lijf huizen en soms zelfmoord plegen.

Deze ingreep die ze dus ondergaan is slechts een kleine te vergelijken met het knippen van amandelen en door ieder ziekenhuis te doen.

Ik zelf vind jullie dus weer net zo bekrompen omdat het om een moslim gaat en om een medelander.
Over al hun abortussen en alle andere kosten hoor ik jullie niet.

Jullie hebben liever dat dat meisje de touwtering geslagen word of zelfmoordpleegt dan dat zo`n behandeling in het ziekenfondspakket moet%)

Wat moeten jullie toch iedere avond naast jullie bedje -wie dan ook- danken dat je wiegje hier heeft gestaan.

En maar hopen voor de nederlandse meisjes met ouders die niet de moslim cultuur hebben maar wel een haast dezelfde denkwijze en die zwanger thuiskomen,dat de opvang voor hun allemaal gesubsidieerd blijft,ander word het nog drukker op de e.h.b.o.

En ThijsjUUUh,waarden en normen,vaak zelfs respect, wat hik ik tegen dat zinnetje van jou aan......die mongolen.....%)
 
Ze kan beter een naald mee naar bed nemen in der huwelijksnacht. Dat wordt trouwens ook veel gedaan.
 
Angst is een slechte raadgever%)
maar jammer dat er altijd nog ouders zijn,die hun kinderen echt zo terroriseren,met al dat dreigen krijg je toch geen respect terug en zeker geen liefde.

Mijn man begon ook al eens een keer met ik breek je poten als....ik kon alleen maar antwoorden,voor die tijd heb ik je klauwen al gebroken....schei eens uit.%)
 
Gabber Mamma, het gaat mij erom dat ik het hypocriet vindt van die meisjes. Als het in het ziekenfonds komt, dan kunnen ze dus voor het huwelijk met iedereen naar bed gaan en dan toch "maagd" het huwelijk ingaan. We leven nog altijd in NL, waar vrouwen geëmancipeerd (horen te) zijn. Er bestaat keuzevrijheid.

Als een meisje ervoor kiest om geen maagd meer te zijn voor het huwelijk, dan is dat haar keuze. Als ze dan verstoten wordt door haar familie, dan is dat niet leuk, maar als zo'n meisje uitgehuwelijkt wordt, dan is ze vaak net zo ongelukkig.

En wat als een meisje nog maagd is en ze bloedt niet? Wordt ze dan ook verstoten?
En waarom kunnen islamitische jongens wel "alles doen" voor het huwelijk? Bij hun valt het toch ook niet te controleren? Zoals ik al zei, hypocrisie.

Ik wil liever dat de opvang voor deze meisjes vergoed wordt, dan zoiets belachelijks als het herstel van de maagdenvlies.
 
Er weleens aan gedacht dat ook nederlandse meisjes van deze mogenlijkheid gebruik maken...neee?
dom.,want dat is wel zo.

Bij de gereformeerden en bij de Katholieken zijn er ook zat meisjes die heel ouderwets zijn en als maagd het huwelijk in willen.
En er blijven naast de hypocriete gevallen altijd nog de gevallen waar ik het over had.
De verkrachting/aanranding/zelfbevrediging,soms zelfs door een tampon.

Waarom worden de meisjes in Nederland al eeuwen sletten genoemd en jongens mogen maar rondneuken?
Waarom mogen mannen minaressen erop na houden en zijn vrouwen dan hoeren of in ieder geval ontrouw?
B.V Harry Mens??????

Komt nog geen moslim aan te pas:)

Waarom mogen Joden wel een besnijdenis laten uitvoeren en is dat geaccepteerd en herstel van een maagdenvlies niet??

Mogen jullie de Moslims soms niet:D
 
:O dus ik mag gewoon rondneuken & minaressen houden?
 
van mij wel schat,gebruik je wel condooms...moeten trouwens ook in het ziekenfonds pakket...%):D
 
Ok, Gabber Mamma, misschien had ik het woord islamitisch weg moeten laten. Ik heb het over meisjes in het algemeen, welk geloof dan ook.
En wat verkrachting/aanranding/zelfbevrediging, etc. betreft; het herstel van de maagdenvlies neemt niet weg dat dit is gebeurd. Ben je na zo'n operatie opeens niet meer verkracht?
 
Overigens vraag ik me af of dit in islamtische landen WEL vergoed wordt. Denk het niet :S
 
*zucht*
dit is weer zo ja/nee discussie die bol staat van de hypocrietheid van iedereen

IK vind voor mannen en vrouwen het verkeerd om rond te neuken!! WEGENS AIDS/SOA's!!!! daar de meeste mensen toch nog net niet goed genoeg omgaan met condooms en andere voorbehoedmiddelen.

VOORLICHTING hier over is zwaar belangrijk ook bij alle culturen zoals bijvoorbeeld moslimdames die vaak te onwetend zijn >>> leer de dames ook dat sex niet moet
als een man wat van je wilt moet ie maar laten zien dat ie huwelijkskanidaat is (play hard to get maar dat moeten ze wel leren want ja ZE worden nog steeds klein gehouden door hun domme traditionele mannetjes)*zucht* hier zullen vast weer een boel mensen niet met me eens zijn want dom of weet ik wat valt verkeerd :(

uhm sorry het topic>> weinig verstand van het herstellen van maagdenvliezen weet niet wat het kost weet niet of het een pijnlijke operatie is of whatever. Maar als het levens scheelt tsja dan zou ik zeggen stop het in een ziektenkosten verzekering >> ik denk echter daar het een speciale behandeling betreft dat het in het aanvullende pakket komt te vallen en misschien met een eigen risico als het een dure behandeling is weet ik het dat zou ik moeten navragen.
 
nee,zwanger raken na een verkrachting en abortus plegen neemt ook de verkrachting niet weg.

Siliconen aanbrengen voor sexy lippen of vollere d cups,of liposuctie voor smallere dijen,verfraait misschien het lichaam,maar verandert ook je karakter niet.

Lieverd,het gaat niet om de oorzaak,het mag niet om de oorzaak gaan,bij ons leken.Het gaat erom dat de medische wetenschap er is/het kan en dat er dan ook gebruik van gemaakt kan worden.
Ik zie ook liever plastische chirurgie bij mensen na brandwonden,verminking etc.

Ik zie ook liever geen abortussen.

Maar wie ben ik om anderen dat te ontnemen wat zij belangrijk vinden aan hun lichaam.??

Geen reageerbuisbevruchting...accepteer maar dat je geen kinderen kan krijgen enz.

Dit onderwerp kan je zo uitrekken.

Ons mooie uitgebreide gezonheidszorg is er voor iedereen,en ik vind dat een ieder daar van mag meeprofiteren.

Als iemand zijn maagdenvlies terug wil ,vind ik dat een team van arts en therapeut/psychiater dat moet uitmaken.
Net als maagbalonnen en borstvergrotingen.
Net als een abortus of het afstaan van je organen.
Laat het over aan de specialist en laten we niet allemaal moralisten in de dop worden op vakgebieden waar onze kennnis niet ligt.

Schoenmaker blijf bij je leest.:)

Wat voor jou een peece of cake is ,is voor een ander het eind van de wereld.

En of het daar vergoed word is niet aan de orde.
We/ze zijn nu hier.
wonen,werken,leren hier.

Als ze terug moeten of gaan dan is het hun probleem dus weer daar.
Nu hebben we het over hier.
En ook over Nederlandse,hollandse volbloedjes:D die er ook van gebruik maken.
laatste aanpassing
 
2 Fallen.

Er zijn ook genoeg moslim meisjes die vreselijk veel van een jongen houden en al heel lang met een jongen omgaat,verkering heeft,misschien stiekum.
Met zo`n jongen ga je dan ook verder in de liefde en dan opeens komt je vader en komen je broers en vertellen je dat het zover is en dat je binnen drie maanden aan jongen die en die uitgehuwelijkt word,dat stond misschien alvast vanaf je geboorte.

Dus misschien was hun vrijen een daad van liefde en vreeen ze ook veilig.

er zijn zoveel kanten aan een zaak.

was alles maar zwart/ wit,zoveel makkelijker:)
laatste aanpassing
 
Lieverd,het gaat niet om de oorzaak,het mag niet om de oorzaak gaan,bij ons leken.Het gaat erom dat de medische wetenschap er is/het kan en dat er dan ook gebruik van gemaakt kan worden.
Ik zie ook liever plastische chirurgie bij mensen na brandwonden,verminking etc.

Ik zie ook liever geen abortussen.

Maar wie ben ik om anderen dat te ontnemen wat zij belangrijk vinden aan hun lichaam.??


Ik zal ook de laatste zijn die iemand verbied iets aan zijn/haar lichaam te veranderen. Waar het om ging, is of het vergoed moest worden door het ziekenfonds.
 
Ja,dus...:D,volgens mij..
slaat nergens op om dat te vergoeden

ben je braaf maagd is je maagdenvlies(wat geen vlies is) allang kapot op je 10de gegaan door je
liefde voor Ballet,paardrijden enz.
Er zijn maar weinig meisjes die bloeden bij de 1ste keer.
Het leuke is :

Er bestaat helemaal GEEN maagdenvlies!!

Maar dat zullen de meeste toch niet snappen..

Dat is het zelfde dat mensen zeggen dat je van mastruberen doof word :S


..

....

......

Wat zeg je :S
 
tsja...
 
nou ja zeg.....
Je kan die vrouwen natuurlijk ook op de kop zetten en er kokende melk ingieten ..... en voila

















Een nieuw vliesje :D
Ik wil m'n eerste kwakje ook weer terug.








































Dat was vorige week. ;D
laatste aanpassing
 
Artiest William Tech
Maagdenvlies herstellende operaties worden vooral ondergaan door jonge moslimvrouwen. Voor hen is het heel belangrijk om als maagd te trouwen, maar dat lukt vanwege de vrije seksuele moraal in ons land steeds minder moslimmeisjes.
Alsof je na zo'n operatie weer maagd ben :kots:
kom op zeg, als je zo'n slet ben dat je voor je huwelijk niet van een pik af kan blijven dan verdien je het niet om moslim te zijn, en is zo'n operatie dus gewoon onzin

natuurlijk geld dit niet als je verkracht ben, dan is het een ander verhaal
laatste aanpassing door een beheerder
Kan me best voorstellen, dat die moslim-meisjes niet willen wachten met sex totdat ze getrouwd zijn *stomme regel ook*
Maar dat ze nou het maagdenvlies weer heel maken, vind ik wel een beetje ver gaan, maarja, anders worden die meisjes misschien wel verbannen door hun familie, of in het ergste geval vermoord door familie :(
 
alles wat je aanvoert is boven aangehaald/verdedigd enz.Willempie

Dus alle meisjes die geloven zijn sletten als ze van een jongen houden en er mee slapen.
Jee,je lijkt mijn moeder wel.
Die dacht ook dat ik in drie jaar verkering alleen hand vast hield:D

maar mochten ze in de problemen raken en er is iets als een hersteloperatie,ben ik blij dat jij geen medicijnen studeert.
Fijne dokter,fijn meedenkend/voelend mens.

Maar ik heb hierboven genoeg beargumenteerd.
Ik blijf r denk ik toch bij dat het de moslimhaat is.
laatste aanpassing
Heb je weleens gehoord hoe moslim-mannen praten over moslim-vrouwen?????????
"het zijn allemaal hoeren"!!
Maar ze trouwen er wel mee :(
Ik vind het ook onzin... Okee dat die operaties er zijn, en okee als die meisjes zo graag hun maagdenvlies terugwillen, maar laat ze het dan wel zelf betalen! Zoals al eerder is gezegd - bij verkrachting is het een andere zaak!
HEY?? waarom is mijn reply verwijderd ??? die ik net heb geplaatst :S
ASJ t maar Gheil ish mag allesch !!!
 
Die doctoren hebben het al druk zat.
Het is dus gewoon onzin om een operatie te doen voor niet medische doeleinden.
Tja grote onzin! Het ligt ook aan de cultuur maar probeer y eens je geloof te veranderen of op ander gedachten te brengen!