Partyflock
 
Forumonderwerp · 19171
­ Nederland
 
Artiest Cj Noah
Zo,dit ziet er wel ok uit denk ik zeg!
Maar ik twijffel,of met me vrienden naar OSM,of naar dit?Metropool vind ik opzich ok,en dit spreekt me wel aan.

Dit is voor de echte freaks ofniet?Is dit al eerder geweest?

Meer info graag :)
 
Wel een coole naam, maar waar is het, wat is het??
Werkzaam bij Partyflock
is een nieuw concept in de metropool in hengelo (ov)


La Nuit d'electronique.

Sombere herfststormen worden verdreven door subtielekleine flonkeringen. Een kille industriestad wordt van binnenuit verwarmd dooropbeurende tags en eenvoudige gebeurtenissen.

Soms gebeurt er iets leuks: La Nuit D’Electronique (afgekort La Nuit) is een nieuwe serie dansavonden die iedere eerste vrijdag van de maandplaats zullen gaan vinden.
In samenwerking met het DJ/VJ/PJ-collectief DanceFreaksCollective worden harten verwarmd, ruzies vergeten en liefdes verklaart.

Vrolijke, opzwepende,relaxte, funky, jazzy muziek die toch altijd een beetje underground (lees: net even anders) is. De eerste avond gaan we in volle vaart van start met onder meer het Enschedese Headfirst en de dj’s Mikenzo en Hansablast.

Headfirst behoeft voor de danceliefhebbers van Metropool weinig uitleg: Big-beat, Hip-hop, Drum’n Bass, Rock en Funk zijn de ingrediënten van de zich immer weer vernieuwende Headfirst. Met meer aandacht voor drums en vokalen dan eerder, maar wat is gebleven is de stuwende, opzwepende en tegelijkertijd laidback sound.
Mikenzo is van Big Time Beats en draait Nu Skool Breakz en Chemical, evenals DJ Hansablast die onder andere bij Candyclub in Arnhem draait. Taking with them a little packet of ruff style roaring Sushi hostess named Mizz Mako” (!).
Chillout wordt het in het café, waar onze homegrown dj’s Alley Cat, Southern Depot en The Cue koel geserveerde Abstract Beats en progressive deep house zullen draaien.

En laten we vooral onze Femmes De La Fruit Defendu niet vergeten.


word volgens mij wel leuk alleen de eerst keer kan ik direct al niet :(
maar 8 nov en 6 dec is het zelfde concept dus misschien dan :)
laatste aanpassing
 
Leuk initiatief, alleen Hengelo is te ver:(
 
nie moeilijk doen, gewoon komen ;p
 
Ik ga sowieso hehe
ipv dat zinloze gebeuk ;)

Nee,ik ga gewoon OSM nu al 1x gezien was wel leuk daar niet van.
Weer eens wat anders :)
als ik geen tentamens had de week erna en nexus was neit de dag erna dan was ik wel gegaan maarja het is niet altijd feest :(
 
franzelare ga nou mee,is pas ECHTE muziek ;)
 
ff meeting gemaakt:)
 
het was geilweldig :Dtjek report