Partyflock
 
Forumonderwerp · 1087818
­ Nederland
Wat is de ergste pijn die je ooit hebt gevoeld?

het betreft hier pijn die je fysiek voelt




Mijn ergste pijn ooit:

Op een zondagochtend in de zomer was het heel warm, pffff zuchten en puffen en de thermometer wees het parasolletje aan.

ik had alleen mijn zwembroek aan. Ik hoorde boven mijn telefoon afgaan en in een sprint ging ik richting de trap. Toen sloeg het noodlot toe, ik knalde met mijn scheen hard tegen de punt van een tree. Wij hebben thuis van die hardhouten traptreden zonder afgewerkte hoekjes. Ik kwam nog vol adreline bovenaan de trap, maar toen ik boven was viel ik direct neer en ik schreeuwde het uit van de pijn. Ben toen mijn bed opgekropen en deed mijn kussen in mijn mond om de pijn te verbijten. Ik had daar een kwartier gelegen toen ging ik weer opstaan en voelde het bloed weer richting mijn scheen zakken omg weer enorme pijnscheuten.

De dag erna een enorme bult die langzaam alle kleuren van de regenboog kreeg. echt met recht het meest pijnlijke moment uit mijn leven.
 
Uitspraak van :bounce: stuf-KIKKER :bounce: op donderdag 16 mei 2013 om 13:25:
¡¡¡ was ook wel een héél DOMME actie van je !!!


Zat achterop dus weinig invloed op het verhaal....auto sloeg af zonder fietspad te tjekken....
Liep wel week erna op New Frontier (laaaang geleden op muiderzand) met een mitella en nodige schrammen te feesten hehe
Toen mijn verstandskiezen getrokken werdt , het duurde 2 weken voordat het hersteld was + nog bijwerkingen van de ibuprofen :(
 
(N) gescheurde longspier tijdens long ontsteking :s
 
Gebroken nagel
Toen ik mn ribben had gekneusd en toen ik mn nek wervels had gekneusd . Da waren wel de pijnlijkste dingen.
:P
 
Knieschijf die van zijn plek verschoot en niet meer terug ging uit zichzelf, nog maar niet te spreken over de ( knappe, dat wel) dokter die m weer terug duwde en hier een minuut of 10 voor nodig had. :)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 mei 2013 om 15:44:
Gebroken nagel

:lol:
Mn grote teennagel dwars door midden, toen ik achter een ijzeren schoenlepel bleef hangen.:lol: Deed pas zeer toen ik erna keek, alleen de 5 verdovings prikken verdeeld over 3 tenen waren niet echt prettig...Iets met zenuwuiteinden..
 
Ik ben een keer gebeten
Clusterhoofdpijn
 
De bevalling zelf was zó gebeurd maar die weeen... Verdomme zeg.
En op mijn stuitje van de stenen trap af bij de Burger King op het Leidseplein. Ruim 10 jaar terug maar als het koud is, heb ik er nog steeds last van :s
Uitspraak van :bounce:liinda!:banana: op woensdag 29 mei 2013 om 21:34:
Deed pas zeer toen ik erna keek


Ja,ervoor kijken zal geen pijn doen,toen was het nog niet gebeurd....
enkel gebroken
 
Toen ze het niet genoeg verdoofd hadden bij het verwijderen van de port-a-cath waardoor ik kon voelen hoe ze de huid open sneden en dat ding verwijderden. Heb het wel een paar keer aangegeven, maar meer verdoving geven hielp ook niet.
Toen ik m'n grote teen brak. Eerst een middagje mee rond gelopen. Thuis m'n schoen uit, die kon gelijk niet mee aan :9 leek wel of m'n teen het stukje groeipaddenstoel had gegeten van Alice in Wonderland... Bij het ziekenhuis werd ik ingegipst net tot onder mijn knie :/ Dat was echt kak!
Vorige week mijn enkelbanden ingescheurd (denk ik), dinsdag voor de tweede keer naar het ziekenhuis om te checken. De dag zelf konden ze niks zeggen omdat de bult die er op zat nog te groot was. Dus loop nu op krukken :(

Zaterdag met mixed feelings Decibel :/
 
Knieschijf uit de kom!:|
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 17 augustus 2013 om 17:39:
Knieschijf uit de kom!:|


:X

Zit te dubben: kiespijn vanwege "frictie" of een lange splinter onder vinger-/teennagel.
Kiespijn vooral als er een abces aan te pas komt ,verschot in je onderrug doet ook behoorlijk wat pijn.
zelfs een zonnesteek die me meteen een barstende pijn bezorgde in mijn hoofd
 
Vanaf de 3e tree van boven van de trap afvallen. Ineens helemaal weg. Onder aan de trap wakker worden. Met een hele hoop pijn.
 
Open wond in mn been door brommerongeluk , of buikspier gescheurd
Spiraalbreuk in me linker onderbeen. Hele bot was naar de kloten :s.
Artiest Mani
Blinde darm gesprongen.

Onbeschrijfelijke pijn..
 
Toen ik mijn oog en enkele vingers kwijtraakte door een incident. Kan er nu achteraf wel om lachen , was echt topdagje!
laatste aanpassing
Toen iemand me in schijfjes sneed
 
Reuma pijn... :( heb zulke zware ontstekingsaanvallen dat ik oxicontin (morfine) moet slikken, daardoor is het wat draaglijker geworden en ben ik zelfs weer aan het werk :)
 
mijn bevalling
Toen ik m'n enkel brak op 2 plekken..
toen ik een betonnen plantenbak op mijn gezicht kreeg waardoor mijn gehemelte scheurde
 
Weeen!
Acute galblaasontsteking
Ik heb mijn arm laten rechttrekken zonder verdoving toen deze was gebroken. Godnonde. Maar alles om een spuit te voorkomen. Ik kan je wel vertellen, dat doe ik nooit meer!
Uitspraak van Stuiterdingetje op zaterdag 26 oktober 2013 om 00:11:
Ik heb mijn arm laten rechttrekken zonder verdoving toen deze was gebroken. Godnonde. Maar alles om een spuit te voorkomen. Ik kan je wel vertellen, dat doe ik nooit meer!


ik weet het , zoiets het zetten .
 
toen ik mijn arm op 3 plekken gebroken had door mn lieve paardje, of toen ik tegelijk mn rug en nek gekneusd had met n hersenschudding erbij.. wat is paardrijden toch leuk
 
kiespijn...niet zozeer door de harde, stekende pijn, maar door de langdurige, constante, doffe pijn die door mijn hele schedel trok voor 3 dagen..... werd echt bijna gek en geprobeerd de gehele 3 dagen te kunnen slapen.

En als het op stekende pijn aankomt heb ik last van endometriose, waardoor ik tijdens mijn ongesteldheid...ELKE MAAND zulke steken krijg als een bevallings-wee wanneer ik nr 2 op de plee moet doen. Zit dus wel eens huilend een poging tot schijten te doen, maar meestal eindig ik met 3 dagen gewoon niet gaan -.-
 
Aangereden door een bus, 3 week terug amandelen eruit en begin dit jaar tumor uit mijn nek verwijderd.. Kan niet kiezen tussen die 3.
 
Met me ballen vol op de fiets stang :rot:
Bijna 20 jarig geleden maar goed: Na een blinde darm operatie zou een zuster het verband van de drain naar mijn buik veschonen. Door een onhandige beweging gaf ze een ruk aan mijn gehele darmkanaal. Auw.

Zo'n 10 jaar geleden ontsteking na verstandkies verwijdering. 2 weken knap koortsig van geweest.

2 of 3 jaar geleden bij m'n vorige werkgever door andermans fout tijdens nachtdienst een grote hardhouten boomstam op m'n linkervoet gekregen. Hield me groot, nachtdienst afgemaakt, naar huis gereden tot het best pijn begon te doen. Bleek op meerdere plekken gebroken te zijn plus bloeduitstortingen en zenuwuitval. Het is nog altijd de zwakkere voet die gauw slaapt en koud voelt.

Valt qua pijn nog wel mee voor mij als ik andermans voorbeelden hier zo lees...
Dubbele oorontsteking, weet niet wat me meer dwarszat, het 2 dagen niet kunnen slapen of de continue pijn.
 
ontstoken schouderkapsel brrr...
jaartje of 5 geleden, zomerweer, je bent 13 en je ziet Tour de France dus je denkt dat kan ik ook, ik met vrienden op de fiets keihard fietsen nergens naar kijken en ja.. dan komt er een auto aan, kon wel remmen maar hoe t precies ging weet ik niet meer, ik lag met me kin op de haaientanden en de haaientand was volledig rood van t bloed.

en toen ik 14 ofzo was, constante steken in me borst, wat t geweest is weet ik nog steeds niet, duurde een weekje en toen was het volledig over.
verlies van mn cavia in 1995..
Eerste bevalling!
 
Uitspraak van Stanley3x0 op maandag 13 januari 2014 om 19:14:
verlies van mn cavia in 1995..


Sterkte :bloem:
 
Uitspraak van Stuiterdingetje op zaterdag 26 oktober 2013 om 00:11:
Ik heb mijn arm laten rechttrekken zonder verdoving toen deze was gebroken.


lekker he, heb ik ook gehad, bij mij hebben ze geeneens een verdoving aangeboden, maar gewoon gezegd "we gaan het even rechttrekken" hij had 3 pogingen nodig :lol:

Ach ja was maar korte Piene
Uitspraak van verwijderd op woensdag 15 januari 2014 om 15:53:
lekker he, heb ik ook gehad, bij mij hebben ze geeneens een verdoving aangeboden, maar gewoon gezegd "we gaan het even rechttrekken" hij had 3 pogingen nodig :lol:

Ach ja was maar korte Piene



Autch! Het is en blijft pijnlijk! :( Wel lullig dat ie het niet eens aanbood joh! Varkens tegenwoordig die dokters... :P
Spiraalbreuk in mijn arm, geen pret. Zittend slapen en wakker schrikken en het bot tegen elkaar voelt tikken :/

Schouder uit de kom geschopt door Roemenen in Mallorca. Bijna 20 minuten voordat ze hem terug hadden in het ziekenhuis, gelukkig was ik bezopen B)
laatste aanpassing