Partyflock
 
Forumonderwerp · 827585
­ Nederland
Aangezein hier veel topics worden geopend voor 1 soort pilletje of voor een stomme vraag van "heeft iemand ervaring met ..." dus ik dacht laten we een topic openen waar iedereen even een report geeft over een soort xtc pil die je ingenomen hebt! Maar laten we het wel realistisch houden en kom niet met grote onzin getallen van de hoeveelheid mg MDMA/MDEA/MDA.....
laatste aanpassing door een beheerder
Zeau, ik heb eindelijk het 'xtc-gevoel' gehad:). Ik heb vier keer xtc in de natuur gedaan, maar daar was ik waarschijnlijk toch te angstig of ik dacht er teveel bij na. Ik werd er alleen vaag en warm van (en de eerste keer ging ik "hallucineren", wat ook wel een leuke ervaring was). Ik kreeg alleen dat love gevoel maar niet. Tot ik zaterdag op Thunderdome nog een keer probeerde. Ik stond in de industrial zaal volgens mij en probeerde alleen naar de muziek te luisteren en nergens aan te denken en in een keer werd het een heel lekker gevoel. Alleen het was niet echt stabiel, als er wat vervelends gebeurde ofzo, ging het weer weg en zette het zich om in een beetje een naar gevoel. Een vriend van mij bv ging toen we daar stonden even te hard, en toen hij zei dat hij even weg wilde en moest gaan zitten, kreeg ik dat nare gevoel. Ik ben wel bij hem gaan zitten, maar had ontzettend zin om weer terug te gaan naar die zaal, dat heb ik dus ook gedaan toen ik zag dat het weer wat beter met hem ging. Terwijl ik richting die zaal liep begon dat lekkere gevoel alweer terug te komen en toen ik daar weer stond ging het weer lekker:).
Ik heb toch een beetje het idee dat ik dat xtc-gevoel moet leren ofzo, omdat ik er altijd veel te veel over nadenk en er toch een beetje angst nog in me zit ofzo.
Nou ja, dit moest ik effe kwijt;)
Oja en ik had gisteravond wat gedronken, niet superveel ik was een beetje aangeschoten, maar ik had ongelofelijke koppijn vanochtend en voor de rest voelde ik me ook best brak. Zou dat nog kunnen komen van de xtc afgelopen zaterdagnacht?
 
Rond 22 h blauwe nr 1 :) is nu aan het inslaan :-)
 
Uitspraak van Technoasis op zaterdag 22 december 2012 om 22:32:
Uitspraak van Levensgenieter71 op zaterdag 22 december 2012 om 22:12:Lommelaar! :')
Waar leg dat dan?


Een Lommelaar is een inwoner van het Belgische plaatsje Lommel! JWT?!
X report:
Wat? Blauwe decibels, getest door vriendin rond de 202 mg
Waar? Wazig technofeestje (overigens geen echte technofan.. wel eerder geweest en super avond gehad)

Yes! Het was weer donderdag.. tijd voor het maandelijkse technofeestje. 2 maanden terug super avond gehad dus had er weer lekker veel zin in. Allereerst even een drankje doen bij een vriendin thuis.. rond 23.30 gearriveerd in de 'club'. Meteen maar een halfje gedropt omdat het maar tot 4 uur duurde... DB sloeg geleidelijk in.. na ong 20 min kwam er een grote glimlach op mn gezicht.. heerlijk dat warme gevoel... Wow ik was even vergeten hoe intens gelukkig je ervan wordt. Ik begin vanzelf te dansen, ik ben blijkbaar als ik nuchter ben a-ritmisch voor techno, maar nu krijg ik van mn technovriendin een compliment over mijn 'flow'. Heerlijk gevoel, lekkere klamme handjes, en energiestromen door mn benen. Wow wat een topavond.. om ongeveer 00.30 zit de pil op zn top.. heerlijk gevoel... Geen hallucinaties en zelfs geen strakke kaken. Uiteindelijk rond 3 uur gegaan. Ik voelde niet de 'love'voor de technomuziek als dat ik die voel voor hardstyle. Op de fiets naar hardstyle muziek geluisterd, en jawel het DB'tje klapte volledig terug. Het ritje naar huis duurt normaal 20 minuten... Binnen 12 minuten stond ik voor mijn huis.. wow wat een energie had ik ervan. Nog even een peukkie en toch maar proberen te slapen... Na ongeveer 4 uur klaarwakker zonder het welbefaamde brakke gevoel! Kortom mijn eerste ervaring met blauwe decibels was top. Jammer van de muziek, denk dat ik echt helemaal los was gegaan met hardstyle. De pil kwam lekker geleidelijk op, geen misselijk gevoel of andere narigheden. Overigens af en toe een vlaag van nuchterheid gehad.
Hvl kost een xtc pill daar in Nederland ??,
Beter laat dan nooit!

Iedereen op partyflock beste wensen en een gezond 2013

:bounce:
laatste aanpassing
rooie red bulls
gister gingen ik en een paar vrienden een pilletje slikken, rond 22:30 voordat we dat gingen doen hadden we sos gehaald en lekker een drankje gedronken. rond half 12 kwam pas de inslag en het begon met vlagen van geluk en liefdes gevoel. toen die een maal was ingeslagen voelde blij en gelukkig we hadden de hele tijd zin om ff naar buiten te gaan en een rondje te lopen. maar daar was het echt te koud voor. ik had alleen het eerste uur liefdes gevoel daarna werd het minder maar ging nog zel echt hard. 2 uur later nam ik nog een halfie. ik ben wel over me nek gegaan maar dat heb ik altijd bij inslag.. en het was gezellig lekker muziek aan en space. op een gegeven moment kon ik de ondertieteling niet meer lezen op tv. leek wel of ik dubbel zag. een maal een beetje uitgespaced gingen we slapen, en echt hard hallicuneren dus besloten we nog maar een jointje te roken. maar daar word het niet minder van haha.
was echt een top avond om nooit meer te vergeten.
Uitspraak van liessss123 op zondag 20 januari 2013 om 22:50:
was echt een top avond om nooit meer te vergeten.

Mooi! Je bent nog wel vrij jong trouwens. ):
Iemand ervaring met ' Roze sterretjes ' ?
Ze zijn platter, maar een beetje groter dan de meeste snoepjes.
 
Eerst nog even de vragen beantwoorden van vorige keer:
Uitspraak van strukel op vrijdag 21 december 2012 om 18:11:
Hoe je jezelf voelde op dat moment, hoe lang er tussen heeft gezeten met je vorige keer. Hoeveel je gegeten hebt van tevoren etc,

Voelde me opzich prima, wel enigzins brak. Had de avond tevoren flink hard gezopen en niet heel veel geslapen. Er zat genoeg pauze tussen (3 maanden+). Hiernaast had ik overigens veel gegeten van te voren (waarschijnlijk wel teveel.)

Uitspraak van N-DJ op zaterdag 22 december 2012 om 20:50:
Heb je goed geslapen? (dit is voor mij heel belangrijk) En hoe voel je je verder, heb je echt zin om te feesten met je maten of valt het wel mee?

Slaap viel dus tegen, zin om te feesten daarentegen had ik des te meer!

Hierna de volgende ervaring. Heb de week na td op een random avond (na een gewone stapavond) in een enigzins dronken bui bij een maat thuis besloten om samen nog eenzelfde p'tje te proberen. (het was toch vakantie) Hiervan kreeg ik weer helemaal het oude gevoel terug. Helemaal niet wazig, maar gewoon een uurtje of 3 á 4 lang lekker behoorlijk hard gegaan op een p'tje. Was mooi om een keer in een thuissetting te doen, en gewoon weer een leuke/lekkere ervaring met X.

Achteraf had ik eigenlijk de indruk dat ik het op td wellicht wat meer tijd had moeten geven om op te laten komen. Ben nu wel overtuigd van het less=more principe. Overigens niet gebruikelijk dat ik het iedere week doe. Het liep toevallig zo.Voorlopig minstens pauze tot de zomervakantie. Wilde dit toch nog even met jullie delen.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 januari 2013 om 19:49:
Voorlopig minstens pauze tot de zomervakantie.


Dat zijn veel kruisjes. De mijne gaat pas 27 juli in
Uitspraak van xMichaell op maandag 21 januari 2013 om 19:25:
Iemand ervaring met ' Roze sterretjes ' ?
Ze zijn platter, maar een beetje groter dan de meeste snoepjes.


Laatste keer gebruikt tijdens Defqon.1, heb me prima vermaakt!
Hele dag plezier van gehad, begon na half uurtje in te werken, was niet extreem wazig, vooral heel hard losgegaan op de muziek!
Name: Partyflock

State/Province: Noord-Holland

Logo: Partyflock

Colour: Red/Purple

Shape: Round

Description: This newest batch of PF is a little higher dosed then the previous, it’s tested at 232mg MDMA at local testlab in my city.

Suspected Contents: MDMA

Rating: MDxx High

Warning: no

Tested: no

Consumed: yes

User Report: This pill is to much for me to take at once since i didn’t use mdma for some long time now, it hit me very hard, my eyes rolling and jaw go crazy LOVE IT.

I advice to brake it in half unless you’re a die hard xtc user.

The pill gave me a very long lasting buzz and no real bad comedown.

Just i think it’s a bit to high dosed for my taste haha.

Check my other report for the other batch, they are 197mg tested good enough for me .

Njoy partying on these little devils!
 
Uitspraak van PillReports op donderdag 7 februari 2013 om 11:17:
This newest batch of PF is a little higher dosed then the previous, it’s tested at 232mg MDMA at local testlab in my city.


Zijn er nog mensen die dit kunnen bevestigen ...
In mijn zoektocht naar andere reports over deze pil kwam ik hem ook tegen op pillreports en kwam erachter dat er ook een app voor android bestaat waar je alle pillreports voor nl kunt opvragen. Gelijk gedownload en lijkt heel aardig te werken.

Kennen meer mensen deze app en zo ja wat vind je ervan? Tot nu toe zie ik bijna alle reports die via google te vinden zijn er in terug.

Hier de link http://www.xtc.hardijzer.com/xtc-app/

En graag meer ervaringen, alvast bedankt.

p.s. ik heb net een lichtpaarse van de "andere batch" gedropt en zal straks verslag doen.

EDIT: Hierbij nog even de link naar het oorspronkelijke report op pillreports http://www.pillreports.com/index.php?page=display_pill&id=31088, uit de reacties zou je kunnen opmaken dat het wel ongeveer klopt wat er in de report staat. Meer mensen bekend met deze pil? Of getest ergens en wat was de uitkomst?
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 7 februari 2013 om 11:26:
Zijn er nog mensen die dit kunnen bevestigen ...


Heb de zelfde gehad... Vond het een beetje tegenvallen zaterdag :)
 
Waarom zijn hier helemaal geen partyflocks te krijgen??! :(
Uitspraak van PillReports op donderdag 7 februari 2013 om 15:08:
Kennen meer mensen deze app en zo ja wat vind je ervan? Tot nu toe zie ik bijna alle reports die via google te vinden zijn er in terug.

Hier de link http://www.xtc.hardijzer.com/xtc-app/

En graag meer ervaringen, alvast bedankt.


Manmanman, wat ligt het er dik bovenop dat je gewoon reclame wil maken voor je eigen gare ontwikkelde app en gare pillreports ripoff websitetje. Alle reports zijn gewoon gekopieerd van PR.

FAIL!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 7 maart 2013 om 17:38:
Ik ben jou beste bron. Ik kan je alles leveren!

Bron water?:p

Ik zeg toeteloe :bye:
Iemand toevallig ervaring met witte sonics?
Ze komen uit zuidlimburg en zijn van 2013.
Zou graag willen weten hoe die is zegma.
Xx
 
Uitspraak van Ricky op zaterdag 30 maart 2013 om 10:07:
Xx


xx
naar mijn mening nooooooooit rode sterren nemen, had er 5,5 nodig om het een beetje naar mn zin te hebben, om te huilen !
 
lol al die sterren zijn rommel komen uit breda
daar komt nooit wat goeds vandaan lol
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 28 april 2013 om 20:27:
lol al die sterren zijn rommel komen uit breda
daar komt nooit wat goeds vandaan lol


Tilburg wel wil je zeggen?:lol:
 
Agjah beter als die lambo waar de stier in de vere verte nie te zien is
Werkzaam bij Tryfecta Events
Uitspraak van verwijderd op maandag 29 april 2013 om 12:05:
Op rebirth een paars like duimpje weten te bemachtigen. (geruild, alleen voor in de verzameling,dus niet om te CONSUMEREN).
Toch heeft dit like duimpje zijn weg naar binnen weten te vinden.. Uit eigenfout uit het verkeerde zakje gepakt en toch geconsumeerd..( ja dom..)
Maar dan kan ik maar toch net zo goed even, de ervaring met jullie delen..
Laat ze lekker links liggen.. rotzooi, word er goed beroerd van. Ikzelf heb er gelukkig alleen de laatste 2 uur last van gehad.
Uitspraak van Psychonaut op vrijdag 14 december 2012 om 22:41:
licht blauwe smileys


= troep... naja zit wel wat m in maar rond de 85 mg ofzo..? en je gaat er echt niet lekker op vond ik :(
 
Hahä het verbaast me niks over de paarse like duimpjes zou die
rommel eerder weg pleuren.
laatste aanpassing
 
Haha facebook gekte:s paarse duimpjes haha wtf troep!:roflol:
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 29 april 2013 om 12:43:
Agjah beter als die lambo waar de stier in de vere verte nie te zien is


Niet iedereen pakt makkelijk te produceren logo's zoals jij. Instapperslogo haha.
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 28 april 2013 om 20:27:
lol al die sterren zijn rommel komen uit breda
daar komt nooit wat goeds vandaan lol


Zoveel onzin heb ik nog nooit in 2 zinnen gelezen LOL