Partyflock
 
Forumonderwerp · 19122
­ Nederland
 
Vannacht bij club vibes>R'dam zijn 3 portiers neergestoken...Waar gaat dat heen..?? Ken deze tent niet, iemand die hier meer over weet?
 
sorry ik ken het ook niet en heb er nix over gehoord

beetje triest idd, maar ik wil eerst het hele verhaal lezen met details...
 
Zo'n vermoeden heb ik ook c.c.r ray, heel de stad gaat naar de klote...
 
Op Rijnmond text staat ook niks, zal dus wel loos alarm zijn.

*edit*

hier staat ook (nog) niks.
laatste aanpassing
 
Nee heb het uit betrouwbare bron gehoord, het staat nu ook op www.nu.nl
 
Hoop dat de bezuinigingen om meer geld te vergaren voor een veilig Rotterdam z'n zal vruchten afwerpen...
laatste aanpassing
 
precies!

als je die actielijst zag vd week in de krant waren ze nogal wat van plan de komende jaar

ben benieuwd hoe rotterdam er rond 2005 uit ziet
het officiële ANP bericht:

Drie portiers van discotheek neergestoken


ROTTERDAM (ANP) - Drie portiers van een discotheek aan de Westersingel in Rotterdam zijn zondagmorgen om half vijf neergestoken. Een van de portiers, een 23-jarige Rotterdammer, werd in zijn borst gestoken en moest een operatie ondergaan. Zijn toestand is stabiel.

Twee van zijn collega's, een 35-jarige man uit Schiedam en een 29-jarige man uit Rotterdam, liepen steekwonden in hun gezicht op. Zij konden na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

De daders van de steekpartij gingen er in een auto vandoor. Over de toedracht tast de politie nog in het duister.
 
Rotterdam kwam als onveiligste stad uit de test, lees ik gisteren dat de politie rotterdam-rijnmond het ook nog is het slechtste doet...Zullen wij maar politie worden :)
tIs maar waar je zin in hebt yellow...

Maar vind het belachelijk dat dit soort dingen gewoon ongeveer elk weekend gebeuren... echt schandalig!!!!! Kan er ook niet bij... maar ja....
welke discotheek was het dan
 
Godver, zijn nooit leuke berichten dit. Er zijn er altijd een paar die het voor de rest verzieken:@.
klotuh gastuh, verzieken het inderdaad voor de ander............
jammer is dat toch, hier in amsterdam is het volgens mij niet heel veel beter hoor. laatst ook aantal neer geschoten op het leidseplein.

leuk he dat uitgaan in de grote steden!!
Zieke Lui... jammer dat we de doodstraf in NL niet meer hebben...

Tiefus lui verpesten het voor iedereen...
 
Het was trouwens in Club vibes
Sjezes...
Echt ziek dit..
Is toch niet normaal?! :'(
 
Ach kom eens in Den Helder kijken. Hier is het pas echt een zooitje. En ja, dat komt door DIE BEPAALDE groep mensen
 
DIE BEPAALDE groep werd natuurlijk geweigerd en ze halen hun vriendjes erbij..hoop echt dat ze die gasten pakken..
 
Artiest William Tech
wat een idioot die dat gedaan heb, echt te zielig voor woorden!
is er al bekend wat het motief was? mocht'ie niet naar binnen of moest z'n pet af ofzo? :S
 
In Den Helder zitten toch criminele allochtonen uit Amsterdam of zo? Die moeten daar dan een "sociaal" leven opbouwen o.i.d....toch? Hoe zit dat ook alweer?
Ernstig, ik ben er gisteren rond die tijd nog langsgelopen, heb niks gemerkt. Wel lullig, die uitsmijters daar zijn zo ongeveer de enige relaxte uitsmijters in Rotterdam.
pff leip hoor...

Ik snap echt niet dat mensen dat kunnen doen.gewoon een mes in iemand duwen %-)

GREETZ!!
Ja ken ook dat soort verhalen... Herrie schopper komt bij deur... portier weet dat of ziet het... laat hem niet binnen, uurtje later staat er een hele groep, en proberen dan met geweld binnen te komen... Messen, Pistolen, knuppels etc...

Je wordt er echt ziek van,... valt toch wel op dat dat elke keer weer buitelanders zijn (alhoewel ze wel "zogenaamd" beweren Nederlands te zijn)
 
Het is vaak dat ze buitenlanders weigeren omdat ze gewoon vaak rotzooi uithalen daar binnen. En dan nemen ze wraak. Je hoort het idd wel vaker.
 
Laatst was er een ruzie in de Mauritsbar in Rotterdam Centrum. Die gozer was in de bar al neergestoken, vluchtte naar buiten en wou een voorbijrijdende auto in vluchten, die had z'n deuren op slot en reed hard weg (schrok natuurlijk). Die gozer werd ee nstuk meegesleurd, liet de auto toen los. Toen kwam de messentrekker naar hem toe en bleef die gozer in z'n gezicht en hals en borst bewerken als ware hij aan het kappen in een jungle, niet normaal...die kerel was morsdood, de tientallen omstanders uit de mauritsbar keken en lieten de dader gaan die wegliep alsof het dagelijkse kost was.
Misschien niet zo slim, maar als ik narigheid zie grijp ik meestal in... Ik had die messesteker echt het leven zuur gemaakt, hoe kan je in hemelsnaam toekijken?

Damn je kan toch op zijn minst een stoeptegel tegen zijn harsus slaan... :)
Met alle repect en wees nou maar een held en begin maar tegen zo'n gek, lig je 5 minuten later ook op de grond te bloeden ;-)
laatste aanpassing
 
Jij kent de Mauritsbar niet ;) en al helemaal zulke gasten niet. Daar doe je echt niks tegen, dat brute geweld met een mes van 30 cm, zwart voor de ogen. Die hou je niet tegen hoor.
 
tis triest :(
 
Artiest Cj Noah
t is geen mens maar half dier
t is weer zo'n opgeblazen klote ......
 
Het was net op tv-rijnmond, ze zeiden dat de daders naar binnen wilden maar de uitsmijters zeiden dat het te vol was..(was het ook) toen ontstond er een woordenwisseling en hebben de daders messen getrokken en mee in het rond lopen zwaaien...je zag op de stoeptegels echt allemaal spetters bloed.
Van de daders is natuurlijk weer geen spoor te bekennen
 
Artiest Leon Pieket
Weet je wat nou het suffe is:

HET POLITIEBUREAU ZIT ER +/- 100 METER VANDAAN!

Lekker lomp!
Ik zou dat soort gasten echt neerschieten... geen excuus... kunnen ze op hun knieen gaan en smeken...

Maar dan toch: BENG...

weg met die fuckers!
 
Playon 29 september 2002 17:43
Weet je wat nou het suffe is:

HET POLITIEBUREAU ZIT ER +/- 100 METER VANDAAN!

Lekker lomp!



Is dat echt zo lomp? Alsof je voor/in een politiebureau geen fiets kan stelen. Als je snel bent kan dat wel.
Club Vibes zit op de Westersingel...was heel in het verleden een SKA tent (ben effe de naam kwijt), maar volgens mij is het tegenwoordig zo´n foute negertoko...

En geen fietsen kunnen stelen voor een politieburo ?? Een vriend van mij z´n auto is een keer opengebroken pal voor de deur (2 meter) van een politieburo...die gasten zitten binnen altijd koffie te drinken met z´n allen, die kijken echt niet naar buiten of er een fietsje wordt gepikt of auto wordt gestript...
2 C.C.R. : Pppffff lekker verhaal zeg van die Mauritsbar, ongelooflijk....maar die toko is geloof ik zo´n foute dealertent tegenwoordig ?? Loopt de helft van de bezoekers met een blaffer op zak...valt nog mee dus dat die gozer niet doorzeeft is met kogels...
laatste aanpassing
 
2 mister gers: nee opengereten worden is wel een pretje gelukkig :s
Playon 29 september 2002 17:43
Weet je wat nou het suffe is:

HET POLITIEBUREAU ZIT ER +/- 100 METER VANDAAN!

Lekker lomp!

Dat maakt echt nix uit hoor..
Ik woonde eerst naast de politie, nou, er zijn in die 10 jaar zo ontzettend veel fietsen uit onze tuin gestolen, dat houd je niet voor mogelijk..
Afgelopen 7 jaar, misschien 1.. volgens mij nog niet eens..

Er is ook ingebroken.. wanneer?!
Toen de politie nog naast ons zat..

Het zal ze wel een kick geven ofzo... :|
 
Dat bedoel ik dus ook allemaal, die sukkels bij de politie zijn er alleen maar als je ze niet nodig hebt. Om een bekeuring uit te delen of zoiets onbenulligs. Maar als er echt stront aan de knikker is dan zie je ze niet of veel te laat.

Daarom is het zo lomp. (van de politie)
 
De Mauritsbar is een hele foute toko evenals 't Oude Tramhuys er tegenover. Echt hoor, doe er nou niet bijdehand, want je bent je leven gewoon niet zeker.
2 P-KAY: Het kwam er een beetje ongelukkig uit, maar zo bedoelde ik het natuurlijk niet. Inderdaad geen pretje om zo opengereten te worden maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat "normaal" altijd meteen de blaffer getrokken wordt in dat soort toko´s, en bijna nooit een mes...

Van de week is ook weer een bar aan het Weena (the Cave, zelf nog nooit van gehoord) gesloten omdat er geschoten is...lekker als je de eigenaar bent, want jouw tent gaat dicht door dit soort uitschot.
laatste aanpassing
 
het Weena ;)
 
er was gister nog een steekpartij bij de Cream... (gozer had ze vriendin total los geslagen :S) k stond op een afstand te kijken... toen t gevecht zich verplaatste ging k toch maar weer ff hollywood in ... :S

de veiligheid in de stad is soms ver te zoeken, maar zolang "spidersebas/tarkan/charlie & BA :D" bij me in de buurt zijn dan hoef k nergens voor te vrezen :D
laatste aanpassing
 
k snap je ook wel lunie maar het kwam er idd raar uit :P

is niet goed voor rotterdam, dit spoort nou niet echt aan om een nieuwe kroeg/bar/disco of iets dergelijks te openen
aap> Ja BA die is echt rielekst ja :-D En wie weet al meer over die nieuwe tent die 19 oktober ofzo geopend word??
laatste aanpassing
 
2 kleine panic :: een tent in rotterdam bedoel je?!

trouwens dat meisje die naast je staat op die foto heb k volgens mij zaterdag nog gezien in ""de"" "breezah" tent hollywood?
laatste aanpassing