Partyflock
 
Forumonderwerp · 18744
­ Nederland
Thunderdome 10 jarig bestaan! Is toch een beetje een reunie . Ik spreek mensen die jaren niet meer naar feesten gaan die nu wel naar t.d. willen en mensen die nog steeds gaan maar met Hardcore zijn begonnen en nu techno of hardstyle beter vinden.
Ik vin dat logisch dat die mensen gaan ( gezellig). Tevens vind ik het logisch mensen die helemaal gek zijn van hardcore en graag naar hardcore feesten gaan t.d. bezoeken.

Maar nu komt het ik zit dan een beetje rond te kijken hoerzo op pf. Dan zie ik van die mensen dat het hun eerste hardcore feest word. Is dit dan zo van ja ik ga omdat iedereen gaat?. Is het van er gaat iets speciaals gebeuren ik wil het niet missen?. Of uit nieuwsgierigheid.

Kijk iedereen mag van mij naar elk feest welke ie wilt, maar is het nou niet vaag, als mensen normaal T.E. gaan en impulz en nu opeens t.d. gaan opzoeken...omdat het in de belangstelling staat :S

Ik zal wel weer zeuren , maar dit is mijn mening er over. Ik ben zelf ook nu niet meer zo een hakker als vroeger. Wel als ik dus die nummertje van vroeger hoor, dan ga ik weer helemaal als van ouds los !

Jullie mening ajb hier over!!. en niemand hoeft zich aangevallen te voelen ! Voor dat er weer hevige discussie aka ruzie komt!
 
Weet van 'n hoop mensen dat ze wel onwijs van de muziek en de "lifestyle" hielden toentertijd, maar te jong waren om naar sommige feetsne te gaan, en niet mochten van ouders enzow, dus 'k kan me voorstellen dat er mensen zijn die stapels flyers,cd's,aussi's etc hebben liggen thuis, maar nog nooit naar zo'n feest waren gegaan, ze mikten commercieel gezien op erg jong publiek toen.
 
ik denk ook wel dat veel mensen er heen gaan omdat ut toch echt 10 jaar thunderdome is
Hoe weet jij dan dat het hun eerste HC feest word??? Ik weet iig wel van mezelf dat ik niet alles het ingevult in mijn "party-archief" boeit me nl niet:)

Voor de rest maakt het mij geen fuck uit, als ze maar wel van HC houden vind ik het alles prima.
 
ik ben vorig jaar ook naar TH geweest en het was echt enorm super top feest.
daarom wil ik het dit jaar niet missen.
ik heb alleen 1 probleem ik heb geen aussie's meer of cavelo's die passen mij niet meer ze zijn mij te groot geworden dus heb ik ze weg gegeven ik vind het een beetje te duur om een nieuwe een te kopen want ze zijn hier onbetaalbaar.
ik heb wel een ander outfit voor TH.
een soort rood met zwart serveersterjurkje erg lijp en seksy maar wel mooi.
ik heb verder niks anders meer dus ik hoop dat dit goed gekeurt word.
ik heb het geld er niet voor om een nieuwe aussie of cavelo te kopen omdat ik op mijzelf woon en al genoeg andere onkosten heb.
maar ik ben helemaal gek op Thunderdome.
 
Je kan ook kijken voor topjes van platenlabels, die kan je voor weinig kopen, check gabber.nl en dat soort sites maar.
ik heb nog wel een leuk topje voor je....het is wel cup dubbel d ;)
mij interseert het niet hoe iedereen zich kleed en wat voor mensen er komen,
als ze maak lekker meefessten, en niet saai zitten doen of wat ik zeker niet waardeer is rellen
ik ga al een paar jaar naar feesten en de meesten uit de groep ook, maar er gaat er 1tje mee die sinds ML99 niet meer geweest is, maar toch nog een keer weer wilde kijken. ik zei dus dat ie mooi mee kon naar TD en dat leuk m wel wat. ik vind dat juist cool dat er allemaal weer lui komen van "vroeger"
 
ik ben sinds een jaar na een jaartje oldskool feestjes afgelopen te hebben ook naar hardcore gaan luisten,het beviel me en sindsdien ga ik vaak naar hardcore feestjes.mijn eerste hardcore feestje was masters 8 geloof ik.ik wil thunderdome gewoon eens meemaken en dat het een tienjarig feestje is is alleen maar mooi meegenomen!
laatste aanpassing
kga alleen maar naar hardcore & oldschool feesten. En ik vind het alleen maar leuk en beter dat er een hoop mensen naar TD gaan die al jaren niet meer naar Hcore gaan. Reden van dat ze niet gegaan zijn is het gezeik en de commerciele rotzooi eromheen 4-5 jaar geleden. Ik ging toen ook minder, maar ben wel altijd blijven gaan.
:ze mikten commercieel gezien op erg jong publiek toen.:

Idd onze jeugd en zakgeld is er aan opgegaan these days ..Geweldige tijd , daarom komt zon "reunie" als geroepen ...:bounce:
 
2 party-Q thanks ik zal ff kijken.

2 indian ik heb zelf cub 80 c dus ben bang dat cub dubbel d mij iets te groot is hihihi..
ik kan naaien ww ;)
 
waar woon jij dan? ik woon denk best ver weg voor jou.
ik woon in bolsward in het fucking friesland.
waar ik ook zo snel mogenlijk weg ga als ik kan hahaha
ik ben namenlijk geen echte fries.
ben geboren en getogen in brabant te veldhoven
vroeger was ik ''te jong'' en had geen vrienden die ernaar toe gingen. maar heb altijd spijt gehad dat ik niet naar die ouwe feesten ben geweest, dus toen vroegen ze me mee naar td, en toen had ik zoiets van dit is mn kans!!
'k ben het met met party Q en Nelis eens.

's bij mij ook zo, ik vond de muziek geweldig, maar was in het begin te jong. En toen ik eenmaal kon/mocht was het hakkehbar en enge kale voetbalshirtdragende lui wat de klok sloeg..en had ik zoiets van ja, nou laat maar ook dan.

now , just the music counts!!!!
laatste aanpassing
Yo indian!!!!!

Je hebt wel een beetje gelijk maar ik vind het juist wel kickuh dat zoveel mensen die nog nooit naar Thunderdome zijn geweest ineens wel gaan naar een 10 jarige reunie. Kunnen ze eens horen namelijk wat ze in de afgelopen 10 jaar hebben mis gelopen. En ik ken ook wat mensen die al sinds 98 niet meer naar hardcore feesten zijn geweest maar hiervoor speciaal een uitzondering maken.

Ik zelf ga al vanaf 96 naar hardcore feesten, ben er ff tussenuit geweest met hardcore maar vind het nu weer het einde. En kaartje is er al dus ik ben al verzekerd van een top avond met alle goude ouwe zoals: go get bussy, in the mix, ok allright, exlxax, brohym, get this motherfucker, do it again (hektik), we're gonna blow your mind, hardcore pumping en ga maar door.

Ik heb nu al zin!
laatste aanpassing
 
Joey, kun jij niet beter gaan werken ipv in mensen hun archief te lopen neuzen ;)?
 
Artiest Elcol
wannabe feest? :P:S
 
2 indian: en dit is nou precies de reden waarom ik bang ben dat td gaat tegenvallen
 
Drie weken erna Hellraiser, lijkt me toch iets vetter worden dan deze TD :D
 
Blablalala
et komt gewoon omdat thunderdome 15.000 mensen kan trekken en veel mensen denken van Thunderdome is te soft voor die nazi shit enzo dus we wagen een gokje
ehhhh feestje....

(ok komaarkomaarkomaar met commentaar)
 
ut word ook mijn eerste TD.
keb nooit eerder gekunt jammer genoeg.
maar om nou tezegguh dat ut me eerste HC feest is?? hehehehehe NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hardcore 4-life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TD is mijn stijl eigenlijk helemaal niet en daarom ga ik ook niet :P
THUNDERDOME is geweldig voorig jaar was echt een TOP feesjuh dus dit jaar wil ik het zeker niet missen:D:D:D
Mja het denk dat dit beetje het begin is dat het weer populairder word joh...hoeft van mij nie soow..
Feesten werden afgelopen jaar aleen maar beter qua sfeer e.d. en nu moet het zonodig weer voor de massa gedaan worden...beetje jammer als je het mij vraagt...

Net zoals een masters van 15000 man gaat nergens over!!
 
Ik denk dat dat met die Masters voor 15000 man nogal mee zal vallen, vooral ivm de lokatie.
 
Ben t eens met White junkie;)
Vind t beetje raar dat de mensen die altijd kritiek lopen t voeren over De hardcore feesten en de mensen die er rondlopen en over hoe slecht we wel niet zijn ook gaan :s beetje erg jammer, veel t commercieel ook...
Ik ga verders nie oordelen voor mij ist ook 1e thunderdome maar zekers nie 1e feest.
laatste aanpassing
Das nou juist waar t die kakkerlakke van idt om te doen is meer mensen meer poen lekker commercieel toch
Kijk dat al die mensen van vroeger gaan dat is nog wel voor de hand liggend, en dat is ook vet! Veel gasten die vroeger al gingen en mij gek zaten te maken omdat ik pas 12 was gaan nu ook, en daar is thunderdome ook gewoon het feest voor.
Maar volgens mij gaat er ook een hele massa heen die nog nooit op een hardcorefeest zijn geweest (wat indian dus ook zegt), die kennen het "gevoel" niet eens...En das gewoon zonde, hardcore hoeft van mij niet zo groot...laat de massa maar lekker naar qlimax gaan....
laatste aanpassing
 
wordt me eerste feessie, heb er egt zin in!!
 
*LOL* @ danozzz
 
;-p
 
denk wel uit nieuwsgierigheid en omdat iedereen erover praat

ga zelf 1000% voor de hardcore:kwijl:


hummmmmmmmmmm heerlijk gewoon
Ik ga omdat ik hoop dat ik daar weer eindelijk eens het gevoel ga krijgen dat gabber me gaf toen ik op mn 17e begon met feesten bezoeken. De muziekstijl heeft me altijd gebopeid, alleen raakte de scene zo fucked up dat ik de feesten ook niet meer heb bezocht. ben alleen in 2000 nog 1 keertje naar een party geweest, daarvoor al sinds 1998 niet meer ofzo. ik hoop weer op een zaal vol kale koppen, kleurige aussie-jasjes, hakken tot je erbij neervalt en ondanks alle energie toch een relaxte sfeer!
Word mijn eerste hardcore feest, Ben zo'n 6 jaar geleden begonnen met draaien heb toen een jaar of 2 hardcore gedraait maar ging toen nog niet naar feesten, vandaar dat ik nu welleens een keer een Thunderdome wil meemaken :)
hey joey zit nie zo te ZEIKEN joh:P












(geintjuh) je hebt gelijk ik blijf wel thuis oke

of is het omdat ik geen kaartje meer ken halen;)
Ik had vanmiddag ff niks te doen, dus ik denk ga ff zeiken ! ;)
maar zeiken of nie gelijk heb je wel!

tis omdat ik nie ken anders had je mij ook moeten zien pfffffff mij zie je zaterdag ook al:)

nou ja je ken wel een biertjuh gebruiken dacht ik:D ouwe zeikerd!
laatste aanpassing
Hopen op kaartjes bij SamSAM in Zwolle
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Over 60 uur en 2 weken is het al zover! :D
Ik ben zelf weinig naar hardcore feesten geweest, maar ik luister zelf wel vaak hardcore. Mijn buurjongen, die al vanaf de eerste editie naar thunderdome gaat, vroeg of ik mee ging. Vandaar.
 
--> White Junkie: Helemaal gelijk, juist die kleine en dan het liefst nog illegale of zelf georganiseerde hardcore feesten zijn het gaafst, zoals vroeger bijv. Childsplay, Radio Balans Party, Evil Dreams, thunderdome on tour en ga maar door, nu heb je dan weer hardcore 4 life of hardcore vs. terror wat ook goeie feesten zijn met een normaal aantal mensen ipv 15000 man
 
Hardcore word weer groot!


Als het maar niet weer zo uit de hand loopt als 96/97 :s Hardcore moet zoals het nu is underground blijven...
 
hardcore nu underground??? laat me niet lachen. Weet je wat underground is? gratis tekno feestje in kraakpanden. Dat is underground, niet een feest waar je weet ik hoe veel voor betaald en je zwaar uitgezogen wordt!
 
Hahahaha, goedzo Marijn. A.s. zaterdag heb ik toevallig weer zo'n gratis "tekno" feestje... :D
Smiley-> Ja psies hehe, ben naar alle feestjes geweest hier in de buurt...Zichtenburg is 2min lopen vanaf me huis, daar zouden ze weeres een feest moeten geven!!

Martijn79-> Tuurlijk zijn teKno feestjes wel echt underground...kom der zelf ook vaak genoeg hier bij beterbed pand in denhaag...Mischien kan je hardcore ook zowiezo nie underground noemen, maar ten opzichte van hardhouse feesten qlimax en de hele mikmak toch ook weer wel...
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
Denk dat er veel mensen naar TD gaan omdat anderen ook naar Td gaan.. . ik ga erheen omdat het vorig jaar mn beste hardcore feestje was en omdat ik dit gewoon fucking echt niet wil missen ..td 10 jarig bestaan :) (L)h(F)ardcore :kwijl:
Ik ga om te hakken!!! Of Joey dat nou leuk vind of niet:-D ;-)