Partyflock
 
Forumonderwerp · 18618
­ Nederland
 


is ie niet schattig 8)???
vuile kakkerlak ;)
nee, afschuwelijk :( wat een lelijk jong, zo met die middelvinger omhoog. Moest die zeker doen van de fotograaf, kinderverneuker :(
laatste aanpassing
Hij is er idd vroeg bij..
maar jammer genoeg is het een kakkerlak
En dat is nummer 5 ..:S Ach, tis maar waar mensen trots op zijn.. persoonlijk zou ik kinderen niet de meest slechte opvoeding die er bestaat gunnen...
 
zal ik m weer laten ontploffen?
Doe maar ff Zure... zien we je nog in Milaan morgen?
vin hem nog steeds geweldig, al had ik hem een half jaar gelee al als propic :)
:/ OUD!!! :/
 
Dat joch heeft ook al een klap gehad, kijk al dat bloed op z'n gezicht :S
Ja, inderdaad

Eerste wat ik dacht toen ik de titel van topic las, ow, die had impulzzie als profiel pic
 
helaas is deze jongen er niet, heren. veel succes daaro enzo!!!!!

ik ga out again



en de verbouwing is reeds klaar alleen nog wat lampen en shit enzo ophangen enzo.
 
mensen kunnen humor gewoon niet meer warderen tegenwoordig :C:C:C
 
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=15801

mijn topic een beetje kopieeren he? Durf je wel?:p
 
ik wist niet eens dat jij ook zoon topic had :[:[:[
 
Tis en blijft een kakkerlak he :P
 
ok heeft fout shirtje aan maar ik zie liever zo'n klein kereltje in zo'n shirt dan in een jodenshirt. het allermooist had gewoon een AZ shirtje geweest.
:/ Zeg dan niks...;)
 
2 JosSa M aka Knurft Smurf---> sorry :bloos:

Ik wist niet dat je boos werd!
 
DIE HARD kneus> we weten nou wel dat je nazi bent :S
laatste aanpassing
 
boos????

nog lang niet ;)
 
Daan 25 september 2002 12:58
DIE HARD kneus> we weten nou wel dat je nazi bent
-------------------------------------------------

en waar slaat dit op? omdat ik zeg dat ik zo'n jochie liever in een feyenoord shirt zie dan zo'n amsterdams jodenshirt maar dat een AZ shirtje nog mooier zou zijn ? leg uit wat er voor nazi gebeuren in voor komt.
 
Jonge, jij begint over joden blablabla, ik heb al het bewijs op me pc staan dat je nazi bent, kan het posten als je wilt...
laatste aanpassing door een beheerder
 
dat van joden bla bla bla waar jij ut over heb is landelijk bekend dat ajaxcieden zo genoemt worden. zo noemen jullie jezelf ook dus waarom kan ik dat niet zeggen dan? jullie zijn volgens jullie toch superjoden?! nou ik vind ajax gewoon kutjoden.
 
go daaaaaaan ;-)
 
DIE HARD, nog 1 waarschuwing, ik heb een hele leuke foto nl...
Dat vind ik toch zo fucking hypocriet. Ajacieden noemen zichzelf joden, en als wij kutjoden roepen gaan sommigen meteen huilen van:" nazi's, rascisten!" ..Dat is toch mongool!

Zoals ik al zei in mn vorige post ( http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=17862 ): Als jullie jezelf nichten zouden noemen, dan is het dus: Kutnichten. Het is helemaal niet rascistisch bedoelt!
laatste aanpassing
he daan posten die hap dan:P

ik kies geen partij maare als dingen worden gezegt en er zijn bewijsen Wil ik ze wel ff zien:D
 
animal> ga je ook tegen israëliërs kankerjoden roepen? Want die noemen zichzelf toch ook joden?

Dus gewoon discriminatie, punt uit en het heeft ook meer betrekking op de persoon in kwestie zelf (DIE HARD)

Jeffrey> als ie nog verder gaat zet ik em neer en bewijs wat voor ziekelijk achterlijk hersenloos mannetje het is...
 
Dat vind ik toch zo fucking hypocriet. Ajacieden noemen zichzelf joden, en als wij kutjoden roepen gaan sommigen meteen huilen van:" nazi's, rascisten!" ..Dat is toch mongool!

Da's niet helemaal waar. Als je goed leest, bedoelt Daan dat hij Die Hard (alleen) een nazi vindt. En hij heeft daar blijkbaar bewijzen van...
Die ik eigenlijk ook wel wil zien :S
laatste aanpassing
"ga je ook tegen israëliërs kankerjoden roepen? Want die noemen zichzelf toch ook joden?"

Hangt ervanaf of ze ajacied zijn of niet. Als een Turkse moslim een fanatieke ajacied is, dan noem ik hem ook een ****jood. Bij mij (en de overgrote meerderheid van veel andere Feyenoorders) heeft het helemaal niks met afkomst of religie of iets dergelijks te maken. Dus NIKS discriminatie.

En ook al is Die Hard een echt neo-nazi (neos=oprotten!), dan nog heeft Daan ook tegen Scheeters gezegd dat hij een teringnazi is! En Scheeters is zeker geen neo-nazi, hij zei alleen maar kankerjood waarmee hij zo'n ajacied bedoelde.
laatste aanpassing
he daan was maar een gappie je weet toch!

zie je snel weer he!:D
 
die foto's zijn trouwens al lang bekend op pf en op s2d ze hebben erop gestaan maar werden daarna verwijdert.maar wat stakkertjes als daan over mij denken boeit mij echt geen ene ruk.mensen die mij zelf persoonlijk kennen weten hoe ik ben en dat die foto's genomen waren toen ik verschrikkelijk lam was en geen echte nazi ben. ik ben trots op me iegen volk ok dat wel maar geen nazi. ik ga niet iemand eren die mijn eigen land en volk ruim 50 jaar terug heb kapotgemaakt.

en toch zijn ajaxcieden kutjoden ja en dat zou ik ook tegen een israelier zeggen als hij ajaxcied was ja.
laatste aanpassing
 
dat bewijst maar eens hoe simpel je nou eigenlijk bent



triest geval

het zou me verbazen als je moeder van je hield
mjah zat er aan te kome he? deze discussie, maar omdat iemand t over joden heeft issie echt nie meteen nazi, rotop man, die gaste noeme zichzelf jode, dat vind ik veel erger!! Zou t echt niet waarderen als ik joods was.
2 Daan>> Niet zo triest doen manneke.. Het is alom bekend dat DE Amsterdamse supporters zich Joden noemen!!! En dit heeft Fucking helemaal niks met Racisme te maken man!! This is football en als je er niet tegen kan.. Reageer dan niet op dit topic!!

En anders kom een keer naar het voetballen kijken.. Dan weet je hoe het er aan toegaat!!! :D

En ik ben het geheel met Die Hard eens!! ;p
met DieHard of TERROR diehard?? whehehe :p
 
Mensen, ken jullie (voetbal)geschiedenis! Wie is begonnen met ons joden te noemen? Nee, niet de AJAXsupporters zelf. Wie kwam er met vlaggen waarop de X van AJAX in een hakenkruis werd veranderd. Precies! Wie lopen er nu nog met Palestijnse vlaggen om ons te intimideren?
 
Poeh hé, dat ik hier nog serieus op in ga. Het topic staat al in het ONZIN-forum :S
 
wel leuk dat je kan zien dat niemand de essensie van een discussie begrijpt. nu begrijp ik m hier ook niet meer. joden? nazi's ? voetbal?

en humor jossa? ik liet dat mannetje van je een keertje ontploffen hier en kreeg half partyflock pover me heen. waar zijn ze nu dan? de barmhartige editors? tsjongejonge t level daalt met de maanden hier.

welles
nietes
welles
nietes
welles
nietes

partyflock de gekste
Ric:"Wie is begonnen met ons joden te noemen? Nee, niet de AJAXsupporters zelf"

Dat is het punt niet. Het punt is dat veel ajacieden zich tegenwoordig wel associëren met het woord "Jood". En daarom roepen heel veel mensen die tegen Ajax zijn: Kutjoden of iets dergelijks. Heeft niks met rascisme te maken, maar alles met het gevoel dat je geen sympathie kan opbrengen voor de voetbalclub Ajax en zijn aanhang.
laatste aanpassing
die die-hard is gewoon een kanker kaas-boer en die moet lekker zijn pan drukken met z`n achterlijk gelul

az zijn gewoon reserve-kakkerlakken met te veel praatjes en te weinig prestaties

dan ben ik in zijn ogen maar een "kanker-jood" want ach iemand met het IQ van een vers gebakken vis-stick daar komt nooit veel verstandigs uit
 
oooooooooh god, animall weet het wal. hahahha nou joh je snapt er niks van niemand niet. waarom wordt er zo over moslims gelult? zijn alle moslims hetzelfde?

en ach ik ben ajacied en ik zal t je ff zeggen. ajax is gewoon een JODECLUB daar kan ik jij niemand iets aan doen. so fukkin what. en nu wil ajax zelf dat de supporte3rs er niks over zeggen/zingen hahahahha wat een lachertje. de joden zijn aan de macht bij ajax hoor, dat weet iedereen die ajax een beetje kent.

maar dat ik mij associeer met joden dat is pure ONZIN. dat anderen, onwetenden dat doen dat zal best. maar ja onwetenden doen zoveel domme dingen moet dat overal besproken worden. stelletje papagaaien praat je moeder s na die praat tenmisnte met verstand dit gaat NERGENS over. gelukkig hou ik ervan om t nergens over te hebben....

en dat mensne kutjood roepen omdat ajacieden zich ermee associeren wat een geblaaaaaaaaat om niks. ik roep gewoon kutkakkerlak omdat ik kakkerlakken kut vind. er werd altijd geroepen kutkankerjoden, en dan maak je op een gegeven moment daar zelf grappe over. ZELFSPOT

ken je dat ?


zelfspot????????????? tis miscschien een joods gebruik maar t zou niemand wat misstaan wat zelfspot maar dat is vast lastig te begrijpen ofzow.

ajax amsterdam kampioen
sjonge jonge t niveau is idd tot laag gedaald hier!! pffffffff
laatste aanpassing
Ja nogal.. Vooral dit.. @j@x A'dam Kampioen HAhaha :bah: :bah:
laatste aanpassing
 
Ik wil hier graag de mening van Xypzo!
 
Heb je zelf geen mening dan, cycle :D
 
Jeffrey:az zijn gewoon reserve-kakkerlakken
--------------------------------------------------
hahaha je heb wel fantasie mannetje. wij zijn gewoon superkazen en hebben niks met andere clubs te maken dus ook met de kakkerlakken niet.

beter het iq van een versgebakken visstick dan dat van een hersendode zoals dat van jou.
shit heej, fuck ajax, fuck feyenoord, fuck AZ fuck gewoon al die kutmafkezen die zo mans lope te doen voor hun cluppie shit heej!