Partyflock
 
Forumonderwerp · 18918
­ Nederland
ik ben gevraagd met een paar mensen om mee te gaan naar high quality zijn er mensen die me kunnen vertellen wat me daar te wachten staat?
(K) mandy





even de topictitel ingekort..gabber mamma inz.p/f:)
laatste aanpassing door een beheerder
 
no clue.. maar je zou even bij oude high qualities kunnen kijken of er verslagen/foto's bij staan
 
ben er 1 x geweest een jaar terug. juni editie was het. Hangt een goede gezellige sfeer en de muziek is voornamelijk UKhardhouse. Dus geen hardstyle maar snelle ritmische house. Tom Hardingstijl dus. Weet niet of ze intussen wat ventilatoren hebben neergezet want het was toen bloedjeheet!!!!

Maar wel leuk feestje hoor als je zo gratis mee kan!!!:) Zou zeker gaan als ik jou was.

Greetings
laatste aanpassing
 
ik ben er ook eens een keetje geweest, en tja wel leuk niet beuqend... heel veel engelsen vond ik, maarja het is ukhardhouse en ze hadden GHB in me drinken gegooit dus werd ook nog eens goed ziek...
nou bedankt allemaal ga dan toch maar mee en zal goed mn glas bij me houden!
Ben een tijd lang elke maand geweest. Nu al heel lang niet meer, maar vrijdag ben ik weer van de partij :-D
HQ=:bounce:
De melkweg is wel altijd bloedje heet...
 
ja zeker warm daar!
 
ik ben de laatste twee maanden geweest, is wel grappig maar moet je niet te vaak heen gaan.
Voor de muziek kan je het beste naar the old hall gaan daar is de muziek het beste....todat Tom Harding gaat draaien, dan natuurlijk gelijk naar de grote zaal. Het is idd vrij heet daarbinnen maar ze verkopen hele flexe mini-ventilatortjes voor 7,50 daar...
nou dat word dan nog wat ik heb het al snel warm ergens en als het daar nog is errug warm is :( dat word dan een heleboel ventilatortjes kopen
 
HQ is heel relaxed, geen speciale party maar gewoon een relaxed feestje tussendoor.

Muziek: the max hall: Tom Harding en JP zorgen altijd voor wel lekkere muziek, maar door hun bekendheid is het stampvol en valt er nauwelijks te dansen.
oude zaal: vaak hele lekker (UK)Hardhouse. Goed de ruimte om te dansen.

Sfeer: Ik omschrijf het altijd als 'blowende Engelsen'. Niet dat die er heel veel zijn, maar dat is het type mens dat er komt. Vaak gewoon heel easy.

Veel plezier, ga er naar toe, maar koop je kaartje smiddags. Het is ALTIJD uitverkocht. (Al 7 jaar lang ofzo elke maand uitverkocht, sick.)
 
Ben vroeger (1999) vaak geweest, vond het altijd vet cool. Mede dankzij de Melkwegsfeer. Een maand geleden eindelijk weer eens geweest en vond het wel weer goed, maar niet meer zoals vroeger.
Maar als je van UK-Hardhouse houdt moet je het zeker een keer meeegemaakt hebben.
HQ, tja, wat kan ik er over zeggen. Dit waren mijn eerste feestjes, vond ze toen helemaal geweldig, Tom Harding was echt mijn god. Was er laatst weer eens een keer, maar vond er geen drol aan. UK Hardhouse is wel lekker snel, maar ik word er niet (meer) warm van, helaas.

De sfeer is altijd erg goed, iedereen komt daar met in een vrolijke bui en vertrekt zo ook weer.

De Melkweg zelf is klein en heet, dat is erg jammer.
laatste aanpassing
 
Lekker gaan vrijdag...de sfeer is waar het daar om gaat; heel relaxed en leuk. Ik ben er ook dus zie je misschien (héél misschien) wel op de meeting!!

JP draait geloof ik voor de verandering weer eens in de Oude zaal...

Zo heet is het er toch niet???
laatste aanpassing
Nou, in de oude zaal kom ik nooit eigenlijk, maar The Max is echt een ramp. Ik sta dan altijd daar onder die ventilatoren aan de zijkant, maar dan ben ik de volgende dag snip verkouden :S
 
The Max is idd wel aardig heet op een gegeven moment, maar je kan héél relaxed tussen The Max en de Oude Zaal effe luchten, of in het restaurant wat te bikken halen of zelfs even buiten zitten. Waar anders kan dat nog???

Tom Harding en JP in The Max interesseren me eigenlijk niet meer echt, ik ken het allemaal wel. In de Oude Zaal staat af en toe nog wel wat verassends te draaien. Ik ga meer om toeristen in de zeik te nemen (jammer dat de zomer bijna voorbij is) :D én om aan een vrouw te komen...jaja, je moet toch wat!!!
Haha, toeristen fucken doe ik tijdens me werk wel :D

En vrouwen versieren, mja daar kom ik niet voor op een feest, kan je beter naar het Rembrandtsplein gaan :S
 
Oh ja!! Lekker springen met middelbare scholieren in Kokos of Woody's !! Ik verbaas me in die tenten altijd aan de mate van geilheid van zulke jonge meisjes, hehe ;-)
te heet maar zeker de moeite waard
Artiest Maus
zeker gaan hoor!!! Ik ga ook lekker ff knallen!! Tom harding en jp is altijd leuk!!!

Tot vrijdag!!
 
morgen is de eerste x in 5 avonden dat ik NIET ga, maar ben er vaak te vinden, topertje, en beter dan zo een schijtfeest als <vulhardstylefeesthierin>

sorry, moest ik ff kwijt:D
Tis gewoon erg leuk voor de vrijdag avond.

Vind zelf het kleine zaaltje het leukste, die ander is veels te druk.
 
HQ is erg gezellig, goede sfeer, lkkere muziek. Elke maand loop je de melkweg uit tegen een uur of 5 en kan je iegenlijk niet wachten tot dat het de laatste vrijdag van de volgende maand weer is....
het klinkt allemaal wel positief! :)
ga gewoon en zie wel wat het word hoop idd nog partyflockers tegen te komen want ken er nog maar weinig (K) mandy
laatste aanpassing
Mayb ben ik er ook :s
 
vind het vaak beetje eentonig. sorry
 
Gewoon lekker biertje pakken en lekker knallu ben er vanavond ook.
 
ik zou gaan maar t gaat niet door helaas. ondanks dat ik t een beetje saai en eentonig vind en iedereen zit een beetje in zijn eigen trip daaro ipv van te socialiseren hahah. maar de melkweg is gewoon erg cool. en je moet jezelf vermaken, en dat is overal. veel plezier allmaal, hopelijk kan ik nog rond 3en erheen
 
echt vet gezellig altijd, en hele leuke mensen!!!
laatste aanpassing
Ik heb het daar altijd onwijs naar mn zin gehad.
Ging vroeger elke maand, maar nu niet meer. Is daar altijd heel erg warm ja, maar je kan altijd even op adem komen in de oude zaal, daar is het altijd wat rustiger. (niet altijd trouwens, want sinds JP er draait is het daar ook best vol;-) )

Je kan daar flink beuken vind ik.
Ik ga vanavond echt weer ns lekker knallen, (heb net nl. nog ff de kaartjes gehaald) :bounce:

:bounce: :bounce:
laatste aanpassing
nou maar hopen dak er nog inkom
vorige keer hadden vrienden van mij geen kaartje maar kwamen tog binnen

chill feessie de laatste keer werd er tog best wel snel gedraaid dus :bounce: werd niet achterwegen gelaten
Vanaf 19.30 verkopen ze aan de deur, en dat meisje achter de balie zei tegen me dat het snel ging maar dat als ik om 21.00 uur zou komen ik een grote kans had dat ze nog kaarten hadden.

Maar ik heb ze op de oude zijdsvoorburgwal gekocht net, een coffeshop, 222 heet het of 242 weet ik niet meer. Daar hebben ze ze nog. :-)
laatste aanpassing
 
Ik heb ze vanmiddag bij Get-Records op de Utrechtsestraat gekocht. Maatje van me willen aan de deur kopen maar we zijn er op z'n vroegst een uurtje of tien... :S Nou ja, jammer voor hen dan :D !!!
 
Altijd TOPPIE!!!!!!!!!
ik ben er een paar keer geweest en vond het altijd
onwijs tof, moet er binnenkort maar weer eens heengaan....
alleen soms wel eens klote dat het op vrijdag is
als je niet altijd op zat. vrij kan krijgen..LD
AAAAAAAH High Quality Ruless !! hehe kga dr zometeen heen :D kzie jullie daar wel dan :)
 
Nou nou, hij was interessant!! Er werd vooral in de Oude Zaal erg goed gedraaid door JP en die gast daarvoor...erg spacig maar zeker lekkerzzz!
Artiest {SHOWLIST artist 46650, 42832}
HQ is echt wel lekker zo op zn tijd. Ik hou zelf niet zo van dat UK geluid, maar JP draait vaak nog wel wat Q-dance geluidjes: Defenitely en Overdrive....errrug fijn dus. :)
Tom Harding zn performance is wel vet altijd. Ik moet toch echt een keer gaan vragen wat hij altijd in zn heineken gooit. (dat wil ik namelijk ook dan :D )