Partyflock
 
Forumonderwerp · 983367
­ Nederland
Iemand ervaring met LSD en wat doet het met je???
Uitspraak van SJ-O op donderdag 10 november 2011 om 23:19:
een theedoek om je hoofd knopen kan ook al prima werken


zat ik net al aan te denken :lol:
 
Het was GEWELDIG!!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van RiK :bounce: op donderdag 10 november 2011 om 18:31:
Zo vind ik enigma en enya tijdens LSD ook erg fijn.


Jij snapt hem (L) De dvds van Enigma zijn ook helemaal heldig in een trip, en die van Enya zijn ook erg mooi! Heb al intens mooi getript thuis op Enigma!

Uitspraak van SJ-O op donderdag 10 november 2011 om 23:19:
(een theedoek om je hoofd knopen kan ook al prima werken)


Werkte inderdaad ook bij mijn changa trip :D

Uitspraak van actief op vrijdag 11 november 2011 om 01:09:
Het was GEWELDIG!!!!!


Ik mag vanavond weer! 2c-i en cameralens in de aanslag, cant wait!

Nog een SUBLIEM tripaccessoire: http://shop.cleanu.de/LSD-Optik-Brille-3er-Pack-Aktion (Deze wel eens op gehad op een illegaal psy feestje terwijl ik aan de 2cb zat (DAMN! Wat heldig zijn die brillen, je krijgt dik spacende visuals zelfs zonder dat je aan het trippen bent, vooral als je naar mooie lichten gaat kijken enzo)
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op vrijdag 11 november 2011 om 01:09:
Het was GEWELDIG!!!!!


Reportje?
:lol: Die Duitse site van die brillen. Ze verkopen ook boxershorts met een 25 mL verpakking 'nep-urine', voor het geval ze je een plastest laten doen. Allermooiste dat er dan in de waarschuwingen staat 'Let op! Deze kuntsmatige urine mag niet gebruikt worden om drugstesten te manipuleren!'. Terwijl er een alinea daarboven nog wordt opgeschept dat 'deze kunstmatige urine niet is te onderscheiden van echte menselijke urine, van personen die niets gebruikt hebben'. Wat een grap. :blinky:
 
Uitspraak van Kontra-indication op vrijdag 11 november 2011 om 09:50:
nep-urine


Zou het ook zo smerig zijn?

Linkje?
 
Even een reportje over GLOW.
18mg 2C-I en 18mg 4-AcO-DMT.

Ik ben naar GLOW gegaan met mijn vriend en een goeie vriend. Alleen ik was aan het trippen.

Rond 19:00 heb ik thuis een capsule ingenomen. En rond 20:00 waren we in Eindhoven bij het station.
Had me al erg vergheud om de koepel te zien en man wat was dat mooi. Een fijn gelukzalig gevoel kwam over mee heen en ik zag de kleine lampjes al een beetje bewegen.
Het zou geweldig zijn al zouden ze zulke dingen op een feest hebben ofzo :) Of in je tuin.
Had graag op het gras willen gaan liggen maar dat heb ik toch maar niet gedaan.


Daarvanuit zijn we door gelopen naar de naar de kerk. Eerst nog langs de markt en wat me opvoel was dat ik alle mensen wel erg goed kon horen praten. En langzaam iriteerde ik me een beetje aan alle mensen die er rondliepen. Bij de kerk aangekomen hadden we geluk want de show begon net. En dat was toch wel erg indrukwekkend. De kerk is zoiezo al mooi vanzichzelf maar gister was het wel erg spectaculair.
Mensen achter ons hadden het er nog over hoe zou het zijn al zou je paddo`s op hebben :lol:

Vanuit de kerk zijn we doorgelopen naar het stadhuisplein en dat was een trip geprojecteerd op het stadhuis. Was ookal weer erg mooi om te zien. Een man ofzo die verfde het stadhuis en gooie er nog meer verf bij waardoor en prachtige kleuren ontstonden. Dit was ook weer erg mooi om te zien en er was weer dat gelukzalige fijne gevoel.


We zijn zijn toen langzaam richting van abbemuseum gelopen en dat stond zogenaamd in brand. Ik vond het zelf niet zo heel geweldig. Maatje van mij wou nog graag een joint roken en we zijn toen naar de Bakkerij gelopen. Daar even binnen gezeten en hij een joint gedraait. In de shop zag het er gezellig uit (ze hadden verbouwd want vroeg was het een zwart hol haha)Het was erg ligt en beetje oosters achtig. Een prachtige lamp hing daar waardoor er kleine bolletjes op de muren verscheen. GLOW ging binnen voor mij ook nog even door, was ook wel erg leuk om te zien. We zijn even buiten gaan zittenen en toen merkte ik wel echt dat het tripgevoel op kwam zetten en daar was het niet zo erg mooi meer. Alleen de tafel beweegde een beetje. Een gespek voeren (waar ik eigenlijk geen zin in had) ging best wel goed. Heb met paddo`s ofzo dat een normaal gesprek voeren bijna niet gaat en hierbij was ik toch nog wel "helder".

Vanuit de shop weer de route gevolgd en toen nog kleine rare vliegende bloempjes gezien die op je af kwamen als je ze belde. Was niet echt spectaculair maar zag er wel leuk uit. Na 5 min kwamen we bij Leds uit

Na 15 min ongeveer kwamen we bij de tunnel uit met de hartjes. En dat vond ik zelf echt een kut tunnel. Druk was het er niet maar weer al die stemmen van de mensen galmde er door heen en ik ik dacht nog het zou maar zo druk zijn als bij de loveparde dan was ik er niet door heen gegaan.
Toen kwamen we uit bij de tesla coil. Maar ik zelf vond het niet echt zo geweldig. Het is leuk gedaan en gemaakt maar ik vond weer het geluid gewoon te schel en fell aan mijn oren. Was ik nuchter geweest dan had ik het denk ik wel vetter gevonden.

Vanuit daar zijn we verder door het TU park gelopen en we kwamn bij een groot gebouw uit waar ze op de pilaren mooie dingen projecterde. Eerst leken het vissen doen ijsjes en toen toch weer soort kleine popjes :lol: Je kon bij de TU naar binnen en dat was niet zo heel boeiend vond ik zelf beetje oude rotzooi met wat lichtjes. Langzaam liepen we weer terug en we kwamen uit bij weer een mooie lichtshow langs het water. Wat me weer een fijn en gelukzalig gevoel gaf.
Vanuit daar liepen we richting auto en we moesten toen nog over een kleine brug. Ik wil daar in het gras kijken want ik zie daar allemaal mooie patrooontjs in. Terwlijk ik op die brug sta is het netalsof die beweegd. Ik denk zal wel aan mij liggen mmmm zegt die maat van mij inees hey die brug beweegt :lol:

Vanuit daar zijn we richting auto gelopen want ik was echt moe en moest nodig plassen. Thuis aangekomen Het was 23:00 en heb ik Die 1200 Mics waar DarkBeatz het over had kon ik zelf nog niet en ik dacht ik zal eens kijken wat dat is. Het 1 van de eerste clipje op Youtube die ik aanklikte.

WOW dat was wel erg mooi en vet om te zien. De kleurtjes kwamen langs me beeldscherm. Ook weer prachtig =)

GLOW was geweldig! Snap niet waarom ik niet vorig jaar enzo niet ben wezen kijken. Wat ik wel heb gemerkt heb aan mezelf is dat de volgende keer als ik dit trippend doe het zonder mensen doe die nuchter zijn. Of in ieder geval iemand die mee tript.
laatste aanpassing
Uitspraak van SanFrancisco op donderdag 10 november 2011 om 11:17:
Gamen nog niet gedaan, nooit zin in gehad.


Ben zelf ook geen fan van gamen tijdens het trippen. Maar ik moet zeggen dat we toch wel eens helemaal los zijn gegaan met LSD & Guitar Hero, vooral de oude nummers zoals die van Jimi Hendrix, The Doors etc. doen het dan bijzonder goed :D!

@ Kapitein Choco cat: Mooi report ook :D Het zou me ook enorm verbazen als er niemand naar Glow zou zijn toegegaan na het geweldige report van SJO :D. Thanks for sharing beide!!!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 november 2011 om 09:52:
Zou het ook zo smerig zijn?


Ooit urine geproefd dan?
Uitspraak van actief op donderdag 10 november 2011 om 18:26:
Ik vind tool ook echt geweldige muziek tijdens het trippen


The Mars Volta al geprobeerd? Dat is tot nu de meest geniale muziek voor mij tijdens het trippen :D Zodra je de cd Frances The Mute opzet heb je niks meer over je trip te zeggen en wordt je alle kanten in geslingerd :respect:
Uitspraak van Renegade master! op vrijdag 11 november 2011 om 16:30:
cd Frances The Mute


Ga ik liever voor De-loused in the Comatorium! (neemt niet weg dat Frances the Mute Heerlijk is! ;) )

laatste aanpassing
Vanavond word de 6 de keer dat ik ga trippen. En wil de dosis van de vorige keer verhogen met een halve er bij en dan kom ik uit op 1 1/2. Heeft iemand nog goeie tips over leuke dingen die ik kan gaan doen?
Uitspraak van actief op vrijdag 11 november 2011 om 14:06:
Even een reportje over GLOW.
18mg 2C-I en 18mg 4-AcO-DMT.

Ik ben naar GLOW gegaan met mijn vriend en een goeie vriend. Alleen ik was aan het trippen.


Thanks 4 sharing!

Kan me voorstellen dat als je alleen tript je toch een reisgenoot mist. En dit negatief invloed kan hebben op je ervaring.
Uitspraak van SJ-O op zaterdag 12 november 2011 om 15:43:
Kan me voorstellen dat als je alleen tript je toch een reisgenoot mist.


klopt, persoonlijk heb ik altijd de drang om tijdens de trip te gaan praten over de ervaring en dat doen met een nuchtere persoon is het gewoon net niet. En zowieso is het gewoon leuker met zn tweeen want dan ben je niet de enigste met domme vragen/stellingen :P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van [B.O.T]Deluuusiion op zondag 13 november 2011 om 15:53:
klopt, persoonlijk heb ik altijd de drang om tijdens de trip te gaan praten over de ervaring en dat doen met een nuchtere persoon is het gewoon net niet.


+1(Y)


Uitspraak van [B.O.T]Deluuusiion op zondag 13 november 2011 om 15:53:
En zowieso is het gewoon leuker met zn tweeen want dan ben je niet de enigste met domme vragen/stellingen :P


In de auto terug van Free Festival had mn zus eerste keer iemand meegemaakt op pillen dat was ook nog ik nou die keek toch vaag af en toe toen ik praatte :P
Uitspraak van verwijderd op zondag 13 november 2011 om 16:27:
In de auto terug van Free Festival had mn zus eerste keer iemand meegemaakt op pillen dat was ook nog ik nou die keek toch vaag af en toe toen ik praatte


Er bevind zich altijd op je toetsenbord nog zoiets als een (dot). Leest een stuk makkelijker als je die ook kunt hanteren :P
 
Uitspraak van [B.O.T]Deluuusiion op zondag 13 november 2011 om 16:38:
dot


Dots via google: Blue Dots, Microdots, yellow dots.
Gaat dan toch over LSD ofniet?!:rot:
Heeft iemand ooit lsd gecombineerd met 4-fmp? Thoughts?
Uitspraak van DarkBeatz op dinsdag 15 november 2011 om 14:45:
Heeft iemand ooit lsd gecombineerd met 4-fmp? Thoughts?


Waarom zou je dat willen?
 
Uitspraak van SJ-O op zaterdag 12 november 2011 om 15:43:
Kan me voorstellen dat als je alleen tript je toch een reisgenoot mist. En dit negatief invloed kan hebben op je ervaring.


Heeft het opzich ook wel. Zijn soort van indringers :lol: Daarom volgend jaar of alleen of samen met iemand anders.
Uitspraak van [B.O.T]Deluuusiion op zondag 13 november 2011 om 15:53:
klopt, persoonlijk heb ik altijd de drang om tijdens de trip te gaan praten over de ervaring en dat doen met een nuchtere persoon is het gewoon net niet. En zowieso is het gewoon leuker met zn tweeen want dan ben je niet de enigste met domme vragen/stellingen


Ik vind nuchtere mensen dan eigenlijk gewoon ontzettend dom en moeten maar gewoon verdwijnen ofzo. :lol:
Uitspraak van DarkBeatz op dinsdag 15 november 2011 om 14:45:
Heeft iemand ooit lsd gecombineerd met 4-fmp?


Meerdere keren, elke keer tot grote tevredenheid.
Wel minieme hoeveelheden 4-FMP (20-25 mg).
Mijn vriendin is er ook prima over te spreken, al pakt zij (geloof ik) iets meer 4-FMP (richting de 35-40).
4-FMP is echt prima geschikt om een kleine boost aan je LSD te geven, met een randje extra euforie.
Bij hogere doses 4-FMP gok ik dat je te strak staat/voelt.
Daarnaast is het ook niet nodig, want LSD is ook vrij stimulerend.

Mij trouwens een raadsel waarom jouw vraag een (N) gescoord heeft...?
Uitspraak van Kontra-indication op dinsdag 15 november 2011 om 17:14:
Mij trouwens een raadsel waarom jouw vraag een (N) gescoord heeft...?


haha ja dat was ik niet ;)

Doe je dat speciaal voor feestjes Kontra-indication? Of ook gewoon thuis. Wat is het motief voor de combinatie?
Uitspraak van Kontra-indication op dinsdag 15 november 2011 om 17:14:
Mij trouwens een raadsel waarom jouw vraag een gescoord heeft...?


Wat dan wel weer grappig is is dat sinds jou opmerking er ook 3 (Y) bij zijn gekomen :P
Uitspraak van SJ-O op dinsdag 15 november 2011 om 17:55:
Doe je dat speciaal voor feestjes Kontra-indication?


Speciaal voor feestjes, thuissituatie gebruik ik echt zelden stimulantia.

Uitspraak van SJ-O op dinsdag 15 november 2011 om 17:55:
Wat is het motief voor de combinatie?


Vooral een vorm van creativiteit, eigenlijk.
Altijd bezig met experimenteren, en deze combi was echt heerlijk.
Had er ook mee te maken dat ik twee dagen achter elkaar feest had (ADE).
In ieder geval beviel het me prima, en mijn vriendin was er ook goed over te spreken.

...nu jullie nog! ;)

Uitspraak van RiK :bounce: op dinsdag 15 november 2011 om 18:00:
Wat dan wel weer grappig is is dat sinds jou opmerking er ook 3 (Y) bij zijn gekomen


:lol: Nog niet gezien, maar inderdaad wel mooi, haha.
Het filmpje wat ik postte vind ik behoorlijk psychedelisch en dus meer thuishoren in het LSD topic dan 'het leuke filmpjes' topic.... :/ Beetje stom dat het meteen weer verwijderd wordt
Zal mijn zegeltje eens plaatsen. Ben benieuwd wat de reis gaat brengen. Hoef met niemand rekening te houden, dus hopelijk kan ik het aardse wat meer loslaten. Vaak vind ik dat lastig, omdat ik mensen voorstel aan psychedelica en bovendien gastheer ben.

Edit: Ben nu dat spelletje FlOwer aan het downloaden op ps3, waar ik het laatst over had. Lijkt me we chill om ff te spelen zolang het inwerkt. Check hier beelden:



(weet niet hoe je clipjes kunt embedden hier, maar check maar eens, lijkt mij wel relaxed, niet te veel nadenken, mooie beelden, relaxte muziek).

Als ik zin heb enzo, zal ik wel af en toe reporten. Nu 20 min. geleden dat ik het zegeltje heb gepakt, en ik lijk al een lichte sensatie te voelen door mijn lichaam.
laatste aanpassing
Uitspraak van SanFrancisco op dinsdag 15 november 2011 om 18:33:
weet niet hoe je clipjes kunt embedden hier


[ movie ] link [ / movie ]

maar dan zonder spaties
Uitspraak van verwijderd op zondag 13 november 2011 om 16:59:
Microdots


Heb ook maar eens een zak speldenknopjes gehaald :P keer wat anders
Uitspraak van Renegade master! op dinsdag 15 november 2011 om 18:30:
Het filmpje wat ik postte vind ik behoorlijk psychedelisch en dus meer thuishoren in het LSD topic dan 'het leuke filmpjes' topic.... :/ Beetje stom dat het meteen weer verwijderd wordt


Ja ik vind het ook beetje vage moderating zo nu en dan... :(
Het modderating beleid is soms echt niet te volgen.
Er zitten mensen op PF die iedereen het leven zuur lopen te maken door alleen maar zeik en rot opmerkingen onder ieder feest neer te zetten, en die mogen gewoon hun gang blijven gaan, maar wee je gebeente als je in het LSD topic een post plaatst zonder de text "toen ik aan het trippen was op LSD" erin.

Dus volgende keer je post iets aan passen, en erbij zetten dat het filmpje helemaal de shit is als je aan de acid zit :P
 
Idd!!!! Hier in dit toppa (en nog wat andere) behandelen we elkaar met respect en soms een keer een grapje/offtopic maar dat corigeren we zelf en is er niks aan de hand.


Uitspraak van SJ-O op dinsdag 15 november 2011 om 19:00:
vage moderating zo nu en dan...


:jaja:
Wat voor filmpje was dat dan? Visuele shit ofzo?

Heb afgelopen drie kwartier dat spelletje zitten spelen, echt tof. Effecten beginnen vooral lichamelijk erg op te komen, die heerlijke rush. Ik merk bij alle psychedelische middelen die ik gebruik dat ze op mij een erg euforische werking hebben. Ik vind het ook gewoon zo heerlijk om met mijn bewustzijn te spelen.
Heb em je in een PM gestuurd ;)
Wow! Geweldig filmpje en dat nummer is ook te gek. Zal me er morgen eens meer in verdiepen.

Ik merk nu de eerste visuele effecten op, dus ongeveer 1,5 uur na inname als ik goed tel. Een beetje dat smelten, ik heb namelijk zo'n muur hier, waarop ik altijd kan zien of het visueel een beetje gaande is (vaak aan het einde van trips, dat ik ff die kant op kijk, en dan denk: ja, dat zit nog wel goed :p). En ik merk dat er een lichte vertraging is wanneer ik snel met mijn ogen naar een andere plek kijk, het 'nieuwe' beeld dat ik bekijk, dringt pas wat later tot me door.

Edit: Nu een kleine twee uur geleden dat ik het zegeltje heb genomen. Heb iig geen zin meer om dat spelletje te spelen :p Heb nu wel het geluid nog aanstaan, beetje van die krekels en nachtgeluiden, heel chill.

Merk dat het beeldscherm wat begint te smelten, typen gaat nog heel goed. Merkte net wel toen ik ff mijn ogen dicht deed, dat het introverte er wel redelijk inzat, dus ga me even overgeven daaraan :)
laatste aanpassing
Uitspraak van SJ-O op dinsdag 15 november 2011 om 16:59:
Waarom zou je dat willen?


Twijfel over deze combi op Qlimax, prachtig visueel spektakel.. Maar ik wil ook graag keihard losgaan ;) XTC wil ik bewaren voor O&N dus deze combo leek me wel wat hebben...
Even kleine update, omdat ik wel benieuwd ben morgen om een beetje die tijden waarop wat gebeurde terug te kijken.

Ben inmiddels ongeveer een uurtje lekker aan het chilles met Schpongle op. Effecten golven een beetje nu, maar een heerlijke trip.
Uitspraak van DarkBeatz op dinsdag 15 november 2011 om 20:58:
Maar ik wil ook graag keihard losgaan


Dat lukt je op alleen LSD ook wel hoor. ;)
Maar zoals ik al aangaf: Lage dosis 4-FMP erbij is prima.
Hoge dosis geen ervaring mee, en schat ik meer kans op onwenselijke gevoelens.
Gaat toch een beetje botsen, dat chemische en strakke gevoel van de 4-FMP met het dynamische, natuurlijke van de LSD.

Uitspraak van RiK :bounce: op dinsdag 15 november 2011 om 18:55:
[ movie ] link [ / movie ]

maar dan zonder spaties


Tip: Je kunt ook [noubb] voor je berichtje typen.
Dan kun je daarna gewoon [movie] en [/movie] typen.
Wel zo makkelijk als je het minder omslachtig uit wilt leggen. ;)
Uitspraak van SanFrancisco op dinsdag 15 november 2011 om 19:42:
Wat voor filmpje was dat dan? Visuele shit ofzo?


Ja nogal :P . Dus onder het motto van 'Een trip stimulerend filmpje' (dan kan het wel in het LSD topic toch? Het game filmpje is immers ook niet verwijderd) probeer ik het nog een keer.....

 
Vind het nu al een vet filmpje/muziekje :cheer:

Wie heeft er nog meer leuke filmpjes/muziekjes :D
Het begon vrijdag 12 augustus in een kroeg in R’dam. Ik zat met Bassie en Adriaan gezellig fluitjes weg te tikken. Een 2 uur verder waren we toch al zo’n 8 bier verder en ik kwam met het geniale idee om wat truffels te halen bij de smartshop aan de overkant. Hier hadden de jongens niet zo’n zin in, maar ik was niet voor rede vatbaar. Ik liep naar de overkant en vroeg om de vrolijkste die ze had, het waren de weet ik veel wat voor stones. Doe maar 3 porties. Ik dacht dat als ik ze mee zou nemen ze het toch wel zouden eten en als dat niet het geval zou zijn dan ging ik de dag erna altijd nog naar Extrema- Outdoor in België en kon ik daar altijd de rest nog verorberen. Terug in de kroeg trok ik gelijk een zak open en begon te eten alsof het een zak pinda’s was (iets wat de kroegeigenaar ook direct geloofde nadat hij vroeg wat het was) . Toen Adriaan mij zo enthousiast zag eten van het overheerlijke zure goedje wilde hij ook wel wat proeven “nou als jij het neemt wil ik ook wel wat” zei Bassie. We hebben toen 2 zakjes van 15 euro per stuk met zijn drieën in een minuut of 5 weggewerkt. Ik weet niet of het door het bier kwam maar de psilocybine (of weet ik het wat erin zit), hadden nog eens 5 minuten later duidelijk de hersens bereikt.
De trip begon, het was tijd om de kroeg te verlaten. Er was weer 1 of ander kunst project in de stad. Er stonden door heel de stad allemaal paarden van kunststof allemaal met verschillende kleuren. De eerste die we tegen kwamen stond op binnewegplein voor de media markt. Het was vrijdagavond en dus f*cking druk, toch leek het mij een leuk idee om bovenop het paard te klimmen. Dit ging totaal niet zoals gepland, het kwam er eigenlijk op neer dat ik met 10 km per uur, vol gas tegen dat paard aan liep en op de grond belande. Bassie en Adriaan kwamen natuurlijk niet meer bij, hun lach werkte heel aanstekelijk en dit duurde wel ff. Tijd om de drukte te verlaten leek ons allemaal wel een strak plan, richting het water dat is altijd rustgevend. We liepen richting de Maas, onderweg even de genomen middelen uitgekotst en ik voelde gelijk een stuk vrijer. Naast de Erasmusbrug stond ook een soort kunstproject waar we niet meer over uit kwamen. Met wat flauwe sarcastische humor echt weer een halfuur dubbel gelegen over de blokken bedekt met kunstgras op het midden van het plein. Ondertussen begon het te schemeren en zijn we naar het terras van Cafe Prachtig onder de Erasmusbrug gegaan. Het bier vloeide weer rijkelijk. Grootste lol om gebroken cigaretten een paar scheten en bewegingen van mensen. Vol aan het genieten van de langsvarende binnenvaartschepen en de ondergaande zon die het Noordereiland in vuur en vlam zette. Vooral dat ene gebouw was zo mooi vonden we, hoe verder de zon onder ging hoe mooier het gebouw werd, later bleek dat het gebouw verlicht werd door kunstmatige verlichting. Als afsluiter hebben we nog 2 uur in 1 of ander veel te ordinair kroegje gezeten waar we wat tequila’s hebben gedronken. De alcohol naam de overhand en we zijn naar huis gegaan. Ik en Adriaan moesten de volgende dag naar Extrema België dus een beetje slaap kon geen kwaad. Bassie ging niet mee want die was samen met mij de avond ervoor terug gekomen uit Ibiza en nu dan ook helemaal kapot. Daar kwam ook nog eens bij dat Bassie, de Baron en ik maandag naar Las Vegas vlogen en hij dus wel even genoeg had gefeest.
Zaterdag 13 augustus, Extrema outdoor. Adriaan, vlugge Jaapie en ik zaten om 10 uur in de auto onderweg naar België. Wat een rotdag, het regende en een lichte tequila kater. Eenmaal op het terrein aangekomen was de kater gelukkig weg. Adriaan acrobaat als hij is wilde gelijk meedoen met een spelletje. Het idee was om zo snel mogelijk omhoog te klimmen in een plastic palmboom, hij was tot zover de snelste die dag en moest 3 uur later terug komen om te kijken of hij de winnar was. Een uur later was ik Adriaan en vlugge Jaapie kwijt en besloot de 15 euro truffels op te eten die ik nog had. Het begon opnieuw verrassend snel te werken. Alleen nu was ik alleen, op 1 of andere manier kon ik me er niet toe zetten om een beetje te gaan zitten babbelen of om helemaal op te gaan in de muziek, iets waar ik me best we aan irriteerde want normaal als je die troep 2 dagen achter elkaar gebruikt gaat dat juist extra makkelijk. Ik besloot Adriaan te bellen, hij bleek op een bankje te zitten met vlugge Jaapie zo’n 3 meter van mijn bankje verwijdert. De trip keerde 180 graden en ik had gelijk helemaal de flow te pakken. De visuals waren haast niet aanwezig vergeleken met de avond ervoor maar het blije gezellige gevoel des te meer, verder waren alle kleuren ook veel sterker en feller als normaal. Adriaan had een waterpijp gejat bij zo’n stand waar je die dingen kan huren, vreemd genoeg was vlugge Jaapie het hier niet mee eens, zulke dingen doe je niet. Een groepje Belgen bij hun aan tafel waren het er ook niet mee eens, deze mensen hadden duidelijk te veel met hun vinger in het zakje gezeten, en kregen dan ook direct de volle laag van dronken Adriaan. Ik vond het er maar zielig uitzien, terwijl ik een paar dagen ervoor op Ibiza er ook niet vanaf kon blijven. We hebben toen nog even een uurtje gedanst, toen gingen we kijken of Adriaan toevallig had gewonnen. Ja hoor Adriaan was de snelste klimmer van de dag en hij mocht met 2 vrienden mee op een speedboot en miss België ging ook mee. Dit maakte de trip allemaal wel erg leuk, we moesten eerst backstage en dan konden we met die speedboot mee die dan lang het festival met hoge snelheid over het water scheerde, dit was erg leuk en verfrissend. Weer terug naar het terrein nog wel backstage liepen we langs een soort clubhuis. Hier waren ambulance broeders barmensen en ander personeel aan het eten. Het leek ons een strak plan om daar ook even een kijkje te nemen. Er stond een tap en je kon eten halen, de tap was onbemand en af en toe liep er iemand naartoe om een biertje te tappen. Als die mensen het kunnen dan kunnen wij het ook. Wij daar lekker gratis bier drinken en ouwehoeren met allemaal hard werkende mensen, na 3 bier kregen we ook wel een beetje honger. Wij naar die kok, wat bami AUB. Dan moet je een lunchkaart hebben zegt die vent, dat hadden we niet, komt er net een bekende VJ aanwandelen en geeft ons een kaartje. Daarmee mag je hier ook niet eten zegt die vent dan moet je bij het artiesten buffet zijn. Hebben we daar toch effe lekker zitten eten, tenminste ik heb alleen een stukje taart en een heel klein beetje bami voor de smaak genomen want ik tripte hem nog wel een beetje, desalniettemin was de ervaring gewoon vet, nog aan het kletsen geweest met een DJ uit Brussel die daar dus aan het eten was. Nog een gratis biertje voor onderweg en de houseparty ging verder. Half 2 in de nacht lag ik bezopen op bed en helemaal uitgeput van 10 dagen feesten.
Ik had zondag de tijd om mijn tas in te pakken voor een maand USA, bestemmingen Las Vegas en het Burning man Festival in de black rock dessert. Ik had netjes mijn 4 tripjes LSD in een willekeurige sok verstopt en was er helemaal klaar voor. Ik was altijd al een keer van plan om te trippen in de lichtstad, net als Johnny Dep in Fear and loathing in Las Vegas. De eerste twee avonden de stad een beetje bekeken en wat gezopen. Toen ik na de tweede avond in de middag wakker werd nam ik als ontbijt een zegel. Bassie en de Baron hadden hier geen behoefte aan. 45 min later zat ik achter in de auto (cabrio) met het zonnetje in mijn gezicht en de visuals begonnen. We hebben eerst een beetje over de strip gereden. Het was ongelofelijk hoe al die enorme hotels aan me voorbij schoten als een overdreven tekenfilm, af en toe keek is omhoog en alles wat ik zag was blauw, ik werd er helmaal ingezogen leek wel en als ik dan terug keek naar de gebouwen was ik weer terug waar ik moest zijn. Bassie en de Baron waren op zoek naar de Gun Store, we hadden afgesproken om te gaan schieten met een shotgun, uzi, handwapen, en nog zoiets. Aangekomen bij de gunstore was de trip nog steeds opkomend. Die hele schietervaring was opeens een ervaring die ik op dat moment niet snapte dat ik hem hebben wilde. Kom je daar binnen krijg je een doos met magazijnen in je hand gedrukt en mag je 4 targets kiezen. Alles wat ik zag waren moordwapens, en dan mocht ik kiezen wie ik dood ging maken, die Amerikanen zijn gek en ik doe er nog aan mee ook. Ik had besloten met mijn shotgun de zombie te doden, stond ik daar een beetje stom met dat ding in mijn handen op een papiertje te knallen. Ik zag die zombie dikker en dunner worden door dat trippie, maargoed. Moesten we ook nog even op de foto met dat wapen. Het voelde allemaal nogal ongemakkelijk kan ik je vertellen. Toen ik weer buiten kwam hoorde ik een vogeltje fluiten en was het allemaal goed, misschien raar maar waar. Bassie en de Baron gingen wat eten bij de Mac en aangezien ik ook al 14uur niks op had vond ik het ook wel een goed plan, dit had ik beter niet kunnen doen, ik ben een uur beroerd geweest totdat ik besloot het er maar uit te gooien. We waren nu bij Luxor een bijzonder Hotel / Casino, een heel bijzonder gebouw, het was net of ik zo de muren op kon lopen, ik kreeg een beetje dat Escher gevoel. Verder waren er ook stukken kunst van glas en spiegel waarvan ik maar niet kon begrijpen hoe het in elkaar zat, mooi was het wel. Toen hebben we nog even bij het zwembad gezeten met een biertje en de avond begon te vallen. Op naar hotel Reno, we parkeerde op een plek waar we een prachtig uitzicht hadden over de stad opnieuw rillingen van ontzag en aparte gedachtegangen of het er over 1000 jaar nog zo zou zijn. Binnen in het Casino was net een vette show aan de gang met dansers en muziek en boten die aan een rails aan het plafond hingen door het casino zweefde. Ik bleef me ook elke keer weer verbazen over het feit dat al die mensen achter die gokkasten bleven kruipen. Ik had ook momenten dat ik me concentreerde op de geluiden, pingelingeling, oftewel een onnatuurlijke tering herrie. Bassie en de Baron gingen weer eten, ik heb het bij bier gehouden. Die avond zijn we naar een dikke openlucht club gegaan met zwembaden en vip lounge. Het was een geweldige avond om een uur of 2 liep mijn trip snel af en ben ik wat gaan eten. Toch was ik pas om half tien in de ochtend terug.
Een dag of 10 later waren we in Morro Bay, we zaten in de kroeg en ik was in gesprek met een Amerikaan. Toen ik hem vertelde dat ik naar het Burning Man festival ging vroeg hij mij of ik misschien wat paddo’s van hem wilde kopen. Dit wilde ik wel, geef maar een trip of 8 zei ik hem. Wij naar zijn huis. Een uur later was ik weer terug in de kroeg met 2 enorme zakken gedroogde paddo’s en 150 dollar lichter. In de tussentijd hadden Bassie en de Baron kennis gemaakt met een leuk meisje en een vriend van haar in de kroeg. Ik weet niet meer wat haar naam was maar ze had een leuk huisje aan het strand en ze vroeg of we mee gingen. Bij het huisje aangekomen haalde ik de zak paddo’s tevoorschijn en tot mij verbazing hadden Bassie en het meisje met die vriend er ook wel zin in. Wij met zijn vieren 1/3 van die zak opgegeten. Opnieuw begon de trip snel, binnen een kwartier, de Baron lag al half te slapen en ging niet mee naar het strand. Aan het begin vond ik het echt een tof wijf, dansend over straat, elkaar omhelzend, en alle geluiden en factoren van buiten in ons opnemend. Iets later werd de trip wat steviger en het meisje ging heel erg om haar goeie vriend heen hangen (haar bekende). Ze bleef ook maar herhalen dat wij vreemd waren, iets waar ik me aan irriteerde, verder bleef ze ook steeds maar herhalen hoe amazing het allemaal wel niet was. Dat vond ik ook mateloos irritant, laat me gewoon genieten en je kan best praten in een trip over iets wat je denkt te zien of iets grappigs maar, amazing, amazing amazing. Het was duidelijk ook een cultuurverschil, die Amerikanen zijn nu eenmaal een tikkie overdreven. Ik zei tegen Bassie kom we gaan effe weg. Wij daar een beetje over dat strand lopen en de grootste lol over hoe het water het strand op rolde, het strand zelf was net een groot doek waar dan de wind onderdoor blies, erg vermakelijk om naar te kijken. Bassie dacht steeds dat hij werd opgehaald door een auto, waar hij dan zo in kon stappen, maar als hij omkeek was de auto weg. Later zijn we nog terug gegaan naar die twee Amerikanan, die waren wat gekalmeerd net als ik trouwens. We zijn toen weer naar binnen gegaan en hebben nog even gerelaxed, om vervolgens weer de auto te pakken naar het motel. Gelukkig reed de Baron.
Op naar het burning man festival in de Black Rock dessert, met een flinke hoeveelheid paddo’s en 3 tripjes LSD, en 1000 dollar aan eten en drinken. Facinerend festival is toch wel het eerste wat ik wil vermelden, alles draait om delen, wat van jouw is is ook van alle andere deelnemers. Geld speelt geen rol op Burning man, je kan er simpelweg niks mee, dit is ook niet nodig want iedereen neemt zoveel shit mee dat je elke 2 meter gratis kan eten en drinken. Ik besloot samen met Bassie om gelijk de eerste dag maar een trip LSD te doen want dan kon ik aan het einde van de week nog een trip doen. Toen de trip begon kwam hij heel langzaam op, vanaf het moment dat ik het begon te voelen tot de piek duurde denk ik wel 2 uur. Ik en Bassie waren een beetje rond aan het fietsen en keken onze ogen uit naar de meest facinerende bouwwerken en vuren. Elk project had ook zo zijn eigen betekenis, soms wat ver te zoeken voor de nuchtere Hollander. We kwamen op een gegeven moment langs een apparaat dat er uit zag als zo’n slingerbank op de kermis. Er stonden 2 van deze apparaten alleen zat er aan de mast geen bank maar hele grote vuurkorven. Het zag er echt geweldig uit, 2 grote vuurballen met een diameter van zeker 2 meter gingen als een gek heen en weer, zo een meter of 10 de lucht in en weer tyerug naar beneden, alle vonken leken langer na te gloeien, ik voelde de hitte. Later kwamen we langs allemaal kleine lichtgevende poortjes, wel 100 op een rij. Er liepen allemaal mensen doorheen met een brilletje op alsof ze helemaal wezeloos waren. Dit gingen wij ook proberen. Facinerend was het, je zag geen diepte meer en het leek wel of de mensen die er ook doorheen liepen een soort van transparant waren. Iedereen is op het festival ook zo super aardig en hielden ook maar niet op over hoe gaaf en geweldig het festival wel niet was. Dit was ook de reden dat we sarcastich begonnen te grappen. Kut hippie’s haha, armoedzaaiers haha. Aan het begin lagen we helemaal dubbel maar naderhand bleek dat we eigenlijk niet helemaal meededen met het festival, we stonden er als het ware naast. Dit gevoel heeft het tweede gedeelte van de trip heel de tijd aan gehouden, het was leuk maar we hoorden niet thuis op het feest leek het wel, dit kwam misschien ook wel omdat we al onze mede burners keihard aan het afzeiken waren op een sarcastische manier en niet communiceerde met de mensen om ons heen. Ik had heel de tijd het gevoel dat ik rustig moest zijn en kalm terwijl mijn maatje maar bleef schreeuwen en gillen. Toen 11 uur later de alcohol de overhand ging nemen trok het gevoel weer weg en begon ik ook weer te schreeuwen en dus een mooie tijd om naar bed te gaan. De rest van het festival waren de trips wederom geweldig, elke keer maar een klein beetje paddo’s en ik werd precies los genoeg in mijn hoofd om leuk en gezellig te doen, een lekkere natuurlijke flow. Dag 6 van het festival had ik samen met mijn maatje de laatste paddo’s op, het was de dag dat de man werd verbrand. We liepen over het terein toen de paddo’s begonnen te werken, we kwamen langs een grote sm tent. Je mocht binnen niet fotograferen en alcohol drinken. Eenmaal binnen gebeurde er van alles, je kon je vast laten binden (bondage), je laten slaan met allerlei verschillende atributen, of je huid in brand laten steken en dan werd het weer net optijd gedoofd zodat het geen schade toebracht. Je kon ook gewoon gaan zitten en kijken hoe andere mensen meededen. Ik en Bassie en de Baron hebben wel 1,5 uur zitten kijken, het was heel apart om te zien als je tript zei ik tegen de nuchtere baron toen ik buiten kwam. Hij wist me te vertellen dat het ook apart was als je niet tript, (hij zal wel gelijk hebben). 2 uur later stonden we bij de Burning Man, hij ging de lucht in, de meest bizare vuurwerkshow ooit, dikke muziek en 1 groot feest.
Groeten,
AlsJeMeNou
Uitspraak van SanFrancisco op dinsdag 15 november 2011 om 18:33:
het aardse wat meer loslaten


Oké, na mijn laatste bericht begon ik me een beetje te vervelen, het voelde alsof ik me te veel vasthield aan het normale. Ik was een beetje bang dat ik door dat flOwer spelletje te spelen en bewust hier nog shit plaatsen enzo, mezelf te veel mentaal bezig had gehouden om me nog goed over te kunnen geven. Ik dacht dat misschien wat wiet me wat meer open kon maken als het ware om de trip te aanvaarden. Het beviel me erg goed, heb die vaporizer een paar keer gevuld. Dat verdampen bevalt me trouwens sowieso heel erg goed, ik heb sinds ik dat ding heb nog één keer een jointje gerookt, en dat was veel minder lekker. En tijdens het trippen is dat vaporizen helemaal bijzonder. De smaak is veel puurder, en de effecten bij verdampen zijn sowieso meer helder. Alles samen gewoon een hele goede ervaring.

Ik dwaal wat af, in ieder geval. Ik vulde mijn vaporizer een paar keer, en ging er voor liggen. De grenzen begonnen op te lossen, waarbij het was alsof mijn lichaam niet meer bestond, en mijn gedachten opgingen in de atmosfeer die de kamer/muziek/enz. alle indrukken samen creëerden. Op een gegeven moment keek ik de kamer in, en alles smolt weg en ik ging mee in dat smelten, alsof ik er fysiek in mee werd getrokken. Ik was even twijfelachtig, ik wist waar deze staat toe zou leiden, en ik had daar met mijn nuchtere vrouw naast me niet zo'n zin in. Ik verwachtte namelijk af te glijden in de staat waarbij iedere helderheid is verloren, en ik had zoiets van ik wil mijn vrouw wel gewoon antwoord kunnen geven als ze me iets vraagt.

En vervolgens ben ik eigenlijk heel bewust die belevenis aangegaan. Waar ik heel veel over nadenk tijdens trips, is eigenlijk het analyseren van die aangepaste staten waarin ik verkeer. Ik ging liggen met mijn ogen dicht, en er begonnen zich langzaam cev's af te spelen. Het waren een soort 3d tripomgevingen, met van die spiegelhuiseffecten, met een heel kleurrijk metallic-achtige achtergrond, met daarop patronen. Volgens mij heb ik het ook wel eens op posters ofzo zien nagetekend.

Ik liet me heel erg door die cev's meeslepen, in die staat raakte mijn bewustzijn ook geïsoleerd van mijn lichaam, en het was alsof mijn bewustzijn zich om die cev's vouwde. Ik had echt het besef dat het veel meer is dan alleen een geestesstaat, ik voelde me in een andere realiteit... Zo'n parallel universum idee. Ik had op een gegeven moment "Shpongolese Spoken Here" opstaan, en ik zei: Dit is mijn favoriete liedje ooit. Want het (vooral de eerste twee minuten ofzo) drukte zo goed de gevoelens uit van dat balanceren op het grensje van het totale opgaan en het nog bewust zijn (en deed me trouwens ook weer aan dmt denken, waar dat binnenstebuiten in een andere realiteit geplaatst worden veel confronterender is).

Ik voelde me ook een beetje bekeken, heel vreemd, alsof ik zichtbaar was op een of andere manier in die andere kant. Dat werden min of meer spirituele belevenissen, ik had een heel vertrouwd gevoel, alsof ik een wijze meester tegenover me had. Ik kon (en kan) me zo goed inleven bij de verering van geestverruimende middelen in oude culturen, waarvan er gelukkig nog steeds bestaan.

Vervolgens werd ik geconfronteerd met iets uit de privésfeer, gewoon in mijn hoofd bedoel ik, dat ik na ging denken over iets. En dat heeft me heel lang beziggehouden, eigenlijk de rest van de trip tot ik hier weer kwam/kom reporten nu (dat schrijven gaat wel wat tijd overheen), en het is ook goed geweest dat ik daar zo mee bezig ben geweest, en me dingen beter heeft laten beseffen.

Al met al super geslaagd. Ik was van tevoren enthousiast omdat ik nu eens geen rekening hoefde te houden met gasten enzo, en dat heeft heel goed uitgepakt. Ik kon er helemaal in opgaan, en dat mijn nuchtere vrouw erbij zat, heeft eigenlijk helemaal geen obstakels of wat dan ook opgeleverd, ze was gewoon super lief voor me. En ik hoopte heel erg eens echt dat therapeutische mee te maken, en dat is ook gebeurd. Ik heb vanavond een wijze les geleerd. De afgelopen trips heb ik gewoon niet echt de tijd kunnen nemen om mezelf over te geven aan die gedachtestroom, en lessen te leren van de leraar die achter die grenzen aanwezig is. Vandaag wel, en dat was heel bijzonder.

(Beetje geschreven alsof het er allemaal al op zit, maar ik heb nog wel wat uurtjes voor de boeg. Ben benieuwd wat er nog gaat komen.)
Uitspraak van DarkBeatz op dinsdag 15 november 2011 om 20:58:
Twijfel over deze combi op Qlimax, prachtig visueel spektakel..


Duidelijk, vind je Qlimax wel een relaxt publiek om lsd onder te gebruiken?
Uitspraak van SJ-O op woensdag 16 november 2011 om 10:20:
Duidelijk, vind je Qlimax wel een relaxt publiek om lsd onder te gebruiken?


Ik was eerst ook van plan om 50 mics te gebruiken op qlimax.
Maar vorige keer voelde ik me zo afgezonderd van de rest dat ik denk dat dit het feest ook kan verzieken.
Beetje zonde van m'n 70euro..
Oké, ben eigenlijk na het plaatsen van dit bericht toch wel kunnen gaan slapen. Dat zal uiteindelijk zo'n 13 uur na inname zijn geweest. Ik merkte toen ik wakker werd en mijn ogen opende wel meteen nog vrij intense visuals op het plafond (beetje Bejeweled-acthig) en toen ik mijn ogen sloot, heb ik ook nog wat cev's gehad (nog steeds), maar ik merk wel dat de sterkte heel erg wegebt.

Ik lag gisternacht nog wel te denken aan Jonathan Ott en Terence McKenna, en een paar boektitels die ik eigenlijk al een tijdje wil lezen. Gaat om Pharmocophilia: Natural Paradises van Jonathan Ott:

samenvatting/review Pharmocophilia van Amazon-user

Ik zat namelijk tijdens mijn trip heel erg te denken aan hoe jammer het is dat de mens niet de gelegenheid krijgt om de volle potentie van middelen en stoffen te benutten, omdat er door kerk en staat en maatschappij iets verachtelijks is gemaakt van 'drugs', en onderzoek etc. totaal niet de ruimte en het geld krijgt wat het verdient én imo nodig heeft voor de mensheid.

Tweede titel die me bezighield was Food of the Gods van McKenna, ik denk meer bekend, maar in de spoiler toch maar wat info van amazon:

review

In deze omschrijving (en de rest van het boek) komen best wel wat dingen voor die ik tijdens mijn reizen en het achteraf nadenken daarover heb leren beseffen, en benieuwd naar ben geraakt. Ik bewonder McKenna heel erg, zijn waarde voor mensen als ik die drugs bijna consumeren als consumptiemiddel, is heel erg groot. Hij heeft zo veel van die dingen waar je misschien tijdens je trip eens even bij stilstaat, heel duidelijk verwoord, en erg interessante theorieën over ontwikkeld, en die vastgelegd in boek of audio etc. Vind ik echt prachtig.

En nu ik toch titels aan het noemen ben, want ik doe dat ook een beetje in de hoop om interesse te wekken bij... ik heb wel zitten denken aan zo'n Lennon die dagelijks lsd nam en wat dat met zijn creativiteit deed, want de psychedelische belevenis voelt soms aan als pure creativiteit, omdat het je in staat stelt door die grenzen heen te gaan. James Fadiman - iemand die in de tijd van de counterculture ook wel bezig was met onderzoeken enzo, verbonden aan Harvard, die tijden met Leary, Ram Dass e.a. - hij heeft The Psychedelic Explorer's Guide geschreven:

info van Amazon

Ik ben wel geïnteresseerd geraakt, en na eerder een experiment met een half zegeltje waarbij ik zeer helder bleef, en me gisteren zo bewust zijn van de creativiteit die het losmaakt, geïnteresseerd geraakt in experimenteren met microdoseringen op zeer regelmatige (dagelijkse of vaker) basis. En daarop gaat hij hier ook heel erg in.

Dus nu eindelijk eens besloten dat die boeken er gaan komen, en misschien dat iemand nog iets heeft aan die titels.

Edit: Hm, spoiler met titel is niet helemaal goedgegaan, ff aangepast, mss dat het werkt nu...

Edit 2: Nu moet het beter gaan...

Edit 3: Driemaal scheepsrecht...
laatste aanpassing
Uitspraak van SanFrancisco op woensdag 16 november 2011 om 11:09:
Hm, spoiler met titel is niet helemaal goedgegaan, ff aangepast, mss dat het werkt nu...


Je moet iets doen met de [hidden] functie, geloof ik.
Hoe het precies werkt, weet ik niet, maar als je zoekt op 'ubb + hidden' vind je het wel denk ik. :)

Uitspraak van SJ-O op woensdag 16 november 2011 om 10:20:
Duidelijk, vind je Qlimax wel een relaxt publiek om lsd onder te gebruiken?


Dat is inderdaad een goede vraag.
Maar verschilt vooral van persoon tot persoon.
Als hardstyle en het bijbehorende publiek helemaal jouw ding is, dan kan het best goed uitpakken.
Persoonlijk vind ik het publiek en vooral de muziek veel te oppervlakkig om LSD te gebruiken op zo'n feest.
Maar natuurlijk begint het daar al mee; als ik er meer met een open mind heen zou gaan, dan zou LSD misschien wel goed uitpakken.

Volgend weekend Awakenings weekender, dan waarschijnlijk weer twee dagen achter elkaar aan de LSD (met een mespuntje 4-FMP).
Ibuprofennetje erbij was me ook prima bevallen vorige keer.
Krijg toch altijd zo'n euforisch gevoel van ibuprofen, en het helpt ook goed tegen kleine pijntjes en (vooral) rugpijn. (Y)
Uitspraak van Kontra-indication op woensdag 16 november 2011 om 11:23:
Volgend weekend Awakenings weekender, dan waarschijnlijk weer twee dagen achter elkaar aan de LSD (met een mespuntje 4-FMP).


Kom vrijdag even een quiz bij me invullen tussen 2 en 4u (of gewoon een babbeltje maken) ;) Dan meeten we eindelijk eens haha :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Kontra-indication op woensdag 16 november 2011 om 11:23:
Volgend weekend Awakenings weekender, dan waarschijnlijk weer twee dagen achter elkaar aan de LSD (met een mespuntje 4-FMP).


Ah juist op de zaterdag ben ik daar ook (Y) en ik twijfel ook over acid :)