Partyflock
 
Forumonderwerp · 17800
­ Nederland
Oftewel voor alle meiden die dat geslijm over zich heen krijgen.Er zijn al zat topics geweest van mensen die het geslijm zat werden, maar nu de vraag aan jullie zelf:
Worden jullie er nou nooit eens moe van, dat er bij elke foto van jullie 30 berichtjes staan: 'jullie zijn toppers' ' lekker' 'geweldig' ? (vaak van mensen die je nog nooit hebt gezien geloof ik...)

Of vind je elk berichtje weer leuk om te lezen?? Want 9 van de 10 zet dat neer in de hoop ooit een PB-tje van jullie te krijgen.... :-D
laatste aanpassing
Ben het met Partytime eens!!! Iedereen in zn waarde laten aub, m.a.w. een ander behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden!!!

En dan moet het zeker niet uitmaken wat je wel of niet aanhebt!
Hoihoihoi, zo wordt het nog gezellig als iedereen zich aan onze gedragsregeltjes gaat houden ;)
laatste aanpassing
 
hehe ach ja snap uberhaupt niet dat iemand moeite doet populair te zijn op notabene een INTERNETSITE

het is gewoon nog altijd www.partyflock.nl 1 van de 24982353496357687975486749764689 websites en niet jullie leven!!!!!

wake up
laatste aanpassing
Mjah, op zich wel een goed topic ja.
Maar idd, het zijn ook maar mensen, die ook gewoon moeten schijten en ziek kunnen worden. Sommige mensen worden inderdaad overgewaardeerd.

Wat wel stom is natuurlijk dat je niet aan iemand mag vragen van "he ben je ook van PF?". Tsja, als je naar een meeting gaat moet je daar tegen kunnen. Semi-sexuele opmerkingen moet je natuurlijk niet gaan maken, das bullshit. Je komt er allemaal om te feesten, niet?

Dus bij deze maar effe een oproepje aan iedreen die hier komt: verheerlijk niemand, gedraag je als een volwassene, heb respect voor de mensen om je heen en probeer het een beetje gezellig te houden.

Amen.

De andere kant moet ook eens naar gekeken worden. Bij sommige foto's worden mensen afgezeken omdat ze lelijk zijn. Wat is dat voor een ontzettende BULLSHIT! Dat vind ik echt laag, beetje schelden via internet, en mensen de grond in trappen. Laat idd iedereen lekker in zijn waarde. Als je iets van iemand vind, hou dat voor je!

Greetz,
SnuggLe
 
Dat is nou juist de reden waarom ik nooit naar een meeting ga:-) Ik zat hier op PF al vanaf de eerste dag, ging toen ook altijd naar meetings etc..Ook op start2dance. In het begin was het wel lache nieuwe mensen te ontmoeten, maar op een gegeven moment kun je niet eens meer relex rondlopen of er trekt alweer iemand aan je arm. Daarom heb ik me ook teruggetrokken, ik post ook al een hele tijd niks (behalve nu dan) en ga niet meer naar meetings. Velen die hier op PF zitten kennen mij niet eens, alleen de ouwe garde wel. Zij kom ik altijd tegen op feesten en dat vind ik wel weer leuk, maar om steeds weer nieuwe te ontmoeten?? Nee dank je....
Ik snap by the way niet eens waar mensen hier zich druk om maken. Ik lees af en toe dicussies die helemaal nergens over gaan, het niveau ligt hier echt op een laag pitje.. Maar goed...
Maar eh Poek je blijft een schatje hoor :-)
Dat hier nog een discussie over bestaat! Kbedoel iedereen vind het toch leuk om mooi gevonden te worden!!! whaaaa :>
 
Ach als het je ergert snap ik niet dat je het nog leest..
Poekie is een lieverd, kan me voorstellen dat ze zich soms "klote" voelt dat mensen alleen naar haar uiterlijk kijken en niet naar haar verdere ik. Zo heb ik dat ooit eens vernomen.
En dat zal met Crazy C enzo ook allemaal zo zijn, maar die ken ik niet persoonlijk

Franka is bij mij een ander verhaal, die vindt ik de moeite eigenlijk niet eens waard (niet lelijk, maar ook niet uitermate mooi ofzo) en ik vind haar nog arrogant ook, en nee, ik ben niet de enige die dit denkt, maar zegt wel :-P

PS: en dan rukt het me verder niet als mensen hieronder mij gaan uitmaken voor alles en nog wat, ik ben geen supermodel, zie er normaal uit en gedraag me nog veel normaler, maar dat weten alleen de mensen die me kennen en dat vindt ik voldoende :-D
Ik vind dat iedereen lekker aan moet doen wat je zelf wil! Alleen als je er onwijs uitdagend bij gaat lopen dan krijg je nou eenmaal zulke opmerkingen.. het is misschien respectloos ja.. maar als je je zo kleed dan weet je wat je kunt verwachten.. Ik heb er niks tegen als mensen zich zo kleden en ik vind het er soms heel leuk uitzien hoor! Maar dan moet ook niet zeuren over opmerkingen die je krijgt! Ik loop ook wel eens in hotpants op een feest (en niet om aandacht te krijgen maar omdat ik het leuk vind en lekker vind zitten voor op een feest) en dan zitten er ook wel eens mensen aan me kont ja.. ik vind dat echt niet leuk nee, maar dan ga ik ook niet lopen zeiken want dan weet ik dat ik maar wat anders aan had moeten trekken.... Sommige mannen zijn nou eenmaal zo daar verander je toch niks aan..

En ik vind dat Crazy C er helemaal niet zo uitdagend bijloopt als dat sommigen hier zeggen..
Ze heeft gewoon normale kleren aan toch! En zo vaak zie ik haar ook niet op foto's... Ik vind haar nou absoluut niet iemand die om aandacht loopt te schreeuwen op PF...

Zo ik heb gesproken... pffff :P:P
laatste aanpassing
ik vind Franka ook arrogant.

:P

maar ik ben arroganter

:D

Arrogantie rules!
laatste aanpassing
2 Claudjuh, Blijkbaar ken je Franka dan totaal niet!
laatste aanpassing
 
Lieve Claudjuh,

Erg jammer dat je dit over mij schrijft terwijl je me niet eens kent.

Lees je eigen stukje maar ff terug:

rukt het me verder niet als mensen hieronder mij gaan uitmaken voor alles en nog wat, ik ben geen supermodel, zie er normaal uit en gedraag me nog veel normaler, maar dat weten alleen de mensen die me kennen en dat vindt ik voldoende


Rest mij dan alleen nog maar te zeggen:

Verbeter de wereld begin bij je zelf.

Liefs,

Franka
laatste aanpassing
Vind het niet juist om zoiets over Franka te zeggu als je d'r nog geeneens persoonlijk kent, dan had je wel beter geweten namelijk.....
Mensen doe nou normaal PLEASE

Naja als mevrouw Franka verontwaardigt bij me wegloopt omdat ik haar naam niet weet, zegt mij dat al genoeg eigenlijk en hoef ik de rest niet te leren kennen.
 
Nog even een reply, speciaal voor jou.. Volgens mij ken ik jou helemaal niet! Dus zou het nogal stug zijn dat ik weg zou zijn gelopen omdat je me niet kent. Het zal me een zorg zijn of iemand me wel of niet kent!

Misschien waren er wel andere redenen dat ik weg zou zijn gelopen...

Sorry als ik je gekwetst heb, mijn oprechte excuses!

(K)
LALALA

wat zijn we allemaal toch aardig voor elkaar ;)

Advies voor sommige van jullie... RELAX neem een pilletje en reageer dan weer :)
 
nou ik zou juist van die (plas)pillen afblijven!
Hm, ik kan het uiteraard mis hebben, maar ik kan me nog een aantal dingen herinneren namelijk.
Dat je je hoofd in je nek gooit als ik daar ook ergens in de buurt sta, verhaaltje op Nature One dat je weg loopt bij Chemi vandaan, met de woorden: "Dat je me niet kent zegt" (iets in die richting, het letterlijke weet ik niet meer precies.
En zo ook wel wat verhalen van andere personen die toch wel te boek staan als betrouwbaar en die anderen zeker wel het licht in de ogen gunnen (dus niet jaloers op anderen zijn bijv.)

Maar ik zal je eens opzoeken op een feest, kijken of je inderdaad wel gewoon bent ;-) (en dit niet opvatten als 1 of andere aanval die laatste zin, want ik bedoel um niet slecht ofzo)

En dat laatste stukje wat jij aan het kwooten was, dat is iets wat andere mensen tegen mij zeggen, dat ik me lekker normaal en relaxt gedraag, dus val mij daar niet op aan, ik kwoot anderen.
wat een gezeik om werkelijk waar niks zeg!
 
wat een gelul zeg

Als Franka geen behoefte heeft om gezellig te doen tegen iemand moet ze dat lekker zelf weten!

Ik gooi mijn hoofd ook "in mijn nek" als er weer zo'n frummel van een of andere kutsite komt vragen of ik shebyte ben.
Ik ben lekker uit; dan moet je me gewoon met rust laten.
Als ik mensen wil ontmoeten ga ik wel naar een meeting.
Beetje wazig om over Franka iets te roepen terwijl je ze helemaal niet kent.
Leer eerst iemand kennen voor je iets doelloos op het forum gooit.
SHEBYTE 21 september 2002 17:24
wat een gelul zeg

Als Franka geen behoefte heeft om gezellig te doen tegen iemand moet ze dat lekker zelf weten!

Ik gooi mijn hoofd ook "in mijn nek" als er weer zo'n frummel van een of andere kutsite komt vragen of ik shebyte ben.
Ik ben lekker uit; dan moet je me gewoon met rust laten.
Als ik mensen wil ontmoeten ga ik wel naar een meeting.
---------------------------------------------

Alsof ik een type ben dat de hele avond achter mensen aanhinnikt om te vragen of ze die en die zijn, dat is nou net iets wat me niet interreseert namelijk. Je moet zelf ook wel beter weten mevrouw :-P
Ik brul gewoon: GGGGGGGGGGINAAAAAAAAAAAAA en daar is het mee gedaan zoals je weet ;-)
Voor de rest boeit een "vreemde" me niet zoveel, ben daar om te feesten, niet om de godganse nacht te socializen met voor mij vreemden. Ik doe niet voor niks niet aan meetings namelijk

Nosfera7u: ik maak van bepaalde ervaringen feiten, en slinger niet zomaar iets de wereld in. Heb zo mijn bronnen, eigen ervaringen etc etc
Oeverloos lullen gebeurt al genoeg namelijk
Ik ga dit topic bijna zo intressant vinden dat ik ook wat ga zeggen.:9

Zal ik...Zal ik...Zal ik...

hmmmzzz...hold on...Ga eerst nog ff 10 minuten Sturben(The stranger) en zie dan nog even weer. :D
 
Het was niet zozeer een persoonlijk repliek aan jouw adres Clau, meer een opmerking die ik al vaker heb laten vallen..temeer omdat sommige topics mij echt doen vermoeden dat sommigen onder ons nog maar weinig onderscheid kunnen maken tussen realiteit en cybershit.

En dat gebrul van jou is mij reeds bekend..ook de beste manier om ondergetekende te benaderen overigens, Ik heb namelijk gewoon een naam :-)
 
aw clau.. doe es aardig tegen franka :)

verder heb ik hier ook niet veel zinnigs aan toe te voegen.. mmm.. ow.. behalve dan dat ik me erop verheug gina te ontmoeten op hc vs terror :)
 
Offtopic! :-D






Maar ehm..ik heb ook wel zin in dat feestje..is bij mij om de hoek zelfs...eerste hardcorefeestje sinds 6 jaar...god help me :-S
en op dit moment verveel ik me maar :s
SHEBYTE 21 september 2002 22:59
Het was niet zozeer een persoonlijk repliek aan jouw adres Clau, meer een opmerking die ik al vaker heb laten vallen..temeer omdat sommige topics mij echt doen vermoeden dat sommigen onder ons nog maar weinig onderscheid kunnen maken tussen realiteit en cybershit.

En dat gebrul van jou is mij reeds bekend..ook de beste manier om ondergetekende te benaderen overigens, Ik heb namelijk gewoon een naam
-------------------------------------------

Jups geef ik je gelijk in :-)
Zal mij verder ook roesten eigenlijk, maar datgeen wat ik vanmorgen of wanneer dan ook, liep te verkondigen in dit topic haal ik tenminste uit real life crap en niet naar aanleiding van een paar foto's :S
As you may know ;-)

Gina ligt ook wat lekkerder in de mond om dat uitgebreid (toen in The Q) te brullen :-P
Hey nosferdinges

Sick my duck !!!


*proest*
 
pff heb er ff over gedaan om deze topic door te lezen, en kan er ook eigenlijk bijna nix meer aan toe voegen.. Alles is zo ongeveer gezegd..

Ben 't met veel dingen eens, dat is dus ook de reden waarom ik niet meer naar pf-meetings ga.. ik "ken" sommige mensen wel en ga er dan ook weleens mee aan de wandel.. Maar heb ook m'n eigen vrienden en die vind ik een stuk belangrijker! Kan me nog genoeg avonden herinneren dat m'n feestje zo'n beetje 'verpest' is, omdat ik Charlotte*** ben.. Heb er ook bewust voor gekozen om niet meer te vaak op de foto te gaan.. en sorry, noem me dan ook maar arro, maar ik heb ook lang niet meer altijd zin in een gesprek met iemand die onder een foto van me alleen een :kwijl: neer kan zetten.. :kots:
Ik kleed me misschien soms wel uitdagend, maar mij zul je echt niet in een bikinitopje of hotpants rond zien lopen op een feest.. No offence voor de mensen die 't wel doen! Maar dat is niet mijn "stijl"..
Ok, m'n "topjes" zijn soms kort, maar verder.. :)
Ook die opmerkingen van iemand: waarom maak je me geen vriendje? En dat na 1 PMetje gestuurd te hebben.. Omdat je geen vriendje bent! Ik wil je op z'n minst eerst 's een keer irl gezien hebben!

Life is beautiful :)
laatste aanpassing
 
Even voor de formaliteiten

Sick my duck is copyright protected by SHE 2000 ;-)
Zeg,

Crazy-C, Poekie, Franka of zomaar een gewillig sletje...

Keertje neuken ofsow / ensow??
laatste aanpassing
R-MAN 23 september 2002 00:48
Zeg,

Crazy-C, Poekie, Franka of zomaar een gewillig sletje...

Keertje neuken ofsow / ensow??

-------------------------------------

Eindelijk van je eigen meisje afgekropen?
 
Ik werd nog niet genoemd,maar ik mag me zeer verheugen op het volgende feest,want ik vind het heerlijk als ze met wijdgespreide armen op me af komen rennen ...maammmmmmmaa en dan lekker:knuffel:
daarbij draag ik niets uitdagends,maar zal het wel mijn ontwapende schoonheid zijn:)

Een kneepje in mijn kont,zal ik als compliment aannemen,is tie te hard krijg je een lel.

Hoofd in mijn nek gooien doe ik al lang niet meer,daar mijn fysiotherapeut zegt dat daar mijn nekklachten vandaan komen,en mijn fatsoensnormen zeggen dat het niet past,omdat ik niets meer of minder ben dan een ander.
Uitzondering,als ik mijn haar goed wil gooien naar achter,of mijn biertje richting keelgat:):D

Iedereen mag mij aanspreken,heerlijk gezellig,als ik je kan verstaan,maar nazi-lui kunnen een nuffig neusje in de lucht verwachten,of een ram voor hun bek:D

Nee,ik hou wel van wat ;KNUFFEL:
laatste aanpassing
 
Waar maken jullie je druk om? Lekker boeie allemaal. De dames kunnen echt wel voor zichzelf opkomen en ongewenste aandacht negeer je toch gewoon?

PF is voor mij gewoon een site om te ouwehoeren over feesten met gezellige mensen, op de hoogte blijven en wat op wat forums blaten enzo....

Voor daten ben je hier verkeerd...maar nieuwe mensen ontmoeten is nooit verkeerd....

Get a life...
laatste aanpassing
 
Haha leuk antwoord gabber mama (Y)
2 Isios: Je bent een topper en jij ziet er geweldig uit...Ik heb je nog nooit gezien maar jij bent een topper whuhahahaha LOL:D:D:D:p:P:P:P:P
 
sorry hoor maar dit is een volstrekt nutteloos en eindeloos forum.
laat iedereen zijn zoals ie wil zijn en val niemand er op aan.
niet iedereen is zoals je wilt dat die wil zijn.
enne als iemand wat van je vind: wat je vind mag je houden!
 
ADMIN ik geef je bij deze ff een tip...

sluit dit topic of ik zal weer losgaan :D en dan zal je weer berichies moeten gaan verwijderen enzo... allemaal xtra werk, kijk nu heb k geen zin alles te lezen, als k dat wel doe, krijg k een beeld van sommige peeps hier, en ik weet van mezelf dat ik het niet kan laten opmerkingen te maken! :D:D

gegroet president aap
laatste aanpassing
 
Beste president Aap,

als niemand meer reageert,omdat toch eigenlijk alles wel zo`n beetje gezegd is,ja dan sluit hij zich vanzelf,door over de houdbaarheids datum te gaan:)

Mocht u zich daarentegen geroepen voelen om nog wat nare en beledigende of zelfs buitenissige reply`s eronder te zetten,zal hij hier nog langer staan.

Alleen kan u dan maar beter uw nederige dienaren opdracht geven om wat bagage in te pakken ,want u riskeert dan een officiele waarschuwing en misschien komt het wel tot het verbannen van uw persoon uit P.F land:)

ook veel groeten van de adm.
laatste aanpassing
 
aangezien mijn reply's altijd net binnen de beperken blijven zal ik nooit tercht geband worden :D
 
Maar ik blijf met mijn harkje in de buurt van jouw perkje:D
 
hehe ok mam :D
aap: het forum is nog niet gesloten....je ging toch los ?

Monkeypower ;)
laatste aanpassing
2 CC--> niet uit gaan dagen he?

dan krijg je namelijk tegenwoordig een strafpunt ;P
Alle mensjes die hierboven hebben gereageerd.

GA ZO DOOR!!!!!!!!


en voor dat je het weet heb je oorlog. in plaats van een feesje. :(

DON'T WORRY, BE HAPPY!!!!!!

en aandacht is goed voor de mens. het is bewezen dat een mens behoefde heeft aan aandacht. om zich zelf goed te kunnen voelen en functioneren. Dus of je me nu afkraakt of je doet aardig. het maakt me niet uit. want ik heb wel aandacht.....En voel en functioneer ik dus goed :) :) :)