Partyflock
 
Forumonderwerp · 18446
­ Nederland
Ik ben eigenlijk van mening dat er op alle soorten house feesten vaak een goede sfeer hangt!!
Of het nu Hardstyle,Hardcore,Hardhouse,Hardtrance,Club,Acid,Terror,Tekno,Techno,DnB of welke house style dan ook. Het ligt er maar net aan van welke muziek je houdt of hoe flexibel je zelf bent.
Ik ben bijvoorbeeld dit jaar op Mysteryland in iedere Area wel even geweest en ik moet zeggen of het nu, Q-dance, Third-Movement, Trance, Main, Speedfreax of Techno was. Ik zelf heb het meest in de Q-tent gestaan omdat ik die DJ's & muziek goed vond.
Er zijn altijd feesten waar de sfeer toevallig een x minder is.
laatste aanpassing
 
nou niet op KUT feesten als TE hoor ! !




!
laatste aanpassing door een beheerder
Ik zei al er kan altijd een feest tussen zitten wat minder is.
 
Heej NOsfera7u, omdat ik zo ongeveer de opkomst van de meeste House-stromingen heb meegemaakt is het voor mij ook heel makkelijk om van de ene op de andere House-stijl over te switchen, te dansen en te feesten. House muziek is eigenlijk een beetje het resultaat van de hippies uit de jaren zestig die een bepaald soort "samenzijn" wisten te creëeren en wat wij nu ieder weekend op House/ Dansmuziek kunnen beleven.

Het is vooral voor jongeren even een "escape from reality" , even van de drukte en hectiek van de hele week ontsnappen en gewoon lekker los gaan op feesten of in de discotheek.

Zo zie ik het een beetje, eigenlijk.. :D
Ik zou het niet beter kunnen zeggen
House Music is gewoon lekker dol en ffe alle shit om je heen vergeten!!!
laatste aanpassing
 
Ik vind de sfeer op trance en techno feesten altijd 10 keer beter dan op een hardstyle of hardcore party. En das mijn mening.
 
2 Lientje--> Da's jouw goed recht om die mening te hebben, daar heb jij de leeftijd voor...eh...neuken???????? (geintje!! kom op, het is zondag ;-) )
 
Wat nou de leeftijd voor???
 
en happen hé!!
 
Ja zo ben ik haha.
Nee maar lekker belangrijk allemaal als je het maar naar je zin hebt. Ja toch?
 
2 Lientje!!!

Maar eh, zou je je verhaal iets meer willen toelichten waarom jij Hardcore en Hardstyle feesten minder sfeer vind hebben dan Trance en/ of Techno feesten....
 
hardstyle vind ik een veel agressievere sfeer hebben, meer mensen die helemaal de weg kwijt zijn (ik zeg dus niet dat er meer mensen drugs gebruiken, maar dat ze zelf meer drugs gebruiken, voordat ik weer aangevallen word), tis minder gezellig gewoon
op trance feesten vind ik het publiek te soft... (komt ook waarschijnlijk door de muziek) het lijken wel hippies ze zweven allemaal met de muziek mee ogen dicht en genieten - op hardcore feesten staat iedereen te raggen en is er een agressiefe sweer bij elk stootje dat je perongeluk weg geeft moet je bukken... - techno daarentegen is gewoon top iedereen geeft om elkaar en is vet bezorgt om je dat geeft weer rust aan jezelf en aan andere om je heen!
laatste aanpassing
Er gaat gewoon niets boven de echte techno vibe.

hoe kleiner het feestje hoe beter de sfeer, ik vind dat op grote feesten het wij gevoel gewoon niet aanwezig is.
Ik vind de sfeer op Hardstyle feestjes altijd wel goed.
Het lijkt misschien agressiever omdat mensen wat harder en sneller bewegen.
Maar ik heb ook al vaak zat gehad dat iemand per ongeluk een elleboog of hand in zun gezicht krijgt en dan is er gewoon niks aan de hand, Andersom ook.
De meeste hardcore feesten waar ik geweest ben ook!
 
Nou, doe mij maar HardTechTranceStyleCore dan!!!!!

Hehehehhe ja zoiets ;-)
 
hardcore feesten hangt meestal maar vage sfeer
 
Artiest William Tech
ik vind idd de sfeer op de meeste feesten erg goed, de een iets minder als de ander maar over het algemeen idd heel relaxed!
vooral op houseqlassics allebei de keren dat ik er geweest ben hing er een hele relaxede sfeer vond ik
 
i (L) vage sfeer op hardcore feesten :D
ik vin ook alles goed maar ik zet toch techno bovenaan.
Hardcore vin ik ook vet maar ik heb zoiets van hoe kan het nou gezellig zijn als je alleen maar voor een box staat te hakken 8 uur lang?
Tenminste zo ervaar ik het ;P

Trancefeesten worden te mainstream vind ik BTW.
Het is niet meer zoals innercity '99 :D
 
zolang je met plezier naar feesten toe gaat
is de sfeer geweldig
 
Ik ben het helemaal met je eens Nosfer7u, op élk housefeest is de sfeer onderling wel (y) ... een paar pjoek-figuren daargelaten natuurlijk :S

Maar waarom is men nog wél openminded naar elkaar toe terwijl men muzikaal gezien steeds meer oogkleppen opkrijgt? Dan zou het pas helemaal perfect zijn! :bloos:
laatste aanpassing
volgens mij weten de PF'ers wel hoe ze moeten feesten dus dat zit wel goed.
Nou de rest van de wereld nog :P
Met Hardcore feesten ligt het er maar net aan, neem nou HR vorig jaar in de Fun, mensen lief wat een agressieve bende zeg, allemaal idioten liepen daar rond, maar neem nou Thunderdome vorig jaar daar was de sfeer best relaxed.........

Maar goed er gaat niets boven de sfeer op HouseQlassics :D
Artiest Raven
Tot nu toe vind ik de sfeer op grote feesten veel beter dan in kroegen / discotheken. Je stoot iemand aan op een groot feest standaard "sorry man" "ja geeft niet, kan gebeuren" oid. Bij ander soort kleinere wekelijkse feestjes heb je 6 van de 10x meteen ruzie. Dat schiet ook niet op natuurlijk. Je komt om lol te maken en niet om ruzie te zoeken. Tenminste... Ik wel :)
 
:S, zou het daarom een feest/party genoemd worden?
haha Ray,die is goed :D
ik vind dat er op veel feesten nog wel wat schort aan de sfeer! komt misschien omdat ik anders gewend ben...