Partyflock
 
Forumonderwerp · 18586
­ Nederland
 
Is iemand er al heen geweest?? Ik heb namelijk voor woensdag kaarten, en ik ben benieuwd of het wat is. Weet eigenlijk niet wat ik me er van voor moet stellen.

Dus vertel op :D:D:D
 
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=14405
 
*OOPS*

:bloos: sorry
 
Nou, ik heb het net ff gelezen, en ik heb er moeilijk veel zin in. Als je die verhalen zo hoort moet het echt wreed zijn :bounce:

Ff een cameratje meenemen :D
 
Met wie ga je dan
 
met me meisje :D

Sorry pik, maar Integrate krijg jij dat 2e kaartje ook al en awakenings waarschijnlijk ook. Oh ja en a.s vrijdag is technozone in de <<O>> niet vergeten he? gaan we hem ff :bounce:
laatste aanpassing
 
ja denk dak wel ga maar moet eerst werken weet echt niet hoe we gaan ewn hoelaat ik klaar ben joh nisschien zie ik je morgen als me keelpijn mindr is

doei
 
het begint pas om 11 uur, dus als we daar om 1 uur zijn maakt het toch niet uit. Gaan we gewoon met de bus heen en met de taxi terug ofzo, we zien wel maar ik wil echt wel gaan.......:D
 
welke bus dan joh?rijd geen bus om 1 uur aap
 
doe een keer rustig joh, ken je wel keeltyfus hebben maar ik hoek je terug naar de rimboe, AAP!

Als je niet wilt kan je het wel gewoon zeggen :P

We zien wel jatoch??

Anders gaan we op de scooter........BRRRRRR

beetje fris, maarja joh doe je niks aan
laatste aanpassing
 
aapje
 
kanker soepogen, waar gaan we heen zonder mij dan???????

en neem van de week me kleren mee joh nek..
De La Guarda is heel mooi en gaaf!!
Wij zijn afgelopen zaterdag er heen geweest. Top hoor!!

Maar je mag geen foto's maken. Zelf lopen ze wel met een camera rond en die foto's kan je dan op hun site bekijken.
 
Ik vond het niet zo.......

Het begin vond ik wel heel mooi, maar voor de rest was het mij iets teveel van hetzelfde en de enige samenhangende factoren die ik kon ontdekken waren stroboscopen,rookmachines en lui die rondje's door de lucht vliegen hangend aan touwtje's........
 
btje jammer fdat ik niet mee gaa
 
volgende keer beter gangsters ikke en kamikaze (F)
Ik ben er geweest en vond het op sommige momenten erg byzonder (vooral toen een van die artiesten mij bij mn middel pakte en me aan het touw boven de zaal liet zweven!!), maar op sommige momenten had ik ook zoiets van waar gaat dit in hemelsnaam over... een beetje fantasie heb je wel nodig! En 1 tip: trek niet je beste schoenen aan, beter ga je op je waterschoenen :D
*hehehe.. mooi, al die tips.
Wij gaan 12 oktober pas, en daarna maar meteen door naar Crazyland.. pfff. Is 't wel een goeie show? Of vermoeiend?
 
Nou, vermoeiend kan het niet zijn met een tijdsduur van nauwelijks 5 kwartiertje's........

En ik vond de show niet goed. Mijn inziens had er veel meer ingezeten qua wisselwerking van licht en geluid en ook dat lichtvoetige volksvermaak van lui uit het publiek rondje's laten vliegen mogen ze van mij achterwege laten (dat soort dingen doe je maar op de kermis) Voor de rest vond ik het maar langdradig,simplistisch en veel van hetzelfde.....

Maar die opening met het doek is wel heel errug mooi en alleen daarom is het wel bezienswaardig!!
Artiest {SHOWLIST artist 23156, 27546, 1951}
ik ga ook!!!!!!
 
ga je ook vanavond thilo??

ik ga nu weg,ff tjekken of het wat is :D
 
En ?

Wat vond je ervan ??
 
kvond het wel tofff ook al was ik er niet
laatste aanpassing
 
Nah, das ook nie echt super enthousiast hehehe
 
Ok:

ik vond de intro wel stoer. Op een gegeven moment ergens in het midden dat ze gingen stampen op dat podium, met iedereen erop was stoer. Het einde dat ze allemaal tegelijk gingen slingeren en klimmen enz. was wel gaaf.

Die irritante mensen die heel de tijd door de zaal lopen en iedereen aanraken, die gozer in ze blote reet in dat tuigje vond ik gewoon onzin. Als dat er niet zou zijn zou de show echt TOP zijn.

Maar verder vond ik het ZWAAR tegenvallen, als ik ervoor betaald zou hebben zou ik het echt zware geldverspilling vinden.

Wel leuk om een keer gezien te hebben maar niet iets om nog een keer te doen nee.
laatste aanpassing
Ben je één van de weinige die het vondt tegenvallen. ik vondt t geweldig gewoon lekker meedoen lekker springen nat worden, en als ze je aanraken of met je willen vechten ofzo gewoon meedoen.

Ook alles erom heen was wel leuk, zo'n dj die daar nog ff draait, lekker zitten of dansen.

Was geweldig. :)
 
ik vond het wel leuk, maar sommige dingen passen niet in het geheel gewoon, zoals die gozer in ze blote reet, waarom dat nou weer? Kan dat niet met een broek aan?? Ik stoor me er niet aan, maar het is maar een voorbeeld. En dan in het midden met een soort van hardrock ofzo (het was iig tering herrie) en iedereen springen enzo, konden ze beter een beetje relaxede muziek spelen zoals op het einde.

Maar al met al was het wel leuk hoor, maar ik had er gewoon meer van verwacht.

En ook genoeg dingen wat ik wel onwijs gaaf vond hoor. De afsluiting was bijvoorbeeld vet!!!
Waarschijnlijk omdat er zo'n ontzettende ophef over deze show is gemaakt en de verwachtingen heeeeel hoog waren, heb je dus snel kans dat het tegenvalt.

Ik vond het heel leuk. Het is absoluut iets anders dan een feest. Wij waren met 15 man erheen en hebben het voor, tijdens en na die tijd heel gezellig gehad.
Wist me god niet wat te verwachten
 
Toch blijf ik erbij dat er veel meer in had gezeten en dat dit meer plat volksvermaak is dan een hoogstaand vernieuwend concept zoals er mee wordt geadverteerd....

En ja, ik kan zoiets wel zeggen aangezien ik in 10 jaar de vreemdste dingen heb gezien inmiddels op feesten,voorstellingen en theaters.....
is er toevallig ook al iemand naar de afterparty geweest? ik ga daar zaterdag heen, dus kan iewmand me vertellen wat voor muziek daar gedraaid wordt?
Je bedoelt de DJ connection?? Dat hadden wij ook afgelopen zaterdag. Is wel leuk hoor maar je moet geen vette party verwachten ofzo.

Bij ons draaide ze echt progressive :gaap:
de dj die er bij hoorde : Robert Feelgood is de zoon van een collega van mij, die zei dat het best een aangenaam avondje uit is .Veel water :D, ik kon r ook heen maar ben niet gegaan ..
Ik was mee met centauri, en ik vond het een geniale show, lekker springen met die gasten en je helemaal laten meeslepen. Echt uniek