Partyflock
 
Forumonderwerp · 18539
­ Nederland
Hallo mensen! Hebben we er eigenlijk nog wel zin in? Ik zie de laatste tijd alleen maar geklaag en gezeik. Dana te populair, Trance Energy kut ook al ben je niet zelf geweest. Je soldatenkisten die niet welkom zijn. Teveel boeren op beuQfeesten. Techno is allemaal hetzelfde. Alles is duur. Dj's denken alleen maar aan geld. Zelfs in hele positieve topic en replies moet wel iets te melden zijn wat weer minder of slecht was...:bah:

Wat een mooi stelletje bij elkaar zeg! :(

Ik heb gisteren toevallig de film Black Hawk Down gekeken. En dan gaat het me niet om die VS-commando's maar om de reden dat die gasten daar in de eerste plaats waren. Om een einde te maken aan de ellende van een burgeroorlog en om mensen te helpen die helemaal niets meer hebben.

Ik weet ook wel dat dit een bekend praatje is, maar waar hebben we het in hemelsnaam over! Wees blij dat je in een land leeft waar je uberhaupt kan feesten. En als je een keertje krap bij kas bent dan ga je gewoon niet in plaats van meteen een topic te openen over de hoge entree.

Je hebt het f^%$ing over iets waar je plezier uit zou moeten halen en als iedereen zich alleen bezighoudt met datgene wat hem interessert dan zijn we al een stuk verder.

Of moet ik mijn smoel houden en gaat iedereen lekker verder in de negatieve spiraal... het is net als met de economie. Hoe harder iedereen roept dat het slecht gaat des te slechter wordt het ook... :(
laatste aanpassing
 
:respect:
Af en toe lekker zeiken , is ook weleens lekker, vooral als je nodig moet hehe
:bounce: :bounce:
Ik vind iid wel dat er teveel gezeken wordt maar je zou het ook als min of meer opbouwende kritiek kunnen zien en hiervan als (en ik zeg niet meteen de jouwe Tjeerdo) organisatie van proberen te leren.

Natuurlijk kun je nooit iedereen tevreden stellen maar je kan wel proberen het max haalbare uit een feest te slepen......toch?

En daarnaast...zeikerds hou je toch wel ben ik bang.
 
Toevallig heb ik gister dezelfde film gezien, een hele goede by-the-way!

En wat je zegt heb je wel gelijk in, maar je we zijn en blijven mensen en die moeten gewoon wel eens zeuren en in deze gevallen die jij noemde is het in de dance-scene.

Wat betreft de prijzen vindt ik het wel erg uit de klauwen gelopen een aantal jaar gelden kon je nog naar een feest voor Fl 35,- en daar staat nu een Euro teken voor.
laatste aanpassing
he tjeerdo !!! :respect: voor wat jullie (ID&T) bereikt hebben de laatste 10 jaar !!

Maar ik denk dat je niet vergeten moet dat je je hier bevindt onder de partyganger die echt wel weten waar ze over praten !!!

Jij kunt je kop wel in de wind gooien en zeggen van dat wij alleen maar lopen te k@nkeren maar denk dat je het toch eens van een andere kant moet bekijken ...

De maatschappij is een markt gericht iets, dus als jij succesvol wilt zijn/blijven, je beter moet zijn dan je concurenten om je "klanten" vast te houden !!

En als er geklaagt wordt denk ik dat er toch eens serieus over moet gaan nadenken of jullie niet eens wat kritischer moeten gaan kijken naar wat het publiek wil !!

Ik ben op heel veel feesten van ID&T geweest en heb altijd plezier ... maar als ik zie dat ik mij op de wat kleinere feesten beter vermaak dan op de grote (met name ID&T) feesten, denk ik dat als ik een keuze zou moet maken (net zoals afgelopen weekend) ik kies voor de wat minder comerciele feesten
goed gezegd Tjeerdo!(Y)
gezeik?? meningen zijn dat toch....

Je kan toch ergens positief tegenover staan of juist negatief...

Maar je hebt wel een beetje gelijk dat er af en toe een beetje een negatief sfeertje is (net zoals deze topic;p )
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
achja op dat feest waar ik was geweest(evolution)
werd ook trance gedraaid af en toe
vond het wel weer is leuk

maar wat is nou eigenlijk commercieel?
zijn dat feesten die te bekend zijn?
of iets anders?

en ja klachten mogen er altijd zijn
weet de organisatie ook is waar ze wat aan doen kunnen of bij na gaan denken
meningsverschillen hou je toch altijd
 
Ja hoor, iedereen kan weer lekker slijmen in dit topic :kots:

Er is gezeik en er is (terechte) kritiek. En daar zit maar een hele dunne scheidingslijn tussen.

Helaas, zo gaat dat nu eenmaal.
laatste aanpassing
Ben met Tjeerdo eens dat er wat veel gezeken wordt, maar die vergelijking met die film raakt werkelijk kant noch wal. Als mensen niet tevreden zijn met het product dat ze kopen, dan hebben ze het volste recht om dat te uiten. Dat diezelfde mensen het goed hebben, doet daar niks aan af.
Geld verdienen moet niet makkelijker worden Tjeerdo, daarom zijn wij er ook:D
Het houd je wel bezig he?


*btw Black Hawk down was weer een te overdreven film , als je de DVD hebt moet je voor de grap is het commentaar van de echte Rangers aanzetten die toen bij dat conflict waren, dan hoor je hoe het echt gegaan is en dan nog houden ze dingen achter. Echt een film met Amerikaanse oorlogspropaganda in een leuk warm jasje gestoken.
laatste aanpassing
 
2 Tjeerdo.
1.Ik zie de vergelijking van die film en het punt waar het jou om gaat niet.
2. Het is te makkelijk om te zeggen als je geld hebt ga je wel en als je geen geld hebt ga je niet, jij zou toch ook wel moeten weten dat de hedendaagse manier van uitgaan voor velen een verslaving is die heel hardnekkig is, en die niet zomaar loslaat.
3. Het is volkomen logisch dat als de prijzen stijgen, de kritiek evenredig meestijgt. Kijk er zijn organisaties die het gewoon heel goed doen, en zich ook onderschijden van de rest, ik noem Monumental. Zij krijgen nagenoeg geen negatieve reacties te verduren. Zij zijn ook bij lange na niet de duurste met hun feesten en bieden toch topkwaliteit op alle fronten !!!
Mijn stelling hierin is dus. Je kan als organisatie best meer gaan vragen voor een feest, maar dan moet je dat ook waarmaken naar de klanten, zo niet is het wachten op gezeik = volkomen logisch.
4.Jij bekijkt het natuurlijk ook vanuit het standpunt van ID&T gezien en daar wil ik het volgende over zeggen. Ik vind dat ID&T teveel hooi op z'n vork neemt, dat geeft gewoon problemen in de vorm die jij zelf omschrijft. Toch weet ID&T wel degelijk hoe het moet. Mysteryland2002 was super in alle opzichten en daar zullen velen het met me eens zijn, maar ik zie die kwaliteit te weinig op jullie feesten.
Voor de rest vind ik zoals nu de Decade van Thunderdome komt of jullie daar wel zo goed aan doen. Tuurlijk is het wel leuk en het raakt ook wel uitverkocht, maar tegelijkertijd ga je een hoop negatieve dingen uit die tijd weer oprakelen en daar heb je geen reet aan. Uiteindelijk zijn het gewoon de oude dingen in een nieuw jasje gestoken, maar het blijft iets uit het verleden. Ik vind dat organisaties veel meer naar de toekomst moeten kijken want daar ligt je kracht en kun je je mee onderschijden. Al die old-school en classics is allemaal wel leuk maar totaal niet vernieuwend.
5. Zie de negatieve reacties niet alleen maar als loze opmerkingen, maar lees de kritiek, leer ervan, en zet het om in positieve vernieuwingen, uiteinedelijk kun je zeggen wat je wil maar al die schreeuwbekken zorgen wel dat jij ook je brood verdiend !!!!
Helemaal mee eens Tjeerdo. Zo ken ik mensen die mee gaan naar de zino en dan gaan staan zeuren dat de muziek te sloom is???!??? Ja, dan moet je thuis maar naar je Hardcore gaan zitten luisteren. Allemaal van die dingen die je van te voren al weet, maar toch zeuren... Grrrr
 
En dan nu paul witteman aan het woord.
Tjeerdo 23 september 2002 14:32

Ik weet ook wel dat dit een bekend praatje is, maar waar hebben we het in hemelsnaam over! Wees blij dat je in een land leeft waar je uberhaupt kan feesten. En als je een keertje krap bij kas bent dan ga je gewoon niet in plaats van meteen een topic te openen over de hoge entree.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
58 euro voor sensation black the hard edition

--> had het de soft techno edition genoemd en ik was nu nog 58 euro (127.81 gulden voor 1 feest, is dat normaal!!!!!) rijker geweest

Darkraver dronken op Houseqlassics

--> draaien ging van geen kanten en hij had meer aandacht wat er op het podium gebeurde dan om een goed gemixte set neer te zetten zoals hij op bijv de megarave deed

Dana, Pavo, Luna op bijna elk feest

--> zijn de bekende namen en lokkertjes, maar bestaan er geen andere dj's die goedkoper zijn waardoor kaartjes goedkoper kunnen (bijv. een Vortex of Mondello die in op q-base hardstyle een betere set neer hebben gezet dan dana en pavo in het afgelopen jaar)

drinken naast entree ook te duur

--> niet alleen de entree, ook het drinken is explosief gestegen na de euro waardoor het uitgaan voor een heleboel idd niet meer wekelijks te betalen is. 4 euro voor een flesje water in de HMH of muntjes in de hemkade a 2.10 per stuk (wat betekent 4.62 gulden voor een cola!!!)

over de kwaliteit van de feesten zelf valt weinig te klagen de laatste tijd, maar dat het stukken duurder is dan voorheen kan je niet ontkennen!!
:( :/ Euh.. Te veel boeren op feesten.. En bedankt..:P
Hoge bomen vangen veel wind mijn beste Tjeerdo...

En de herfst is ingetreden....


Gr Dim
Vergelijking met die film was enkel bedoeld omdat je de ellende ziet van die mensen. Dan kan het er bij mij niet in dat mensen soms hele tirades compleet met scheldwoorden nodig hebben om een teleurstelling over wat minder geluid of een wat slechtere set kenbaar te maken.

En het gaat me helemaal niet om de kritiek op ID&T in het bijzonder. Want ik kom het overal tegen en ook niet alleen op dit forum. Dat het allemaal zo duur is kan, wil en zal ik ook niet ontkennen, maar dat is in de eerste plaats het risico voor de organisatie die dat zelf verstandig en met beleid moet doen. Maak dan als consument de keuze om naar iets goedkopers te gaan of spaar ervoor. Het is geen verplichting!!!

De buikriem moet overal wat worden aangehaald maar zorg er dan tenminste voor dat je voor 100% geniet van de feesten die je wel bezoekt en wees daar dan ook positief over en stoor je niet aan kleine foutjes. Het perfecte feest bestaat niet (al komen we daar soms wel dichtbij ;-) ;D)
2 Barney: puntje 4. als er markt is voor feesten met klassieke houseplaten, waarom niet (er zijn ook 60's parties)? en Thunderdome a Decade. er leven heeeel veel mensen uit naar dit evenement, dus dit is een goede stap lijkt me. je moet je natuurlijk blijven vernieuwen. daarvoor is toch SOAP, ML in een ander jasje, Mme Jeannette, Bloomingdale en dat soort dingen? Maar je roots mag je nieu verwaarlozen, zeker niet al er nog duizende mensen zijn die die roots waarderen.
ik zeik weleens, jij zeikt weleens, we zeiken allemaal wel eens.

NOU EN !!!

kritiek is er nou eenmaal, soms terecht soms onterecht
tjeerdo verdedigd ten alle tijden zijn bedrijf, logisch hij zal echt niet zeggen dat ze idd de dranken te duur hebben gemaakt of dat de kaarten te duur zijn

maar goed, we hebben het nog steeds goed in dit kut land dus laten we gewoon....




FEESTUH :)
 
Zo is dat maar net Jeffrey. En als je een feest te duur vind, dan ga je toch lekker niet ;p.
Werkzaam bij Partyflock
hmmzz sja we moeten begaan zijn met de wereld zeg je, tjeerdo, want het is oh zo erg in Somalie (even teruggrijpen op die film)

Is het dan niet dubbel dat ID&T juist een schoolvoorbeeld is van een organisatie die op en top gebruikt maakt van de markteconomie en te allen tijde winst nastreeft? in welk opzicht zijn wij dan zo slecht/zulke zeikerds? Alleen omdat wij de wereld zien vanuit ons eigen frame en dat wij het dus belangrijk vinden dat we waar krijgen voor ons zuurverdiende geld?

Dus het is niet alleen een kwestie van medelevend zijn en begaan zijn met de rest van de wereld. De realiteit zit heel wat complexer in elkaar dan het statement: "wat een luxe dat we hier kunnen feesten"
Al die old-school en classics is allemaal wel leuk maar totaal niet vernieuwend


Hee Barney je denkt allemaal dat je het weet, maar met dat over die oldschool feestjes ben ik dus niet met je eens!!!

Oldschool feesten zijn nog altijd de meest relaxte feesten om heen te gaan.
De muziek uit de oude tijd blijft super!!
Leeftijd ligt hoger en de sfeer is altijd goed!!
Als ik naar je leeftijd kijk moet je dat toch wel met me eens zijn. Of ben jij iemand die zich te oud voelt voor die muziek???
Ik kom op oldschool feesten nog regelmatig bekende van vroeger tegen. Altijd leuk!!!!! :D
 
zie de reply van fons, ben het 100% met hem eens
2 Karian: Ik zeg helemaal niet dat je begaan moet zijn met het lot van de wereld. En ik heb het ook helemaal niet over ID&T. Maar omdat ik het zeg ben ik opeens ons eigen bedrijf aan het verdedigen...

Het gaat om het algemene plaatje. Dat ik er gewoon een beetje ziek van word dat niets meer gewaardeerd lijkt te worden. Zelfs op Qlimax, wat toch geweldig schijnt te zijn geweest hoef ik maar een berichtje of tien te lezen of er zijn alweer genoeg negatieve dingen genoemd.

Die klaagcultuur, daar gaat het mij om. En zelf doe ik er nu ook even net zo hard aan mee, maar vroeger was daar nauwelijks sprake van, toen alles nog nieuw was. Het zal nog wel even duren want het publiek is inmiddels zo verwend dat ze niet eens meer kunnen genieten van een feestje met een paar strobo's en wat lampjes.

Je zou dit misschien zelfs kunnen doortrekken. Zolang er wordt geklaagd zullen de kaarten wel duur blijven omdat er aan strenge eisen van het publiek moet worden voldaan...

Alsof men er nog steeds niet achter is dat het publiek zelf in de eerste plaats het feest maakt en dat een beetje positieve houding veel belangrijker is dan 10 lasers of vette deco.
laatste aanpassing
Mag ik hier wat opzeggen>?

devil
 
2 Nosferat7u>> Het hele verhaal dat ik daar heb getypt is alleen naar Tjeerdo en ID&T toegericht. Ik probeer daar te zeggen dat zij zich beter op de toekomst kunnen richten dan op het verleden. Er zijn genoeg organisaties en clubs die zich wel met old-school ed. bezighouden.
Begrijp me niet verkeerd, ik weet hoe het zit en tuurlijk is de sfeer wel okay en verlogen ik me eigen verleden niet, ben op en top gabber geweest. Maar als ik zeg dat old-school en classics tegenwoordig niet vernieuwend is, spreek ik daarmee wel de waarheid, maar betekend dat nog niet dat dat niet oke is of dat het qua sfeer niet oke is.
Voor mij is old-school Parkzicht en dat is er niet meer en dat zal er ook nooit meer komen.......helaas.
R E S P E C T
 
Hey Tjeerdo!

Tuurlijk zijn er mensen die over elke feestje wat er gegeven wordt zeiken...
Maar om nou meteen zo'n topic te openen waar het opneer komt dat alle feesten massaal worden afgekraakt vind ik erg ver gaan!
Ik denk dat op dit forum ook heel vaak goede kritiek wordt gegeven waar veel organisaties wat aan kunnen hebben als ze er tenmiste naar willen luisteren en er goed mee om kunnen gaan!
even heel klein puntje voor Tjeerdo: je geeft aan dat het over allerlei organisaties gaat, maar houdt er rekening mee dat iedereen jou voornamelijk ziet als vertegenwoordiger van ID&T.... ik ook. Is misschien beetje simpel gedacht, maar houd er rekening mee dat dat dus nu gebeurt :D
 
iedereen heeft wel wat te zeiken
dat jij je daar aan gaat ergeren....
als het niet over het weer gaat dan gaat het wel over feesten!!!!
 
Als je nou echt eerst bij jezelf te rade gaat voordat je een kaartje koopt en niet in een impulsieve bui een kaartje van 58 euro koopt omdat je er zonodig bij moet zijn, bespaar je jezelf misschien een hoop ongenoegen. Zodat je achteraf ook niet hoeft te gaan lopen zeiken.
Aan de andere kant hoeft niet alle kritiek als gezeik te worden ervaren.
Maar omdat ik het zeg ben ik opeens ons eigen bedrijf aan het verdedigen...


zucht... dat bedoel ik nou, jij voelt je meteen zo aangevallen door iedereen en alles.
tis gewoon een feit tjeerdo, als iemand iets over id&t zegt ga jij meteen in de verdediging, niks mis mee overigens maar geef het nou een keer toe, jij zal nooit zeggen dat het idd zo is dat de kaarten/bar te duur is, een dj kut was of dat de rij te lang was om naar binnen te komen.
nee mensen moeten alles maar slikken en moeten maar gewoon hun bek houden als ze weer eens 58 euro voor een zwak (muziek, niet deco enzo) feest betaald hebben.

we leven nog steeds in Nederland waar iedereen zijn eigen mening mag geven en iedereen elkaar moet respecteren maar als je ff iets te (zinnigs) melden heb ben je gelijk een zeikerd.
ik ga altijd met een positief gevoel naar een feest, sommige mensen niet en die heb je en die houd je
laatste aanpassing
2 JLady: het gaat helemaal niet alleen om feesten die massaal worden afgekraakt. Het gaat mij om het algemene sfeertje dat gewoon veel te negatief is. Ik zie mensen klagen over een dj die ze eerst massaal hebben verafgood, maar die ineens niet meer goed is omdat er meer mensen fan van worden. Ik zie gezeur over een cd-tje wat ze notabene hebben gebrand, zonder dat ze erbij nadenken dat wanneer iedereen gewoon een cd zouden kopen de prijs omlaag zou kunnen en er ook nog wel geld over zou blijven om duurdere platen in te licenseren.

Dat bedoel ik dus...
 
weet jij dat blackhawk down voor geen meter klopt, en dat het 1 grote propaganda film is ?
voor 80/100 >gulden< verwacht ik gewoon een goed feest en dan moeten ze niet met kutgeluid aankomen zetten ofzo, geld voor alle organisaties dit BTW :). Net zoals het geluid in de Q-dance tent op ML overal was het geluid goed maar daaar was het bagger, dat hadden ze zeker niet van te voren kunnen inschatten yeah right....
 
relax Tjeerdo relax, kijk alleen naar de positieve dingen en leg het "gezeik" naast je neer, anders blijf je bezig
 
Tjeerdo: "Die klaagcultuur, daar gaat het mij om. En zelf doe ik er nu ook even net zo hard aan mee, maar vroeger was daar nauwelijks sprake van, toen alles nog nieuw was. Het zal nog wel even duren want het publiek is inmiddels zo verwend dat ze niet eens meer kunnen genieten van een feestje met een paar strobo's en wat lampjes."

Misschien is er wel zo'n klaagcultuur, omdat de dancescene in Nederland stil blijft staan. De organisaties blijven genoeg omzet maken met steeds "hetzelfde recept", ok er zijn wel kleine veranderingen elke keer. Maar er is niets echt NIEUWS.

Daar komt nog eens bij dat de prijzen voor "datzelfde recept" explosief zijn gestegen.

De dans-scene is ook zo massaal geworden, dat men vaak niet weet op welk feest men zich bevindt. Dus dit publiek zorgt er ook voor dat het oude recept niet aan vernieuwing toekomt, omdat er toch wel mensen heen gaan.

Bovendien plaatsen wij Nederlanders altijd alles in hokjes, House is geen house meer maar Trance Hardstyle Techno etc. Ik doe hier zelf ook aan mee, maar dit is iets wat de Nederlandse Dance-scene ook niet ten goede komt.

Als laatste punt denk ik dat het internet het "speciale" van het hele fenomeen "HouseParty" heeft laten verdwijnen. Waar is die tijd gebleven dat je een flyer in je hand kreeg na een feest en dacht "woooooow Hier moet ik heen". Dat is er niet meer, omdat door het internet het "HouseParty" publiek allang weet wie er waar en wanneer komen draaien. Je hoeft maar naar de site van een DJ te gaan en je weet al waar hij gaat draaien in November.

Afgelopen jaar is er ooit het concept Amsterdam Alive (ofzoiets) geweest, wat een paar dagen daarvoor werd gecancelled. Dat vond ik bijvoorbeeld vernieuwend, misschien niet qua line-up, maar wel qua tijdstip, locatie ed. Eten en Houseparty tegelijk met zo'n 5000 man, wat culturele expositie erbij. Is misschine niet succesverzekerd, maar wel vernieuwend.
Kijk naar bijvoorbeeld the Thursday Shuffle van aankomend donderdag in Off-Corso, Goede line-up, met enig experiment erin qua draaistijlen die de toch al gevestigde DJ's gaan neerzetten. Een expositie erbij, en dit alles voor 5 euro.

Dit is geen aanval naar ID-T, maar gewoon mijn kijk op de dance-scene.
laatste aanpassing
 
2 Tjeerdo-->

Ik citeer mijzelf uit de Topic "Kisten verboden op Thunderdome":

Danielito 22 september 2002 21:39
ik begin zo langzamerhand steeds minder zin te krijgen in Thunderdome!!!!

Dat mensen zoveel verschillende meningen hebben, zeg...boy oh boy!!! Het is een feestje van acht uurtjes en is zó voorbij. Dat gedoe dat het 10 jaar bestaat wordt veel te veel overtrokken; het is gewoon een avondje uit en daarmee klaar.
Dat we ons nog zo druk maken om kledingvoorschriften verbaast me...


Op de site wordt er vaak doorgezaagd over een Topic waardoor het lijkt alsof we er allemaal héél negatief tegenover staan, maar in wezen valt dat reuze mee. Ik betrap mijzelf ook weleens op iets té negatieve reacties op bijvoorbeeld Hardstyle Topics maar in mijn achterhoofd en in mijn hart ben ik DOLGELUKKIG met de dans-cultuur zoals wij die hebben in Nederland!!! Lees de Topic:"Buitenlanders zijn jaloers op onze danscultuur".

Over de prijzen is ook al veel gesproken en al eerder heb ik gesteld dat als een organisatie als ID-T of Q-Dance nou de Partyganger een beetje meer inlicht over hoe de prijs van een kaartje is opgebouwd dat er dan wellicht een stuk minder geklaagd zou worden. (vergunningen, lokatie-huur, voorzorgsmaatregelen, installatie e.d..).

In ieder geval wel héél tof dat wij via deze weg feedback kunnen geven op ID-T en dat jullie feedback kunnen ontvangen van de Partygangers zelf...beter toch?!
laatste aanpassing
 
No offense verder, maar ik ben het idd met de mensen eens die zeggen dat Tjeerdo never nooit eens eerlijk kan toe geven dat er iets niet klopte op een feest. Of dat nou een kutset was of wc's die te druk waren.

Any way, een feest is duur... en dan mag je ook ff 'zeiken' als je niet tevreden bent. Als jij een auto koopt en er zit een tik in het blok, dan ga je toch ook ff naar de dealer om er wat van te zeggen, ondanks dat de auto wel normaal rijdt. ( Kijk, en dit is nou een vergelijking die wèl klopt... )
laatste aanpassing
2 Barney -->Ok dan heb ik je verkeerd begrepen :)
Ik ben namelijk een oldschool addict :D

Zou het trouwens niet verkeerd vinden als ID&T een oldschool feest zou organiseren :-) (Y)
laatste aanpassing
2<==Nosfera7u

Als je van oldskool houd dan heb je wat gemist op LLoret in de Collosos....VEtte oldskool party!!
Kan me niet herrineren dat ik zo uit me stekker ben geweest als toen in die vakantie :bounce:
doe mij maar lekker Q-dance en geen id&t meer
ik vind Q-dance echt gestegen
id&t zakt in m'n lijst

en m'n redenen geef ik niet
die hou ik voor mezelf
ze zijn gewoon steeds strenger geworden bij id&t
en je zal een of ander lifestyleblad krijgen elke maand nou heb hem nog steeds niet gehad pffff
en daar betaal je voor
nou de groeten met id&t in mijn ogen
 
Tjeerd, jij had laatst in een Sensation discussie een mooie opmerking. Dat er maar een klein percentage van de feestgangers hier op PartyFlock zat. De rest zit niet hier, of op internet.

Nou, denk dat nu nog maar eens, dan weet je dat er ook maar een klein percentage van de feestgangers zeikt, en dan kan je je mening herzien !!
het valt me wel op dat als Tjeerdo iets post veel mensen er alles voor doen hem ff af te zeiken....

Iedereen begrijpt toch wel een beetje wat ie bedoelt, gewoon dat PF een beetje negatief qua posten begint te worden (waar ik verder niet wakker van lig, ik lach er alleen maar om), en dat we niet zo moeten zeiken over van alles en nog wat omdat we het hier echt wel goed hebben (op het weer na dan :)) en dan toch moet iedereen weer gaan zeiken over de prijs van sensation-kaartje (wat ik ondertussen kan dromen ook al ben ik er niet geweest)...

En NEE ik ben niet op zoek naar een stageplaats bij ID&T of wat dan ook ;P

:)
laatste aanpassing
Tjeerd..

koffie??
doe mij ook maar een bakkie

melk en suiker graag :)
 
Tsja, ik vind het wel meevallen hoe negatief iedereen is. Als het echt alleen de WC's zijn dan blijft het daarbij. Als iemand klaagt over de kutmuziek en iedereen zegt: het was juist goeeeed! Dan weten we gelijk dat het wel een goed feest was maar dat enkele mensen zich ergens aan gestoord hebben.

Maar goed even uitweiden over de geldkwestie: je MOET gewoon naar bepaalde feesten, omdat je daar veel van verwacht. Dus je betaalt de shit braaf, ik ook.

Alleen ga ik niet meer naar de bioscoop, of een keer lasergamen oid. M.a.w. het is voor mij als scholier zo duur geworden dat buiten de feesten ik nauwelijks activiteiten heb in het weekend. En das zonde...
Mjah, ben het idd eens met Fons zijn reply een heel stuk terug.

Toch moet er ook wel een beetje begrip worden opgebracht voor een organisatie als ID&T. Vele mensen weten echt NIET wat er fucking allemaal bij zo'n feest komt kijken, niet normaal is dat hoor! Allemaal richtlijnen, vergunningen, en het is véél werk.

Maar idd mag Tjeerdo wel eens openstaan voor de kritiek die hier gegeven word. Maar oke, soms word er ook TEVEEL gezeken inderdaad..... Maarja, dat hou je toch wel, gewoon niets van aantrekken.

Greetz,
SnuggLe
 
Tjeerd, heb helemaal gelijk,het lijkt soms dat dezelfde mensen komentaar leveren, ik vraag me af of ze wel eens op een feest komen.
Ik zal eens wat positief zeggen over id&T
Dat ze van (bijna) elk feest een DVD uitbrengen vind ik top, kun je later terug kijken hoe het was. Een DVD van Qlimax of Dance Vally lijkt me top, maar zie je niks van. (Tip: obi??)
En niet te vergeten Trance Energy in Utrecht dit jaar kreeg op de site heel veel positieve reakties.