Partyflock
 
Forumonderwerp · 18516
­ Nederland
Betreft: artiest: Lady Dana
Ik vind het echt belachelijk dat er mensen zijn die Dana afkraken. Zij heeft in 10 jaar tijd iets neergezet wat anderen waarschijnlijk in geen 100 jaar kunnen neerzetten. Wist je nog toen ze op Sensation klaar was dat al die armen op en neer gingen? Dat is pas respect!
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Hardboy, whehe, je komt net pas kijken, en dat die armen op en neer gaan dat doet zij niet hoor.

tegenwoordig is het de mode om voor Dana of voor Pavo te zijn. het is een soort trend.
sommige kennen nix anders dan pavo en Dana.
Vroeger was dana goed. toen ze nog vol o in de hardcore zat.
nee dat wist ik niet
want ik was er niet ;)
whehe

maar vind dana zelf niet zo meah
op MoH vond ik haar nog wel vet hoor! en op Rebound ook. in Thialf vond ik haar de beste bij die Qlimax. verder is ze natuurlijk lang niet de enige goede DJ.

ze draaide eerst ook terror, o.a. op MysteryLand 1998 Lingebos
dana is leuk maar ze moet geen hardstyle draaien
das haar style niet!!
HARDCORE !! das haar style oldskool enn terrrorr!!
2krankheimer: ik zat in op de tribune tijdens dana :vaag: en nadat ze haar laatste nummer had gedraaid, gingen die armen van de mensen op de dansvloer op en neer als in 'aanbidden' op en neer. tuurlijk was zij het niet :vaag:

en ik vind het een beetje arrogant als iemand zegt: joh, je komt net kijken! kan ik er wat aan doen dat ik later ben verwekt?

maar ja wie ben ik? ik kom net pas kijken
laatste aanpassing
 
IK kots over al die onderwerpen over Dana! of het nou positief of negatief is!! elke week komen er wel weer mensen die zongenaamd een aparte visie over Dana hebben! Lazert op!!
2emilio: er staat met koeieletters Lady Dana; klik er dan niet op!
 
Natuurlijk klik ik er wel op! misschien had er in het topic wel een link naar een liveset van dr gestaan of dr nieuwe album ofzo!

Maarnee, iemand die bewondering heeft wat Dana heeft gepresteerd 10 jaar lang toen hij zelf notabene 7 was!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
ik maak dana niet belachelijk maar ik heb haar al te vaak zien draaien .. en op een gegeven moment word dat gewoon te eentonig.. net als pavo .. die 2 heb ik expres ontweken op qlimax
2emilio: jij bent niet eens van de hardcore dus wat zeik je nou man?
het is zeker een feit dat dana te vaak wordt gehoord, maar dat heeft dus ook een achterliggende reden he!
pfffffffffff hoeveel topics zijn hier al over heej??? Pavo was vroeger al mijn favo dj, maar tegewoordig hoor je ineens iedereen PAVO dit PAVO dat!! Maar t gros weet geeneens datie vroeger hardcore en daarvoor oldstyle draaide!!
 
Van de hardcore zijn ??? Wat The Fuck mag dat inhouden?? Al draaide ik alleen maar kinderliedjes thuis dan mag ik nog zeggen dt dit gewoon weer het zoveelste trieste topic is over Dana!
Haha emilio.Dat wilde ik dus net ook neerzetten.

Maaruh Hardboy,hoe lang ken je Dana nu? 1?2? jaartjes?.Ik ken Dana nu al bijna 7 jaar en vind gewoon dat ze zwaar achteruit is gegaan.Ik had 6 jaar geleden (toen jij 11 was) dr hardcore cd gekocht en die cd was misschien de beste HC cd die ik in huis had.Vette platenkeus en het paste allemaal perfekt bij elkaar.Wat ze nu doet vind ik niks boeiends aan.



GREETZ!!
Artiest {SHOWLIST artist 35669, 31715}
2Hardboy: volgens mij luisterde jij 10 jaar geleden kinderen voor kinderen en wist je niet eens wie Dana was
ik ken er inderdaad 2 jaar live qua hardstyle, maar heb ook gewoon een paar live hc-sets gedownd van dr hoor, dus ik weet hoe ze met de hardcore is. het is eigenlijk ook wel jammer dat ze nu weinig hardcore draait (behalve dan in die kleine boerendorpen, volgens mij) dus ik ben allang blij dat ik r eindelijk s een keer live mag horen op een hardcore feessie en wel op td!
waarom vallen mensen altijd terug op de 'toen jij nog in je luiers zat'-frame?! ik weet waar ze gestaan heeft, wat ze gedraaid heeft en oh wat vind ik het kut dat ik dat niet heb meegemaakt! maar wat kan ik eraan doen? ik heb 4 jaar op het gymnasium gezeten en als ik godverdomme nooit naar de fun ben geweest zat ik er nu nog steeds op! maar heb mn liefde voor de muziek groter laten blijken. misschien niet helemaal de goeie keuze, maar schijt. hardcore is vet.
en dan nog wat: mensen die zeggen dat het de mode is om voor pavo of dana te zijn, hebben gelijk. maar als ze daarom pavo en dana niet vet vinden, vind ik ze zielig, want dat betekent dat die mensen niet meer speciaal kunnen zijn omdat de 'gewone' mensen er ook van houden. ze zijn niet meer de aparte geringe groep omdat pavo en dana meer naar de gangbare publiek is geweken. als noize suppressor of negative-a hardstyle gaan draaien op de manier waarop ze hardcore draaien zijn ze opeens ook niet vet meer, dan toch?
Waarom zeg je dan dat Emilio perse van de hardcore moet zijn en dus niks te zeggen hebt terwijl je net zelf toegeeft dat je zelf dr alleen maar van bandjes e.d kent wat hardcore betreft.

En sinds wanneer gaan gymnasium en de fun niet samen??? Je wordt toch niet dommer van dat gebouw ofzo?? :S
maarjah jongens, met leeftijd hoeft t nix te maken te hebben, ik weet zeker dat ik zelfs nog langer hardcore luister dan veel oudere mensen hierzo, mocht alleen pas op mijn 16e naar feesten, maar wilde 10 jaar geleden al en volgde toen ook al de muziek heel erg!!
 
de mensen die horen de naam "Dana"... en denken WHOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! terwijl ze nieteens weten wie t is... stelletje stumpers.... :S of zijn t stampers :P
laatste aanpassing
 
Ik ben het met Hardboy eens dat mensen opeens DJ's nep vinden als het gewone volk hem/haar ook ontdekt.

En wij jonge mensen hebben niet alles live gehoord, maar we hebben nu dankzij internet wel een goed beeld van wat er toen werd gedraaid.
 
jah psies, als t "gewone volk" diegene ontdekt dan staat diegene dus meer in de publiciteit en word er kritischer naar gekeken, daarom....
tnx klaas

2giant: ik zeg niet dat ie nix te zeggen heeft, alleen vind ik het een beetje raar dat ie niet kan beargumenteren dat ie dit een trieste topic vind, ik heb ut namelijk over dana en de hardcore niet de hardstyle
laatste aanpassing
 
Ik heb het gewoon over het feit dat er weer een topic moet worden geopend over een onderwerp wat zo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak behandeld is!
Praat niet zo raar krankheimer
IK was ook op sensation ook weer aanwezig maar dana was naast de megamix het enige dat een beetje los ging... voor dana zat ik op de tribune te balen van mauro die echt soft draaide....
maar toen zij met haar j.brown is dead remix van g.-d aanzette vloog ik weer!
en iedereen die haar afkraakt is een zielige zuigeling.. als dj wil je toch juist ook bekend worden?
Ja, iedereen kan wel leuk Dana de grond in trappen! En t is wel zo dat ze echt overal draait, maar idd... op Sensation was ze de enige dj die et publiek echt helemaal los liet gaan!
En iedereen kan wel leuk gaan zitten zeiken maar Dana heeft et wel gemaakt en nie voor niets gaat et publiek iedere keer weer helemaal los voor haar! Afgelopen weekend Qlimax.... was echt vet met om al die handjes enz te zien toen Dana opkwam! Kstond van bovenaf te kijken en echt iedereen deed mee hoor! Dus geen gezeik meer over Dana!! Dana is toppie! :D
 
Wat moet je zeggen over Dana, ze is de commercieëlste hardstyle dj van dit moment, en dat buit ID&T en Q-dance goed uit. Het is een goede dj, alleen vind ik het jammer dat de tegenwoordige HS-mensen geen platen meer kennen, en alleen voor Dana komen...

Je zag hoe vol het werd met Dana en hoe leeg het liep met Technoboy, Dana zelf weet hoe populair (lees:commercieel) ze is, en dat lijkt er niks uittemaken, ze staat toch vrijdag en zaterdag weer in elke boerekroeg van Nederland.

Erg jammer, hoe zij achteruit is gegaan... :(
 
Ik denk dat iedereen Dana eens kritischer moet bekijken ipv mee te lopen met de hype...

no offense verder...
 
To Dj M.Y.-fan!!! >> Op sens. kwam elke boerelul voor Dana...
jah en vandaar dat t feest ook zo tegenviel omdat er niet viel te STAMPUH!!! :s
Nou, ik kwam op Sensation vooral omdat ik Mauro Picotto en Chris Liebing een keer wilde mee maken, maar die vielen me gewoon zwaar tegen daar! En ja... dat maakte Dana gewoon weer een beetje goed, door iedereen lekkah te laten stampuh!
 
Lady Drama :D:P hehe
Het is allemaal jaloezie.. Als het goed met iemand gaat, moet er altijd over gezeikt worden. Vreemde eigenschap van de mens..
Wat maakt et nou in godsnaam uit hoe oud je bent????!!
wat maakt het nou uit dat je bijv. 5 jaar naar house luisterd en respect hebt voor wat iemand in 10 jaar heeft gepresteerd??!!!
Ik snap ut nie

ik ben nie egt n dana liefhebber ofzo maar ik vin dat leeftijd nix te maken heeft met wat je van iemand vind...je kunt toch gewoon respect hebben voor iemand zn werk?!
 
Kolaas 23 september 2002 14:50
Ik ben het met Hardboy eens dat mensen opeens DJ's nep vinden als het gewone volk hem/haar ook ontdekt.
_______________________________________________

zou ik ook met hem eens zijn als het niet zo was dat er in dit topic wel meer redenen zijn gegeven waarom dana dus veel minder is NU dan TOEN, dan alleen deze mening
 
Ze draait gewoon goed, en dat heeft ze altijd gedaan (ook al draait nu ze een andere stijl dan voorheen). Zaterdag op Qlimax heb ik haar nog als een bezetene op haar wang gezoend en gezegd; Meissie, je draaide weer goed!!! Ja, tegen LADY Dana...
 
braak braak braaaaaaak
Al dat gezeik over Dana
Al dat gezeik over hardstyle, hardcore..
BLEGH!
DANA REGEERD IEDERE STIJL DIE ZE OOIT GEHAD HEEFT ZE WAS GOED IN DE HARDCORE.... EN NU CKER GOED IN DE HARDSTYLE.... MAAR DAT NEEMT NIET WEG DAT ZE NIET MEER HARDCORE KAN DRAAIEN... AANSTAANDE VRIJDAG.... DRAAIT ZE BIJV. OP EEN HARDCOREPARTYTJE IN STEENWIJK....
Artiest {SHOWLIST artist 79055, 8541}
PFFFFFFFFFF....... loop je daar nu 50x naar MID-TOWN....
Deze nieuwe DANA CD is echt niet gevuld met DE HARDSTYLE sound...
Ik vind het een tegenvallertje en dat meen ik!!! In zowat geen een nr wordt de bass er echt lekker ingegooid (luister nr 11 waar dit in het begin wel gebeurd!!!) en dat is juist waar hardstyle om draait toch om die lekkere bass.. De CD neigt een beetje naar de trancy kant toe vind ik en is volgens mij expres voor een lekker breed publiek gemixed en dus niet al te hard maar ook voor de mensen die 'van alles wat' leuk vinden. En dan ook nog een week te laat..

Op de paar goede nrtjes na een beetje teveel slechte basses, verkeerde timing, oude nrs en trancy sound voor mij...


Latersss
dana is echt supergoed...
zowel hardcore als hardstyle..
nix te eentonig
vette stoempmuziek
vooral op sensation black was teminste nog 1 goeie dj!!!!!!
Oh als je het over Dana hebt en ze draait hardcore, dan neem ik alles wat ik gezegd heb terug :D