Partyflock
 
Forumonderwerp · 18443
­ Nederland
 
ik lees alleen maar negatieve verhalen over Trance Energy, dus vertel op zo'n kut mogelijke manier, hoe kut jij Trance Energy vond...
ach kan mij het ook schelen, vind TRANCE ENERGY FEESTUH gewoon KUT, klaar......
 
heerlijk zo'n zeikzondag :-)


jezus wat was TE toch een KUT feest
;P
 
ik snap niet dat jullie allemaal kut negatief vinden
ik vind kut wel lekker :-P
 
niet zo behaard als op de foto mag ik hopen :-)
 
2 mysteriegirl : "Lekker positief topic dit..."

wat een KUT spelling, past wel in een KUT topic als dit, maar wat wil je dan ook na een KUT feest als TE ;p ;p
laatste aanpassing
 
I Love Techno wordt meesterlijk!!!!!!
 
I LOVE NOVEMBER TECHNOMAAND
Tja, soms is een locatie ook al bepalend !

Thialf en de Rai zijn locatie's waar ik echt nooit meer kom !

Dus het zal wel een kut feest zijn geweest !
ik hou me stil ...
Predjee, voor u is het mysterYgirl ;p
 
Sjongejonge, ik ben blij dat ik naar beide feesten NIET ben gegaan! Ik hoorde op de radio wat sets op Trance Energy en vond het eigenlijk wel goed klinken :D Ik hoorde iig Johan Gielen met een erg space-achtig Trance nummer en daarna nog een stukje Bas & Ram (Let's get ready to RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!)
Hee Luitjes, ik heb er lekker gefeest hoor! er werd juist beter gedraait als op Sensation. Alleen was de sfeer wat minder. Maar boeie ik was met een hele toffe groep en veel lui tegengekomen. Je kunt toch altijd gezellie hebben je bent erzelf bij hoor!!
 
Vraagje aan de mensen die zijn geweest:

"Hoe was de leeftijd-verdeling??"

Ik wil nu voor eens en altijd weleens weten of TE écht een feest voor 16-18 jarigen is of juist niet... :-)
ehmmm ik heb in niet veel jonge lui gezien alleen wel lui die juist echt veel te jong waren(of dat leek zo) Vond het wel leuk feestje...wel eventjes grappig om in thuisbasis zon feestje te hebben...ze draaiden niet echt veel trance meer hardtrance(gellukig)

GreetZz
het was helemaal niet kut

gaan geen topic openen als je er niet eens zelf bent geweest

en Ga aub niet zeggen van Maar QLIMAX was 1000x beter

k ben dat Hardstyle vs Trance wel eens zat ...


Ja inderdaad, ik word ook meer dan zat van al die Versus muziekstylen.. waar is dat voor nodig. Ieder z'n eigen smaak!!!
en dat gezeik over thialf kutlocatie

okaay de hmh is 10x beter en zo maar gun de mensen in het noorden ook eens een feestje als ik naar de hmh wil moet ik 3 uur in de trein zitten

en deze keer was het geluid niet zo heel slecht in thialf alleen op het laast ging het een paar keer fout maar dat kan gebeuren ...
 
ik vind het zo'n onzin

op deze site is het gewoon onmogelijk om te zegge dat je een andere stroom van muziek goed vind. het moet altijd maar hardstyle zijn
doe je dat niet..of zeg je iets negatiefs krijg je heel veel gezeur over je heen

laat het nou gewoon in ze waarde
de 1 houd van trance ander techno ander hardstyle
wat boeit het nou hoe en wat

blijkbaar zal ik nu wel te horen krijgen ..dat ik dan maar niet op partyflock moet komen... maar tis gewoon zo :S
 
Het heest helemaal nix te maken met de muziek stijl want qontact is wel super! Alleen TE is gewoon zwaar klote door het publiek en Locatie!
Dus TTF er zijn er genoeg van hier naar Qontact geweest, maar dat is 10x beter en ik reis liever 3 uur voor een goed feest dan 15min voor een kut feest TE dus!
 
Tja, dat -versus- gedoe wordt ook wel een beetje in de kaart gespeeld door het beide in hetzelfde weekend te organiseren. Ik denk dat er dan veel mensen naar BEIDE feesten waren gegaan..
 
Ik vind Thialf gewoon kut. Vroeger met de hardcore feestjes was de sound echt supervet en perfect, nu is het ruk. Snap jij dat ? Nou ik niet.
 
Thialf heeft voor mij juist daarom sowieso een speciaal plekkie in m'n hart :D

En om Hein Vergeer, Leo Visser, Gerard Kemkes en Yvonne van Gennip ;-)
Pfffff vermoeiend zeg al die negatieve reacties
ik vond het een RELAXED feest vanaf 1.00
en mensen ga nou niet negatief lullen als je er niet bent geweest.

Talla klonk echt zo lekker
laatste aanpassing
Ja slaat weer nergens op die negatieve reacties, want ik die normaal alleen naar hardstyle feesten ga en helaas was Qlimax uitverkocht dus gingen we maar naar TE...ik hoorde alleen maar negatief gezeik over dat feest, maar opzich viel dat best wel mee. Beetje jonge mensen soms ben zelf ook maar 17...maar ik zie daar kindjes van 14/15 rondlopen...maar daar let ik verder niet eens op je moet gewoon gaan feesten ook al is de muziek niet super. Thialf is gewoon een kutlocatie ben ik met iedereen eens maar zo kut was het niet hoor Bas&Ram BeuQTe er zwaar op los, die Derb remix van Trance&Acid werd gedraaid en nog meer van dat soort nummers dat is dikke hardstyle dus he!
hallo mogen we effe lekker negatief zijn, niet alles is roze geur en manenschijn in het leven whahahahahahaha
 
Ja het was echt weer een heerlijk feestje hoor.
Joop en Astrid draaiden kut maar daarna werd er echt heerlijk gedraaid. Lekker zweven :D

Sfeertje zat er opzich ook wel lekker in. Al die handjes in de lucht.

Alleen het publiek tja,ik voelde me zelfs oud.
Maarja dat kan je verwachten op trance energy.
Er lopen vaak van die lompe dronken boeren.

Verder was het echt een topfeessie.

Alleen die paar hardstyle plaatjes op het einde hoefden van mij niet. Ik was toch op een trance feest?
 
2 misterY girl : excuses moi ;p
laatste aanpassing
Dat is wel waar lientje je bent op een trance feest maar die laatste 10 minuten nog effe met zn allen springen is wel leuk toch als je de hele avond al zo hebt lopen zweven. Joop en Astrid was ik niet maar ik weet dat Astrid best wel goed kan zijn in de Hemkade was ze wel lekker maar zal wel komen omdat ze vroeg draaide he TE werd heel erg opgebouwd van zacht steeds ietsje harder zag je ook wel beetje aan de line-up
 
Ja weet ik. Ik ging ook wel uit me dak de laatste 10 minuten.
Maar Astrid draaide echt bagger :(
 
hardstyle is voor kinderen die stiekem net geen gabber willen zijn :D:P
Ik vond het wel een vet feesje. Muziek was oké. Was meer in de richting van hard trance. Leeftijd was oké. Heb met veel mensen staan te praten en ben maar 1 meisje tegen gekomen die 14 jaar was, maar eruit zag als iemand van 18. En de sfeer maak je zelf.
Tja toch maar Qlimax he ;)
Qnallen!!!
Trance Energy was voor mij wel aardig, ik heb er 4 dagen gewerkt. Heb 53 uur in 4 dagen gedraaid..gemiddeld dus zo'n 13 uur per dag.
We waren er met 12 man en moesten om 06:00 donderdag beginnen.

Wat heb ik gedaan? Wel lachen dingen, oa. die grids (die vierkanten met veel licht erin) die over het publiek bewogen opgebouwd, heb met het geluid geholpen en ook moest ik de draaitafels / cd mixers etc. op het main podium opbouwen en aansluiten. Dat was errug gaaf! Vette apparatuur man. Voor Johan Gielen moest er speciaal een of andere cd-speler zijn scheen. Ook nog in de handen gehad. Die gek draait dus gewoon vanaf cd Wat nou live?

Ook wel leuke dingen meegemaakt. We sliepen bv. in een bejaardenthuis cq. hotel in Wolvega midden tussen de bejaarden. Je kan daar in Friesland de vrouwen niet van de koeien onderscheiden

Mijn munten ben ik ook kwijt, allemaal verkocht. Heb er ook Magik 3 voor gekocht, die was maar 5 euro of 2,5 munt Die serie wil ik sowieso compleet hebben.

Van het feest zelf heb ik maar 2,5 uur meegekregen, omdat we de hele dag al gewerkt hadden en we de volgende dag weer om 7:30 zouden moeten beginnnen. Heb nog even met dhr. Johan Gielen zitten praten dat was wel lachen. Mafkees is het.
Verder DJ Joop en Astrid een stukkie gezien, maar was niet zoveel bijzonders.

Er was inderdaad bezuinigd omdat er maar ongeveer 13.000 mensen zouden komen, ivm meerdere grote feesten die dag etc. Zo was er was weinig tot geen aankleding, en zou die bewegende grid in eerste instantie nog spectaculairder worden. Ook de garderobe is verplaatst naar binnen en was er minder crew en licht/geluid. Kan ik me goed voorstellen dat ID&T dat doet. Toch was het verder nog wel een geslaagd feest.
Veel mensen zitten wel te zeuren over het publiek en dat het te soft is, maar dan moet je gewoon niet gaan. Dat kan je vantevoren weten.

Jammergenoeg heb ik geen foto's kunnen maken omdat mijn camera dus kapot was.

Greetz,
SnuggLe
laat 'm dan eens gauw maken Snuggle :)

ik snap niet waarom er altijd mensen zijn die anderen niet in hun waarde laten. Triest hoor.
en het valt me op dat het altijd de techno- of hardstyle mensen zijn die op trancers lopen te emmeren, en niet andersom! Who cares waar je van houdt?

Ik persoonlijk zou niet naar TE gaan, tenzij voor een vrijkaartje ofzo, om te kijken hoe het is. (kga geen groot bedrag neertellen voor iets waarvan ik bijna zeker weet dat ik het niet leuk vindt) Maar dat wil niet zeggen dat ik de mensen die WEL gaan niet in hun waarde laat.
Talla was zeker goed, feestuhhhhhh ;-)
 
het was zo kut dat ik het kut vond



ehh ja%)
Qlimax was duizend keer beter :P
Hee miech had je mij maar moeten ontmoeten hee;-) ik was super vrolijk ;-) zonder die troep....
pffff ik heb echt kut verhalen gehoord over TE dat johan gielen met het nummer because the night begin dat is dan echt te triest je kan echt niet lager dan laag... dan weet ik echt wel wat beter is qlimax natuuurlijk als je begint met dat nummer:S:S:S:S:S:S:S:S:S hardstyle ruled:D:D:D
Johan draaide niet goed vond ikke. Maar de rest wel hoor dussuh. En je kan altijd pas oordelen als je er zelf bent geweest !!!
 
Kerel hoe kun je nou zeggen dat GIELEN met nr because the night begon?????? :vaag:

dat was op 538 omdat er stilte was. MAAR GIELEN DRAAIDE DUS ECHT GEEN BECAUSE THE NIGHT OP TE.
 
weet ik lorita, een eeuwige zonde
 
Wat maakt het nou met welk nummer een DJ zijn set begint/afsluit?
Ah komen nog wel meer feesten toch? Kunnen we elkaar dan weer ontmoeten?/??

Kusssssssss
trance trutjes.
achja... topics als deze vind je vast en zeker alleen in Nederland.. we moeten ook altijd wat te zeiken hebben en we zijn met z'n allen ook veel te veel verwend met al die feesten...

ik denk nog steeds dat 'n feest ook vooral gemaakt moet worden door de mensen zelf.. en dat kan écht wel hoor!


feest:

[zelfstandig naamwoord]
- plechtige of vrolijke viering van iets
vb: Sinterklaas vind ik een gezellig feest

- bijeenkomst van mensen die iets vieren
vb: Arie en Marie hebben een feest georganiseerd
een feestje bouwen [een feest organiseren]

synoniemen: fuif partij
laatste aanpassing
Hahahhaha Deco zeker wetuh ;-) Dan maar een tarnce trutje hoor. Hou ook van hard dus boeie!!
oops trance ;-)
ik heb heerlijk genoten op TE!

was mischien wel 1 van mijn beste feesten ooit!

(K) ric.
 
nou lorita, heb je de lineup van impulz gezien? de 3 beste hardhousedjs staan weer eens geboekt:K

yoji, andy en lab4 (ok laatstgenoemde is een paar)
Tuurlijk heb ik die gezien miech, werd uitgedeeld op TE ;-)