Partyflock
 
Forumonderwerp · 18319
­ Nederland
Ik zat net met een Oostenrijker te chatten. Hij was echt F*cking jaloers op me dat ik naar zoveel feesten kan. Hij download altijd alle sets en hij kan het echt niet uitstaan dat wij zo'n grote dance-cultuur hier hebben.

Eigenlijk is Nederland niet eens zo slecht :-D :-D
PARTY!!!
2 Cabalios:

Is eigenlijk geeneens nodig. Die gozer maakt meer ultra vette plaatjes: Darren Tate vs Jono grant - Let the light shine in

zweeeven :D
 
Artiest Cj Noah
we zijn te verwend dat is t
2 Cabalios
dat was m ja.

2 jlady
Bobs? afentoe wel leuk.
jawel.

We mogen blij zijn met al die feesten.
Elke week wel wat :)
 
wat denk je uit welk land de HARDCORE afkomstig is.... juist NEDERLAND!!!
 
Maarrrrrrrrrr in Engeland zijn de echte intieme feestjes waar ik jaloers op ben.

Door geld kan ik daar gewoon niet heen ... engelsen wel. Stel je voor: de Fridge in brixton ... Captain Tinrib :: Lab4 :: de hele tinrib crew....alles!! en die komen alleen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel soms met UDC in Nederland...
Hier is alles goed, behalve het weer en de wet ( niet in drugsopzicht dan).
Danielito 21 september 2002 00:16
Ik vraag me vaak het volgende af als ik op een groot feest sta :

"wat moet bijvoorbeeld een verdwaalde amerikaan wel niet denken als hij plotseling midden in een Heineken Music Hal of een RAI staat terwijl er gewoon fuckin' harde Hardcore ofzo wordt gedraaid...".
--------------------------------

Ik zeg: Omar Santana
 
idd kolaas, in engeland is het nog beter dan hier. betere muziek (niet alles met HS overstrooid) en nog een beetje underground

ga je ook naar HH academy 26 oktober?
we hebben hier in nederland inderdaad vette feesten maar ons geheim is gewoon dat wij altijd een vet goede sfeer hebben op alle feesten het maakt niet uit waar, maar om eerlijk te zijn hebben wij niet de aller beste feesten op deze aardbodem kijk naar duitsland love parade en nature one en belgie met i love tecno enzo.
en er zijn er nog wel meer die ik kan opnoemen maar er mist daar een ding en dat is de opperst goeie sfeer die de nederlanders maken.
 
heoging dat spreekwoord ook al weer?
Het gras bij de buren is altijd groener :D
wat moet bijvoorbeeld een verdwaalde amerikaan wel niet denken als hij plotseling midden in een Heineken Music Hal of een RAI staat terwijl er gewoon fuckin' harde Hardcore ofzo wordt gedraaid...


In New York scheen het redelijk populair te zijn, laatst een verslag van Jeroen Flamman gelezen dat er een hoop gasten met een ghettoblaster met Hardcore over straat liepen.

Maar New York is altijd al een Hardcore stad geweest, vanaf het prille begin (Joey Beltram e.d.).
 
ik zou wel eens een hardcore feestje in new york mee willen maken dan, ff times square afhuren????
Hier alvast een voorproefje:

http://www.neophyte.nl/movies/delta9.wmv

Dus voor de mensen die niet van pogo houden........JAMMER!
Duitsland is ook hard!
 
2 Bla--> Filmpje is wel leuk maar dit is dus in New York? Thrillseeka kennen ze dus al...hmm..
Ik hoorde Revolution 909.

Het filmpje is al best oud hoor.
 
kom de laatste tijd veel italianen tegen op feesten

die lui zijn grappig:D "I love you" en "hakkuh" is het enige engels dat ze kunnen :D
 
haha!! Ja, ik weet het, die gasten zijn grappig en kunnen inderdaad amper engels...

Neophyte begint toch aardig door te breken in Amerika??!! Ik weet niet waar of van wie ik het hoorde maar ze schijnen ooit in de amerikaanse top-40 gestaan te hebben..
 
2 miech: ga ik niet heen ... nee ik hou het for nou rustig bij HQ'tjes en af en toe een speciaal iets. Lab4 op impulz bijvoorbeeld. (waarom helemaal in den bosch, why????)

tsja de echt uk hardhouse lijkt wel een beetje weg te trekken.
 
tja hardstyle is gewoon 1 groot marketinggeweld, techno en HH zijn toch wat onbekender

gelukkig maar he;)
toch kennen ze in de US niet zoveel van techno enzo. als je tegen de gemiddelde amerikaan zegt techno dan beginnen ze gelijk over DJ jurgen en alice DJ. zegt toch wel wat
 
Ik hoop in ieder geval dat de dance die we in Nederland de laatste 10 jaar hebben ontwikkeld en zoals die nu is, niet overwaaid naar Amerika. Ik vrees dat als zij er echt lucht van krijgen ze het zó ongelooeflijk gaan uitmelken dat er al snel niets meer aan te beleven valt. Neem maar als voorbeeld R&B....
ik wil nog wel een keer naar detroit, daar hebben ze vette techno...

of de chicago underground scene eens proeven ,schijnt goed te zijn.
 
in zwitserland noemen ze trance ook techno, dat is hun 'verzamelnaam'

gewoon anders dan in NL, kan toch?

wat wij UK hardhouse noemen, is in engeland weer Banging House of NU NRG
ja klopt, maar ik bedoel meer dat et gros van de mensen daar de techno en hardhouse nooit horen. maar hier betekent alles inderdaad ook iets anders. naja, boeiu, gaan om de muziek toch? :bounce:
 
Ik denk dat de dance cultuur in Duitsland nog net iets groter is ;)
Artiest ScuL
We hebben hier toch wel iets waar je trots op kunt zijn hoor! :D

Ik zal als voorbeeld eens even Zweden noemen, je denkt vast wat een goddelijk land met die blonde god(in)en... :9 hm qua parties: NOT! :(

Houseparties zijn daar bij wet verboden!
De overheid heeft een preventief anti-drugs/drank-misbruik commissie aangesteld die er voor zorgt dat er geen feesten gehouden worden.

Een klein dance-feest in een café/dancing kan eventueel wel geregeld worden maar dan moet je extreem veel geld betalen voor de drank-vergunningen, plus dat er een ontzettend strikte drugs controle plaats vindt.

Ik vind dat wel zo waanzinnig unfair, als je nagaat dat er wel een paar keer per jaar grote rock festivals worden gehouden die je kunt vergelijken met Pinkpop, Dynamo en Lowlands.
(Alsof daar geen alcohol en drugs wordt (mis)bruikt?? :S)
 
Ja, Skandinavië is moeilijk en wij mogen ook helemaal niet zeuren :D

Roskilde bedoel je zeker??
ik spreek best wel vaak buitenlanders op grote feesten ik bedoel dan mensen uit het buitenland
is best lachen vooral als ze je niet verstaand lekker caag ouwehoeren whehehehe:D:D:D
Onder andere maar dat wordt gegeven in Denemarken btw.
 
denemarken valt ook onder scandinavie. zweden heeft wel hele fijne djs oa lekebusch, beyer, krome, headroom, wilson, mull!
laatste aanpassing
 
Artiest William Tech
jep, ik zeg (en denk) het al vaak genoeg, in super veel dingen is nederland gewoon perfect man. De feesten, het doogbeleid, de cultuur in het algemeen, ik ben echt wel super blij dat ik in nederland woon hoor! (y)
 
hmmz kolaas... "helemaal in den bosch" zegtie..

gun het zuiden ook es wat feestjes! :D wij zijn het die elke x dat teringeind moeten reizen :P
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
wist wel dat nederland ruleerde :P:)
De zus van mijn beste vriend is 2 jaar terug getrouwd met een Amerikaan. We zijn een week voor hun trouwerij naar TE geweest. Zijn ouders en zusje + vrienden enzo waren ook 2 weken in NL. Met 8 Amerikanen naar Trance Energy. Die gasten wisten niet wat hem overkwam. 20.000 man die helemaal los gaan (en ga nou niet lopen zeiken of TE wel leuk is ja/nee) . Hij (de gast die ging trouwen) zei toen ook: De grootste house feesten in Amerika zijn 3.000 man in een zaal met 20 lampen ofzo..en duurt van 22:00 tot 3:00 Erg grappig om te horen :-D ;-)
laatste aanpassing
 
Danielito 21 september 2002 00:16
Ik vraag me vaak het volgende af als ik op een groot feest sta :

"wat moet bijvoorbeeld een verdwaalde amerikaan wel niet denken als hij plotseling midden in een Heineken Music Hal of een RAI staat terwijl er gewoon fuckin' harde Hardcore ofzo wordt gedraaid...".


Ik bedoelde inderdaad zoiets als jij hier net beschrijft, ISIOS !!!!
 
amerikanen weten heus wel wat techno is
techno is heel groot in detroit en new york
er komen zat goeie techno dj's uit the US
En of de Amerikanen techno kennen! De grote techno DJ's van het eerste uur komen vrijwel allemaal uit Detroit, Chicago en omgeving: Richie Hawtin (die veel met Speedy J heeft samengewerkt), Kenny Larkin, Eddie 'Flashin' Fowlkes, Kevin Saunderson, Blake Baxter, Derrick May, Juan Atkins, etc. Sterker nog: house komt uit Amerika. Daar zijn een paar clubs disco/funk met Europese electro gaan mixen, en house was geboren. Luister maar naar het nummer Planet Rock uit 1982, 1 van de eerste houseplaten ooit. House heeft zijn naam gekregen van de club in Chicago, The Warehouse, garage dankt zijn naam aan de Paradise Garage in New York.

Maar _nu_ leeft house toch veel meer in Nederland. Niet verrassend dat JXL een nummer 1 scoort in de USA, en ook bijvoorbeeld Fierce Ruling Diva met een 12 jaar oud nummer bovenaan de billboard dance charts is te vinden.

(uit: Opa Vertelt ;))
laatste aanpassing
in het buitenland is techno de verzamelnaam voor alle stijlen. Net zoals dat in Nederland house is. House in het buitenland is echter een stijl! (dat wat bij ons club is)

Verder: jopie, denk nou niet dat 'wij Nederlanders' voor zo'n goeie sfeer zorgen :S

Over house: het leeft in de VS ook genoeg hoor! t Is alleen dat ze van die spektakelshows als Trance Energy inderdaad niet meemaken.
 
Ik doelde zelf meer op massaliteit van de feesten zoals de opkomst, de hallen/ stadion's enzo...eigenlijk... :D
Kwa massaliteit denk ik niet dat veel landen aan Nederland kunnen tippen, nee. Dat Dance Valley 2001 nog steeds het grootste betaalde housefeest ooit is, en Sensations het grootste indoor house event, is toch iets waar we trots op mogen zijn. Ik denk dat we die massa-feestencultuur grotendeels aan ID&T te danken hebben. Mijn vrienden uit Engeland verbazen zich altijd dat wij in Nederland een nationaal dance station hebben, zijn ze heel jaloers op :)
 
Top!!!
Inderdaad, wij hebben het als Nederlanders zo slecht nog niet (wat dance/house-cultuur betreft in ieder geval).

Ik dacht gisternacht toevallig op Qlimax weer hetzelfde. Ik zat effies op de tribune en toen zag ik de hele zaal dus helemaal los gaan op Dana. 1 grote beukende stampmassa en al die handen in de lucht op die vette beats. Dat is gewoon prachtig. Toen dacht ik "Nederland is voor helden!".
 
2 Iosis: 5 oktober is er een feest in wenen in de Messegelände halle. Misschien wat voor die persoon waarmee je chat?
ik zit regelmatig met een duitser te chatten en die is ook jaloers op onze dancecultuur ja we zijn verwend
2 nala :-D dank je!! ik zal het zeggen...ik weet alleen niet precies waar hij woont..misschien moet ie wel een pokke-end reizen, maar dat zoekt ie dan zelf maar uit :-D
dat is ook een van de redenen dat ik me hele leven in dit landje wil blijven
als je gaat vergelijken mag je heel blij zijn hier te leven hoor, maar weinig mensen beseffen dat
 
`dat is wel een hele lelijke foto isios
goed...

'Kamikaze 24 september 2002 14:19
`dat is wel een hele lelijke foto isios
'

En waar gaat DAT nou weer over??

Als je het over mijn profielpic hebt: FU..ik zet lekker neer wat ik zelf wil...
laatste aanpassing
oh zet dan maar iets leuks over mij neer, moet lukken toch