Partyflock
 
Forumonderwerp · 18255
­ Nederland
 
heb een jaar terug een groot gedeelte van mijn hardcore's cd verkocht. vond er toen geen neus meer aan. veel te veel rommel zat er tussen vond ik toen. gister weer ff een cd-tje opgezet en toch deed het me wel weer wat. het er dus behoorlijk spijt van nu. hoef geen opmerkingen dat het me eigen schuld is, want dat weet ik zelf ook wel. wil alleen wat troostende woorden.... ;)
die zijn er niet
 
Ik weet hoe je je voelt. Ik heb er ook ooit een stel verkocht en van hele oude shit zoals Houseparty, Turn up the Bass en andere vage house platen op casettebandjes heb ik ooit gewist voor andere muziek :-(

Zo toelevend naar Thunderdome is dit wel echt de tijd om oude CeeDeetjes uit de kast te halen en te draaien, hé??!! Ik heb nu Thunderdome II op staan...eigenlijk tot nu toe maar twee acceptabele nummertjes gehoord, hehe ;-)
Ik wil je in ieder geval bedanken, aangezien zeker de helft van mijn CD's 5 tot 10 gulden hebben gekost in de 2e hands CD zaken.

Denk maar zo, je hebt er in ieder geval iemand blij mee gemaakt.
laatste aanpassing
 
haha ach ja. ik denk dat als ik de cd's weer terug zou krijgen, dat ik er na een paar dagen alweer genoeg van zou hebben. hardcore is leuk, maar die cd's werden in de populaire tijd echt volgestouwd met walgelijke nummers, uitzonderingen daar gelaten. maar ja, toch jammer. er zijn van die momenten dat je een hardcore cd op moet zetten....
Die crap laat ik dan ook liggen.

Thunderdome, Earthquake, Mokum, Bonzai, Techno Trance, House Party een beetje de betere verzamelaars, die deden mensen dus ook weg. Het is de laatste tijd wel iets minder geworden, blijkbaar kopen of veel meer mensen die CD's 2e hands of verkopen minder mensen ze.

Op zich wel leuk, ik had in die tijd nooit veel geld voor CD's, ik was al blij dat ik feesten kon betalen dus....
 
Voor mij hetzelfde! Vroeger leende je zo'n CD en kopieerde je die op een casettebandje. Helaas gaat de geluidskwaliteit van casettebandjes na verloop van jaren aanzienlijk achteruit!! :-(
 
ik verkoop me hardcore cd's echt nooit. heb er echt veel vanaf 1992 tot nu maar ze gaan geen van alle de deur uit. ben er best aan gehecht.
In het begin altijd mixjes op tape, lekker snel altijd, ik snapte ook niet waarom mensen CD's kochten want op originele snelheid vond ik het niet klinken toen.