Partyflock
 
Forumonderwerp · 17896
­ Nederland
 
Morgenmiddag om half 2 gaat mijn lieve hond slapen voorgoed. De dokter komt hem thuis in laten slapen. Vet verrot. Ben opgegroeid met dat beessie. Vanaf dat ik een guppekop was had ik 'm al. Kut voor mij, beter voor hem!!!
Sommige mensen vind het raar dat je zo verdrietig kan zijn om je huisdier. Ik snap die mensen niet hoor. Maar ja... einde bericht.

Misschien vind je dit een loos bericht, dan heb je pech...
laatste aanpassing
sterkte ermee man , heb zelf mijn kat ook laten inslapen en reken maar dat het bijna net zo zwaar kan zijn als het overlijden van een mens, vooral als je opgegroeid bent met dat beest

sterkte ! :)
laatste aanpassing
'k ken het...we hadden vroeger ook een hond (new Foundlander) maar moest worden afgemaakt worden omdat er te ver mee was doorgefokt,hij was heel soms agressief(ben 1xtje aangevallen)...hij is afgemaakt zonder dat ik het wist....ik kwam thuis en hij was dinnneens weg....en ondanks dat hij me aan heeft aangevallen baalde ik er wel van....maar ja, kon der ook niks tegen doen.
Vind het K** voor je! sterkte !
sterkte.. ik heb ook zoiets gehad
Sterkte der mee jongen

je maatje verliezen is ontzettend kut
 
Hey kerel: succes ermee, ik weet precies hoe je je voelt..

Heb zelf ook zo'n goldenretriever, en dat zijn pas echt maatjes voor het leven.. En als je ze dan op zo'n manier verliest, dan is dat pas echt klote..

Nou sterkte ermee Maarten..

greetz..
Ahhh, dat vind ik zielig, maar is misschien wel beter!

Je zal hem gaan missen he !??

Sterkte!
sterkte er meej, geen idee hoe het is maar het is vast super kut
 
Oei.....ik weet precies hoe het is...Ik had een hele leuke, stoere , lieve Golden Retriever. Hij was echt m'n maatje! 8 jaar oud was hij pas maar hij kreeg het aan z'n hart en binnen 2 weken hebben we hem laten inslapen omdat het licht gewoon uit z'n ogen was en hij bijna niet meer kon lopen.
Het allerergste vond ik nog dat een hond tot het eind zo gigantisch trouw blijft aan z'n baas...hoe ziek hij ook is hij zal altijd naar je toe blijven komen als je hem roept voor zover dat nog gaat. Dus uiteindelijk is het aan jou....
Het is een heel dapper besluit en je bewijst hem zo echt jouw laatste eer.....

Heel veel sterkte...en huilen mag!

:)
Verrot man, ik denk dat alleen mensen zonder dieren niet begrijpen wat je bedoelt. Katten en honden worden toch een maatje, omdat ze er altijd voor je zijn als je thuiskomt van een dag verrot werken, een lange nacht stappen etc. en ze je dan gewoon even komen begroeten. Even een aai en even dat moment rust dat je dan zo hard nodig hebt.
Elke dierenbezitter weet het, en voor iedereen komt het moment van zo'n moeilijk besluit. Als het beter is voor je hond, dan is het zielig, maar het is het beste wat je nog voor het beestje kan doen. Hij zal het fijn vinden dat je bij hem bent in zijn laatste tijd :S

Sterkte!
 
Ej Maarten, ik heb (inmiddels 6 jaar geleden) ook mijn hond in laten slapen. Daar was ik ook mee opgegroeit. En het moest nog op me verjaardag gebeuren ook nog. Dus ik weet hoe het is, en wens je veel sterkte. (y)
Heel erg veel sterkte, een huisdier is gewoon je beste vriend. Hij is er altijd en zal niet tegen je aan gaan zeiken. Als je verdrietig of boos bent is je huisdier er gewoon voor je. Snap niet dat mensen niet begrijpen dat je verdriet om een dier kan hebben. Het doet zeker pijn als je beste maatje er ineens niet meer is.

Nogmaals veel sterkte. Dikke :hug: Jane
laatste aanpassing
 
Verdriet om een huisdier is heel normaal!
Aantal jaren geleden is mijn hond (Pukkie), bij mijn ouders in de straat aangereden. Ik had hem al bijna zeven jaar... ben er best kapot van geweest.

Heel veel sterkte Maarten!
Jeetje zeg Maarten...we hadden het nog over hem verleden weekend in de metro....

Kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt...aangezien hij echt je maatje is bij jou thuis !


Sterkte :bloem:
laatste aanpassing
(K) Succes Maarten.. Ik begrijp hoe jeje voelt.. je huisdier houdt je altijd gezelschap.. of jeje eenzaam voelt of niet.. hij is de enige die altijd op je w8.. (K)
2 maarten>> ik weet precies hoe je je voelt..ik heb mijn hond ruim 2 jaar geleden ook in laten slapen :( en inderdaad ook omdat t voor t beessie beter was.. maar daar word het niet makkelijker van....
en een hele hoop mensen snappen niet dat je daar zoveel verdriet van kan hebben...maar inderdaad het si je maatje...w8 altijd op je..troost je als je verdrietig bent enz enz..dat valt dan inees weg en dat is ehct heel hard.

wens je heel veel sterkte.

(k)
Das echt verrot!!

Een paar maanden geleden hebben we ook ons hondje in moeten laten slapen. Tis idd net alsof je een goede vriend ofzo verliest.
Sommige kunnen echt dom reageren op dat soort dingen, echt zo van hallo het is maar een hond hoor! Zij weten duidelijk niet hoe het is om zo'n beessie te verliezen en anders hebben ze gewoon geen hart!!

Heel veel sterkte ermee, het zal wel erg stil gaan worden in huis.....

(K)
 
Thnx peepz (Y)
 
:'(:'(:'(

Sterkte gozer, ook voor de rest van de familie !

en je weet het he ! :)
Agossie, die lieve blonde wolbaal?

Weet hoe t voelt, vorig jaar belde mn ma ineens op dat ik als de haverklap naar huis moest komen omdat onze hond vet ziek bleek te zijn. Ik ben meegegaan naar de dierenarts toen ze m lieten inslapen, vond het t misnte wat ik kon doen, dat beessie heeft jarenlang mijn traantjes van mn koppie gelikt als ikw eer ns down was. Viel me op dat moment erg mee, maar achteraf gezien vond ik het best eng m te zien gaan. Zelfs nu na een jaar voelt het nog leeg als ik bij mn ouwelui thuiskom. Zeker dat dieren je maatje kunnen zijn, wens je dan ook veel sterkte en gelukkig heb je tegenwoordig een andere lieve blonde lieverd die je vast een heleboel dikke knufffels gaat geven als je t effe moeilijk hebt!

(k)
 
;) zeker jackie
 
sterkte ermee... ik kan het niet voorstellen dat ik ons hondje ooit zal moeten missen :'(
 
Hey sterkte ermee!

:kusje:
 
sterkte

:(

ik hield ook altijd veel van mijn beestenboel
de helft moest weg omdat ik er dood ziek van werd>> zwaar allergisch en de andere helft ging dood door van die enge dingen :(

ik mis ze nog steeds vooral als ik me niet blij voel mensen zwammen te veel dieren luisteren tenminste :( *zucht*
Ik zie onze huisdieren als een onderdeel van het gezin en echt als mijn maatjes. En om zo'n maatje te verliezen is natuurlijk zwaar klote.

Veel sterkte iig
 
Nou precies Brambo, het is idd een onderdeel van het gezin.

Mensen bedankt voor de leuke reply's (Y) echt toppertje. thnx
 
Hmmz Dat is echt kut man :|

Wij hebben ook 13 jaar lang een hond gehad. En die was toen ineens verdwenen :(
 
Verdwenen?
 
Sja de nieuwe vriend, inmiddels man van me moeder had een hekel aan huisdieren.
Me zusjes en ik zorgden dat er altijd iemand thuis was voor de hond.
En sja toen we er een keer alle3 niet waren kwam me moeder met een verhaal dat hij de poort uit was gelopen. Ze riep hem nog. Stopte en en blafte hij alsof hij gedag wilde zeggen en ze kon hem niet meer vinden...

Ik weet het heel wazig... Klopt geen ruk van volgens mij. Lijkt onderhand wel een scene uit een film :S
Sorry dat ik het moet zeggen....maar zo'n verhaal had mijn Ma ook over onze kat....en die was dus gewoon naar het asiel gebracht !
 
Mjah dat denken wij dus ook. Maar we hebben Asiel in Tilburg,Breda en Eindhoven gebeld. Omdat we dat idee al hadden maar helemaal niks..
En zelfs naar de gemeente gebeld. Die afdeling die dooie dieren opruimen op straat enzo. Maar was geen hondje aangereden in onze buurt...

En sja snap sowieso niet hoe iemand het ooit in zijn kop haalt om zoiets te doen. En zeker niet als ie al 13 jaar bij de familie hoort :@
laatste aanpassing
 
Vet vage story...
 
Mjah dat zei ik ook al tegen me ma... :S


Maarja heb haar al jaren niet meer gezien.. :S
 
jemig dat is ook kcer kut dat je hond ineens weg is :( ik had alleen mar katten en 1 keer een hond maar die hond moest worden afgeschoten die had een tumor in ze hoofd en reageerde niet op de spuiten :'( echt zielig voor dat beesie :(
me katten die ik nu heb dat zijn me beste maatjes wordt ook gek als de ene weer een week weg is:$

maar maarten heel veel sterkte
(K)
Ahhh gossie :(:( nou maarten dit is niet echt een leuk bericht maar ja het had zo moeten zijn.

Sterkte maart;)

(K)
 
Sterkte,ik heb het ook al drie keer meegemaakt,Van mijn laatste makkertje heb ik de as in een houten urntje hier thuis staan.

Het zal stil zijn...
dikke(k)
laatste aanpassing
 
sterkte jongen...maar denk je niet dat het beter voor die hond was? hij was blind en doof....maar je kan me altijd bellen;)
 
eey man,we hadden het er laatst nog over..
de band die je krijgt met je huisdier is
echt heel sterk,vooral als je ermee opgroeit,ik heb het zelfde een paar jaar geleden gehad..
maar zie t zo,beessie heb n mooi leven gehad,toch?
maar het blijft kut!!

sterkte!!
ik begrijp het ook

heb zelfs een dag vrij genomen van verdriet toen mijn poes overleed

sterkte Maarten
 
ik begrijp het wel ik heb zelf ook en hond woezel en ik zou niet weten wat ik zonder haar moest want het is echt je beste vriend en je krijgt veel liefde terug van zo'n beestje.
als ik uit mijn werk kom staat ze al heel lief te wachten voor de deur en word ze helemaal gek als ze mij ziet en kwispeld wild en gaat druk rondjes rennen om de tafel en springt dan op de bank van blijdschap echt helemaal door het dolle is ze dan.
ik zou echt gek worden als zij er niet meer zou zijn.

ik wens jou veel sterkte toe.
(K) en een knuffel van woezel.
laatste aanpassing
 
Artiest William Tech
sterkte heej, maar ik merk dat je al genoeg troost kan vinden in de ged8e dat het beessie beter af is zo...

ik moet er niet aan denken dat mijn hond in moet slapen :@, kan je nagaan dat'ie pas 1 jaar oud is en er nu al een hele hechte band is op de een of andere manier!

nogmaals, sterkte man
idd Kut zoiets , ik ken het , sterkte !
 
dat is idd echt klote..
wij hebben onze hond ongeveer een jaar geleden in laten slapen. was er kapot van :( tis idd zo vertrouwd! het huis voelde echt superleeg.
vandaag hebben wij een nieuwe hond geadopteerd. ze lijkt best wel op onze vorige hond, iets lelijker misschien ;-)
ik zal ook best wel van deze hond gaan houden, maar het duurt echt nog wel even voordat ik haar `mijn`hond noem. Ben echt opgegroeid met onze vorige hond. En ik wil dr nog steeds terug :(

Het moment dat je haar ziet inslapen zal wel heel moeilijk zijn, krijg gewoon nog tranen in mijn ogen als ik eraan terugdenk.. brrrr.. :s

heel veel sterkte ermee..

(k)
 
shit voor je joh
sterkte dr mee
(Y)kop op(Y)
Gaat ie een beetje?
Sucks big time! Sterkte ermee, weet hoe je je voelt! :(:( Zaterdag kom ik je een hele grote knuffel geven! :) Dikke (K) voor jou!
 
Valt niet mee he,we denken aan je(k)
 
heel veel sterkte heb ook een hond is gewoon een stukkie van je leven
 
sterkte man, k weet hoe je je voelt, ik had hetzelfde met me vogel... zonder mij had ie niet leren vliegen...