Partyflock
 
Forumonderwerp · 17930
­ Nederland
 
In België heeft een stel uit Antwerpen dit weekend hun zoontje van 20 maanden vermoord en begraven in het bos. Het paar nam het jongetje zaterdagavond mee naar een natuurreservaat. Daar bepaalde een loting (d.m.v strootjetrekken) dat de 22-jarige man het kind zou vermoorden, terwijl de 21-jarige vrouw haar kind vasthield. Het kind kwam om het leven door een messteek, nadat een poging tot wurging was mislukt.

Enkele uren na de moord kreeg de man spijt van zijn daad. Hij ging naar de politie en biechtte de moord op. Hij wees de plek aan waar hij zijn zoontje had begraven.

Het doden van de kleine Olivier was volgens de ouders de 'enige oplossing' om een einde te maken aan hun financieel uitzichtloze situatie. Volgens de politie staat vast dat het stel in armoede leefde. De ouders waren werkloos en leefden van de bijstand. Na de geboorte van hun zoontje werd de situatie alleen maar slechter.
_________________________________________________

Hoe ziek kan je zijn...??????????????????????
dit is echt erg!! dat je zoiets kan doen:S:S
 
Inderdaad triest, wie is nou zo stom om zoiets op te biechten ?!?!




















(6)
 
Nou zeg UK????????
 
als je al weet dat je finacieel niet goed staat neem dan geen kind maar gebruik dan voorbehoeds middelen.
die zijn overal verkrijgbaar en niet duur.
maar zo iets, hoe ziek ben je dan wel niet in je hoofd.!!!!!!!
hier kan ik echt niet over.!!!!!!!!!
 
Artiest William Tech
ja ik hoorde het vanmiddag op de radio, ik ging echt helemaal over de rooie man de tering hoe krank in die kopf kan je zijn joh?!

als je leven financieel uitzichtloos is, zorg er dan in de eerste instantie voor dat je geen kind krijgt, krijg je die toch: zoek dan gvd een baan!!!

wat lopen er toch trieste mensen op deze wereld
Jeempie, dat iemand het uberhaupt in z'n hoofd haalt om z'n eigen kind te vermoorden! Dan zit er toch echt een steekie bij je los, ook al heb je het nog zo moeilijk qua financien.

Stel trieste mensen!!!
waarom droppen ze em niet in een mandje voor de deur van een rijk persoon ofzo
 
pfffffff sta je kind dan af aan iemand anders als je dr nie voor ken zorgen....de teringggg zeg, hoe ziek ben je als je zoiets doet, dr zijn wel meer oplossingen horr als je geen geld heb om een kind op te voeden, of geen kind moeten nemen
tsja laat je kind dan adopteren ofzo, sjees wat een stelletje mongolen zeg :-@

Eik hadden hun ouders hetzelfde moeten doen bij hun!
 
hey willumpie, soms is de bijstand hoger dan de loon die je krijgt als je weer gaat werken...
Her-intreder krijgt minimumloon vaak en dan ook nog es vaak dat ze er na 3maanden eruit worden gekickt omdat na die periode de loon omhoog gaat... wat is wijsheid? Bijstand of je de pleuris werken voor weinig geld en waar je toch weer wordt uitgekickt? GEWOON NIET JE F*CKING KIND VERMOORDEN that's for sure!
laatste aanpassing
doodstraf voor die ouders