Partyflock
 
Forumonderwerp · 16263
­ Nederland
Is de sfeer op hardcore feesten anders dan op gewone?
 
Artiest Gizz!
Maak je niet druk om dat soort dingen. Een feest is maar voor 1 ding. Om helemaal uit je dak te gaan en al je zorguh te vergetuh. Dan moet je je natuurlijk niet druk maken om ruzie.
ga jij naar een feesie zonder de instelling, ik wil ruzie. Dan kom je de volgende ochtend gewoon zwaar vermoeid thuis na een superavond!!!!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 6357, 24972}
Volgens mij heeft de sfeer heel veel te maken met de drugs wat mensen nemen/slikken....

In de tijd dat pillen nog voor het grootste gedeelte bestonden uit MDMA was de sfeer echt veel beter als nu....bijna iedereen die je toen tegen kwam liep met een smile op zijn gezicht rond en was altijd wel in voor een praatje(vaag praatje).....tegenwoordig kijkt 3/4 mensen kwaad als je per ongelukkig tegen ze aan loopt...

Volgens mij ligt dit aan het toenemende coke-gebruik en aan de mindere kwaliteit pillen....

Het is in ieder geval niet meer zoals het was en dat zal waarschijnlijk ook nooit meer gebeuren..:(
 
ik vind het altijd vettttttt :D

hardcore rules :D
 
2 Beukmanz--> Ik heb al eerder in deze topic precies hetzelfde gezegd als wat jij nu ook zegt; het minder gebruik van Pillen en het toenemende gebruik van Coke en/of Alcohol is toch een beinvloedende factor op de sfeer.

De sfeer is over het algemeen ook wel goed omdat de muziek gewoon goed is, de WC's e.d. nu goed geregeld worden, er volop vermaak is zoals eettenten e.d. MAAR als je wat langer meedraait dan WEET je dondersgoed dat er wel degelijk een andere sfeer heerst tussen toen en nu!!!
 
Weet ik nie, ga nmiet naar andere feesten, tenzij discotheek(hollywood)
Vind de sfeer goed beter dan in zon discotheek met van de uhh hoe noem je ze: jah typjes van dat alles goed moet zitten en als j 1x wa doet wordt j doo iederen aangekeken.
Neeh sfeer goed kan los gaan en gek doen want zo doe bijna iedereen :):D
En van vroeger wek nie zal wel beter en leuker geweest izjn maar toen was k nog btje erg jong dus:s
laatste aanpassing
 
Ik gebruik geen drugs en vind t altijd leuk btw..
Lach me touwens wel dood om die slikkende strakstaande mensen :D:D:DWhahaaha ziet er nie uit:p
HARDCORE RULES THE WORLD!!!!!
sfeer = altijd goed (vind ik)
laatste aanpassing
Ik vind de sfeer op hardcorefeesten de laatste maanden weer steeds beter worden. Zoals vroeger wordt het nooit weer.
yep, eg wel beter, zeker de laatste tijd wel weer
Net als op HR, tenminste..ik vond de sfeer prima :D
Ik was ook aanwezig op HR en wat me opviel was dat de sfeer bijzonder goed was. De enige gevechten die ik heb gezien waren tussen de dames, en die gingen er best hard aan toe...
Nou de sfeer op HR was top !!!
 
NL-DENISE-010 Weet ik nie, ga nmiet naar andere feesten, tenzij discotheek(hollywood)
Vind de sfeer goed beter dan in zon discotheek met van de uhh hoe noem je ze: jah typjes van dat alles goed moet zitten en als j 1x wa doet wordt j doo iederen aangekeken.
Neeh sfeer goed kan los gaan en gek doen want zo doe bijna iedereen
En van vroeger wek nie zal wel beter en leuker geweest izjn maar toen was k nog btje erg jong dus


denise....CLUBKUTTE!!! :D heheheh
laatste aanpassing
jah idd :) Sfeer was prima!
En de decoratie was ook mooi!
Ik was op HR en vond de sfeer echt wel lachuh! Wel anders dan techno feestjes maar wel leuk.
 
Ik ben volgens mij de enige die de sfeer erg minder vond in de HMH!! veel rellen gezien!! En het waren toch echt die Ajax supporters die constant liepen te f!cken en wijs liepen te doen!!!
heb me zwaar vermaakt... maar inderdaad er liepen er een paar rond die lomp liepen te beuken:/ ik heb ook op het station en in de trein een paar kleine relletjes gezien.

Normaal zie ik dit bijna nooit op deze feesies:d

2 MissOnRust-> beetje sneu dat ze gaan om te rellen over het voetbal, ik ga toch echt feestuh!!!
 
2 MissOnRust> er waren ook veel rotterdammers die wijs deden, omdat ze dachten in de meerderheid te zijn. Maar natuurlijk moet je voetbal en parties gescheiden houden.

Zoals ik in m'n verslag al schreef: het was 'n geslaagd feestje!
laatste aanpassing
2 Ric-> een geslaagd feesie was het zeker weten.
had toch na dat geblaas van Outblast
zeker een Pieeeeeeeeeeepppp in me oren, :d
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
MissOnRust 3 september 2002 11:56
Ik ben volgens mij de enige die de sfeer erg minder vond in de HMH!! veel rellen gezien!! En het waren toch echt die Ajax supporters die constant liepen te f!cken en wijs liepen te doen!!!
alweer hun gvd ... mieten in hun eigenplaats weer lekker relllen ... snap echt niet wat voor een lol zulk soort gasten hier in zien :S man man man ... wat ik nog meer haat is voetbal :@ ..hoe sommige $#^^@#$% (kneusen) daar zo n gig... probleem van kunnen maken. helaas hek HR moeten missen :( hoe was Armageddon??????????:'(
 
Beter dan op Rebound, maar nog steeds matig (en dat zegt iemand die al hun platen heeft incl. de HDF's)... Kvind hun Live-Act beter....
Ik von de sfeer op HR wel goed eigelijk, helemaal geen rel of wat gezien dit keer...
En tuurlijk hebbie wel beetje gezeik van die ajaxsupporters, maarja dat blijf je tog wel houden...Want ook van hun is het maar een kleine groep die het verneukt..
nee ik heb ook geen een rel gezien.
Oja wel. Eentje dat was op de gang.
En een bijna gevecht buiten op t einde.
Mja kwam omdat er kankerjoden geroepen werd NAAST de arena :)
 
Artiest LanZ^
Ik heb ook een hekel aan dat nazi gedrag, al zoveel discussies daarover gevoerd... Maar ja, ga toch nog veel naar HC feesten, altijd naar m'n zin! Let er idd niet op, feesten moet je zelf creeeren!
wat is een gewoon feest dan?
 
Danielito: "Vond de sfeer op HR gister juist wel goed, en als je boven kwam (ouwe hardcore) daar was de sfeer HE-LE-MAAL te gek! Elke ouwe plaat die Buzz Fuzz (or whatever) erop gooide werd met gejuich ontvangen. En er liepen weinig tot geen extreme lui tussen. Die muziek is misschien te oud voor ze, dat kennen ze niet..."

Juist Precies mijn gedachte, ik was ook in de bovenste zaal grotendeels. Drom ook vet voorstander van oudere hardcore omdat ---> the wannabees en wankers er niet op kunnen dansen en blijven zo toch wel weg. vraag is zelfs kunnen ze weleens dansen. Ze nemen gewoon pogo-en over van gitaarmuziek laat ze dan mooi naar de festivals heengaan :).

Ps. Top bovenzaaltje :P
gegroet bax*
Af en toe een beetje pogo-en kan toch geen kwaad?
Het ligt er maar aan hoe de sfeer is. Als niemand er zin in heeft is het kloote!!! maar ik heb wel eens meegemaakt dat de hele zaal pogo-de en dat was wel lache hoor!!!
Ik vind het meestal ook irritant maar het kan ook leuk zijn!!!!!!
eigelijk moeten ze een keer een feest houden met apparte pogo-ruimte ofzo.
Vergeet ook niet dat de gasten die agressief kijken vaak helemaal onder de drugs zitten...
drugz ?¿
 
Paultje--> LAAF, wat weet jij ernou van>? je komt de MCdonalds ni eens binne.
precies,feest zelf ook al langer dan 10 jaar en heb het idee dat sommige gasten er niet thuis horen. staan maar te kijken of te kutte. ga lekker thuis zitten met de radio aan,hebben wij meer ruimte
Hee STAMPTRUT, volgende keer samen boos lopuh op een party, win het van je hehe, tja boos kijken ben ik mee geboruh, zit in me genen hehe
 
ik vind de sfeer wel meevallen. mensen zijn wel opgefokt en die meisje kijken ook heel opgefokt enzo maar het moment dat je tegen ze aanstoot of zij tegen jou en ze zeggen sorry zijn het de liefste meisjes.....(komt denk ik ook door de sentimentele werking van drugs...)
en ja, die gasten, diegene die echt ruzie zoeken en zichzelf echt tof vinden, die zie je van ver aan komen lopen dus dan doe ik altijd gewoon een stapje opzij. wat ik wel irritant vind is dat geduw tegen elkaar als je gewoon relaxed staat te stampen, dat expres hard duwen, dat verziekt het wel vind ik, daar worden mensen juist opgefokt van
die gasten die ruzie zoeken heb je overal, wij liepen na een feest op utrecht centraal (tegelijk kwam een trein aan met allemaal luitjes van sensation white) en beginnen een paar van die luitjes tegen ons te rellen.

Ik vind de sfeer nooit echt helemaal slecht. bv op ml was er overdag helemaal geen sfeer.

en tjah dat pongo'n dat doen ze gewoon maar meestal als er mensen vallen worden ze oowk wel weer omhoog gehopen, naar mijn idee ziet het er d'r alleen maar agressief uit.
2 jip en dan nu pas op pf .. of had je niet eerder internet?


hahah
Mja ik vin juist dat het hartstikke meevalt, op een groot feest is er altijd maar een klein stukje waar ze staan te pogo'en...En zo agressief kijken die luitjes nah ook weer nie h00r, ze gaan gewoon LOS.

Het probleem is juist dat veel mensen het nie op een hardcore feest vinden thuis horen, maar dat slaat echt nergens op...dingen veranderen, laat iedereen lekker dansen hoe hij/zij dat wil...

En kom nou nie aan; "ja we hebben der last van", dan doe je maar lekker een stapje opzij, kleine moeite h00r.
Stelletje sissy's met at gepogo
:bounce: :dood:
laatste aanpassing
ga huilen
KaLiMaNnEtJe 3 september 2002 18:42
alweer hun gvd ... mieten in hun eigenplaats weer lekker relllen ... snap echt niet wat voor een lol zulk soort gasten hier in zien man man man ... wat ik nog meer haat is voetbal ..hoe sommige $#^^@#$% (kneusen) daar zo n gig... probleem van kunnen maken. helaas hek HR moeten missen hoe was Armageddon??????????


Hoezo ALWEER hun?? Zeker niet op de FFWD in R'dam geweest zeker.Tering wat een KUTSFEER hing daar zeg bij het eindfeest.Vet veel mensen met Feyenoordshirtjes aan,gast die flink in mekaar werdt getimmerd.Zag ook een kerel 2 meisjes letterlijk omver beuken.Daarna liep ie zonder te kijken door en stak zn wijsvinger in de lucht zo van: "kijk mij dan"..... Ik ga iig nooit meer daarnaartoe.Echt de ergste sfeer die ik ooit heb meegemaakt.Dus ga niet zeggen dat het ALWEER de Ajaxmensen zijn.DE Feyenoorders zijn minstens zo erg.

GREETZ!!
 
Als we voetbal en feesten voortaan eens lekker gescheiden houden en gewoon met z'n allen er op los feesten zonder elkaar de zwarte piet toe te schuiven :D:D:D
ja precies, bellie, je zegt dit gewoon omdat je voor ajax bent waarschijnlijk. dan ben je precies zo als die feyenoorders. ik ben zelf ook voor feyenoord en idd de sfeer op FFWD was echt zwaar klote maar dat lag niet aan de mensen in feyenoord shirtjes. heb daar echt iedereen met elkaar zien vechten. gewoon klote sfeer door dat tyfus weer...
Vinden jullie et erg als ik xeg dat voetbal voor Homo's is...:D
Het ging hier toch over de sfeer op hardcore feesten?

Die is in Amsterdam dus zeker wel overduidelijk slechter als bijvoorbeeld in Rotterdam....

Begin dus niet over de ffwd...kan me nie herinnere dat dat een Hardcore feest was...
En kom nou nie aan; "ja we hebben der last van", dan doe je maar lekker een stapje opzij, kleine moeite h00r.
Waarom moet een ander zich nou weer aanpassen ?
 
weer gezeik en weer over hardcore feesten,
nou geef mij maar een hardcore feestje hoor,
mensen zijn veel relaxter.
aardiger.
hardcore feestjes zijn gewoon TOP PUNT!
Hurricane-> Omdat of die ander er gewoon niet over moet zeuren...
Wil die gene er wel perse over zeuren, DAN zeg ik; doe maar een stapje opzij, kleine moeite als je er ECHT zo'n last van hebt...
 
Ik ga ook al wat langer mee, en er zit idd een GROOT verschil tussen de sfeer vroeger en nu. Dat wil ni zeggen dat de sfeer nu helemaal kut en verneukt is. In tegendeel, tegenwoordig vermaak ik me net zo goed op hardcore feesten als vroeger! Zowel tussen de mensen in, als dat ik voor ze moet draaien!

(Y)
 
hardcore ruleert

en cker de kleine feestjes hier in de buurt ruleeren de pan uit
Yep!:pals ik springende homo's tegen elkaar aan zie rije moet ik zkrs huilen ja!:(
laatste aanpassing
 
hardcore ruleert

en cker de kleine feestjes hier in de buurt ruleeren de pan uit

meej eens maar ja heb nog geen grote feesten meegemaakt maar gaat zeker gebeure THUNDERDOME